Loveless 43.

autor: Nephilim
 
Bill vyvalil oči, a najednou měl sucho v krku. Poodstoupil, až dokud nenarazil na polici s vázami, riskujíc, že aspoň polovinu shodí. Čekal, až se mu Tom začne smát, ale Tom tam prostě stál a sledoval ho pořád stejně vážně.
Bill si odkašlal a zvedl jednu chvějící se ruku.

„Pro-prosím, tudy. Vybereme květiny.“

Rozhodl se, že bude dělat jakoby nic, jako by se ho to vůbec netýkalo.
Tom tam nemohl jen tak přijít a říct mu tyhle věci a čekat, že mu bude okamžitě odpuštěno.
… ale vlastně za co by mu měl odpouštět…?
Bill umlčel svůj myšlenkový pochod a došel až k růžím.

„Jaká barva by se vám líbila?“ zeptal se téměř apaticky.

Tom si stoupnul po jeho boku, ale rozhodně nesledoval květiny. Kurva, proč musel být Bill zdrženlivý i v okamžicích, jako byl tenhle?
Ví vůbec, kolik odvahy ho stálo, aby se mu vyznal ze svých citů?
…OK, nebylo to úplně přesné vyznání, ale byl blízko, ne?
„Bille…“ řekl klidně a viděl Billa, jak sebou škubnul a zadíval se někam jinam.
Tom jej vzal za ramena.
„Bille, přestaň se takhle chovat. Je to důležité!“
„Co je důležité?“ odpověděl a spodní ret se mu chvěl. Stále ještě koukal mimo něj.

Tom zavrčel a vzal ho za zápěstí, aby jej mohl odtáhnout z obchodu.
„Tome, já pracuju, tohle nemůžeš!“ ale přeci jen se nechal odtáhnout bez velkých protestů. Rasta ho ignoroval a zatáhl ho do nejbližší úzké uličky, kterou našel v blízkosti obchodu, a opřel Billa zády o zeď.
Bill si automaticky přitiskl paže k hrudi, jako by se snažil chránit od přicházejících úderů. Něco v Tomově pohledu mu připomínalo ty časy – ani ne tak dávné – kdy si Tom liboval v jeho mlácení.

„T… Tome…“

„Bille, podívej se na mě.“ Požádal ho, když viděl, jak černovlásek pokračuje ve sledování všeho, co je na zemi.
Bill zakňučel a rozhodl se tedy zvednout pohled a dívat se Tomovi přímo do očí. Tom jej opět vzal za ramena, dívajíc se do jeho očí ještě pár okamžiků seriózně, skoro až naštvaně, těsně před tím, než sladce zajal jeho rty těmi svými. Hned se ale odtáhl.
„Já tě miluju.“ Jeho pohled zjihnul.

Bill cítil, jak mu v břiše bouchlo něco horkého a příjemného a stoupalo až přímo do jeho tváře, a byl si jistý, že se teď dokonale červená. V duchu děkoval Tomovi, že ho teď držel za ramena, protože cítil, jak se jeho kolena chvějí.

„O… opravdu?“ zeptal se, skousávajíc si horní ret, a snažil se z jeho očí zjistit, jak moc byl Tom upřímný.
A jedinou věcí, kterou právě četl v Tomových očích, byla čistá láska. A význam a upřímnost tohohle citu vyplnila Billa neuvěřitelným štěstím, které by dokázalo víc než jen rozlétnutí motýlků v jeho břiše.

„Jo, opravdu.“ Tom opřel své čelo proti tomu Billovu, snažil se tam zakrýt svůj stud. Ani on nemohl uvěřit tomu, co právě řekl. Ta dvě slova… Svatý bože, vždyť je nikdy v životě ani nevyslovil! Co pak, když je myslel opravdu vážně.

Jedna malá slzička se zasekla mezi Billovými řasami, zatímco vzal Tomův obličej do dlaní a zasypával jeho rty spoustou maličkých lehkých polibků.
„Já tě taky… miluju… děkuju, Tome.“ Zašeptal hlasem zlomeným z emocí.
Rasta sklopil hlavu. „Neděkuj mi, ono to ke mně přišlo tak nějak přirozeně… s tebou…“ přiznal. „Ale teď mě prosím přestaň ignorovat nebo nenávidět nebo to všechno, co jsi dělal…“
Bill přikývl, schovávajíc svůj obličej do křivky rastova krku. Vzal jeden z jeho dredů a začal si jej namotávat na prst.

„Tome, mně se nechce pracovat, nepůjdeme k tobě domů?“

Rasta naprázdno zaklapal pusou a věřil, že asi špatně slyšel. Bill chtěl jít k němu domů? Bill se s ním možná chtěl…
Okamžitě zastavil svou fantazii.
„Okey.“
Bill se usmál. „Jen se vrátím do obchodu, abych to řekl Mildě.“ Odtáhl se od něj a vracel se zpět sledován Tomem.

***

Mildě to vlastně ani nevadilo, že se Bill rozhodl odejít z práce dřív, zaprvé proto, že to bylo prvně, co poprosil o to, zda by mohl odejít dříve, zadruhé proto, že v obchodě nikdo nebyl a za další, když ho viděla, jak vešel do obchodu ruku v ruce s tím dredatým blonďákem a úsměvem vrytým do tváře, nemohla mu prostě odmítnout, pochopila všechno. Ach ten ženský instinkt.

Pokoj byl zahalený do šera a nebylo slyšet nic kromě občasného zamručení nebo zalapání po dechu. Bill byl napresovaný mezi madrací a Tomovým tělem. Dredáčovy ruce zběsile putovaly po jeho těle, zatímco jeho jazyk plnil své povinnosti v útrobách Billových úst.

Černovlásek mu oplácel všechnu jeho náruživost. Uběhl méně než týden, ale přišlo mu to jako století, kdy necítil Tomův vlhký jazyk a studený piercing proti jeho rtům.

Tom jej štípal do boku, zatímco sál jeho jazyk a hrál si s piercingem, který ho zdobil. Bill se pod Tomem lehce prohnul a přijímal Tomovy polibky.

Tom si uvědomil, jak moc zbožňuje, když se Bill prohýbá v jeho náručí, a spokojeně se usmál, aniž by se odtáhnul od černovláskových rtů.

V ten moment Bill nechal Tomovy rty a přesunul se přes jeho čelist až na krk, kde sál a okusoval náhodně vybraný bod. Nikdy nikomu neudělal cucfleka, ale teoreticky věděl, jak se dělá, nemělo by to být až tak složité. Byl zpocený a cítil, že i Tom je. Rastova náruč byla vždycky velmi horká, ale teď cítil, jak hoří, jeho dech byl nepravidelný už od té chvíle, kdy se Bill začal věnovat jeho krku, a tím jen potvrzoval jeho rozpoložení.

Tom se mazlil s jeho boky, jemně a vášnivě zároveň, a jeho horký dotyk mu roznášel husí kůži po celém těle a všechny ty příjemné pocity se shromaždovaly v jednom jediném bodě jeho těla.

Zasténal a jediné, co mohl udělat bylo, že se silně otřel o Tomovo tělo, a tím zjistil, že i rasta je velmi ‚rozžhavený‘.
V tu chvíli se zaseknul, oči doširoka vyvalené. Byli v posteli, oba vzrušení a mazlili se. Tohle všechno velmi lehce mohlo sklouznout k…

„To- Tome?“

Rasta nesouhlasně zamručel, když Billovy rty přestaly laskat jeho krk.
„Ano?“
Bill polknul. „Nejsem připravený.“
„…Na co?“ zeptal se blbě Tom.
„Na sex.“ Špitnul tenounkým hláskem a rasta mohl vidět, jak je v jeho náručí čím dál menší.
„Ah, podívej, já jsem vůbec neměl v plánu… teda, pokud ty bys chtěl… ale pokud ne, já…“ zakoktal nejasně. Ale popravdě to bylo přesně to, co chtěl dělat. Toužil po Billovi od té chvíle, kdy si uvědomil, že se mu líbí. Ale naštěstí se v Tomovi probudila ta hodná a racionální stránka, která mu říkala, aby počkal, až černovlásek bude připravený.
Ten se stydlivě usmál a uvolnil se.
„Promiň, já se na to ještě necítím.“ Ale pokračoval v jemném vrtění se na madraci. Jeho erekce se otírala o látku jeho kalhot a nebylo mu to příjemné, ale nevěděl, co dělat.

„Uhm…“ Tom si toho všimnul a položil ruku na jasnou vybouleninu jeho kalhot. Bill sebou leknutím škubnul.

„Chceš, abych s tím něco udělal?“
„A-a co?“ šeptnul Bill nepohodlně. Tomova ruka, která tiskla jeho rozkrok, se mu líbila. Možná až moc.
„Já nevím… obvykle v těchhle případech si…“ přitlačil na Billův plný rozkrok, aby mu naznačil, co myslí, a Bill zasténal. „Víš, ne?“
„Já… já nevím, co se v těchhle případech dělá… k-když mi bylo patnáct, tak se mi to občas stávalo, ale nic jsem nedělal, prostě jen čekal, až to přejde, nebo jsem se třel proti matraci….“ už teď měl barvu chilli papričky. „A pak když…“ odpustil si slovo ‚znásilnili‘, když to Tom ještě ani nevěděl, a tak tím nechtěl zkazit ten okamžik. „A když jsem otěhotněl… už se mi pak nikdy nestalo, že bych byl vz-vzrušený… nevím proč.“

Tom jej vyjeveně sledoval. „Chceš, abych věřil tomu, že sis ho nikdy nevyhonil?“

Tomova upřímnost akorát zapříčinila další zrudnutí Billových tváří, a ten si jen přitáhl na obličej lem Tomova trika, aby si ho schoval a sklopil hlavu.
„Okey, uhm… chceš, abych ti to udělal?“
Cítil se zvláštně. Pochopil to správně, že se právě zeptal jiného muže, zda chce, aby mu ho vyhonil?
‚Jak se časy mění,‘ pomyslel si a vydechl jako starý děda, který lamentuje nad dnešní mládeží.
Billovy oči byly vytřeštěné i na jeho standardy. Už jenom když myslel na Tomovu ruku, jak se pomalu pohybuje po jeho…
‚Pane Bože, určitě umřu, vím to…‘
Opravdu chtěl ukázat Tomovi nejintimnější část svého těla? A takhle brzy?
Bolestivá a pulsující erekce v jeho kalhotách ale odpověděla za něj a po chvíli přistihl sám sebe, jak pomaloučku přikyvuje, a už teď stejně cítil kouř, který mu vycházel z uší tím, jak moc se styděl.

Tom si odkašlal očividně v nepohodlí a začal rozepínat Billův pásek.

„Sakra, tahle ohromná spona dělá všechno těžší.“ Zabručel, rozesmívajíc Billa, aby se aspoň trochu uvolnil.
Nakonec přeci jen vytáhnul pásek z jeho kalhot, a tím černovláska opět znehybnil. Sledoval strop a snažil se nemyslet na to, co se právě mělo stát, protože už jen pouhá myšlenka jej nutila šílet.
Kurva, Bille, kurvakurvakurva, jen ti ho vyhoní, tak se přestaň stresovat! Až budete dělat…. TO! jak se budeš chovat?!… Super, teď jsem vystresovaný ještě víc.

Rasta jej začal hladit přes boxerky a občas se podíval do Billova obličeje, který byl soustředěný ve zvláštní grimase, která rozhodně nebyla vzrušená. Začal se tedy ptát sám sebe, co se stalo, co dělal špatně.

Pro Billa to, co dělal Tom teď, už bylo moc, ale pateticky skřípal zuby, aby neztratil hlavu a nezešílel úplně.
Tom jen pokračoval v hlazení přes boxerky hřbetem svojí ruky, občas vyvinul lehký tlak.
„To-Tome… sundej mi ty zasraný… b-boxerky… ahm…“
Totálně ztratil hlavu.

Tom se usmál a rozhodl se, že mu je jen trošku stáhne, ale opravdu jen trošku. Viděl několik dlouhých chloupků a ptal se sám sebe jak to, že jsou světlé, když Bill je černovlasý. Projel je prsty a lehce se zasmál.

Bill se zachvěl. „C-co je?“ zeptal se trochu nervózně. Proč se mu Tom smál?
Rasta sklopil hlavu. „To nic, jen…“ pořád si hrál s jeho chloupky. „Jsou roztomilé.“ Zasmál se znovu.
„Blbče, vždyť je máš taky…“ zamumlal, byl neuvěřitelně rudý.
Rasta se podrbal na tváři a sledoval zeď. „Popravdě ne… teda lépe, nemám je už… několik let…“
Bill vyvalil oči, pohoršený. Pokud Tom se… bože, oproti Tomovi teď musel vypadat jako totální zelenáč!
… popravdě to on byl, ale muselo mu to připadat odporné. Proto se Tom smál!
„Nenene, oblíkni mi zpátky kalhoty, Tome, oblíkni mi je!“ vyjekl rozrušeně a stydlivě.
Tom mu stáhnul boxerky.

Bill zasténal ihned, jak studený vzduch dopadl na jeho erekci a ucítil na sobě Tomův pohled.

Schoval si obličej dlaněmi. „Tooooomeeee…“ téměř vzlyknul.
Tom se jen zahihňal a prstem dlouze přejel po Billově chloubě. Ten se okamžitě prohnul, třeštíc oči, pusu v němém výkřiku.
Tom si pomyslel, že to nemohlo být o nic těžší, dělat to někomu jinému, a došlo mu, že stačí dělat přesně to, co dělá sám sobě. Stiskl jej u kořene a začal jej hladit po celé délce, velmi pomalu, neustále sledujíc Billovy odezvy.

Černovlásek stisknul prostěradlo pod sebou a prohýbal se tak, aby následoval Tomovy pohyby, aby jeho chlouba klouzala mezi jeho prsty. Už teď věděl, že to nebude trvat moc dlouho, ne takhle. Když mu bylo patnáct, mohl se otírat o madraci klidně dobrou čtvrt hodinu, teď nevěděl, zda to bude trvat déle jak dvě minuty.

Tom začal třít špičku jeho chlouby, byla dokonce už i vlhká, a pochopil, že Bill toho asi moc nevydrží. Pousmál se, každou minutu, která střídala tu další, byl čím dál přesvědčenější o tom, jak je Bill něžný a nevinný.

„TomeTomeTome kurva… ohh…“ sténal Bill, aniž by si uvědomoval, co se line za slova z jeho úst.

Tom jej znovu začal hladit a třít, rukou zrychloval, dokud se pod ním Bill silně neprohnul, nezaklonil hlavu a sténajíc se neudělal do jeho ruky.Tom nechal černovláska znovu dopadnout do dek, vyřízeného, lapajícího po dechu a stále tisknoucího prostěradlo chvějícími se prsty, Tom byl ale příliš zaneprázdněný sledováním své ruky. Už jednou ochutnal svůj materiál, ale přemýšlel, jak asi chutná ten Billův. Aniž by se nad tím dvakrát rozmýšlel, lehce vystrčil jazyk a olízl si ukazováček. Překvapeně zamrkal… nebylo to hnusné…

Bill otevřel oči a ukotvil na něm svůj pohled zrovna v okamžiku, kdy viděl Toma, jak si strká prst do pusy, celé ho to pohoršilo.

„T… TOME!“ vyjekl. Opravdu riskoval hypoventilaci (zrychlené dýchání – překysličení a následný kolaps…)
„Ho he? He ho hobrý.“ Zaprotestoval stále s prstem v puse.
„…“ Bill mlčel a pomalu se posadil, aby se znovu oblékl. Měl velký problém se svým knoflíkem na kalhotách, protože jeho prsty stále nevěděly, jak se přestat klepat. Sledoval Toma, a nakonec jeho pohled sklouznul na Tomovy prsty, které byly stále ještě zašpiněné a které Tom stále olizoval.
„Můžu…?“ zeptal se nesměle, přisouvajíc se k Tomovi.

Tom pozvedl obočí, zmatený, a konečně si vyndal prst z pusy. Bill tedy nečekal na odpověď: lehce vyplázl jazyk a nesměle se jal k lehkému přejíždění jazyka po špičce Tomova ukazováčku. Cítil se zvláštně, když olizoval své vlastní sperma, ale myslel spíše na to, že to dělá, protože se mu líbí Tomovy prsty.

A nejvíc se mu líbily, když klouzaly po jeho těle.
‚Kdo jsi a co jsi udělal se starým Billem?‘ pomyslel si nesoustředěně, ale ve své činnosti neustal.

Tom zadržel dech. Bill olizoval jeho prsty, jako by malé kotě slízávalo mlíčko, a při tom se mu díval přímo do očí. Jeho pohled měl v sobě něco nezbedného, a to něco posílalo veškerou krev v těle do jeho spodní části.

Bill se od něj odtáhl a olíznul si rty.
„Mh…“ právě se rozhodl, že olizovat Tomovy prsty se mu vlastně moc líbilo a rozhodně to přidá na seznam věcí, které už se nebojí dělat. Hodil po Tomovi očkem a viděl nepohodlí v jeho tváři, když si všimnul boule v jeho kalhotách.
‚… pokud je vidět, že mu… stojí v těchhle jeho kalhotách, které jsou přinejmenším XXXXXXXXL… jak velkýho ho potom sakra má?‘ pomyslel si nesoustředěně.

„Tome, ty jsi… ehm…“

„Přijde mi to i docela logické.“ Zabručel lehce v šoku. Nesnášel, když byl uprostřed trapného momentu.
Bill si odkašlal a snažil se, aby jeho hlas zněl, jako by ho to vůbec nezajímalo.
„Takže… chceš, abych něco…“
„Ne.“
„Okay, já to můžu zku… ne?“ brblal nesoustředěně. Tom právě odmítl jeho prácičku? Nikdy by to od něj rozhodně nečekal.
„Hele já… i když jsem to nikdy nedělal, neznamená, že by to bylo hnusné…“ připomněl trochu uraženě. Opravdu si myslel, že je takový břídil? Tom sklopil hlavu a vylezl z postele.
„To není tím. Jen prostě nechci, abys s tím něco dělal.“
Bill našpulil horní ret a třel rukama. „A… a proč?“
Rasta se k němu opět přiblížil a vzal jeho ruce mezi ty svoje. „Protože se chvěješ. A protože nejsi připravený a já nechci, abys mi tu třeba zkolaboval pohoršením. A stejně si myslím, že pro dnešek už by to stačilo.“ Podrbal se na čele. „Ani jsem si nemyslel, že bys mě nechal se tě takhle dotýkat.

„Popravdě ani já ne.“ Přiznal černovlásek trochu veseleji a při tom pokrčil rameny. To, co mu Tom právě řekl, mu pomohlo pochopit, jak moc ve skutečnosti na něm Tomovi záleželo. Tom se chystal odmlouvat, když Billův telefon zazvonil a černovlásek odpověděl.

„Prosím? … oh, Konny… ne, jsem u Toma…“ vydechl. „Konny, přestaň se takhle chovat… jo, ok… okey…“ Tom protočil oči k nebi. Ďáblův syn evidentně otravoval i na dálku.
„Teď?“ skousnul si ret a podíval se na Toma. „Jo, dobře…“ vzdal se. „Ne, gumový medvídky ti neve… ok… ok… ale sníš si je až po večeři, dohodnuto? Jo, přijdu… mám tě rád, maličký… ahoj.“ Zavěsil. „Tome…“
„Já vím, musíš jít, rodina tě volá…“ vydechl a zvedl ruce, jakože se vzdává, „nebudu tě dál držet.“ Bill vstal a cítil se trochu vinen.
„Kdybys jen dokázal přesvědčit Konnyho, že nejsi zase až tak špatný.“ Zamumlal Bill, pokládajíc dlaň na Tomovu tvář.
„‚Nejsem zas až tak špatný’…?“opakoval Tom lehce skepticky.
Bill se zasmál. „Nechci krmit tvoje už tak veliké ego.“
„Jasně, na mě je totiž všechno veliké…“ ušklíbl se a viděl, jak Bill zrudnul.
„… blbče.“

autor: Nephilim

překlad: Lenna W.K.T
betaread: J. :o)

15 thoughts on “Loveless 43.

  1. Ugh… nějak nevím, co napsat, protože by tdy byly akorát všemožný citoslovce =D Já jsem z téhle povídky mimo =D Tak snad jen… děkuju, moc děkuju za překlad =)

  2. Tak som rada, že si to vysvetlili.
    Ani ja neviem, čo iné povedať. Teším sa ďalej a ďakujem za preklad.

  3. Já už jsem si na začátku dílu myslela, že Bill bude dělat uraženého a vlastně se věci vůbec nepohnou. Díky bohu, že se tak nestalo! Jsem neskutešně ráda, že to kluci vyřešili a jsou zase spolu 🙂
    A Bill je strašně roztomilý 🙂 Ta jeho nevinnost, nezkušenost a roztomilost 🙂 Úplně jsem se nad ním dneska rozplývala ♥ Takového Billa mám prostě nejraději 😀 🙂
    A stejně jako Bill byc si přála, aby si Konny Toma oblíbil, tak snad se toho jednou dočkám :))
    Moc děkuji za překlad :))

  4. No konečne! Konečne som sa dočkala udobrenia. Aj keď zo začiatku som sa bála, že Bill bude zase nedostupný a tvrdohlavý, ale vedela som, že Tomovi a jeho vyznaniu proste neodolá 🙂 Bože, Tom poprvýkrát povedal "Milujem ťa" to je také krásne 🙂 a práve Billovi… A dokonca tu bolo aj malé vzrúšo 😀 Ách, som taká rada, že sú zase spolu, už iba presvedčiť Konnyho o tom, že Tom je v skutočnosti super chalan :D… Som naozaj zvedavá ako to pôjde ďalej, milujem tento príbeh a naozaj veľmi ďakujem za skvelý preklad 🙂

  5. Uzasny dil 🙂 Konecne se to srovnalo, ale nenapadlo me, ze bude i neco vic. Fakt me ten dil potesil. Tesim se na pokracko:)

  6. Ach jo, nevíte kdy by tu přibližně mohl přibýt nějaký ten díleček?  :((

    Překládá jí ještě vůbec někdo? 🙁

  7. [8]: Bohužel, nejspíš už žádný další díl nebude, překladatelka se s autorkou nepohodla a nejspíš na to nemá ani čas, takže to hodím do muzea, kdyby se náhodou ještě někdy něco kolem toho stalo. Radši s tím nepočítej.
    Tady na tom videu, který autorka udělala ještě předtím, než se to začalo překládat, se dá vydedukovat, jak to asi skončí.
    http://twincest.blog.cz/0907/loveless
    J. :o)

  8. [9]: Ou, a nedá se alespoň někde sehnat v originále?

    No, každopádně moc děkuji za odpověď.
    Já už nevím, co mám číst, skoro všechny povídky na blogu mám přečtené, některé dokonce dvakrát. Samozřejmě kromě těch rozepsaných. 🙂 Moc si vážím Vás i  Vašeho blogu a autorek, které přispívají, jen je mi moc líto povídek, které nejsou bohužel dokončené.

    S pozdravem a přáním hezkého dne
    Navždy věrná čtenářka 🙂

  9. [10]: Originál je v italštině a Nephilim ho má na stránkách, kde se musíš registrovat, kam ti ona musí dát povolení. Já ty stránky ani neznám, ale předpokládám, že by ti to bylo k ničemu, pokud neumíš dobře italsky. Přes překladač se to číst nedá, to jsem sama zkusila při betareadu, když mi přišlo v překladu něco nesrozumitelný.

    Jestli čteš rozepsaný povídky, komentuj… jediná šance, jak udržet autory, aby psali a povídky dokončovali, je povzbuzovat je komentáři. Jinak tu za chvíli nezbude nikdo. 🙂 Pa J. :o)

  10. Loveless
    Co k tomu napsat?
    Neco jako trailer (nebo jak se tomu nadava) jsem videla tusim v roce 2014, uz tehdy me to ohromne nadchlo a fascinovalo a to vse a lakalo… Ale ja umim akorat tak cesky a max. 7 slov slovensky, takze jsem byla tak unesena a stestim bez sebe, kdyz jsem zaregistrovala, ze je Loveless na blogu cesky! To byl raj na Zemi, to byl raj. Pak jsem taky zaregistrovala, ze Loveless do cestiny uz asi nikdo neprelozi a rekla jsem si, ze bych akorat umirala u posledniho prelozeneho dilu. Je zajimave, jak jsem po Loveless doslova prahla 😀 To je neco jako zakazane ovoce, neco co jsem nemohla mit :O A zajimavejsi je, ze mi normalne m-preg povidky prijdou spis vtipny a to spatnym zpusobem. Chlap nemuze mit dite :O Ale Loveless me proste desne pritahovala a ja ji musela precist i kdyby jen 43 dilu, hledala jsem ji na blogu dooouho 😀 Nemohla jsem ji najit, tak jsem zasla do archivu a prosustrovala ho od A do Z a nasla posledni dil Loveless tady na blogu, zasla jsem si na rubriku a zacala cist, za 9 hodin jsem tu, u konce, a umiram 😀 🙁 Asi se zacnu ucit Italsky, myslim, ze by za to tahla povidka stala, stahnu si appku nekde na Google Play, koneckoncum, ja byla vzdy spis samouk 😀 Taky to tak vypada. Prvnich par dilu jsem si rikala, tohle cist nechci! To je brutalita, to ne! Pak se objevil Konny :3 ja si ho vybavila jako toho chlapecka z videa :3 a zamilovala se ♥ Smala jsem se kazde scene, kde se objevil. A pak prisla chvile s tou rozcupovanou kockou, ja od mala ziju se zviraty, mam 2 kocky, jsou to moje detatka, ja myslela, ze to se mnou prasti! Ale Loveless… Cetla jsem dal, pac myslim, ze tahle povidka byla snad predurcena, aby ji Sayurii precetla, mooc si fandim  :DDD Proste je to laska na 1. video! A kupudivu jsem se zamilovala i do Toma a do … Dirka, pac mi prijde desne sympaticky, snad se toho casem docka i Geo, zatim bych ho nakopala do kouli. 😀 Promin, Geo! Desne se mi libi ten napad..  No to vsechno, jak se nekomu muze libit sikana, o tom se ale ted nebavim, myslim… Bill a Tom a Konny a Simone jsou to zlaticka a ten Gang… Bez nrj by to nebyla Loveless, ze? Takze to prezivam i s nim. 😀 A ten hermafrodit napad je uzasnej, vite, ona Velvet (ted ji napraskam) miluje m-preg a ja miluju miminka a nemuzu se dockat sveho tehotenstvi, nepopiram, ze se stale nedivam na videa o lidske brezozsti 😀 Bozii :3 tak jsem chtela udelat Velvet radost a neco takoveho napsat, ale kdyz se logicky zamyslite, m-preg je vazne nemoznej, kde by bylo dite ulozene? Jak by se asi vytrvorila pupecni snura? Mimodelozni tehotenstvi je smrtelne rizikove a hned na zacatek, jak by se Spermie dostala do bricha? Kam by pak zakotvila? Asi by nenasla vajicko, ze? 😀 Takze tohle je jedine logicke reseni, jak z Billa neudelat zenskou,ale mit z nej matko-otce, taky me to napadlo… Pak tu je jedna zahada a to, jak se odplavi plodova voda nebo co menstruace, ale to jsou detaily.
    Zkratka: tuhle povidku jsem si zamilovala, kdybych znala nekoho, kdo umi Italsky uprosila bych ho, aby mi Loveless prelozil, ale neznam, ptala jsem se, vypadala jsem, jako blazen, nastesti jen pres chat, normalni otazka dne: 'Umis Italsky?' , 'Proc? , 'Jen tak. Umis?' , 'Ne.' , 'Do haje s tim, to se vsichni musite ucit anglicky?! Diskriminace!' asi takhle nejak… To vypadalo 😀
    Takze jedine reseni je: naucit se Italsky a prelozit si to sama nebo umrit zvedavosti. Ja videla video, vim, co se stane, ale o to vic jsem zvedava a napjata a vazne prahnu po zbytku povidky a … Ze zoufalstvi bych se mohla podivat na vsechny videa autorky a okomentovat je Googlovskou anglictinou, ze je svet kruty, kdyz mi takhle odepre moji osudovou povidku! Pac tohle byl vazne osud, ja se totiz preklikla 😀 Uz ani nevim, co jsem hledala, kazdopadne jsem se preklikla a najela na video Loveless, videla jsem toho blondateho andilka a Billa a gang a m-preg a nerekla si, ze je to nemozne, ja to proste musela precist a nejspis to bylo i jedno z prvnich twc videi, tehdy jsem jeste byla na pochybach, pustit s do twc nebo ne? Mela jsem cerne svedomi, ale Loveless video a povidka 'Obsession' me toho rychle zbavili. A ja se momentalne zamilovala a asi nebude tak snadne se odmilovat, ja vim, jsem precitlivela, byla jsem u doktorky, vysetreni hlavy, snimala mi mozek, zuzo, malem jsem ji u toho usla 😀 A zjistila, ze jsem precitlivela a ja to o sobe vim! Jsem paraoidni, lehce narusena, vecne mimo, zabrana ve sve fantazii, ale hlavne ve svete knih a povidek a tohle me ubiji! 😀 Skoncit u tak krasneho dilu, kdyz se Tom vyznal, to … Jdu se prihlasit do kurzu Italstini. Buenos Nachos!… Que Bonita? Jezis. Spanelstina … Taky krasnej jazyk, mozna bych mohla zacit i s tim…
    Jsem nesmirne, nevycislitelne vdecna prekladatelkam, ze venovaly svuj cas a namahu a prelozily pro nas tehle 43 uzasnych dilu, pro vsechny prekladatelky by bylo nejlepsi usporadat obrovskou parbu! A Nephilim, i kdyz si to asi tezko prectes, mas neuveritelne dobra videa :3 A Loveless? To je umelecke dilo, vazne a troufam si to napsat, i kdyz neznam zbytek povidky. Necetla jsem lepsi m-preg povidku, uprimne, jakmile zjistim, ze je povidka m-preg utikam pryc, ale asi si svou Loveless neco zmenila 😀 Stale je nemozne, bay normalni zdravy chlap otehotnil, ale Bill tady neni normalni muz a Konny je dukazem, uzasnej kluk  D Chtela bych mit takoveho… Za 11 let… Proste chci napsat, ze te obdivuju, jsi jedna z mych idolek, co se povidek tyce a videi taky, pac to jsem taky chtela delat 😀 Asi by to byla katastrofa 😀 Divim se, ze Loveless neni prelozena i do jinych jazyku a pokud je, tak se vubec nedivim, pac si myslim, ze by se mela dostat ke kazdemu twincestakovi! ♥

  11. Je strasna skoda ze tato uuuuuuuzasna poviedka je bez pokracovania hrozne ma to mrzi precitala som si tichto 43 dielov uz  tri krat aj ked je to bez konca stale ma to bavy citat skoda za sa nanajde niekdo druhi kdo by to vedel prekladat

  12. [14]: Zrovna nedávno mi Lenna W.K.T. slíbila, že to dodělá, ale Lenna je jako vítr, chvíli fouká, chvíli je jak vichřice a pak zas vůbec nevím, že existuje. Snad dodrží, co slíbila. 🙂 Zkuste ji kontaktovat a povzbuzovat, všichni máte FB, tam by snad měla být. 🙂 J. :o)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics