Brothers War 8.



autor: T-KAY

Hojte… no nemůžu vás nechat dlouho čekat. Ale myslím, že za tenhle díl mě asi zamordujete… Možná někteří četli ukázku, ale i tak… přeji pěkné čtení a hlavně mě nezabíjejte 🙂

Pa T-KAY

Dal se tedy do práce. Vyhodil provazy do koše, umyl stůl i podlahu, i když mě občas problémy udržet obsah svého žaludku tam, kde měl být. Ale zvládl to. Obývák s chodbou už byly hračka.
Takže když měl všechno hotovo, zbývalo jen čekat na Toma, až se vrátí.

Nikdo však netušil, že se Dean doslechl, že byl Tom v baru a slyšel je. V tu chvíli mu bylo jasné, že to Bill někomu vyžvaní. Rozjel se k bytu dvojčat, aby si to s Billem sám vyřídil, a co nejvíc zřídit Toma. Možná nikdo nechápe, proč chce ublížit i Tomovi, ale to byla součást plánu, jak Billa úplně zlomit. Navíc nechtěl, aby ho ten smrad udal.

Tom se asi po hodině vrátil domů a vypadal v pořádku, krom zavázaného nosu. Doktor na pohotovosti mu oznámil, že má velice šikovného kamaráda, protože mu srovnal nos naprosto perfektně. Dal mu něco proti bolesti, a nakonec ho pustil domů. Když však přijel k baráku, všiml si vyražených vchodových dveří.

Rozeběhl se tedy dovnitř, vyběhl schody a zastavil se až u bytu. Dveře byl otevřené a byly z něj slyšet zvuky rvačky a zoufalý hlas Billa. Pospíšil si a uviděl Andyho, jak se s někým pere.

„HEJ!!!“ zakřičel na toho chlapa.

Dean se otočil a blesklo mu v očích. Přesně jeho hledal. Předtím slyšel Billa, takže se otočil a uviděl černovláska, jak se opírá o zeď a vyděšeně na něj kouká. Chmátl po něm a chytl ho pod krkem. Bill jen zalapal po dechu a jeho výraz byl ještě vyděšenější.

„Nech ho bejt!“ vykřikl Tom naštvaně.

„A co mi uděláš, když ho nepustím?“ zeptal se ho Dean hnusným hlasem.
„Zabiju tě. To tys to všechno Billovi dělal,“ udělal krok k nim, jenže se zastavil, když Dean stiskl Billův krk silněji.
„Jo, dělal. A docela jsem si to užíval. Má tak úzkou prdelku, že jsem prostě nemohl svým chlapům odepřít to potěšení. Jsi docela slepej, když jsi nic nepoznal,“ Dean ho provokoval, ale věděl taky o tom, že neudělá nic, co by Billovi ublížilo.
„Drž hubu! Nic o nás dvou nevíš, tak si nás neber do huby!“ Tom zatínal vztekem pěsti.
„Dokázal jsem si to domyslet. A radil bych ti žádné prudké pohyby, jinak by se mohlo stát, že tvého brášku uškrtím. Už teď sotva lapá po dechu,“ řekl Dean svou výhružku a ještě víc stiskl Billův krk. Ten už opravdu bezmocně lapal po dechu a přivíral oči. Začala se mu točit hlava z nedostatku kyslíku.

Dean však udělal tu chybu, že úplně vypustil Andyho přítomnost. Ten se jakž takž zmátořil, popadl Tomovu pálku a praštil Deana po hlavě. Ten okamžitě pustil Billa a svezl se na zem v bezvědomí. Bill však taky klesal k zemi. Tom ho rychle zachytil, aby si nijak víc neublížil. Černovlásek měl zavřené oči, ale bylo jasně poznat, že už dýchá normálně. Jen omdlel.

Poprosil Andyho, aby ho odnesl do pokoje. Ten jen přikývl, vzal si černovláska do náruče a zamířil k Billovu pokoji.

Tom vstal, otočil se na Deana a zhnuseně si odfrkl. Měl na něj vztek a nejraději by ho zabil, ale nebyl takový grázl. Zrovna, když se skláněl pro svoji pálku, se Dean probral, zašmátral v kapse u kalhot a vytáhl z ní vystřelovací nůž. Jelikož byl k němu Tom zády, mohl v klidu zaútočit.

„Tome!!!“ zaslechl Andrease.

Hlas mu zněl jako nějaké varování a otočil se zrovna ve chvíli, kdy se k němu blížila ruka s nožem. Nestihl nijak zareagovat a nůž se mu zabodl do břicha. Tom jen vytřeštil oči, vyhekl a snažil se nabrat dech. Tohle ho překvapilo. Dean však couvl a podíval se na svoje dílo. Ušklíbl se. Rasta si rychle dlaní stiskl krvácející ránu, ale i přesto to bolelo.

Dean se však rozhodl znovu zaútočit, a tentokrát s úmyslem Toma zabít. To už ale Tom vykryl, takže se teď rvali o nůž, který Deanovi během potyčky vypadl z ruky.
Co ale Dean nečekal bylo, když zaslechl policejní sirény. Rychle ze sebe shodil Toma a vyběhl z bytu, a zároveň i zadním vchodem bytovky.

Tom ležel na zemi a rukou si tlačil na ránu, která nepříjemně krvácela. Andreas k němu rychle přešel, sundal si tričko a přiložil ho Tomovi na břicho. Tom však ztrátou velkého množství krve začínal ztrácet vědomí.

Ani nevěděl, že do bytu vběhli záchranáři a začali ho ošetřovat. Neměl ponětí o tom, že ho přemístili na nosítka, vynesli z bytu, a zároveň z bytovky, a nakládali ho do sanitky stejně jako jeho bratra, který byl stále mimo.
Andy je požádal o to, aby mohl jet s nimi, což mu nakonec záchranáři povolili.

Nejvíc Andyho děsilo to, že Tom pořád krvácel. Dean mu musel něco poškodit. Přece jen byl ten nůž docela dlouhej a bůh ví, v jakém úhlu ho bodl. Bál se o něj a vlastně i o Billa, který jel v druhé sanitce.

Do nemocnince přijeli asi za dvacet minut a hned vezli Toma na sál. Andy musel bohužel čekat na chodbě, ale jak se dozvěděl, mohl jít za Billem, který se v sanitce probral. Předtím, než však mohl do pokoje, kde ležel Bill, musel počkat, až ho doktoři ošetří. Chápal to. On mu dával jen první pomoc, to hlavní musejí udělat tady.

Dokonce za ním po Billově ošetření přišel doktor, že bude muset nahlásit oběť znásilnění. Andy ho ale poprosil, aby zatím nic nenahlašoval, že to probere s Billem, a pak mu dají vědět. Lékař se na něj podezíravě podíval, ale nakonec přikývl.

Když vešel do pokoje, trochu se usmál.

„Andy… Kde je Tom?“ zeptal se ho černovlásek, když ho zaregistroval.

„Bude v pohodě,“ řekl mu vyhýbavě blonďák.
„Co se stalo? Andy, prosím!“ naléhal Bill a v jeho hlasu bylo slyšet zoufalství.
„Nemůžu ti to říct, budeš vyšilovat,“ řekl Andy a posadil se na židli u postele.
„Co mu Dean udělal? Žije? Prosím, řekni, že žije!“
„Žije, Billy…“ povzdechl si. Věděl, že mu to musí říct. „Dean ho bodl do břicha,“ řekl po chvíli.
„Ne… to ne! Chci za ním, hned!!!“ řekl Bill a okamžitě se začal vymotávat z deky, kterou byl zakrytý.

Andy ho však zastavil a jemně ho zatlačil zpět do postele. Bill ho na poslední chvíli objal a vzlykal mu do mikiny.

„Bude v pohodě, Bille. Tom je bojovník,“ uklidňoval ho slovy, a zároveň hladil po zádech.

Chvíli byli v tomto sousoší, než se Bill položil zpět do postele a koukal do prázdna.
„Bille, doktor mi řekl, že by měl tvůj případ nahlásit jako znásilnění. Přemluvil jsem ho, aby počkal, než si s tebou promluvím. Já… víš, že bych ti poradil, abys to nahlásil, ale musíš se rozhodnout ty,“ řekl po dlouhé pauze, která byla naplněná tichem.
„Andy, já nemůžu. Dean by zabil mě i Toma… nemůžu ho ohrozit, i když už se to stalo. Bože, měl jsem mlčet a nic neříkat. Byl by v bezpečí,“ řekl Bill a znovu se mu rozechvěl hlas.
„Oba víme, že by nebyl v bezpečí. Dean je šílenec, a i kdyby to Tom nevěděl, tak by ho stejně napadl. Billy, tohle opravdu musíš nahlásit,“ naléhal na něj blonďák, když vtom se otevřely dveře do pokoje a dovnitř někdo tlačil lůžko se spící osobou.

Oba chlapci hned poznali, že se jedná o Toma. Do pokoje taky vešla sestra s doktorem. Ten ještě kontroloval Tomův stav, zda se během převozu na pokoj něco nepokazilo, a pak se obrátil na oba chlapce.

„Bude v pořádku. Krvácení jsme zastavili, takže by se měl během pár hodin probrat z narkózy,“ řekl jim klidně lékař.

„Doktore, jak to, že tak strašně krvácel?“ zeptal se Andy, protože mu to vrtalo hlavou.
„Ta zbraň byla dostatečně dlouhá, aby poškodila tlusté střevo, tohoto chlapce. Ale nebojte se. Všechno už jsme dali do pořádku a je mimo nebezpečí,“ usmál se na ně, pak se s nimi rozloučil a odešel z pokoje.

autor: T-KAY

betaread: J. :o)

6 thoughts on “Brothers War 8.

  1. Už jsem se lekla, že jsi nechala Toma zabít, ale naštěstí to zatím dobře dopadlo:) těším se na další díl.

  2. Deen je pekny hajzel. Billa aj Toma mi je ľúto. Dúfam, že Bill sa rozhodne správne a Tom naozaj bude v piriadku.

  3. Máš pravdu! V půlce jsem se rozhodovala jestli tě zabít nebo to dočíst -_- Nakonec jsem dočetla 😀 A pokud ho zabiješ tak mě čekej!!

  4. No doufam, ze se Bill rozhodne to nahlasit .. ale mam takove podezreni ze ti doktori stejne budou mit neco spolecneho s Deanem, takze to pro oba dostane jeste blbeji ..
    No necham se prekvapit na dalsi dil .. 🙂

  5. Ten Dean je ale hajzl! On mě tak naštval! Sakra, že takovým lidem taky všechno prochází! On by měl pěkně shnít ve vězení, takže doufám, že to Bill nahlásí. i když je fakt, že mám strach, že kdyby ho udal, tak se z toho Dean nějak vykecá nebo něco a pak obě dvojčata zabije 🙁
    Jsem ráda, že je už Tom v pořádku a upřímně doufám, že to nebude mít žádné trvalé následky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics