Camping with you. Mistake? 1.


autor: Cherie

Takže, tohle je moje v přepočtu první povídka 😀 Vůbec nevím, jestli se vám bude líbit, ale doufám, že ano 😀 Prosila bych vás, aby vzhledem k mým dosavadním nulovým zkušenostem byli v komentářích shovívavější na kritiku 😀 Ne, jen si dělám srandu, přijmu kritiku kladnou i zápornou. Takže, doufám, že se bude líbit a pěkné počtení přeji:)

„Bille! Zvedni už sakra ten tvůj miniaturní zadek, nebo přijedeme pozdě!“

Hlas mojí kamarádky prořízl ticho v prostorné chodbě jako břitva.
„No jo pořád, vždyť už jdu,“ zamrmlal jsem a pomalu se začal sunout ze schodů.
Bea si jen povzdychla, ale neřekla nic.
„Ne, vážně Beu, nechápu, proč mě musíš vláčet s sebou, víš, že na takové věci prostě nejsem.“ Posadil jsem se na botník a zapíchnul do ní pohled.
Posadila se vedle mě.
„Ale no tak, Billi. Chci prostě být nějaký čas jen se svými nejlepšími kamarády a ty k nim prostě patříš. Když tam nebudeš, budu to mít celé pokažené, a to bys přece nechtěl. Navíc, kdykoliv mi řekneš, že se ti tam nelíbí tak odjedeme.“
„Slibuješ?“
„Na Jordanovu levou kouli!“ prohlásila s kamenným výrazem, což mě hrozně rozesmálo.

Jordan byl takový její kluk nekluk. Chvíli spolu byli, chvíli ne, chvíli se milovali a chvíli ne, pak se rozešli, ale zase dali dohromady a tak dále.

„Stejně mi to přijde jako blbý nápad, týden ve stanu v naprosté divočině s bandou totálně ožralých lidí, které ani neznám,“ zalamentoval jsem a posbíral tašky, které Bea začala skládat do auta.
Samozřejmě bude řídit Bea, protože pro mě je auto něco jako španělská vesnice. Řidičák jsem všeho všudy využil asi třikrát.

Zasmála se a strčila mě na místo spolujezdce. Hlasité bouchnutí mi oznámilo, že prudce zavřela dveře. Usadila se na místo řidiče a nastartovala.


„Prosím tě, já fakt nechápu, čeho se furt bojíš. Budeš se jim určitě líbit, uvidíš!“
„Když myslíš,“ procedil jsem jen tak mezi zuby a nasadil si sluchátka. Vážně se mi nikam nechtělo, nejradši bych prostě seděl doma, jako po celý svůj dosavadní život, ale Bea se mě neptala, prostě mi sbalila kufry a jen tak mi oznámila, že jedu s ní. Když jsem protestoval, že si s jejími kamarády nebudu rozumět, jenom mi odvětila, že se nějaké téma hovoru vždy najde. Zajímalo by mě, jaké téma si asi najdu s nějakou alkoholem nacucanou bandou, když jsem vlastně nikdy v životě ani opilý nebyl. Vlastně jsem celkově životem nepolíbený. Nikdy jsem nebyl na žádné akci, niky jsem se neopil a nikdy jsem neměl kluka. Stejně ti její blbečci budou stále v lihu, takže si prostě sednu do stanu a nějak těch pár dnů přetrpím kvůli Bee.

„Vstávej, Bille, jsme tady,“ jemně mi zatřásla ramenem.
„Cože?“ Dostal jsem ze sebe v polospánku a otočil se na druhý bok, abych našel pohodlnou pozici, přestože na sedačce v autě se moc pohodlně spát nedá.
„Jsme na místě, vstávej, ty ospalče,“ zasmála se a vytáhla mě za ruku z auta.
Napřímil jsem se a prohrábl si blond vlasy, které mi trčely do všech světových stran. Stáli jsme na nějaké louce v nitru lesa. Kolem nás stály postavené tři stany, kolem kterých pobíhalo šest lidí. Čtyři kluci, dvě holky.

Bea mě chytila za ruku a táhla k nim. Nějaká černovláska se k nám rozběhla a skočila jí kolem krku. Následně přišli i její ostatní kamarádi, aby se s ní vřele přivítali. Stál jsem kousek za Beou a nervózně sledoval špičky svých šedých bot.

„Jo, málem bych zapomněla, tohle je Bill,“ prohlásila Bea a přitáhla mě za loket blíž k ní.
„Ahoj,“ nejistě jsem se usmál a zvedl k nim pohled.
Drobná, na první pohled sympatická černovláska ke mně udělala krok. Nenápadně jsem si ji prohlédl. Byla malá, měla krásné ženské křivky a vlasy jí v černé záplavě splývaly téměř k pasu. Navíc se sladce usmívala. Kdybych nebyl gay, s jistotou bych po ní skočil.
Usmála se na mě a podala mi ruku.
„Jsem Eleanor, pro přátele krátce El.“
Stiskl jsem jí ruku a usmál se. Udělalo mi radost, že mi nabídla, abych jí říkal tak jako její blízcí kamarádi.

„Tohle je Jenny,“ ukázala směrem k vysoké, arogantně vyhlížející blondýně. Jen kývla hlavou a dál si mě nevšímala.

„Taky tě rád poznávám,“ prohlásil jsem uštěpačně.
„A tady to jsou Gustav s Georgem,“ kývla směrem k dlouhovlasému brunetovi a blonďákovi. Přátelsky se na mě usmáli a potřásli si se mnou rukou.
„Andreas, ale můžeš mi říkat krátce Andy, stejně jako u El,“ mrknul na mě blonďák, kterého jsem si doposud ani nevšiml.
„No, a tady tenhle blbeček je Tom,“ zasmál se a strčil do žeber kluka postávajícího vedle něj.

Vysoký kluk svalnaté postavy, což jsem usoudil podle toho, že mu pod bílým tričkem prosvítaly svaly, si prohrábl černé vlasy spletené do copánků a zvedl ke mně hlavu.

Podal mi ruku a usmál se. Byl to ale jiný úsměv než u ostatních, takový jaký jsem snad nikdy neviděl.
„Tom,“ prohlásil klidným a hlubokým hlasem a stiskl mi ruku. Pohlédl jsem mu do hnědých očí, které jiskřily, a jenom přikývl.
Pustil mou ruku, ale stále si mě rentgenovým pohledem prohlížel.

„Musím říct, že jsem si vás představoval jako nějakou bandu feťáků,“ přiznal jsem se s nejistým smíchem.

„To my tebe taky tak nějak,“ zasmál se Gustav.
„Pojď, musíme postavit stan, dokud můžu chodit,“ zasmála se Bea a vydala se k volnému místu pod velkým javorem.

autor: Cherie

betaread: J. :o)

10 thoughts on “Camping with you. Mistake? 1.

  1. Jéééé, to vypadá na takovou fajn milou letní povídku 🙂 Tu si s chutí přečtu 🙂
    Těším se na další díl 🙂

  2. takovou povidku s letnim nadechem si urcite rada budu cist :))
    Taky bych jela nekam stanovat ..Takze Bille nestezuj si nebo si to s tebou vymenim 😀

  3. Jé, milujem stanovanie! Ale len keď nestanujem ja 😀 milujem takéto stanovanie vo filmoch alebo v príbehoch 😀 preto ma hneď zaujal názov a musela som si to ísť prečítať… Som naozaj veľmi zvedavá, v stanoch sa väčšinou stávajú zaujímavé veci takže sa neskutočne teším na pokračovanie :)… Inak dúfam, že ťa neurazí, keď si budem Billa predstavovať s krásnymi čiernymi vlasmi a Toma s dredmi ako v roku 2007 😀 ja si ich tak predstavujem v každom príbehu, aj keď v ňom majú úplne iný výzor 🙂 ale toto je moja najkrajšia predstava ich dvoch 😀 tak prepáč :)… Som naozaj zvedavá ako sa to ich stanovanie vyvinie 🙂 som nažhavená na pokračovanie! 😀

  4. Jůůů, Bill stanuje! 😀 Oh bože, tohle se stát doopravdy, tak by z toho byla určitě totální komedie 😀 Každopádně námět se mi strašně líbí 🙂 Já osobně strašně ráda stanuju 🙂 Prostě se sbalit s kamarádama a někam si jen tak vyjet a dělat blbiny 🙂 Takže mě povídka hnedka prvním dílem zaujala a já jsem vážně zvědavá na další díly a na to, co máš pro nás připravené 🙂
    Těším se na další díl! :))

  5. Tato poviedka vyzera velmi dobre. Paci sa mi styl akyn pises, paci sa mi aj napad a ak  Billa a Toma nikto nebude tyrat a znasilnovat, tak sa budem strasne moc tesit na pokracovanie 🙂

  6. Libi se mi to. Nevim, co bych ti mela zkritizovat, celkem mi to vyhovuje. Mozna, az si prectu dalsi dily, zatim je povidka na zacatku. Uz se tesim na pokracovani, vypada to fakt dobre 🙂

  7. Dlouho jsem čekala na nějakou novou povídku:O a konečně jsem se dočkala navíc už tenhle začátek je pěkný,strašně se mi líbí příběh a určitě budu číst dál:O 🙂 Těším se na pokračování:)

  8. Stanovanie je veľmi dobrý nápad. Vždy sa udeje veľmi veľa vecí 😀 Na prvý príbeh je to zatiaľ dobré, máš taký ľahký štýl písania 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics