Change of lifestyle 28.



autor: Muckátko :o*

Georg sotva popadal dech, když se chechtal nešťastnému Tomovi, který seděl v křesle v Georgově kanceláři a prsty hladil po hlavě svého psa, který věrně seděl vedle něj.

„Mohl by ses přestat řehtat?“ zeptal se Tom otráveně a sjel do křesla ještě hlouběji.
„Sorry, kámo, ale pongo džus? Budu si to muset někam zapsat. Udělám si speciální deník, který bude obsahovat všechny tvoje kiksy,“ zasmál se Georg a předstíral, že hledá něco, do čeho by si to opravdu mohl zapsat.
„Je vážně skvělý, že sis z celého mého vyprávění zapamatoval tu největší hovadinu,“ odfrkl si Tom naštvaně a přestal psa hladit. Spustil ruku do klína a hrál si se šňůrkami od svých sportovních kalhot.

„Okey dobře. Konec legrace,“ odkašlal si a opřel si předloktí o desku pracovního stolu.

„Byl bych ti vděčný,“ pronesl Tom.
„Neber to tak vážně. Prostě jsi neměl den a plácal jsi kraviny. To se může stát každýmu,“ mávl nad tím Georg rukou.
„Neměl jsem den? Já ho dvakrát málem přizabil a ještě jsem se choval jako naprostej kretén. A stejně za to mohl on!“
„Ale prosím tě!“ založil si Georg ruce na hrudi překvapeně.
„Jasně že jo. Kdyby na sobě neměl ty kurevsky úzký kalhoty a průsvitnou košili, která víc odhalovala, než zahalovala, a ty vlasy stažené do culíku, jeho úsměv a ladná chůze…“ vyjmenovával Tom a z každou další zmíněnou věcí se z jeho hlasu vytrácela veškerá bojovnost a naštvání.
„Oh můj bože, tobě se líbí,“ napřímil se Georg. Tom mu věnoval otrávený obličej.
„Kdyby se mi nelíbil, nešukal bych ho,“ podotkl, ačkoli ve svém nitru cítil, že musel vynaložit hodně úsilí, aby ta slova vyslovil. Přirozeně z něj nevyšla. Skoro musel donutit svoje rty, aby se zformovaly, a donutit je to říct.

„Ty víš, jak to myslím,“ prohlídl si ho starší z mužů.

„Ne to teda nevím. Jediný, co potřebuju, je nápad, jak tohle napravit, protože mám takový pocit, že po tom obědě, už za mnou nikdy nepřijde,“ povzdechl si Tom.
„Oh bože, tak kup kytku, odpros ho a pozvi ho na večeři. Co já vím?!“ opřel se Georg do křesla.
„Totálně jsem posral oběd. Myslíš si, že to spraví večeře?“ vykvíkl.
„Chtěl jsi radu. Tady jednu máš,“ broukl Georg a podepsal další lejstro, které díky Tomově přítomnosti četl místo pěti minut půl hodiny, než se konečně dostal až na konec a mohl podepsat.

„Vážně si přeju, abych na něj nepromluvil. Bylo to o tolik snazší, když jsme si prostě užili a beze slova se rozešli,“ promnul si Tom oči.

„Tak teď nevím, jestli se snažíš lhát mně, nebo sobě. Jestli lžeš mně, budu na tebe sice chvíli naštvaný, ale odpustím ti, ale pokud lžeš sobě, těžko utečeš sám před sebou,“ zašklebil se Georg.
„Nelžu. Bylo to snazší,“ stál si Tom za svým. Georg si prohrábl krátké vlasy a odložil pero na stůl.
„Víš, jak by to dopadlo, kdybys nezakročil? Nech mě ti to říct. Ten kluk by ho pravděpodobně nadopoval nějakým svinstvem, a pokud by měl to štěstí, že by z toho vyvázl zdravý, mohl od něj klidně chytit nějakou pohlavní nemoc, protože podle toho, jak se choval, se mu chtěl díky těm drogám dostat do kalhot. A na použití kondomu byl ten cucák pravděpodobně příliš opilý, ale ty jsi to tak nenechal, tak už si to kruci přiznej! Záleží ti na tom děcku,“ vmetl mu do obličeje Georg.
„Přišel jsem, abys mi z toho pomohl ven. Ne abys mi chystal svatbu,“ zamračil se Tom.
„Pokud je to takhle, tak ho prostě pošli do háje. Nikdy jsi neměl problém zbavit se někoho. Když nezavolá ani nenapíše, tvoje výhoda. Když přijde, pošli ho někam, stejně jako jsi to udělal s tou holkou před ním,“ rozhodil Georg ruce v gestu ‚Kde je problém?‘.
„Jedna rada lepší než druhá,“ odvrátil Tom pohled.
„Vždyť ty sám nevíš, co chceš,“ zlomil nad ním Georg hůl.
„Polib si!“ zamumlal Tom a vstal z křesla. Georg se uchechtl. Nikdy tyhle nadávky nebral vážně.

„Dovol mi říct, že s rebelem Tomem byla větší zábava než s tímhle zamilovaným Tomem!“

„Uuuuch!“ zavrčel Tom naštvaně a třískl dveřmi od kanceláře tak silně, jak jen mohl.

Georg se uchechtl. Za pravdu se každý zlobí.

*

Noelle si pohlížela zbědovaného a smutného Billa. Za jiných okolností by skákala radostí, že se v tomhle podivném vztahu slunce konečně schovalo za mraky, ale pohled na Billa jí takové pocity zakazoval. Bylo jí to upřímně líto.

„Ani tě nepolíbil na rozloučenou?“ zeptala se. Dostalo se jí zakroucení hlavou.

„Skoro to vypadalo, jako by na mě v hlavě křičel, abych konečně vypadl z jeho auta.“
„Možná jen neměl den?“ navrhla Noelle další z teorií, proč jejich oběd dopadl tak katastrofálně.
„Tím to nemohlo být. Víš, po té noci, co mě vzal k sobě, jsem o něm přemýšlel a došel jsem k závěru, že bych ho přeci jen mohl mít i rád. Myslím rád i na jiné věci než na sex,“ povzdychl si Bill.
„A teď už si to nemyslíš?“
„Já nevím, co si mám myslet. Dneska byl se mnou, ani jednou se mě nedotkl a jak to dopadlo. Předtím mi to možná nevadilo, ale teď mám pocit, že nám to opravdu klape jen v posteli, a po tom, co jsme spolu začali mluvit, mi to přestává stačit,“ dloubl prstem to svého stehna. Noelle měla neuvěřitelné nutkání Billa popíchnout, že mu to říkala hned na začátku, ale on ji neposlouchal, tak teď to má, ale věděla, že to je to poslední, co Bill potřeboval v tuhle chvíli slyšet.

„Koukni, Bille, nechci, aby to teď vypadalo, že na tohle celou dobu čekám, protože ač to nechci přiznat, tak jsem si myslela, že by Tom mohl být jiný než ostatní, ale teď si opravdu myslím, že by ses s ním měl přestat stýkat. Jak vidíš, jiná komunikace a jiné činnosti než vzdychání a sex, s ním očividně nejsou možné,“ zkřivila Noelle ústa.

„Nejspíš máš pravdu,“ pokrčil Bill rameny.
„Budeš v pořádku?“ zeptala se starostlivě.
„No moře kvůli němu nevybrečím. Jen mě ten dnešek mrzí. Myslel jsem… měl jsem pocit, že dneska je to opravdové rande, dokonce jsem byl ochotný tomu říkat rande…“ povzdechl si zoufale.
„Už na to nemysli. Najdeme ti nějakého pořádného krasavce, který tě bude na rukou nosit,“ usmála se Noelle a pomohla Billovi vstát.
„Když myslíš…“
„To vím.“

Bill se nechal táhnout chodbou fakulty k učebně, kde měli mít výuku. Otočil se na místo, kde seděli, a měl pocit, jako by na tom místě něco zůstalo. Něco jeho. Zachmuřil se. Nevěděl, jestli je ochotný to celé úplně vzdát po jednom neúspěchu.

autor: Muckátko :o*

betaread: J. :o)

6 thoughts on “Change of lifestyle 28.

  1. no teda .. ja doufam, ze Bill se jeste umoudri a ze za nim vazne Tom prijde s kytkou .. nebo at se na to vykaslou oba .. ale at se netrapi .. :/
    Tome Tome .. prosimte prober se .. :/

  2. Nevzdavej to, Bille, dej Tomovi sanci. Prave tohohle jsem se obavala. Bylo by dobre, kdyby mu to Tom nejak vysvetlil, nejlip osobne. Mrzi me, ze se Bill kvuli tomu trapi, celkem se dokazu vzit do jeho situace a uprimne, ja bych se na to divala jeste pesimicteji 😀 A fakt nechapu, proc si Tom uz neprizna, ze mu na Billovi zalezi. Sice uz nebude takovej machr, ale myslim, ze by se mu tim hodne veci ulehcilo a taky by udelal radost nam 😀
    Jsem zvedava na dalsi dilek <3

  3. Som za tu poslednu vetu vdacna pretoze by ma mrzelo keby to skoncili len pre jedno blbe rozpacite rande. Som strasne zvedava aky bude dalsi krok a kto ho urobi.

  4. Jejdanánky 🙁 Mě je z tohoto dílu upřímně hrozně! Absolutně nechápu, proč zrovna tuhle povídku musím takhle prožívat, protože to je katastrofa! Mě se chce normálně brečet! 🙁 A nemám ráda, když si po povídce cítím takhle hrozně. Mě je to všechno tak ohromně moc líto! Chtěla bych jim oboum (hlavně teda Tomovi) pořádně nafackovat, aby se oba dva vzpamatovali, vyříkali si to, pochopili se a hlavně aby byli sami k sobě upřímní. Tahle situace mě děsně frustruje. Jestli bude i další díl takhle špatný, tak už budu vážně brečet :((
    Když Georg ´radil´ Tomovi, tak jsem nevěděla, jestli se smát a nebo brečet! 😀 Ono to bylo děsně vtipné, i georg i ty Tomovy reakce..ale byli mi z toho zároveň tak strašně smutno a tak moc se mi u toho svíralo srdce, že jsem si to ani pořádně neužila. A to nemluvím ani o Noelle a Billovi. Ano, vím, že Noelle Toma nikdy neschavalovala a vím, že chtěla i Billa pozvbudit..ale sakra! Žádný jiný chlap, který by Billa na rukou nosil, nebude! To bych prostě nepřežila!!!! Celkově se mi vůbec nelíbilo, co Billovi říkala 😀 je fakt, že být na jejím mástě, tak mu řeknu to samé! Ale když vím, jaká je tahle situace ve skutečnosti, tak se mi to ani trošku nelíbí. Jediné, co mě aspoň malinko uklidnilo, je to, že se to Billovi moc nechce vzdávat! musí dát Tomovi ještě šanci, nemůže to po prvním neúspěchu zahodit. Opravdu doufám, že Noelle neposlechne a bude konat podle srdce. Jak už jsem psala minule, sama nevím, jestli bych chtěla Toma ještě vidět…ale když jsem si přečetla, že si Bill sám řekl, že by mohl mít Toma i rád! Tak to prostě nesmí zahodit.
    Sakra, já se dalšího dílu normálně bojím 😀 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics