Change of lifestyle 45.


autor: Muckátko :o*

Následující ráno z Tomova bytu odešli poměrně brzy. Tom na cestě do práce musel ještě Billa zavést domů, ačkoli Bill trval na tom, že se může zpět dopravit autobusem stejně jako předtím, ale to Tom zamítl. Přijížděli k Billovu domu, když se Bill malinko zamračil.

„Táta je doma?“ zamumlal vesměs sám pro sebe a pozoroval Gordonovo auto. Tom zaparkoval kousek za ním.

„Všechno v pohodě?“ zeptal se Tom.
„Oh koukni! Táta! Pojď rychle, představím tě!“ vyběhl Bill z auta a popoháněl Toma, aby vyšel ven.
„Až jindy, Bille,“ cukal se Tom. Nechtěl se seznamovat s Billovým tátou, protože seznámení s rodiči už byla vážná věc, a tak vážně jejich vztah ještě nebral, ačkoli si už dokázal připustit, že má Billa nejradši ze všech svých dosavadních partnerů a partnerek.

„Tomi, prosím,“ zaprosil Bill a otevíral jeho dveře. Tom zaskřípal zuby a nechal se vytáhnout ven z auta. Pro jedno Billovo ‚Tomi‘ by mu snad snesl i modré z nebe. Zabouchl dveře a za ruku se nechal vláčet k domu.

„Tati! Tati!“ mávl Bill na muže, který ve spěchu zamykal dveře.
„Bille!“ podíval se muž na Billa.
„Co děláš doma?“
„Stavil jsem se jen pro nějaké papíry do práce,“ ukázal na žlutou složku ve své ruce.
„Tati, chtěl bych ti představit Toma. Tome, tohle je můj táta,“ ustoupil stranou, aby se ti dva mohli seznámit.
„Dobrý den, Tom Kaulitz,“ vyslovil Tom své jméno přiškrceně a natáhl k muži pravačku.
„Těší mě. Gordon Trümper,“ potřásl Gordon Tomovou rukou a přátelsky se usmál. Tomova ztuhlost malinko povolila, když uviděl Billův spokojený výraz ve tváři.


„Rád bych vás, Tome, pozval dovnitř na kávu nebo něco, ale bohužel spěchám do práce,“ zamlel Gordon pusou.
„To je v pořádku. Jsem také na cestě do práce. Jen jsem přivezl Billa, aby nemusel autobusem,“ kývl směrem k Billovi a usmál se na něj.
„To je od vás milé. No já poběžím, ale jsem si jistý, že na té kávě se můžeme někdy domluvit,“ řekl Gordon a dvojici obešel.
„Rád jsem vás poznal,“ pronesl Tom zdvořilostní frázi a doufal, že prošel rodičovským drobnohledem.
„Nápodobně,“ mávl Gordon rukou a během chvilky byl pryč.

Bill mu s úsměvem mával tak dlouho, dokud auto nezmizelo.

„Líbil ses mu,“ šťouchl Bill do Toma.
„Myslíš?“ zatvářil se Tom pochybovačně.
„Určitě,“ kýval Bill zběsile hlavou.
„Když to říkáš. Tak já poběžím. Už mám trochu zpoždění. Dej mi vědět, až skončíš s učením,“ přistoupil Tom k Billovi a pohladil jej po vlasech.
„Dám. Hezký den v práci,“ popřál Tomovi a přitiskl se k Tomovým rtům. Nechal si hravě ožužlat oba rty, a hned na to se od Toma odklonil.
„Moc to s tím učením nepřeháněj,“ líbl Tom Billa na čelo a pohladil obě jeho paže několika tahy k ramenům a zpět k loktům.
„Slibuju. Ahoj,“ usmál se Bill a ještě jednou se nechal políbit.
„Ahoj,“ vrátil Billovi úsměv a nasedl do auta. Mávl Billovi a vyjel.
Bill s povzdechem zašel domů. Čekal jej dlouhý den se skripty a zápisky.

*

„Takže kdy chystáte svatbu?“ zasmál se Georg a rozvalil se v Tomově kanceláři.

„Ty jsi vůl, viď?“ pozvedl Tom svůj pohled od stohu dokumentů.
„Je to jasný jako facka. Seznámil ses s jeho rodiči.“
„Jen s otcem.“
„Ale seznámil.“
„Ale nedobrovolně,“ ohradil se Tom. Někdy by Georga vážně praštil.
„Poslouchej mě. Bude ti brzo třicet. Vážně nebude ostuda, když zakotvíš u jednoho člověka, a konečně se usadíš.“ Tom se na svého kamaráda skepticky podíval.
„Nedívej se na mě tak. Je to pravda. Nemysli si, že tahle tvoje sexy tvářička ti zůstane navždycky. Navíc si myslím, že Bill by mohl být ten pravý,“ pokrčil ramenem.
„Je mu 21,“ připomněl mu Tom.
„A ty máš strach, že se ještě nechce vázat?“

Tom chvíli mlčel. Zamyslel se, čeho se vlastně bojí, nebo co vlastně chce.

„Je ještě mladý,“ povzdychl si Tom a zahýbal perem v ruce, než papír roztřeseně podepsal.
„Do teď ti to nevadilo.“
„Do teď jsem všechny jenom šukal.“
„Takže připouštíš, že k Billovi cítíš něco víc?“
„Jsi můj kamarád nebo terapeut?“ zamračil se Tom.
„No někdy je to to samé,“ mrkl na něj Georg. „Na té odpovědi trvám.“ Tom si povzdychl.
„Mám ho rád okey?“
„Jo, ale to jsi říkal všem tvým holkám, aby tě pustily pod své oblečení hned první večer,“ uchechtl se Georg.
„Mám Billa raději než ty holky,“ přiznal Tom tiše.
„Miluješ ho?“ Tom se rozhořčil.
„Tohle měla být pohodová konverzace! Proč vůbec vždycky skončíme u Billa?!“ naštval se Tom, aby odvedl pozornost a nemusel odpovídat na Georgovu předchozí otázku.

„Tak promiň, ale sledovat vývoj vašeho vztahu je zábavnější než cokoli jiného. Kam se hrabe nějaká telenovela. Kámo, od té doby, co jsi s ním, ses totálně změnil. Vždyť koukni na sebe! Nekouříš, nepiješ, konec divokejch večírků. Žádný šlápoty z baru nebo klubu. A kruci nerad to říkám, ale je s tebou konečně rozumná řeč,“ rozhodil Georg rukama a přistihl Toma, jak se rozněžněle usmívá.

„Uch uch,“ odkašlal si Tom. „Přeháníš,“ procedil mezi zuby a sklopil pohled.
„Přestaň si konečně hrát na tvrďáka a přiznej si to. Přiznej to, než to od tebe Bill bude chtít slyšet. Pak možná bude pozdě a Bill odejde. Navíc mu to tak trochu dlužíš. Kvůli tomu, co teď zažívá doma,“ podíval se na Toma významně.
„Možná právě proto bychom se měli rozejít.“
„Zajímavé. Ještě nedávno ses dušoval, že spolu v žádném případě nechodíte,“ pozvedl Georg obočí.
„Jdi se bodnout.“
„Až po tobě,“ zasmál se Georg a vstal. Došel ke dveřím, otevřel je a mezi futry se ještě zastavil.

„Tome?“ oslovil svého kamaráda.

„Hm?“
„Můžeš to udělat. Věř mi,“ pronesl vážně a dveře zavřel.

Tom se opřel o opěradlo a stočil pohled k oknu. Mohl to udělat? Mohl Billa opravdu milovat?

autor: Muckátko :o*

betaread: J. :o)

8 thoughts on “Change of lifestyle 45.

  1. Ne mohl Bille .. ty uz ho totiz milujes, ale nechces si to priznat protoze tenhle cit zazivas poprve v zivote vis?! Ale verim tomu, ze se s Billem nerozejdes, ale ze vas vztah uz pujde jen a jen dopredu 🙂

  2. Aaaaaaaaaaa ja umrem xD!
    Ja nechápem prečo ale tie kapitoly mi prídu strašne krátke ;O
    Je to úplne sladké :3♥
    Dúfam že sa nič nedosere, krásne si prizná že Billiho miluje a potom aj Bill to prizná a bude happy end ♥ XDDD
    Oh a milujem riadne dlhé poviedky, dúfam že to bude ešte na dosť veľa kapitol:"DDD

  3. No jsem rada, ze Tom aspon zacal premyslet o lasce k Billovi, tak doufam, ze se s nim nerozejde. Byla by to blbost, snad si to uvedomi. Jinak me tesi, ze se Gordon seznamil s Tomem. Tesim se na dalsi dil <3

  4. Uff, co k tomuhle napsat? 😀 Já jsem zas tak plná pocitů, že nevím, čím začít 😀 Tak asi opět začnu pěkně od začátku ať se do toho nezamotám 😀
    Takže! Bill mě dneska totálně dostal 🙂 To bylo takové roztomilé zlatíčko a prostě jsem se jeho nadšení musela usmívat a úplně tu dobrou náladu přenesl na mě 🙂 To, jak byl nadšený, že vidí doma taťku a prostě mu chtěl představit Toma, bylo kouzelné ♥ Kdyby se za Toma styděl nebo jej neměl rád, tak by tohle rozhodně neudělal. Vážně, on byl tak skvěle zapálený do toho seznamování, že jsem z něho šla do kolen. Navíc opět to jeho oslovení ´Tomi´ ♥ Jednoduše nádhera 🙂 U celé té části jsem se úplně rozplývala. Věřím, že Tom se alespoň malinko Gordonovi zalíbil 🙂 A o to víc jsem ráda, že Gordon mohl Toma alespoň takhle spěšně poznat a bude třeba Billa v jeho vztahu podporovat ještě víc 🙂 Na Simone zatím raději ani nemyslím, protože u ní skutečně nevím, co čekat, tak se hold nechám překvapit. Ale nejdůležitější je, aby měl Bill alespoň Gordona na své straně a myslím, že jej tam stále má 🙂 Z Toma jsem nemohla 😀 Chápu, že Gordona ani nechtěl poznat. Má pravdu v tom, že je to takové oficiální a tím se tak mlčky stvrzuje, že ti dva pár opravdu tvoří ♥ No, nevím co by řekl Tom, kdyby jej Gordon vážně chtěl pozvat na ten seznamovací oběd, jak tehdy navrhoval Simone 😀 Ale nakonec jsem byla ráda, že se Tom z toho auta zvedl a nechal se představit 🙂 Navíc zmínka o tom, že by pro Billa snad snesl i modré z nebe ♥ K tomu nemám co víc dodat 🙂
    No a potom ta část s Georgem. Tak hnedka ta první věta mě dostala 😀 Ovšem jiným způsobem, než si myslíš 😀 Já jsem si totiž špatně přečetla jméno a místo Georg jsem četla Gordon 😀 Takže jsem jenom zírala s otevřenou pusou 😀 😀 😀 Na chvilku jsem si myslela, že uběhl nějaký čas a Gordon je vážně na kafi s Tomem a ptá se jej na svatbu 😀 Nějak mi to ke Gordonovi nesedělo, ale prostě jsem to takhle četla a fakt jsem z toho byla mimo. Úplně mi to v hlavě začalo šrotovat a nechápala jsem. Až když jsem si tu větu přečetla po druhé, tak jsem zjistila, jak jsem se mýlila 😀 😀 😀 Ale i tak, já z toho Georgova rýpání do Toma prostě nemůžu 😀 😀 Jejich rozhovory vždycky hltám očima, protože to je fakt záruka pobavení 😀 Georg je fakt kámoš za všechny prachy 😀 Ale dneska mě vážně překvapil tím, jak se choval rozumně a dospěle a radil Tomovi. Vždycky si z něj akorát utahoval – a já to fakt miluju :D, ale dneska ukázal, jak je skvělý kámoš. Vážně mě potěšil tím, jak Billa schvaluje a ještě Tomovi promlouvá do srdce. Už párkrát jsem si říkala, aby Georg nechtěl Toma spíš stáhnout zpátky na svou stranu, aby si měl s kým zase užívat v klubu a řešit holky. A teď vidím jak jsem se mýlila a jsem za to skutečně ráda. Ovšem co mě moc nepotěšilo, byly Tomovy myšlenky! Já mu dám rozchod! Jak na tohle vůbec může pomyslet, sakra?! Ne, já chápu, že se Tom musí cítit zmatený, protože city nikdy k nikomu nechoval, je to pro něj něco nového a má z toho strach. Jenomže ten blbeček si neuvědomuje, že Billa už dávno miluje. My to víme, Georg to ví, ale jediný, kdo to neví, je Tom! 😀 Tak snad mu teď díky Georgově promluvě svitne a začne si zvykat na to, že je na někom závislý a nemůže bez něj být 🙂 Taky chápu Tomovy obavy o to, že je Bill ještě mladý..ale pokud bude Bill milovat i jej, tak je to naprosto jedno 🙂 Navíc mám beztak takový pocit, že Tomovi se líbí to, že je Bill ještě takové dítě a dokáže se radovat z maličkostí 🙂 Teda alespoň mě se tohle na Billovi líbí 🙂
    Na další díl se opět neuvěřitelně moc těším a pevně doufám, že tahle povídka bude mít ještě spousty dílů a že jsme teďka třeba teprve v půlce 😉 😀 Vážně si nedokážu představit den, kdy se u  povídky objeví slovo konec. Jenom teď na to pomyslím a je mi pomalu do breku, nechci vidět co se mnou bude, až ten konec opravdu nastane 😀
    Mockrát děkuji za další skvělý díl! ♥♥♥

  5. Moooc pěkný díl:-) a jako Tome, myslím, že odpověď na tu otázku už dávno znáš… Jen sis to nechtěl připustit:-) těším se na pokračování<3

  6. Trochu som sa zľakla, že Tom sa začne Billovi vyhýbať po tom zoznámení a po tom ako ho Georg upozornil na to, že bude musieť vyznať raz lásku. Dúfam, že si to Tomi nechá pekne uležať v hlave a zmieri sa s tým, že sa zamiloval.
    Krásna kapitola, ďakujem za ňu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics