Camping with you. Mistake? 4.


autor: Cherie

Obkročmo jsem se posadil na široký poražený kmen, který asi dříve býval statný javor. U nohou mi ležela Bea, přidržujíc si namočené tričko u čela, hlasitě skučela.

„Dej mi to, ty alkoholiku,“ zvedl jsem se, abych dosáhl na triko, které jsem jí chtěl namočit v nedalekém potoce. Opatrně jsem ho dvěma prsty sebral a s rukou co nejvíce nataženou, abych se toho toxického odpadu náhodou nedotkl, jsem se vydal po pěšině, která se svažovala dolů. Znechuceně jsem triko hodil do vody. Rychle jsem ho však zase popadl, aby mi náhodou neodplavalo.

„To by Beuška asi neměla radost.“ Uchechtl jsem se a klackem, který mi ležel u nohou, jsem začal tričko opatrně máchat.

„Na tobě jde ukázkově poznat, že jsi z velkoměsta, Bille.“ Začal se smát, načež jsem se naštvaně otočil.
„Za to ty jsi určitě od narození automatická pračka,“ odsekl jsem mu naštvaně a narovnal se. Párkrát mi křuplo za krkem. To spaní ve stanu mě za chvíli zabije. Obzvlášť bez karimatky a bez spacáků, jen tak na dekách. Bea by si někdy zasloužila nakopat.

Jenom přikývl a provokativně se usmál.
„Tak si to vyper sám!“

„Klidně,“ pokrčil rameny.
„Prosím, můžeš začít!“ Naštvaně jsem mu hodil tričko do náruče. Obratně ho chytil.
„Ustupte, slečno,“ provokativně se zasmál a jemně mě odstrčil stranou. Sledoval jsem, jak Tom namáčí látku do vody a obratně ji pere mezi prsty. Chvíli triko ještě ždímal, než mi ho podal. Nic neřekl, ale podle hravých jisker v jeho očích jsem poznal, co si myslí. Že jsem blbeček z města, co nic neumí.

„Taky bych to zvládnul.“ Pohrdavě jsem si odfrknul.

„O tom nikdo nepochybuje.“ Zamrkal na mě a začal se smát. Naštvaně jsem se po něm ohnal mokrým kusem látky, který splnil svůj úkol a zasáhl Toma přímo do zad, kde zůstal dlouhý mokrý flek.
„Bille, jeblo ti? Víš, jak je to studený?“ Otočil se na mě s vykulenýma očima. Přikývl jsem a začal se pomstychtivě smát.
„Jen počkej, ty bastarde, tohle ti neprojde,“ zavrčel na mě naštvaně a rozběhl se mým směrem.

Chvíli jsem jeho útokům statečně odolával, jeho postava však byla běhu v přírodě lépe přizpůsobena, já navíc nepatřím mezi nejšikovnější lidi, a o každý vystouplý kořen nebo kámen jsem zakopl, takže mě za pár desítek metrů dohnal. Dřív, než jsem stihl zaregistrovat, co se děje, jsme se oba váleli v té nejstudenější vodě, co jsem kdy zažil. Dokonce i kašna na náměstí, kam mě jednou mí kamarádi hodili, byla teplejší. Chvíli jsme se tam převalovali a přetahovali se o to, kdo z tohoto souboje vyjde vítězně, jelikož se ale mé svaly na ruce rovnají svalům na jeho prstech u nohou, neměl jsem nejmenší šanci, takže se Tom ocitl nade mnou.

Cítil jsem, jak si na mě sedá, čímž zatlačil moje tělo ještě hlouběji do vody. Nikdy jsem to nikomu nepřiznal, ale mám docela velký strach z toho, že se jednou utopím, dokonce se mi o tom i několikrát zdálo. Hystericky jsem sebou začal škubat, nebylo mi to ale nic platné, Tom byl nepřemožitelný. Zřejmě postřehl, že jsem začal zrychleně dýchat, protože jsem za chvíli poznal, že mi podepřel hlavu a drží ji nad vodou.

„Tak co, Bille. Kdo je tady pán?“ Zářivě se usmál.

„V každém případě já,“ odseknul jsem mu. Rychle jsem se ale zasmál, aby pochopil, že to byl vtip. Tom zavrtěl hlavou a položil mi koleno na hrudník, čímž dostal větší kus mého těla do ledové vody. Chvíli jsem hrál statečného, ale pak už se to prostě nedalo vydržet. Voda je v dubnu studená. Studená opravdu mučivým způsobem.

„Tome, pusť mě prosím.“ Zkusil jsem nahodit psí pohled.

„A budeš už hodný?“ V očích se mu opět zaleskly hravé jiskřičky. Tupě jsem přikývl. Slezl z mého těla a pomohl mi ven z vody.
„Držel ses statečně, ale na Kaulitzmaistera prostě nikdo nemá.“
„Byla mi zima. Kurevská zima. A jsem taky hrozně mokrej,“ přiznal jsem. Tom si sundal mikinu.
„Bea by mi vyškrábala oči, kdybych jí vrátil jejího mazlíčka nachlazeného,“ se smíchem mi přehodil jeho mikinu kolem ramen. Chtěl jsem si ten jediný suchý a teplý kus látky na svém těle přidržet, takže jsem chytil lem a přitiskl si ho blíže k tělu. Moje druhá ruka též automaticky vystřelila nahoru, kde se setkala s Tomovou. Čekal jsem, že ucukne, ale neudělal to. Místo toho jsem cítil jeho teplé konečky prstů pod těmi svými. Nedělal jsem nic, jen jsem mu tupě zíral do očí, stejně jako on mně. Tom náhle zakašlal a já svou ruku rychle stáhnul dolů.

„No, měl by ses jít převléknout, abys nenachladl.“ O dva kroky se ode mě vzdálil. Přikývl jsem, popadl Beino tričko a rychle se rozběhl po pěšině nahoru. Rychle jsem zaběhnul do stanu. Doufám, že mě nikdo neviděl, nerad bych někomu vysvětloval, proč jsem smáčený od hlavy až k patě a tulím se k Tomově mikině. Obzvlášť ne blondýně.

Sundal jsem si mokré kalhoty a začal hrabat ve své tašce, abych našel rezervní.
„Ale, seru na to, vždyť jsem uprostřed lesa, veverkám se líbit nemusím.“ Odhodil jsem mokré kalhoty do rohu stanu a natáhl na sebe volné tepláky. Zapřemýšlel jsem, po kolikáté v životě na sobě nemám džíny. Došel jsem k číslu čtyři. Se smíchem jsem došel k dalšímu zjištění, a to, že jsem opravdu debil. Rychle jsem ze sebe stáhnul mokré triko a nahradil ho suchým, přes které jsem si přehodil mikinu. Svou mikinu, tu Tomovu jsem zahrabal co nejhlouběji mezi své věci. Vrátím mu ji, až budeme někde o samotě. Rozhodně mu ji nechci vracet před Jennifer, a taky rozhodně nechci, aby ji tu viděla Bea.

Po čtyřech jsem vylezl ze stanu a vrátil se na své původní místo. Hodil jsem k zemi mokré tričko, jež s mlasknutím dopadlo na Beino čelo, která si s úlevou oddychla.

„Kde je Tom?“ Gustav se otočil kolem své osy, aby ho našel.
„Kde asi, leští si bambus ve stanu,“ Andy se hlasitě zasmál a zapálil si. Chvíli mi trvalo, než mi došlo, že to myslel jako vtip. Do té doby jsem si opravdu představoval, jak si… ehmm… dělá dobře ve stanu.

Gustav s Andym pokračovali s vtipkováním na Tomův účet, dokud se ze stanu nevynořila černovlasá hlava. Tom líným krokem došel k nám. Když si všiml, že všichni kouříme, zvednul krabičku ze země a zapálil si taky. Narovnal se a přímo labužnicky se protáhl.

„Já bych šukal, až bych brečel,“ prohlásil Tom, čímž si vysloužil smích nás všech. Tedy až na blondýnu, která na něj zkusila ten její rádoby svůdný pohled. Fuj, je sexy asi jako slimák v rozkladu, kterého přejelo auto.
„Věřím, že máš plno energie, po tom vydatném spánku,“ prohlásil Andy mrzutě.
„To si piš.“ Tom na něj se sladkým úsměvem zamrkal. Andy ho naštvaně praštil do ramene.
„Nabízím to znova, kdo chce spát s Tomem? Stačí říct a je jen váš!“ Andy na nás hodil prosebný pohled.
„Hele, já budu spát s kýmkoliv, až na Gustava, jenže ty nechceš spát s Georgem, tak co si stěžuješ?“ Posadil se a potáhnul si z cigarety. Tiše jsem seděl a sledoval ty čtyři, jak se postrkují a hádají o to, kdo s kým bude spát.

„A co já?“ Tichým hlasem jsem se obrátil na Toma. Otočil se na mě se zamyšleným pohledem. „Nechrápu a náměsíčný taky nejsem,“ dodal jsem rychle argumenty, které by ho mohly donutit přikývnout. Andy zpozorněl. Určitě se mu nelíbí, že chci spát ve stanu s Tomem, obzvlášť když mi vlastně vyznal určité sympatie.

„No, pokud to Bei nevadí.“ Pokrčil rameny. Bea rychle zavrtěla hlavou.
„Bude mi potěšením spát s Andreasem.“ Nahodila směrem k Andymu sladký úsměv.
„Tak dobře, nejsem proti.“ Tom se na mě usmál. Andy ke mně přišel a poplácal mě po rameni.
„Upřímnou soustrast,“ dodal ještě, než se znovu posadil. Usmál jsem se na něj a natáhl si nohy. Blondýna se na mě dívala nesnášenlivým pohledem. Přeslazeně jsem se na ni usmál. Nejraději bych jí posla vzdušný polibek, ale až tak pomstychtivý nejsem.

O pár hodin později už jsme si s Andreasem přenášeli věci. Popadl jsem poslední deku a hodil ji k Tomovi do stanu. Zalezl jsem dovnitř, zhluboka se nadechl a snažil se urovnat si myšlenky v hlavě. Došel jsem k názoru, že k žádnému názoru vlastně nedojdu. Prostě budu spát jen několik centimetrů od kluka, vedle kterého vypadá i David Beckham jako kulhavá slepice. Tom je prostě nejvíc sexy kluk, co jsem kdy viděl, tečka.

autor: Cherie

betaread: J. :o)

7 thoughts on “Camping with you. Mistake? 4.

  1. Ježiš, já se musim strašně smát 😀 David Beckham jako kulhavá slepice 😀 Nicméně souhlasím – Tom je rozhodně ten nejvíc sexy kluk 🙂
    Těším se na pokračování a na nějakou romantiku :))

  2. Hej, hej, hej! Takto sa mi to páči 😀 Pekne sa Billi zabávaj s Tomim 🙂 Kapitolka super, celý čas som sa musela smiať na tých hláškach (Kaulitzmaister, slimák v rozklade, kulhavá slepice…) len tak ďalej. Teším sa na ďalšiu časť. 😀

  3. David Beckham jako kulhavá slepice 😀 😀 😀 😀 Tak to joooo 😀 😀 Ovšem souhlasím, na Toma prostě nikdo nemá! 😀 🙂
    U tohohle dílu jsem se vážně pobavila a jsem ráda, že spolukluci nakonec budou ve stanu 🙂 Myslím, že tohle bude ještě hooodně zajámavé 😉

  4. Myslím že kluky čeká velice rušná noc :D..no jinak jsem se u tohoto dílů opravdu dost pobavila :D…David Beckham jako kulhavá slepice mě dostal nejvíc :DD..těším se na další díl ;))

  5. Bože, tak to je fakt super! Bill ide spať k Tomovi do stanu. To je príležitosť na toľko vecí 😀 neviem sa toho všetkého dočkať… Bolo super ako tí dvaja spolu súperili 🙂 a potom ako Tom dal Billovi svoju mikinu a dotkli sa rukami :)… A Bill má pravdu, Tom je bezpochyby najsexi chlap, teda keď nerátam samotného Billa :D… Strašne sa teším na pokračovanie a na Billovu a Tomovu prvú spoločnú noc 🙂

  6. Správna voľba. Som rada, že sa Bill ozval. A na Andreasa sa vykašlal:) Už sa teším na spoločnú noc:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics