Change of lifestyle 36.



autor: Muckátko :o*

Drazí čtenáři této povídky, chci Vám jen krátce strašně moc poděkovat za Vaše milé komentáře, které tu a tam zanecháte. Jsem nesmírně ráda, že jsem touhle povídkou vnesla do tohoto širokého tématu nový vítr a že Vás dokážu ještě po tolika dílech něčím překvapit. Jste úžasní! Děkuji! Muckátko :o*

Bill scházel po boku Noelle schody z nejvyššího patra budovy fakulty. Noelle ho po očku pozorovala.

„Oohh, přestaň se tak debilně usmívat,“ zavrčela a šťouchla do něj, aby se probral. Tenhle ten přihlouplý úsměv měl na tváři už od časného rána.
„Žárlíš?“ broukl Bill a vesele seskočil poslední schod, který vedl z třetího patra.
„Ne!“ odsekla Noelle, ale všechno uvnitř ní křičelo pravý opak.
„Hmm a já myslím, že jo,“ popíchl ji Bill a znovu se usmál.
„Takže jste spolu od té smsky ještě nemluvili?“
„Ne-e. Buď jsem byl ve škole nebo v knihovně, takže nebyl čas,“ pokrčil ramenem.
„Však se určitě brzo uvidíte,“ zamumlala.
„To si piš, že jo. Měl by na mě čekat před školou,“ zazubil se Bill.
„Cooo? Takže ty se mnou na oběd nejdeš?“
„Ne-neee!“ zavrtěl Bill hlavou.
„Bezvadný!“ odfrkla si Noelle a zatlačila do dveří, aby se otevřely. Bill je přidržel a vyklouzl z budovy hned za ní.

„Tak já letím! Měj se,“ hvízdl vesele, když uviděl Toma parkovat kousek od východu. Noelle ustoupila na stranu a opřela se o zeď, aby nebránila procházejícím studentům.

„Koukám, že si ten tvůj kamarád moje varování nevzal k srdci,“ ozvalo se po její pravici.
„To mluvíš na mě?“ zeptala se Noelle dívky, která seděla ve svých bokových džínech na zábradlí.
„Vidíš tady snad někoho jiného, kdo by se s tím klukem kamarádil?“ zašklebila se.
„Kdo se ptá?“
„Bývalá přítelkyně Toma,“ ukázala směrem k Tomovi, ke kterému se pomalu blížil Bill.
„A?“
„Před časem jsem tvého kamaráda upozorňovala, že je pro Toma jen další hračka,“ založila si ruce na vzdouvajícím se hrudníku, o kterém Noelle na chvíli zapochybovala, že je pravý.
„Myslíš?“ zeptala se Noelle a pohodila hlavou ke dvojici. Dívka se podívala tím směrem.

Bill s úsměvem došel k Tomovi a laškovně naklonil hlavu. Tom okamžitě pochopil jeho hru. Zašklebil se a narovnal záda, aby si mohl chlapce za pas přitáhnout k sobě. Jeho dlaně stiskly chlapcovy útlé boky, zatímco rty se mazlivě přitiskly k těm protějším. Proplétali spolu jazyky a nakláněli hlavy, jak bylo zrovna potřeba, dokud se Bill neodtáhl a nenechal své tělo schovat do náruče druhého muže. Tom nechal svoji levou ruku omotanou kolem jeho pasu a pravou vsunul do jeho blonďatých vlasů, nechávajíc prsty proplouvat mezi jednotlivými prameny. Políbil Billa na spánek, než jej úplně objal a chvíli se nechal unášet jeho blízkostí a především vůní. Hned na to chlapce pustil, pohladil jej po tváři a otevřel mu dveře od auta, aby mohl pohodlně nastoupit.

Dívka na zábradlí se ošila. Nikdy nezažila, aby byl Tom k němu tak milý a pozorný. Ji nikdy takhle něžně nepohladil po tváři, ani jen tak neobjal.

„Tohle je jenom přetvářka,“ pronesla ledabyle.
„A to z tebe mluví zkušenost, nebo závist?“ zeptala se Noelle a s úšklebkem sešla pár schodů a vydala se pryč hned, jakmile auto zmizelo z dohledu. Dívka si naštvaně odfrkla. Absolutně netušila, co Tom na tom klukovi viděl. Vždyť to bylo děcko. Byl o 3 roky mladší, a přesto u Toma zabodoval víc než dívka na zábradlí.
„Zatracený Tom!“

*

„Nazdaaar chlupáči!“ zavýskl Bill vesele a sklonil se k hafanovi, který jej přivítal v Tomově bytě hned po příchodu. Bill nechal ležet tašku na botníku a drbal psa všude možně. Pak se postavil, aby se zeptal Toma, co má v plánu.

„Ahhh! Kruci, Tome!“ vypískl polekaně, když se Tom sklonil, chytil jej za nohy a přehodil si Billa hlavou dolů přes rameno jako pytel brambor.
„Dej mě dolů! No tak!“ smál se Bill a zlehka bušil pěstmi do Tomových zad. Tom otevřel dlaní dveře od pokoje a se smíchem Billa hodil do ustlané postele. Nadýchané pokrývky okamžitě vypustily přebytečný vzduch a zmírnily tak Billův pád. Tom se zasmál a skočil na Billovo tělo
„Uch. Rozmačkáš mě!“ vyhekl Bill, když ho zalehlo druhé tělo a vmáčklo jej hlouběji do matrace.
„Ale prosím tě!“ rozcuchal Billovi vlasy. Překulil se na záda a Billa si přidržel na svém těle, aby mu nesklouzl. Uvelebil se ve škvíře, mezi dvěma polštáři a díval se nahoru na Billa, který mu opětoval stejný pohled. Tom zvedl ruku a zastrčil Billovi jeden pramen blonďatých vlasů za ucho, aby mu nekazil výhled na tu krásnou tvář.

„Co je s tebou?“ zeptal se Bill.

„Co by se mnou mělo být?“
„Já nevím. Jsi dneska nějaký… uhm… nevím, jak to pojmenovat,“ sklonil se k Tomovi níž, aby se mohl otřít nosem o ten jeho.
„Myslíš sexy, neodolatelný a k sežrání?“ zasmál se Tom samolibě a jen tak tak uhnul před ránou, kterou mu chtěl Bill uštědřit.
„Vážně mě máš rád?“ zeptal se Bill opatrně.
„Hmmm,“ zamručel Tom.
„Řekni to,“ naléhal Bill.
„Mám tě rád,“ pronesl Tom a odolal nutkání odvrátit pohled. Bill se šťastně usmál a tváří se pomazlil s tou Tomovou.

Tom se zasmál a překulil se zpět na Billa. Oběma rukama stiskl Billova stehna, roztáhl mu je a natiskl se na jeho klín. Hned na to zapřel ruce vedle Billovy hlavy a vpil se rty mezi Billovy. Hravě okusoval každý milimetr malinových rtů pod sebou a usmál se kdykoli, když Bill vydal tichounký vzdech. Přisunul dlaně k Billovým spánkům a prsty se probíral Billovými vlasy, masírujíc pokožku hlavy, nosem občas šťouchajíc do toho Billova. Naposled polaskal Billův horní ret a odklonil se. Položil se na Billa tak, aby překrýval jeho tělo, zůstávajíc mezi jeho nohama, ale zároveň tak, aby ho příliš netlačil. Podepřel si tvář dlaní a loket zabořil do polštáře vedle Billovy hlavy, dávajíc pozor, aby mu neskřípl dlouhé vlasy. Bill natočil tvář k němu a usmál se. Olízl si naběhlé rty a zafuněl.

Tomova pravá ruka se zvedla a doputovala až k Billově líčku. Palec pohladil celou Billovu tvář a poté začal přejíždět bříšky prstů po Billově jemné tváři. Co chvíli se Tom sklonil a hlazení ozvláštnil drobným polibkem na různá místa Billovy tváře.

„Ještě chvíli a usnu,“ přiznal Bill šeptem. Cítil, jak se jeho tělo uvolnilo a jeho končetiny byly jako z gumy.
„Nikdo ti nebrání,“ sklonil se Tom a líbl Billa na zavřená víčka.
„Mmm…“ zavrtěl se Bill spokojeně. „Já tě nepoznávám,“ usmál se Bill, pokládajíc svoji dlaň na Tomova žebra, přejíždějíc roztaženými prsty sem a tam.
„Proč?“
„Nevím. Nevyměnili tě přes noc?“
„O ničem nevím, ale jestli chceš, můžu začít zlobit,“ zatvářil se Tom laškovně a dlaní putoval přes Billův hrudník až k jeho klínu. Promnul Billův klidný klín a zuby lehce kousal hranu Billovy čelisti.
„Že by?“ zeptal se Bill hlubokým hlasem a sám přesunul svoji dlaň do Tomova klína, tvrdě hladíc jeho klín přes hrubou látku kalhot. Tom se skulil vedle Billa, otočil jej na bok a začal z něj stahovat kalhoty i se spodním prádlem. Líbal Billa na krku, zatímco se snažil rychle zbavit i svého oblečení.

Oběma nakonec zůstalo jen tričko. Bill se natáhl do šuplíku pro lubrikant a podal jej Tomovi. Ten nečekal. Otevřel tubu, vytlačil si několik kapek na prsty, dal ruku dolů a našel vstup do Billova těla.

„Ahhh ano!“ napnul se Bill, když se Tomův ukazováček zavrtal do jeho těla.
„Dobré?“ zeptal se Tom dráždivě a kousl Billa do krku.
„Pospěš,“ zaprosil Bill. Nechtěl, aby to bolelo, ale ani nechtěl čekat. Tom povytáhl ukazováček a zasunul dovnitř dva prsty. Bill zvedal pravou nohu, aby se k němu Tom lépe dostal a mohl dovnitř zasunout prsty tři. Jakmile tak učinil, zaklonil Bill hlavu, vydechl a vlasy zašimral Toma v obličeji.

Tomovy rty našly ty Billovy ve chvíli, kdy prsty zatlačily na prostatu. Bill tlumeně vykřikl do Tomových úst a otřásl se. Stisk svých prstů na Tomově penisu zesílil.

„Sss Bille, opatrně!“ zasténal Tom a zaskřípal zuby. Jestli Bill ještě jednou takhle stiskne jeho penis v dlani, bude.
„Tomi, do mě. Rychle,“ zaprosil Bill rozvášněně a několikrát přejel dlaní po Tomově penisu.
„Potřebujeme kondom,“ řekl Tom a chtěl se natáhnout přes Billovo tělo.
„Nepotřebujeme,“ zastavil jej a snažil se zadečkem dostat k Tomovu klínu.
„Ale…,“ snažil se Tom protestovat.
„Prostě ho tam dej,“ zakňučel Bill a vydechl, když se v něm prsty stále pohybovaly. Jeho penis ještě nebyl úplně vzrušený, ale věděl, že Tomův penis v jeho těle tuto drobnost bleskurychle napraví. Tom tedy pomalu vytáhl prsty z Billových útrob a namazal gelem svůj penis. Přitiskl se k Billovým zádům, dlaní sevřel jeho štíhlé stehno, držíc jej nahoře a klínem se přisunul k Billovu otvoru. Pravou rukou pomohl špičce svého penisu dovnitř. Pomalu zajížděl do Billova těla, až v něm byl na doraz.
„Tomi, kurva!“ zanadával Bill, jak dobré to bylo. „Pohni se,“ vydechl a propnul krk. Roztáhl nohy, jak nejvíc mohl a pravou rukou si přitáhl Tomovu hlavu k sobě. Vysunul jazyk a věnoval Tomovi vlhký dravý polibek.

Tom prsty silně stiskl jeho stehno, tlačíc jej ke svému tělu, a začal pohybovat pánví k Billovu zadečku.

„V pořádku?“ zeptal se Tom do Billových úst a slastně zkřivil tvář.
„Uh-hu!“ přikývl Bill a natlačil se na Tomovo tělo. „Rychleji, Tomi, prosím,“ zaškemral Bill a hlasitě zasténal.
„Ahhh zlato!“ vyhekl Tom, když přirazil dovnitř a celým jeho tělem projela vlna slasti.
„Jsi skoro tam,“ vyšpulil Bill zadeček, hledajíc ten správný směr. Jeho penis byl nateklý a plně vzrušený. Pustil Tomovu hlavu a omotal prsty kolem svého vzrušení. Levou se zapíral o matraci, aby se udržel na boku, a Tomova pravá ruka držela Billovu nohu nahoře, tudíž se toho nemohla ujmout ani ona.
„Děláš to tak dobře, Tomi!“ pochválil ho Bill a zalapal po dechu. Nemyslel si, že vydrží dlouho.
„Yeah!“ zašeptal Tom a kousl Billa do ucha, objíždějíc jej jazykem.
„Udělám to ještě lepší,“ přislíbil Tom, malinko se zapřel a silně začal narážet na Billovu prostatu. Bill otevřel ústa v němém výkřiku a hned na to vykřikl, když kůže v Tomově klíně pleskla o Billův zadeček. Tomův penis mizel z Billova zadečku stejně rychle, jako se do něj vracel.
„Kurva Billeeee!“ zasténal Tom a snažil se ještě chvíli vydržet.
„Tomiiii!“ vykřikl Bill a zahekal. Musel pustit svůj penis. Bylo toho moc.

Tom otevřel vzrušením zavřené oči a pohlédl do Billovy tváře. Byl červený, zrychleně dýchal, oči křečovitě zavřené, jazyk každou chvíli olízl vysušené rty, které co chvíli opustil spokojený výkřik. Tom naposled vnikl do Billova těla a zastavil uvnitř něj, tlačíc si Billa pevně na svůj klín. Bill vyplašeně zamrkal. Nevěděl, co se děje. Jeho srdce tlouklo jako splašené a on se cítil, jako by měl vybouchnout.

„Co je? Proč-proč jsi… jsi přestal?“ zeptal se zadýchaně a rychle polykal, jak mu vyschlo v krku. Podíval se do Tomovy tváře, která vypadala stejně jako ta jeho. Tom Billovi věnoval dlouhý pohled do očí a láskyplně jej políbil na ústa. Bill mu polibek zmateně oplatil. Cítil se nevyrovnaně. Tom se snažil o něžnost, zatímco jeho dolní část hořela. Bill se odtáhl a znovu silně přirazil na Tomův klín, aby ho přinutil k pokračování, ale Tomova slova ho na několik minut paralyzovala.

„Jen tě mám vážně kurevsky moc rád!“

autor: Muckátko :o*

betaread: J. :o)

11 thoughts on “Change of lifestyle 36.

  1. No, a je to tu! Bulim tu teď jak želva, až se přítel vyděsil, co se děje 😀 Jako naschvál mi ještě do sluchátek hraje nějaká romantická rockovka, takže hotovo 😀
    Tomovo vyznání bylo jedno z nejkrásnějších, co jsem kdy v povídce četla. Do jeho osobnosti i do celýho příběhu to krásně zapadá. Žádný mazlíčku, pupíčku, blá blá cukrkandl. Ale obyčejný, nádherný, upřímný Mám tě rád. Teď jenom, aby mu Bill ty krásný slova oplatil, a nebude to mít chybu 🙂
    Muckátko, jsi fakt paní spisovatelka. Děkuju ti za tuhle povídku, kterou prostě žiju.

  2. ted se zacina dostavat nazev tehle povidky celkove do povidky 😀 Vidis Tome .. nemusis klatit kazdou noc nekoho jineho, kdyz muzes mit jednoho uzasneho pritele 🙂
    a jsem rada, ze se kvuli tobe i Bill zmenil :))

  3. Tak tohle bylo DOKONALÉ! ♥♥♥
    Já už po pravdě ani nevím, co v komentářích k téhle povídce psát, protože mám pocit, že se stále dokola jenom opakuji a už je mi to fakt trapné! 😀 Bohužel nedokážu vymyslet ani nic originálního, takže se budeš muset spokojit s mými fádními komentáři, i přes to, že by si tahle povídka zasloužila daleko víc!
    Tenhle díl byl OPĚT naprosto úžasný, OPĚT jsem se musela u celého dílu usmívat a OPĚT mi zlepšil náladu o 100%. Tahle povídka je prostě nejúžasnější a já tenhle vztah, co mezi sebou Tom s Billem mají, doslova a do písmene miluju! ♥ Líbí se mi sledovat jejich postupný rozvoj vztahu. Líbí se mi sledovat, jak se oba postupně mění. Hlavně u Toma je ta změna hooodně patrná. A jsem z ní nadšená! Tom je takový přítulný kocourek ♥ Moc se mi líbí to, že takovýhle vztah a ani city, neměl k nikomu jinému předtím. I přes to, že měl Tom už spousty partnerek, tak má Bill u Toma taky svoje prvenstí, a to v citech. Moc mě potěšilo, že Tom řekl Billovi i do očí, že jej má rád. Po pravdě jsem nečekala, že by byl Tom schopen to už Billovi říct. Myslela jsem si, že by to nezvládl, proto mu jen napsal sms. Takže jsem byla v tomhle díle opět mile překvapená a musím se přiznat, že jsem z Toma totálně odvařená! Opravdu moc doufám, že Bill jeho city opětuje a že jej má taky rád. Stihla jsem už vypozorovat, že mu tenhle vztah vyhovuje, Tom jej přitahuje, je s ním rád a těší se na něj. Dokonce i ty znínky o tom, že Bill nikdy nebyl takhle psychicky v pohodě, nebo že se nikdy takhle neusmíval..všechno to nasvědčuje tomu, že má Toma taky moc rád, ale ráda bych to ´slyšela´ i z jeho úst, abych si byla 100% jistá 🙂
    Strašně moc se mi líbila ta scéna, kdy si Tom přehodil Billa přes rameno 🙂 Sama nevím proč, ale tahle scéna mi přišla strašně roztomilá a když jsem si ty dva představila, jak při tom vypadají, tak jsem u toho doslova tála. Jak už jsem říkala, tuhle povídku bych ráda viděla zfilmovanou s nima v hlavní roli, to by bylo pokoukáníčko! ♥
    Taky jsem strašně zvědavá, jak se Bill ohledně téhle celé situace cítí. Dřív byl u Toma zvyklý na odstup a jenom na sex. A teď v tom jsou najednou city a Tom jich je doslova plný. Každým jeho dotekem, pohledem a slovem Billovi ukazuje svoji lásku k němu ♥ Mě se to ohromně líbí, takže doufám, že i Billovi. Ale nedivím se Billovi, že Tomovi řekl, že jej nepoznává. Tom je teď k němu tak nádherně něžný, že se u toho rozplývám i já!
    A co mě skutečně pobavilo, byla Tomova bývalka 😀 Chudinka, až mi jí bylo líto, jak děsně žárlila. Já ji teda nemám ráda 😀 Ale v tu chvíli, kdy viděla, jak Tom Billa láskyplně objal, tak mi jí vážně zabylo líto, že ona tohle nikdy nemohla poznat. Doopravdy bych nechtěla být na jejím místě, protože bych se cítila dost špatně, kdybych tohle viděla. Ale jak se sama uklidňovala, že je tohle jen Tomova přetvářka 😀 😀 😀
    A jinak stále doufám, že Noelle začne mít Toma ráda. Zatím to nevypadá, že by na Toma změnila názor a já pevně doufám, že tenhle nový vztah, co Bill má, neohrozí kamarádství mezi ním a Noelle. Znám totiž spousty případů, kdy se nejlepší kamarádky přestaly tak moc bavit, a to jen kvůli tomu, že si jedna z nich našla přítele. Doufám, že se tohle nestane, ale myslím, že by tohle Bill nedovolil 🙂
    Doufám, že jsem se tentokrát vyjádřila ke všemu, co jsem chtěla 😀 Už mě nic nenapadá, ale jak si přečtu díl znova, tak se mu ode mě možná zase objeví další, doplňující, komentář 😀
    Děkuji, že pro nás tuhle povídku píšeš! ♥♥♥

  4. Lapám po dychu. To bolo zase tak atrašne krásne. Ale aj Bill by mohol Tomovi tie slovíčka vrátiť. Veľmi pekne ďakujem za kapitolu.

  5. Kurevsky moc rád :D:D to je strašné zlaté <3
    Už sa moc teším na ďalšiu kapitolu! :3
    Úplne som si túto poviedku zamilovala <33
    Kkľudne by tu ďalší chatper mohol byť aj o dva dni :D:D:D

  6. [6]:Kdyby díly přibývaly častěji, tak by mi to vůbec nevadilo 🙂 Posílám Januli vždycky minimálně dva díly dopředu, takže prosby směřujte na ni 🙂

  7. Tak takovy konec jsem ani trochu necekala 😀 Bill ale nejspis taky ne. Jsem rada, ze si t Tom konecne priznal.
    Jen doufam, ze Tomova byvala nebude delat problemy. Je mozne, ze Noelle se o tom Billovi zmini, ale nevim, jak to vezme. Snad tomu nebude verit nebo pujde za Tomem na narovinu se ho na to zepta.
    Moc se tesim na dalsi dilek <3 Miluju tuhle povidku.

  8. Po pár letech jsem se vrátila na místo činu s tím, že napíšu další ffku a hned narazím na tak skvělou povídku! Málokdy jsem něco komentovala, protože ne vždy mi sedne styl psaní autorka/ky, ale tady by byl hřích komentář nenechat. 🙂 Moc se těším na další díl a jestli tahle ffka nebude mít alespoň 200 dílů a stejně dlouhé pokračování, tak budu hóóódně rozladěna. 🙂
    Mám kurevsky ráda tuhe povídku! ♥

  9. Awww 😀 No jsem zvědavá, jaký vyznání si Tom připraví na další díl! 😀 Bylo to od něj tak milý, vážně čekám, kdy už konečně Tom řekne, že Billa miluje :3 To teprve pak bude pro Billa šok! 😀
    A musím souhlasit tady se slečnou  nade mnou-jestli tahle povídka nebude mít aspoň 200 dílů, tak se pěkně naštvu 😀
    Každopádně ještě si neodpustím jednu poznámku k Noelle. Opravdu mě překvapila s tím, že jak jí ta bejvalka od Toma řekla to, že Bill je jen hračka, tak že Noelle hned nevystřelila a neletěla zachránit Billa 😀 Tohle by myslím na začátku jistě udělala. Takže to bude asi změna životního stylu nejenom pro Billa a Toma, ale i pro Noelle 😀
    Už se vážně strašně moc těším na pokračování! 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics