Change of lifestyle 40.


autor: Muckátko :o*

Na tenhle díl jsem obzvláště pyšná. Snad se bude líbit i Vám 🙂 Užijte si jej! Muckátko :o*

Bylo pár minut po půlnoci a pátek se tak přehoupl v sobotu. Venku byla černočerná tma a lampy z ulice sotva zvládly osvítit ložnici. Celý dům spal, ale Tom byl vzhůru. I Bill byl vzhůru. Možná o něco více než Tom, což bylo něco, co Tom nemohl pochopit. Od jeho příjezdu měli za sebou oba několik orgasmů a Bill se zdál být nezničitelný a neunavitelný. Tom do sebe přes den nalil několik šálků silné kávy, zajímalo ho, co byla Billova výmluva, že byl takhle vzhůru. Jedině by to vysvětlovalo fakt, proč se Billův jazyk v tak pozdních hodinách nacházel v Tomových ústech a náruživě zkoumal celou jeho ústní dutinu.

Právě teď byl Tom schopný jen zaklánět hlavu, přijímat Billovy hluboké nájezdy na jeho pusu a pokorně snášet všechno, co Bill udělal. Mlaskání, které se ozývalo pokojem díky Billovým náruživým polibkům, se Tomovi zdálo jako ten nejhlasitější zvuk na světě. Jeho víčka se zachvěla pokaždé, když Bill udělal něco moc dobrého jazykem.

Bill spokojeně kníkal a funěl Tomovi na tvář, naklánějíc hlavu, aby se dostal k Tomovi co nejblíž. Jeho ruce ležely na ramenou kolem Tomova krku. Pravá dlaň byla přitisknutá k zadní straně Tomova krku. Prsty byly zabořené v hnědých vlasech, aby dosáhly až k pokožce a nehty to místečko něžně škrabkaly, což Tomovi nejednou způsobilo husí kůži. Tom se musel odtáhnout. Zhluboka dýchal a snažil se zaostřit natolik, aby dokázal ve tmě vyhledat Billův pohled. Moc jej nepotěšilo, když se do Tomových očí s mírným odleskem únavy zadíval pár podobných očí s odleskem vzrušení. Mohl jen odhadovat, jak moc jsou Billovy oči najednou černé a plné ohně.


Tom seděl na posteli s mírně nataženýma nohama. Bill mu seděl v klíně, nohama objímal jeho pas a hrudníkem se třel proti tomu Tomovu. Nevěděl, jak to Bill dělal, ale vždycky dokázal najít takovou pozici, kdy se jejich bradavky setkaly a v malých kroužcích se o sebe nepřestávaly třít. Billův piercing tomu rozhodně na klidu moc nepřidával. Naopak.

Tom cítil, jak jeho penis stále pohřbený v Billově těle pomalu ochabuje. Krátce zauvažoval, jak obtížné a nepohodlné to bude, až se bude snažit povadlý penis dostat z Billova úzkého těla. Jeho útroby se musely jistě od posledního sexu maličko stáhnout a jediné, co je roztahovalo, byl Tomův klidný penis, který taky ztratil na své plnosti.

To by ale nesměl být Bill takhle vzhůru, aby se Tom mohl zabývat myšlenkou, jak se z Billa dostat konečně ven. Když Billovy zuby přejely po krční tepně, svaly v jeho zadečku se stáhly a stiskly Tomův penis.

„Ngh!“ zaskřípal Tom zuby a dlaněmi okamžitě sjel na Billovy půlky. Bříška prstů zaryl do kůže, až na zadečku vytvořil důlky pro každý prst jeden. Křečovitě svíral Billovo pozadí a obličej schovával do prohlubně mezi Billovým krkem a ramenem. Snažil se sám sebe přemluvit, že má dost a že už se nechce vzrušit, ale jeho tělo reagovalo v souladu s počínáním Billova těla.

„Bille, nech toho,“ zašeptal tiše a zhluboka dýchal. Bill na odpověď pouze zavrněl do Tomova ucha a znovu stiskl. Tom ať se bránil, jak chtěl, cítil jak jeho penis v Billově těle znovu mohutní a jeho žaludek se začíná svírat vzrušením. Slabě se zakousl do Billova ramene a zavřel oči, když stahy kolem jeho penisu zesílily a našly svoji pravidelnost.

„Naposled! Pak přísahám, že tě ze sebe shodím,“ pošeptal Billovi chraplavě a polibky se probojovával k Billovým ústům.

„Uvidíme,“ vydechl Bill a nechal Toma vklouznout jazykem do svých úst. Přestal stahovat svaly a začal kroutit boky. Ve stejném směru, jakým se kroutila jeho pánev, se uvnitř něj kroutil i Tomův probouzející se penis, který se tak třel o stěny uvnitř jeho zadečku. Jako bonus bylo příjemné tření mezi Billovým penisem a Tomovým napjatým břichem. Tom zasténal, když ucítil Billovo polotvrdé vzrušení, jak jej šťouchá do podbřišku. Bill se zapřel nohama vedle Tomových boků a zkoušel se z jeho klína zvednout.

„Ne. Ještě chvíli,“ zasyčel Tom tiše a stáhl Billa dolů. „Jen hýbej boky a stiskni mě,“ nabádal Billa co dělat, aby byl jeho penis plně vzrušený a připravený k akci.

„Rád,“ špitl Bill a stáhl zadeček nevídanou silou. „Takhle?“ zeptal se Bill laškovně, když uslyšel táhlé zasténání, a prsty silně stiskly jeho zadeček.
„Kurva ano,“ přikyvoval Tom horečně a hlasitě oddychoval. Jeho srdce začalo být rychleji. Rychle polapil Billovy rty, než z nich stačí vyjít nějaká nemravnost. Masíroval spodní ret svého milence a sál jeho jazyk.
„Ahh!“ zasténal Bill proti Tomovým rtům, když Tomova pravá ruka opustila jeho zadeček a omotala prsty kolem Billova skoro plně tvrdého penisu.
„Nemůžu uvěřit, kolik času jsem dnes strávil v tvé prdelce,“ zasýpal a uchechtl se do Billovy kůže. Jeho hrudník se začínal rychle zvedat.
„Ještě nesčítej. Pořád v ní jsi,“ připomněl mu Bill a zaklonil hlavu, když sebou jeho vzrušení díky Tomově preciznímu zpracování škublo.

Bill na chvíli přestal s veškerými pohyby a znovu omotal nohy kolem Tomova pasu, aby trochu ulevil kyčlím. Tom zamrkal.

„Nerozmyslel sis to, že ne? Zabiju tě, jestli mě teď necháš pomalu vyměknout,“ pohrozil mu Tom a objal jej.
„Nerozmyslel,“ vydechl Bill, tisknouc stehna k jeho bokům. „Bolí mě kyčle,“ přiznal a Tom by se v tu chvíli vsadil, že přes zčervenání od vzrušení viděl i zčervenání ze studu. Tiše se uchechtl.
„A ty se divíš? Dáváš jim už několik hodin pořádně zabrat,“ políbil Billa na ucho a prsty šimravě přejel po Billových slabinách, kde tušil, že to nejvíc bolí.
„Ohhh to je příjemné,“ vydechl Bill spokojeně, jak jej Tomovy prsty šimraly v klíně. Snad by i zapomněl na nateklé vzrušení a tvrdost ve svém zadečku.
„Měl jsi mě poslechnout a přestat po druhém čísle,“ zabručel Tom trochu nevrle. Nerad poslouchal, že Billa něco bolí. Cítil se, jako by na tom nesl největší vinu on, protože díky němu musel Bill držet nohy roztažené už od šesti hodin od večera, ačkoli to byl on, kdo od sebe nechtěl Toma pustit.

Tom se na matraci zavrtěl a pokoušel se sundat Billovy ruce ze svého krku.

„Co to děláš?“ zeptal se Bill.
„Pokouším se tě ze sebe sundat,“ přiznal a snažil se svůj penis konečně vytáhnout na denní světlo, ačkoli byla hluboká noc.
„Ne prosím,“ zakňučel Bill a zhoupl se v Tomově klíně.
„Oohh! Sakra Billa. Neřekl jsem, že přestaneme. Jen potřebujeme dostat tvoje nohy k sobě,“ vysvětlil mu a oba se po chvíli začali nahlas smát. Znělo to tak hloupě. A legračně. Bill tišil návaly smíchu do Tomova krku. Nechtěl, aby Tom poslouchal jeho směšné zvuky, když má záchvat smíchu. Tom to neřešil. Smál se do Billovy pokožky a objímal jeho třesoucí se tělo.
„Blbče!“ otituloval jej Bill a něžně jej plácl po rameni, aby se mohl znovu smát.

„Tak co? Slezeš?“ zeptal se Tom po chvíli, když se oba konečně uklidnili.

„Líbí se mi tahle poloha. Jsem ti tak blízko,“ zamumlal Bill a víc se na Toma natiskl.
„Já vím, ale nechci tě zítra celý den sledovat, jak chodíš s nohama od sebe,“ šťouchl do Billova boku, až Bill musel uhnout.
„Hmm. Takže jaká další poloha s mýma nohama u sebe stojí na tvém seznamu sexuální poloh?“ zeptal se Bill a stiskl svaly, aby Toma udržel vzrušeného. Občas se na Tomovi zakýval, občas znovu stiskl svaly, občas se narovnal a sklouzl níž do Tomova klína.
„Mohl bych tě položit na bříško a lehnout si na tebe,“ navrhl. Bill zabručel.
„To už jsme dělali.“
„Budeš klečet na posteli s koleny u sebe a já budu zezadu přirážet do tvého drobounkého zadečku,“ nabídl další variantu a cítil, jak Bill vzrušením poposedl na jeho penisu a zavrtěl se.
„Tuhle polohu si zatím nechám na prvním místě. Co dál?“
„Položil bych tě zády na postel, pěkně by ses uvolnil, dal bych ti nohy k sobě a opřel si je o rameno,“ pronesl Tom a už jen ta představa mu zkroutila vnitřnosti. Sklonil se a polibky se posouval přes rameno až k Billovu krku.

„Budu se na tebe moct dívat?“ zeptal se Bill zastřeně.

„Hmmm,“ zabručel Tom.
„Budeš ze mě muset vyjet?“
„Nebudu,“ ujistil jej.
„A bude to opravdu hluboké?“
„Udělám to hluboké,“ přislíbil Tom.
„Pak to udělej,“ svolil Bill a cítil, jak jej Tomovy paže objaly kolem pasu, aby jejich těla zůstala spojená. Tom rychle odstrčil přikrývku na stranu a položil Billa zády na postel, stále se tlačíc hrudníkem k jeho.

Jakmile Bill ležel na matraci, Tom se napřímil a nohy, které byly za jeho zády stále zkřížené, opatrně rozpletl, natáhl je, aby tvořily velké písmeno V a před svým obličejem je přimkl kotníky k sobě. Opřel je o své levé rameno a usmál se dolů na Billa, jehož tvář byla mírně osvětlena tenkým proužkem světla z pouličních lamp.

„Teď tě ale nemůžu políbit,“ posmutněl Bill. Jeho nohy se zdály být těžké a nová poloha kyčlí byla stále mírně nepohodlná, protože si zase zvykaly být v přirozené poloze.

„Pak políbím já tebe,“ řekl Tom, natočil hlavu a vtiskl šimravý polibek na Billův kotník. Bill sebou překvapeně trhl. Netušil, že i tohle místo by mohlo být tak vzrušivé.
„Pěkné,“ usmál se Bill něžně a cítil, jak Tom pokládá ruku na jeho nohu těsně pod kolenem, aby si nohy na svém rameně přidržel. Hned na to našel stabilní polohu a pomalu začal z Billa vyjíždět ven. Nemohl odtrhnout pohled od svého penisu, který od šesti hodin nemohl spatřit. Skoro by i zavýskl štěstím, když se s ním znovu shledal a milimetr po milimetru se mu zjevoval celý.

„Ohh Tomi, opatrně! Jsi skoro celý venku,“ upozornil jej Bill, když penis z jeho těla skoro zmizel. Zůstávala vevnitř už jen polovina špičky. Tom se zdál být mimo.

„Neboj se, jen ti chci připomenout, jak je to dobré, když do tebe znovu pronikám,“ pronesl Tom nízko posazeným hlasem a jedním zatlačením se znovu dostal dovnitř. Bill byl za celý ten čas stále otevřený, a tak mu nic nebránilo v plynulém zásunu.
„Ooohh Tomi! Tak dobré,“ propnul se Bill na matraci, když se penis vrátil na své místo a Tomova kůže v klíně se setkala s kůží na Billově zadečku.
„Znovu?“ zeptal se Tom a přejel dlaní po Billově lýtku.
„Ano, ale pak… pak…“
„Pak to udělám hluboké,“ doplnil jej Tom a znovu pomalu vyjel skoro ven. Tentokrát však zariskoval, protože se dostal penisem ven o pár milimetrů víc než předtím. Kdyby Bill stáhl svaly, vypudil by jej celého, protože Tom na svůj penis netlačil, aby tomu v takovém případě zabránil. Bill jen hlasitě dýchal a vnímal šimrání ve svém otvoru, jak se v něm špička lehce pohybovala. Nebyla úplně venku ani úplně vevnitř, a to dělalo Billa šíleným.

Tom pohnul boky a sledoval, jak vjíždí do tepla Billova těla.

„Připraven?“ povyjel ven a vlažnými pohyby přisouval pánev k Billovi pouze na půl cesty. Nevyjížděl ven, ani nepřirážel.
„Ano,“ vydechl Bill a sjel na matraci níž k Tomovu klínu.
„Víš,“ řekl Tom, nepřestávajíc pohybovat pánví. Hravě přejel prstem po Billově penisu. „Mohl bych to udělat rychle a tvrdě,“ odmlčel se na chvíli a silou stiskl Billův penis, až z něj dostal hlasitý sten, „nebo pomalu a něžně,“ usmál se a přejel prsty po straně Billova vzrušeného penisu, jako by se jeho hrubá bříška změnila v peříčka.
„Tomiii,“ zasténal Bill a zanaříkal do polštáře.
„Rozhodnutí nechám na tobě,“ pohladil Billa velkoryse po boku a čekal, co ze svého broučka dostane.
„Já… já…,“ zadrhával se Bill a lapal po dechu.
„Nevíš?“ odtušil Tom mazaně.
„Tomi, prosím,“ zavyl Bill na celý pokoj a propnul se.

Tom se rozhodl Billa dál netrápit. Přirazil k jeho zadečku na doraz a pravou rukou hmátl do Billova klína. Naklonil se, aby se dostal do Billova těla hlouběji, jak předtím slíbil, a pravidelně začal pohybovat boky a přirážet na Billovu prostatu. Pravá dlaň uchopila tvrdý penis a začala jej masírovat.

„Ano, Tomi, ano,“ vzdychal Bill povzbuzujícně a kroutil se na matraci jako žížala. Za normálních podmínek by se dávno udělal, ale po několika dosažených orgasmech trvalo déle, než došel k dalšímu, a tak se klidně mohlo stát, že v něm bude Tom jezdit až do rána. Oba byli unavení, a přesto v sobě našli energii, aby proti sobě přiráželi.
„Kurva Bille,“ zanadával Tom a tvrdě stiskl Billovo lýtko. „Jak můžeš být pořád tak zatraceně úzkej?!“ zavrčel a tvrdě přirazil.
„Ah!!“ vykřikl Bill a skousl svůj ret. „Omlouvám se,“ reagoval na Tomovu předchozí otázku a chrčivě se uchechtl, když Tom znovu zlostně přirazil. Za tohle se Bill asi neměl omlouvat. Teď byl kvůli němu Tom naštvaný. Nejen že to mohl Bill vidět, mohl to naštvání i cítit, protože Tomovy boky prudce narážely na jeho zadeček a stisk na Billově penisu i na jeho lýtku byl skoro až surový.

„Tomi, jsem blízko,“ upozornil jej Bill. Cítil to známé teplo a podivnou ztuhlost.

„Už bylo kurva načase,“ procedil Tom udýchaně a natlačil se níže k Billovu hrudníku.
„Tome!“ vykřikl Bill a vytřeštil oči. „Hlouběji už to nepůjde!“ vydal ze sebe.
„Za zkoušku nic nedám,“ zažertoval Tom a znovu přirazil. Skoro na Billovi ležel, nohy uvězněné mezi jejich těly. Bill sebou trhl.
„Tomi Tomi Tomi Tomi Tomi,“ opakoval celou dobu, co šplhal na svůj vrchol, dokud nepropnul tělo, nevykřikl ‚Ano!‘ plné uspokojení a nenaplnil Tomovu dlaň spermatem. Billovo tělo se stáhlo a pomohlo k orgasmu i Tomovi.
„Bille!“ vykřikl vrcholně a naplnil jeho zadeček. Pomalu pohyboval svým penisem v uspokojeném Billovi a sledoval, jak se jeho vrchol dostává ven a líně opouští Billovo tělo. Zastavil uvnitř Billa a vydýchával se. Opatrně po několika hodinách nepřetržité rozkoše opustil Billovo tělo.

Těžce polkl a natáhl se pro balení kapesníčků. Nejdříve otřel Billovo bříško a svoji dlaň a zmuchlaný kapesníček hodil do koše pod psacím stolem. Nemohl uvěřit, že se třesoucí se rukou trefil přesně. Následně vytáhl druhý kapesníček a s největší opatrností otřel Billův potřísněný citlivý vstup a svůj penis. S druhým špinavým kapesníčkem udělal stejně krátký proces jako s tím prvním. Položil Billovy stále semknuté nohy na matraci a balení kapesníčků hodil na noční stolek.

Doplazil se k Billovu boku a položil se vedle něj. Byl unavený. Bill se zdál být ale unavenější, proto se Tom natáhl a přitáhl si Billovo tělo k sobě, aby jeho hlava ležela na polštáři vedle té jeho. V dlani stiskl zmuchlanou přikrývku a oba je přikryl. Starostlivě narovnal okraj kolem Billova těla. Přitulil si jeho horké tělo do své náruče a nohy propletl s jeho. Vtiskl Billovi polibek na rozpálené čelo.

„Dobrou noc,“ popřál mu šeptem a malinko se zamračil, když ucítil podivnou bolest v hrudníku. Skoro se vyděsil, když pomyslel na to, že se o něj klidně mohl po takovém výkonu pokoušet infarkt. Začal se soustředit na pravidelné dýchání. Zavřel víčka, přitiskl se k Billovi a po chvíli přece jen usnul.

Nebyl to infarkt, jak si Tom myslel. To jen rostlo Tomovo srdce, jak se plnilo citem, který Tom tak zarputile odmítal, a až se ráno probudí, jeho tělo bude hřejivé. Zevnitř i zvenčí.

autor: Muckátko :o*

betaread: J. :o)

7 thoughts on “Change of lifestyle 40.

  1. Úplne dokonalý diel! <33
    Nemám ani slov ;O
    A súhlasím s Allkou, si pyšná právom :3. Nádhera <3

  2. Uzasny dil, hlavne ten konec byl krasny. Jsem rada, ze konecne zase travi nejaky cas spolu, ocividne jim oboum sex chybel 😀 Rano beztak Bill nebude moct vstat a Tom ho bude muset obskakovat 😀 Uz se tesim na dalsi dil 🙂 <3

  3. Ledva som dýchala. Tom si zmýlil infarkt s láskou hlupáčik 🙂 Milujem poviedky v ktorých je toľko lásky a nehy ako v tejto. Aj keď to ešte asi úplne nepriznali ale niekde v duši musia vedieť, že toto už vôbec nie je len o sexe:) Je to tak krásna kapitola, strašne pekná. Posledné slová mi vyčarili zase ten podivný úsmev, ktorý mi po tomto vždy zostáva.
    Obrovské ĎAKUJEM za kapitolu a za poviedku♥♥♥

  4. Kajícně se přiznávám, že jsem si tenhle díl přečetla už včera pozdě v noci, když jsem došla domů, ale prostě jsem neměla síly napsat žádný smysluplný komentář. Byla jsem tak unavená, že by v mém komentáři byla tak maximálně dvě slova, tak jsem se rozhodla si to nechat až na dnešek. Povídku jsem si ale přes veškerou svoji únavu odpustit prostě nemohla, protože jsem vždycky napjatá a natěšená, co bude v dalším díle 🙂 Celkem se divím, že se mi v noci podařilo usnout bez toho, aby se mi o tomhle zdálo 😀
    Takže teď jsem si díl přečetla celý znova a jelikož jsem už odpočatá, tak jsem si všimla spousty věcí, kterých jsem si včera samozřejmě nevšimla. Takže díl na mě zapůsobil ještě víc než v noci a jsem opravdu ráda, že jsem s komentářem počkala. Tenhle díl byl totálně sexy! ♥ Vážně ani nevím, co k tomuhle dílu napsat, protože to nejde popsat slovy. Jsem z něho totálně hotová, ale nejvíc se mi líbí to, že jsem v něm našla naprosto všechno! A především jejich lásku! ♥ Je mi jasné, že si ještě ani jeden z nich nepřiznal, jak moc mu na tom druhém záleží, ale my všichni tady to už víme! Oni se k sobě tak nádherně chovají! ♥ Moc se mi líbí, jak Bill oslovuje Toma ´Tomi´. V některých povídkách se mi to zdá až moc přeslazené, nebo mi to tam prostě nesedí, ale v téhle povídce tomu tak není. Bill jej takhle osloví vždycky v pravou chvíli a já na tom oslovení vždycky můžu oči nechat 😀 A to nemluvím o tom, že se mi strašně líbilo to, že chtěl být Bill Tomovi co nejblíž a pořád se ho chtěl dotýkat. Bože, to je tak nádherné! Už od minulého dílu vidím ty city i v Billovi a musím říct, že mi to prožívání téhle povídky o 100% zlepšilo 🙂 Já prostě miluju, když se mají oba vzájemně rádi :)) Navíc tenhle náruživý Bill je totálně nejlepší! ♥ Vždycky se mi líbí jak se ten roztomilý, mazlivý kocourek dokáže změnit v sexuchtivého dráčka 🙂 A Toma je mi fakt líto 😀 Jak si myslel, že se o něj pomalu pokoušel infarkt za takový výkon 😀 Já mu dám! Za celé ty roky by už měl být zvyklý 😀 Chudinka, ho píchne u srdíčka z toho, jak moc Billa miluje a myslí si, že to je infarkt 😀 Já se vážně těším na moment, kdy Tomovi docvakne, že je do Billa totálně a bezmezně zamilovaný ♥
    Opravdu moc doufám, že se v povídce něco nepokazí, když to jde teď takhle dobře 🙂 Ano, zase začínám mít pesimistické myšlenky, protože mám strach, že po krásných chvílích přijde něco strašného 😀 Každopádně tahle povídka musí skončit jedině šťastně, jinak si to ani neumím představit! Ti dva k sobě jednoduše patří a tečka ♥ Ať si Noelle nebo Simone myslí, co chtějí 🙂
    No a poslední dvě věty byly nádherným závěrem tohohle úžasného dílu! ♥ Strašně krásně jsi to napsala! Musím se přiznat, že i přes to, že celý díl byl naprosto bombastický, tak tyhle dvě poslední věty byly pro mě nejkrásnějším momentem ♥ Je směšné, že sám Tom se snaží tomu citu ubránit a nepřipouští si jej, když my všichni už dlouhou dobu víme, jak moc je plný lásky k Billovi! ♥
    A taky stále nechápu, že se i po 40 dílech divím, jak bravurně dokážet tyhle jejich ´chvilky´ popsat. Už jsi mě milionkrát dokázala utvrdit v tom, že jsi pro mě paní spisovatelka, a já i přes to u dílu sedím s otevřenou pusou a upřímně se divím, jak někdo dokáže tohle tak skvěle sepsat. Opravdu se před Tebou skláním a tisíckrát Ti děkuji, že pro nás tenhle skvost píšeš! ♥♥♥
    No a na další díl se samozřejmě opět neuvěřitelně těším, ani psát to snad nemusím, protože to musí být každému jasné! 🙂

  5. nejkrasnejsi na tomhle dile byli snad Tomovi posledni vety .. jsem rada, ze se v Tomovi zacina otvirat ten pocit, ktery si sam odpiral .. 🙂
    Tesim se na dalsi dilek 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics