Oheň pouště 12.


autor: Davidoff a Viollett Shadow

Tak co, fanoušci? Těšili jste se na nový díl? 😀 Však my víme! V tomto díle se nikam moc nepohneme, protože tento díl bude plný intimních věciček, na co se minimálně 483% z vás těšilo. A s kým to bude? To se nechte překvapit. XDDD

Pac a pusu Davidoff a LízátQo

Voda stříkala všude kolem, jak se Bill spokojeně cachtal a smýval ze sebe pot. Rozhovor s Ehanem jej sice neuklidnil, ale věděl, že je jen na něm, jak se rozhodne, a on vážně netušil jak. Mohl by tomu dát volný průběh a pak udělat to, co jeho mozek v tu danou chvíli rozkáže, protože jeho srdce není schopné vybrat si mezi levou a pravou polovinou. Myslel na oba dva muže a při tom přejížděl po svém těle. Vybavil se mu včerejšek. Včera jej drželi oba muži. Oba líbali jeho rty a oba sjížděli svými velkými dlaněmi po jeho křehkém těle. Zavřel oči a hladil se na krku, na hrudníku, na bocích a jeho fantazie pracovala na plno. Včera byl dvakrát rozžhavený a nic se nestalo. S Ehanem to bylo v knihovně riskantní a u sultána zase cukl kvůli svým myšlenkám. Tiše zamručel, když cítil tvrdost, jež se mu objevovala v rozkroku. Myšlenky na Anise a Ehana jej zase rozpálily a on se cítil dost vzrušený na to, aby něco podnikl.

Nechal své rozžhavené tělo ležet ve vodě a stále sjížděl až na třísla a tiše kňoural. Silné představy mu napomáhaly ke stavu naprosté nadrženosti a jeho myšlenkami se honily neslušné obrazy. Stiskl se v ruce a usykl. Oh bože, byl naprosto dokonale tvrdý. Prsty druhé ruky si dal do úst a olizoval je pečlivě kousek po kousku. Poddal se fantazii, jež se mu v hlavě rojila jak vosy v úlu. Představy o tom, jak má oba muže u sebe, jak se jim oběma podvoluje najednou. Jak klečí u jejich nohou, zatímco si oni otírají své roztoužené údy o jeho rty… Bill zavzdychal, tak silná představa jej dostávala do kolen. Zakňučel, když se promnul v dlani více a začal svou rukou pohybovat od kořene až k žaludu a měnil intenzitu. Prsty stále cumlal a nechával se stále unášet proudem představ.


Toužil mít oba muže u sebe, toužil jednoho i druhého uspokojovat ústy na střídačku a toužil mít semenem pokropený celý obličej, uvažoval instinktivně a podle choutek. Zakousl se do prstů a snažil se tlumit své vzdechy. Po chvíli se však postavil a trochu předklonil, aby se mokrými prsty mohl dotknout citlivého místečka. Prstem objel kroužek svalů, který představoval vstup do jeho těla. Zatřásla se mu kolena, když ucítil ten neznámý a naprosto silný a intenzivní dotek, jenž mu způsobovaly jeho prsty. Avšak větší by byly lepší. Zakousl se do rtu při představě, že se ho takto dotýká jeden z mužů. Nevěděl, na koho má myslet dřív…

Snažil se uvolnit, když do sebe dostával jeden ze svých dlouhých, štíhlých prstů. Zasténal, když jej do sebe dostal a druhou rukou se musel chytit okraje, aby nespadl. Nohy měl jak z gumy a vychutnával si ten, ač nezvyklý, ale naprosto dokonalý naplněný pocit uvnitř sebe.

Chlapec zkusil prstem zahýbat, aby si dopřál více takových pocitů. Tváře mu hořely a on stočil oči dolů do svého klína. Jeho úd byl obnažený a tvrdý. Lesknoucí se růžový pahorek s dírkou uprostřed už vylučoval první preejakulát. Jen kapičky. Billovi utekla slina, jak dokonale to působilo. Zavřel oči a snažil se dostat dovnitř i druhý prst. Kňoural sice, ale objevoval taje svého těla…

Byl tak zabraný do prozkoumávání, že ani nepostřehl, že do velké koupelny někdo vešel a ani nepostřehl, že se k němu přibližuje. Poznal to až tehdy, když jej dotyčný pohladil po zadku. Bill sebou cukl a koukl se za sebe. Jeho oči potemněly, když uviděl sultána. Nechal své prsty uvnitř sebe a skousnul si ret. Byl nadržený a jeden z jeho objektů zájmu byl zrovna vedle něj. Cítil jeho dlaň, která mu jela ze zadečku přes bedra na záda až k vlasům a stiskl je. Bill zakňučel vzrušením, když jej sultán lehce zatahal za vlasy a jeho prsty opustily jeho útroby. Ochotně se natáhl pro polibek a obtočil své ruce kolem snědého krku.

Anis zase obtočil ruce kolem Billova pasu a vytáhl jej z vody. Bylo mu jedno, že bude mokrý. Přitiskl si chlapce na sebe, aniž by se odtáhl od polibku. Cítil jeho vzrušení na svém břiše. Na chvíli jej postavil na zem, ale jen do doby, než si jej vytáhl na sebe, že měl Billovy nohy obtočené kolem pasu. Držel jej za zadek a šel s ním k Billovi do velké postele vedle v místnosti. Při chůzi se Billovo vzrušení otíralo o talár na Anisově břiše.

Celou tu dobu Bill kňučel, i v době, kdy už ležel v peřinách a Anis ležel na něm a dobýval se mu lačně do úst, která se sama nabízela. Bill stáhl Anisovi z hlavy velký turban a jal se rozepínat znova knoflíčky na jeho taláru. Chtěl cítit Anisovu kůži na té své.

Anis se usmíval nad nedočkavostí mladšího chlapce a otřel se schválně o Billovo vzrušení. Jeho počin byl odměněn hlubokým stenem, jenž chlapec vypustil z úst. Ušklíbl se a stáhl ze sebe rozepnutý talár. Kontakt kůže na kůži byla elektrizující a Bill se opět vpil Anisovi do úst a hrál si s jeho jazykem a objížděl mu svým zuby a patro. Vzdychal mu do úst při každém doteku.

Sultán políbil Billa a pak jej otočil na bříško a zvedl jej za boky, aby mu zadeček trčel do prostoru. Jemně jej uchopil za půlky a koukal se na ten krásný výjev. Sklonil se a dal pusu na obě půlky, a pak se jazykem dostal až na ten magický a jedinečný vstup do Billova těla.

Bill se prohnul a z jeho hrdla vylétl hrdelní sten. Toto Billa dostávalo, to bylo lepší než prsty, tak jemné a tak moc intimní. Zakousl se do polštáře a snažil se tlumit vzdechy z vzrušení, jež mu sultánův jazyk dopřával. Anis pečlivě špičkou jazyka obkružoval ten malý kroužek svalů, který se začínal uvolňovat. Anis byl značně vzrušený už jen z toho, jak Billa nachytal ve vodě. Bill zakníkal, jak ucítil, že se mu Anisův jazyk dostal dovnitř a sultán s ním kmitá. Bill se snad sám od sebe snažil nabodávat na Anisův horký jazyk. Prsty drtil tenkou látku a zuby skousával polštářek.

Nesouhlasně zamručel, když jazyk z jeho vstupu zmizel. Cítil se najednou tak prázdný a byla mu najednou zima. Otočil se na Anise a pozoroval, jak ze sebe stahuje spodní prádlo a odhaluje tak celé své tělo. Bill se zakousl do rtu, jak uviděl Anisův úd v celé jeho kráse. Dychtivě jej sledoval a měl chuť jej ochutnat a dotknout se… Vypadal tak úžasně a lahodně.

Anis zpozoroval, jak se po něm Bill dychtivě kouká a polaskalo to jeho ego. Lehnul si do Billových peřin a Billovi naznačil, aby šel na něj, ale naopak. Neboli na sultánovou oblíbenou pozici 69.

Bill udělal to, co pochopil z gest. Rozkročil se nad Anisovou hlavou a div na něj nespadl, když sultán vsál jedno jeho varle do úst. Musel se přidržet za Anisovy boky, aby na něj nespadl. Pak se lehce naklonil a před jeho očima se topořilo Anisovo snědé mužství velkých rozměrů. Bill se naklonil víc a olíznul jeho špičku. Olízl také jeho preejakulát a poválel tu chuť na jazyku. Byla jiná, lehce nahořklá, ale zamlouvala se mu. Začal jej olizovat více instinktivně a po chvíli si vzal žalud do úst a zkusil jej cucat.

Anis trochu škubnul boky, aby se dostal Billovi hloub do úst, ale musel se krotit, jelikož nechtěl svého milence udusit u prvního intimního styku, který kdy spolu měli. Sultán olíznul své prsty a polštářkem ukazováčku se začal otírat o Billův vstup. Cítil, jak se Bill zasekl s jeho penisem v ústech a vyčkával, co se bude dít. Billův preejakulát se mu rozmazával po hrudníku, jak Bill doslova „tekl“ ze vzrušení. Anis se usmál a špičkou prstu zatlačil proti vstupu a hladce vklouzl dovnitř. Cítil, jak se Billovy rty semknuly víc. Trošku prstem zapohyboval, až se Bill začal uvolňovat a kňourat s plnými ústy. Anis trochu přirazil boky, aby na něj chlapec nezapomínal. Věděl, že anální potěšení dokáže dost rozhodit, ale také byl vzrušený a chtěl se toho zbavit společně s Billem.

Zamručel spokojeně, když jej Bill zpracovával ústy závratným tempem. On si zatím hrál s jeho dírkou, do které se snažil vtlačit další prst. Když se mu to povedlo, zkroutil prsty tak, aby našel Billův slastný bod. To, že ho našel, poznal, když ucítil na svém vzrušení chlad a Bill se sténavě prohnul a pohodil vlasy tak, že se mu rozprostřely po celých zádech. Stačila chvilka, než rozdýchal nový pocit a pohltil Anise znova do úst, zatímco rukou zpracovával jeho varlata.

Sultán lehce přirážel boky. To úzko Billova hrdla bylo mučící. Prsty narážel na chlapcovu prostatu a užíval si každého zafunění, které chlapec nad ním vydával. Anis jej po chvíli pohladil po tetování na boku a svalil ho zpátky do peřin. Roztáhl mu stehna od sebe a pohladil jeho ztopořený úd, který doslova žadonil o pozornost. Nahnul se a prsty si zase našly svou pozici, aby mohly pokračovat v dalším slastném mučení Billova bodu. Bill nadzvedával boky, aby se na sultánovy prsty mohl více nabodávat. Anis druhou dlaní obejmul Billovo vzrušení a přejížděl palcem po vrcholku. Setřel dalších pár kapek touhy a sledoval, jak se Bill přemáhá, aby nevyvrcholil hned. Starší muž začal jemně zpracovávat Billovu erekci, zatímco prsty narážel na jeho bod. Bill byl tak unavený a tak dychtivý, že se natahoval pro polibek, který Anis s potěšením opětoval.

„No tak, habibi. Udělej se pro mě…“ Zašeptal Anis a znova přirazil na jeho bod prsty. Bill to nevydržel, nezávisle na tom, co sultán řekl, vykřikl a prohnul se v zádech, zatímco sultánovu ruku zkropilo horké sperma a roztékalo se všude po jeho ruce.

Bill ležel v peřinách a vydýchával doznívající orgasmus. Anis jej zatím líbal na hrudníku a po chvíli jej stáhnul víc k sobě. Stoupnul si na zem a stáhl Billa na kolena a zády jej nechal opřít o postel.

Bill se zavrtěl, zem ho tlačila do kolen, ale oddaně zvedl pohled k Anisovi a nechal jeho vzrušení, ať se mu otírá o rty. Poslušně a automaticky rozevřel rty. Nechal Anise, aby mu hladce vklouznul až do hrdla, zatímco jej tahá za dlouhé černé vlasy. Jeho vlastní semeno teklo z jeho bříška dolů a naprosto jistě věděl, že se mu toto líbí. Nechával Anise, aby mu přirážel až do krku. Musel jej však krotit, protože byl velký a on se nechtěl zadávit. Proto měl dlaně položené na jeho kyčlích, pro případ, že by jej sultán přidusil až moc. Bill měl zavřené oči, ale v okamžicích, kdy je zavřené neměl, koukal se Anisovi do očí, nebo zkoumal jeho vyrýsované svaly na hrudníku a břichu, jak se hýbou, podle toho, jak přiráží.

Anis po chvíli vytáhnul svůj penis z toho krásného tepla a vlhka a gestem naznačil, ať má Bill stále ústa otevřená. Bill dělal, co sultán chtěl. Nechal se jím ovládnout a sledoval, jak se Anis jednou rukou uspokojuje a druhou jej jemně drží za tvář. Koukal se na jeho svaly na břiše, jak začaly cukat, a to jeho tvář a rty zasáhla první dávka semena.

Anis zavrčel, když přišel ke svému vrcholu a pokropil Billovi jeho panensky nevinný obličej. Přivřenýma očima pozoroval, jak mu sperma teče po tvářích, bradě až na hrudník a jak ho ochutnává a převaluje si část v ústech. Uvolněně jej políbil. Byl dech beroucí a sultán pochopil, že ho toto všechno mění v naprosto jiného člověka…

autor: Davidoff a Viollett Shadow

betaread: J. :o)

One thought on “Oheň pouště 12.

  1. No .. no .. nechte me chvilku premyslet co napisu .. protoze sem to docetla a vazne nemam sov proto jelikoz to byl tak uzasny dilek .. takze Bille doufam ze se sakra rozhodnes pro Anise nebo se vratim o par stoleti zpatky a asi te vazne nakopu do zadku!! o zadnem Ethanovi nepremyslej!! 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics