Dance – a way of my life 17.


autor: Cincina
Bill hluboce přemýšlel, co by tak řekl. Ale absolutně nic ho nenapadlo. Na vážné konverzace příliš nebyl, i když obvykle mu pusa mlela jako o závod. Pokukoval po Tomovi, který se díval na ty dva barmany. Tse! Přistihl se, že žárlí. Jeden z barmanů totiž na Toma pomrkával a on se jenom usmíval. No tak dělá si srandu ze mě?

„Tome, jsi tu se mnou, nebo budeš balit toho barmana?“ Bill se nepoznával. Když v něm bublal vztek, dokázal snad cokoliv a to bylo dobře. Uměl si otevřít hubu. V Billově případě ústa.

„Já ho nebalím!“ Ohradil se Tom a odvrátil od něj pohled. Ten barman je fakt kus! „Promiň.“
„Omluva se přijímá. Ale budeš si mě už všímat.“
„Jasný.“ Mrkl na něj Tom a usmál se. Představil si vedle něj Marka a začal je porovnávat. No to bylo nejhorší, co mohl udělat. Mark byl vysoký, svalnatý, sexy, milý a pozorný. Dokonalý… Ale Bill… ten zase byl menšího vzrůstu, ale zato roztomilý a taky hodný. Dokonalý andílek i čertík v jednom.
A teď Tome, vyber si.



„Dáš si ještě?“ Ukázal Bill na jeho vypité mojito.
Tom ani nepostřehl, kdy ho vypil, ale stále jej cítil na rtech. Bylo to opravdu moc dobré. Ale chtěl něco tvrdšího, aby se mu rozmotal jazyk.
Přišla číšnice, Bill si objednal znova mojito a Tom velkého panáka vodky. Ona se jen pousmála a vyřídila barmanům objednávku. Když pak přišla zpět, přinesla mojito i Tomovi s tím, že je to od jednoho z barmanů.
Tom vykulil překvapením oči, ale poslal k baru děkovné gesto a milý úsměv. Barman to opětoval. No ten po něm normálně vyjížděl!

„Tome?“

„Jo, promiň. Ale nemůžu za to.“ To měl pravdu. Když ho někdo balí, tak za to opravdu nemůže. I když, může se dobrovolně rozhodnout, jestli se nechá sbalit. Tom nechtěl. Pro tentokrát. Podíval se znova na Billa. Cítil v sobě tu vodku a objednal si ještě jednu. Věděl, že se dnes opije. Chtěl se opít a vyvést nějakou blbost. Sice toho ráno bude litovat, ale v tuhle chvíli mu to bylo jedno.

Bill se jen podivoval, jak rychle do sebe ty panáky házel. Po nějaké době se Tomův úsměv rozšířil a oči se mu leskly. „Tome, už nepij prosimtě.“

„Nebooooj.“ Zachechtal se a objednal si dalšího panáka. A tomu barmanovi, který mu koupil mojito, nechal poslat také panáka vodky. Barmanovi to akorát padlo vhod, už se potřeboval napít.

Toto zase dopadlo. Pomyslel si Bill. S Tomem nic neprobrali, akorát on se ožral. Paráda. Rozhodl se zaplatit a odvést ho domů. Úplně zapomněl, co měl dnes v plánu. Chtěl přece Toma sbalit. No, v takovém stavu se mu nepovede nic. Kdyby věděl…

DOMA

Konečně s Tomem doklopýtal domů, svlékl mu boty a odešel s ním do postele. Sice se to nezdálo, ale Tom byl hrozně těžký a Bill už neměl sílu ho táhnout. Hodil ho do postele a protáhl si záda, protože ho hrozně bolela.

Ale Tom spát nechtěl. Všiml si, že si Bill protahuje záda a pořád stojí kousek od jeho postele. Rozhodl se. Chytil Billa za triko a stáhl jej na sebe. Objal ho a vdechoval vůni jeho vlasů.

„Tome?“ Vyjekl Bill. Bylo mu to příjemné, ale vůbec to nečekal. Co teď má jako dělat? Něco podobného měl v plánu, a když se to stane, tak neví, co dělat. Nechal se tedy od Toma objímat. Přejížděl mu lehce prsty po zádech a vychutnával si, jak mu Tom čichal k vlasům. Bylo to takové zvláštní gesto. Vlastně se s tímhle ještě nesetkal. Tom vždycky vytáhne něco speciálního.

„Hmm, Bille. Cos to se mnou udělal?“ Smál se opilý Tom. Jaká komická situace. Pokud si vzpomínáte, nedávno přišel domů opilý Bill a vyznal se ze svých citů. Že by to samé měl teď také udělat Tom? Ten tvrďák? Nebo v tuhle chvíli spíš měkouš?

„Já?“ Bill se podivil. Nevěděl, co přesně Bill myslí, i když možná už tušil a přál by si, aby to bylo přesně ono.
„Vyznal ses mi… a teď… já nevím, od té doby se cítím jinak. A vidím tě jinak.“ Vypustil ze svých úst Tom a přestal nasávat vůni jeho vlasů. Byli od sebe malinký kousíček a navzájem si hleděli do očí. Bill se jemně usmál, protože podle Tomových slov, se mu také vyznal, když byl namol, a to samé dělá teď Tom.

Přerušil ty centimetry. To byla ta odpověď na všechno. Jemně jej objal kolem krku a polibek prohloubil. Dostal se jazykem do jeho úst, kde sváděly boj o dominanci. Vítězil Bill, protože na tohle byl Tom moc opilý. Bill do něj zatlačil, aby si lehl na záda, a položil se na něj. Tom měl celkem ucházející postavu, zato Bill byl hubený jako špageta před uvařením.

Tom se nechal. Až když zjistil, že se mu Bill otírá svým rozkrokem o ten jeho, tak se trochu probral a začal se otírat také. Takhle zvýšili intenzitu a bylo to více vzrušující a zakázané. Ano, zakázané… to bylo to slovo, které vystihovalo tuhle situaci.

Bill si stáhl triko a stáhl ho i Tomovi. Hodil je někam na zem, však je najdou ráno, až toho bude Tom k smrti litovat. Zatím je mu to všechno jedno, ale to přijde… Tom se také chopil iniciativy a rozepl Billův pásek u kalhot. Šlo to celkem snadno na to, že byl skoro na šrot. Viděl sice trochu dvojitě, ale to mu nezabrání mít dnes sex.

S Billovou pomocí šly kalhoty dolů, a hned potom šly dolů i ty Tomovy velké planďáky, které kalhotami nazýval. Podle Billa to kalhoty rozhodně nebyly. Vždyť on sám by se do nich vlezl snad třikrát. Bylo to jako pytel od brambor, ale je to Tomův styl, jeho věc.

Teď už oba byli v boxerkách, navzájem se otírajíc o sebe. Cítili to dusno v pokoji, erotický náboj celé situace. Byl tam. Oba to věděli.

Tom se rozhoupal, jako první zahákl prsty pod jeho boxerky. Viděl, že Billovi stojí… jemu taky stál. Bylo to zvláštní. Pořád nebyl s to si uvědomit, jak to, že mu stojí z jeho vlastního bratra.

Ale seru na to!

autor: Cincina

betaread: J. :o)

6 thoughts on “Dance – a way of my life 17.

  1. Tak to jsem opravdu zvedava jak tohle dopadne .. jestli se spolu vyspi a budou toho rano litovat, nebo to jeden z nich nakonec zastavi 😀
    Takhle to useknout? to se nedela 😀

  2. Bill je hubený jako špageta před uvařením 😀 😀 😀 Tak to je bombová věta 😀 😀
    Jinak Tomane, to se dělá? Být nevěrný Markovi? 😀 Achjo, jediná jeho omluva je to, že je tohle Bill 😀 Tak doufám, že toho nebude Tom zítra litovat, ale naopak půjde a s Markem se rozejde. No jsem zvědavá, jak tohle ještě bude pokračovat 🙂

  3. Mrzí ma to, ako dopadol ten ich večer. Tomove flirtovanie s barmanom mi strašne vadilo. Tom sa k Billovi nesprával ako niekto kto by ho mal mať rád. Aj keď nie ako lásku, ale ako brata. V tejto poviedke mi chýba tá ich povestná bratská neha a láska.

  4. ano ser na to Tome!:D ser na to! huhaháááá toje paráda 😀 a ještě víc sem zvědavá na to jejich ráno 😀 to bude celkem sranda 😀 ale co řekne/neřekne Markovi, to bude taky zajímavé 😛

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics