Dance – a way of my life 20.


autor: Cincina

„Andy, řeknu ti to narovinu. Já miluju někoho jiného. Nemůžeme spolu být.“ Podíval se na něj opatrně Bill. Nevěděl, jak bude reagovat a vlastně mu to bylo i jedno. Sice jsou kamarádi, ale budou pouze a jen kamarádi. Nikdy to nebude něco víc.
„Napadlo mě to po tvé reakci. Stejně sám nevím, co chci. To je v pohodě.“ Pousmál se Andy. Nebyl smutný. Nesliboval si od toho nic, dá se říct, že takovou reakci od Billa očekával. Aspoň mu to řekl hned a nezačínal si dělat naděje.

***

Tom se vydal za Markem ještě před tréninkem, na který by málem úplně zapomněl. Většinou měl v jeden den trénink pouze s jedním svěřencem, pokud si to tedy Mark nějak nezměnil.

Věděl, kde Mark bydlí, a proto mu netrvalo najít ten určitý dům. Našel hned i číslo bytu a už zvonil. Mark mu otevřel téměř okamžitě, protože zrovna kolem dveří procházel. Myslel, že bude celý den doma a až pak půjde trénovat Toma.

„Jé, ahoj puso!“ Mark byl očividně opravdu nadšený, že Tom za ním přišel.

Ten se jen usmál. „Ahoj.“
„Jsem rád, že jsi přišel. Pojď dál!“ A otevřel dveře více.
Tom se protáhl, vyzul si boty a zamířil za Markem, který směřoval do kuchyně.
„Páni! Máš opravdu krásný byt.“
„Děkuju… ehm. Přišels jen tak, nebo něco potřebuješ?“ Usmál se na něj Mark a ukázal mu na židli, ať se posadí. Oběma nalil džus a pak si sedl kousek od Toma na jednu z židlí. Byl zvědavý, proč Tom přišel. Ještě nikdy totiž za ním nebyl. Tvářil se nějak divně. Možná, že se něco stalo. Ale nebude předbíhat.

„No. Původně jsem ti chtěl něco říct.“ Nadechoval se Tom pomalu.

A teď se mu přiznám! Já… ale nemůžu. Nedokážu mu ublížit. Nechci mu ublížit. Miluju ho… Bože, co jsem to udělal… Tohle si ode mě nezasloužil.
„Ano?“ Přisunul se Mark k němu blíž.
„Já…“ Tom to absolutně nezvládal… A ještě se Mark k němu přiblížil na pár centimetrů. Dělalo to s ním divy. Jazyk se mu motal, nevěděl, kam s očima, kam s rukama. Nevěděl, co dělat. Chtěl se mu moc přiznat. Tak moc chtěl. Ale když už došlo na věc, nedokázal to. Na tohle je velký sráč. Nemá na to koule. Když už chtěl něco říct, sevřelo se mu hrdlo a nedokázal vydat ani hlásku. Pouze naprázdno sípal.

PODVEDL JSEM TĚ!

Mark si toho všiml. Hned se lekl, že se asi opravdu něco stalo. Chtěl mu něco říct, ale Tom ho nakonec předběhl.

„Já… miluju tě.“ Křečovitě se na Marka pousmál.
Tohle, že mu trvalo říci tak dlouho? To se mi nějak nezdá. Běhalo hlavou Markovi. Bylo to divné. Celá tahle situace.
Tom byl bílý jako stěna, skoro nedýchal, byl zpocený, kruhy pod očima… vypadal jako po opici.
„Já tebe taky.“ Dostal nakonec ze sebe Mark. Ale z Toma poznal, že se něco děje. Musí to z něj dostat. Jestli se opravdu něco stalo, tak mu rozhodně pomůže. Nenechá ho ve štychu přece. Vždyť je to jeho přítel, sakra!

Řeknu mu to po soutěži. Uklidňoval se Tom. Musel mu to říct. Takhle dál nemůže. Nedokáže žít v představě, že Marka podvedl a dál s ním normálně chodit. Obdivoval lidi, co tohle umí skousnout a spí každý týden s někým jiným a podvádějí se. Teď by jim klidně i zatleskal, protože Tom na tohle opravdu neměl.

Nakonec si spolu pouze povídali, na žádné důvěrnosti nedošlo. Odpoledne spolu vyrazili na trénink, kde trénovali sestavu na soutěž.

V DEN ODJEZDU

„Tak… čau Bille.“ Zamával mu Tom a zabouchl dveře bytu. Fuj, to byla tak hnusná situace. Neví, jak se k němu po tom všem má chovat. Vždyť… je to blbý. Nemůže spát se svým bratrem. Je to hnusný, je to nepřirozený… je to kurva vzrušující!…

Tom zatřepal hlavou, aby si vyhnal tyhle myšlenky z hlavy a vyrazil k taxíku, ve kterém už seděl Mark. Taxikář mu naložil tašku do kufru, Tom nastoupil a jelo se. Jeli mlčky, ale Mark nevydržel dlouho mlčet.

„Tak co? Těšíš se?“

„Ano. Ale jsem trochu nervózní.“
„Neboj, to zvládneš,“ stiskl jeho ruku. Tom se opatrně vysmekl a Markovi povadl úsměv na tváři. Nechtěl dát nic znát, ale tohle gesto ho opravdu mrzelo.
„Tome, udělal jsem ti něco?“
„Ne.“ Usmál se na něj Tom. Ten úsměv měl oba uklidnit. Ale oba z něho spíše byli nervózní a nevěděli, co dělat. Mark tedy raději byl ticho a Tom neměl potřebu mluvit. Utápěl se ve svých myšlenkách, kde probíral, proč se chová tak špatně, jak se chová. Proč začal s incestem, proč podvedl Marka… a jak z toho krásně vybruslí. Nejraději by se sebral a odjel by někam pryč. SÁM.

Mark už byl z toho ticha hotový. Nebyl zvyklý, že Tom takhle mlčí, a vůbec nevěděl, co si o tomhle má myslet. Už se začínal obávat nejhoršího, protože takového Toma nezná. Bylo to sakra divné. Proč je najednou Tom ticho? Proč sakra nic neříká? Zlobí se na něj? Udělal něco? Neprojevuje mu snad dostatečně lásku nebo takové věci? Vůbec nevěděl. Tom si mu nikdy nestěžoval. Ani na tréninku, ani nikde jinde. Měl z toho hrozné nervy.

Snad jsem nic nepokazil, sakra. Miluju Toma a nechci ho ztratit. Vždyť je to to jediné, co mám. Cítil, že se mu do očí derou slzy a raději otočil hlavu na druhou stranu.
Mark a brečet? Jasně, i chlapi mají city, akorát je nedávají moc najevo.

autor: Cincina

betaread: J. :o)

5 thoughts on “Dance – a way of my life 20.

  1. No toto… Upřímně – být na Tomově místě, tak bych teď Markovi o sexu s Billem neřekla. Je to sice neupřímný, ale pokud by to bylo jenom jednou a nic by to neznamenalo, je podle mě lepší nechat si to pro sebe než zkazit fungující vztah příznáním.
    ALE: já pevně doufám, že to nebyla jenom jednorázová záležitost a že se brzy dočkáme opáčka 🙂 a že to, co se mezi bratry stalo, něco znamená 🙂 Snad už na soutěži Tomovi docvakne, že má v srdci i někoho jinýho než Marka :))

  2. Já bych Tomovi taky radila, aby to Markovi neříkal. Ne že bych podporovala lhaní, ale Markovi by to akorát ublížilo a věřím, že Tom se teď už poučil a neudělal by to. Příště se rovnou s Markem rozejde a hupne bráškovi do postýlky 😀 teda doufám! Protože i přes to, že je Mark fajn, tak prostě nechci, aby s ním Tom byl.
    Za Billa jsem ráda, že Andyho odmítl. Jenomže teď bude zase chudák doma sám a ještě k tomu odmítnutý. Je mi jej líto, ale pevně doufám, že se jednou svojí lásky Toma dočká!

  3. Myslím že Tom promeškal nejlepší možnost kdy Markovi o svém poměru s Billem říct…protože když mu to řekne později bude to o to horší ://

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics