Camping with you. Mistake? 5.

autor: Cherie

„Tome?“

„Tome.“ Jemně jsem mu zatřásl ramenem. Nic se nestalo.
„No tak, Tome!“ Znovu jsem do něj strčil, tentokrát silou. Tom se otočil na bok a unaveně otevřel oči.
„Copak?“
„Slyšel jsi to?“
„Ne, Bille, nic jsem neslyšel.“
„Tak poslouchej!“ Zvednul jsem natažený ukazováček směrem ke vchodu stanu. Tom chvíli poslouchal, pak zatřepal hlavou.

„Fakt nic, žádný vrah tam není.“

„Ale takhle to ve filmech bývá. Ty jsi neviděl Dům voskových figurín?“
„To víš, že viděl, Bille, ale tam fakt nic není. Jsi paranoidní, jdi spát.“
„A co zvířata? Ty jsou dost nebezpečný.“
„Tady ale žije maximálně několik neškodných býložravců. Leda, že by ses bál srnek.“ Zasmál se, asi neví, že se jich fakt bojím. Hlasitě jsem polknul. Tom na mě zmateně pohlédl.

„Nebojíš se srnek, že ne?“

„No, jednou jsem v televizi viděl, jak srnka pokousala nějakého malého kluka. A taky…“ Tom se začal hlasitě smát.
„Srnky žerou trávu, Bille. A rozhodně na tebe nebudou číhat někde za stromem, věř mi.“
„No jo, ale minule taky přišel,“ rychle jsem se kousl do rtu, když mi došlo, co jsem se mu chystal říct. Rozhodně mu nehodlám říkat, jak mě minule Andy vytáhl ven. Tole je jen mezi mnou a Andym, takže zavři klapačku, Bille!



„Kdo za tebou minule přišel?“
„Andy.“ Pane bože Bille, ty jsi fakt kretén!
„A co jste dělali?“
„Co asi,“ zašklebil jsem se. „No, já se v těchhle věcech moc nevyznám, ale myslím, že mi řekl, že by o mě měl zájem.“ Tom na chvíli nakrčil obočí, vypadalo to, že přemýšlí.
„A ty bys do toho šel?“ Pokrčil jsem rameny.
„Já nevím, já fakt nevím. Já ve vztazích moc zkušeností nemám. Spíš žádné. Já jsem se vlastně s nikým ani nikdy nelíbal, bože!“ Schoval jsem si hlavu do dlaní.
„No, nevím, co ti na to mám říct.“ Pokrčil rameny.
„Jestli to někomu jenom cekneš, tak tě pověsím za koule do průvanu!“ Naštvaně jsem mu zapíchl ukazováček do hrudníku. Tom zvednul ruce na svoji obranu.

„Dobře, dobře, jen klid. Mlčím jako hrob.“

Přikývl jsem a on položil ruce zpět na deku.
„Bille?“
„Hm?“
„Můžu tě to naučit, jestli chceš.“
„Jako co, mě můžeš naučit?“
„No, všechno. Cokoliv budeš chtít vědět a umět okolo sexu.“
„Cože? To chceš být něco jako můj sexuální guru, nebo jak se tomu říká?“
„Jo, přesně tak. Já jsem Tom Kaulitz, Bille. Sexuální bůh, učil by ses od nejlepšího.“
„No, jo. Tak fajn, dobře.“ Zmateně jsem vykoktal asi tisíc slov na souhlas. Tom se zasmál a přisedl si blíž ke mně.
„Zavři oči a nech mě, abych tě vedl.“ Přitáhnul si mě ještě blíž a ruce mi obmotal okolo pasu. Dřív, než jsem stihl zareagovat, se přitiskl k mým rtům. Jeho jazyk pomalu ochutnával mé rty a sváděl boj s mým jazykem.

Tom

Protáhl jsem si nohy a otevřel oči. Bill vedle mě neležel. Vylezl jsem ze stanu a rozhlédl se. Bill seděl u širokého potoku na placatém kameni a za hlasitého remcání máchal šedé tričko ve vodě. Tiše jsem slezl stráň, nevšiml si mě. Udělal jsem poslední dva kroky k němu a s úsměvem na tváři mu přitiskl rty pod ucho. Bill vylekaně nadskočil.

„Co to děláš?“
„Přece pokračuji tam, kde jsme včera skončili.“ Bill se smíchem přikývl a sám se s úsměvem natáhl pro můj polibek.

Bill

Seděli jsme na lavičkách u ohniště. Tráva, litry alkoholu, cigarety a hlavně úžasná nálada.

„Musím se vám přiznat, že za těch deset dní, nebo jak dlouho jsme tady, jsem si vás neskutečně zamiloval.“ Usmál jsem se a potáhl si z cigarety.
„Však my tebe taky.“ Eleanor mi s úsměvem položila ruku na koleno.
„Jo, ty jsi takový náš malý mazlíček, Bille.“ Prohlásil Andreas a všichni se rozesmáli. Bea ho šťouchla do žeber.
„Hele, já jsem si ho přivezla! Ne, že mi ho přeberete!“ Začali se pošťuchovat. Stočil jsem pohled k Tomovi, vedle kterého seděla Jennifer a furt mu něco povídala. Fuj, je vážně nechutná. Neříkám, že jí nesnáším, ale doufám, že až bude mít další červené dny, dostane to v zátoce plné žraloků! Jestli ji někdy srazí autobus, já budu řidič.

Tom se zvednul, ona chvíli po něm. Chytila ho za zápěstí a beze slova ho táhla k ní o stanu.

„Vypadá to, že se Jennifer splní její sen.“ Gustav pokrčil rameny. Všichni se rozesmáli. Všichni až na mě, samozřejmě. Musím zjistit, co se tam bude dít, za každou cenu.
„Je mi chladno, skočím si pro mikinu.“ Vymrštil jsem se na nohy a vyběhl ke stanům. Rychle jsem vzal svoji mikinu a přehodil si ji přes rameno. Tiše jsem se začal plížit směrem k žlutému stanu, který byl Jennifer a El. Přikrčil jsem se a zaposlouchal se. Kvůli hlasitému smíchu, který sem doléhal od ohniště, jsem ale nic neslyšel. Bohužel ani to, že ze stanu někdo vyšel.

„Bille?“

„Ehm… Tome. Čau.“
„Co tu děláš?“
„Ztratil jsem tu náušnici.“ Rychle jsem začal rukama rozhrabovat trávu tak, aby to vypadalo, že vážně něco hledám.
„Fakt? Mně přijde, že máš všechny.“ Na rtech mu hrál pobavený úsměv.
„To byla odjinud, ale teď už asi nic, kouknu se sem ráno.“ Stoupl jsem si a svižným krokem se vydal zpět k ohni. Hraje si se mnou. Chce, abych žárlil. Pche… však já mu ukážu, blbečkovi. Nakonec bude žárlit on!

Tom

Chvíli jsem ležel ve stanu, než jsem se vydal zpátky. Myslel jsem si, že o moc věcí nepřijdu, maximálně o nějakou úchylnou debatu, ale asi jsem se spletl. Georg ležel stočený kolem ohně a hlasitě chrápal. El stála na začátku lesa a zvracela, Bea stála nad ní a přidržovala jí vlasy. Gustav se povaloval několik metrů od ohně v trávě a mlel něco o nějakém Punťovi. Z jeho povídání jsem pochopil, že to byl pes, kterého srazilo auto. Gustav ho vlastnil jako malý kluk. Jestli se o něj Gustav staral tak jako o všechna zvířata, tak se nedivím, že ten pes radši skočil pod auto.

Bill s Andym stáli kousek ode mě ve tmě a byli zabraní do asi důvěrného hovoru. Bill stál opřený o strom, trošku se mu pletl jazyk, v jedné ruce cigaretu, v druhé vodku. Pane bože, jak se mohli za takovou chvilku tak moc zřídit? Andy se zasmál a přitáhl si Billa blíž. Bill se na něj usmál a Andy se mu hladově vpil do rtů. To už na mě bylo moc. Otočil jsem se na patě a znovu zalehl do stanu. Bill přišel asi půl hodiny po mně.

„Tak co? Užil sis to s Andym?“

„Jo, užil. A ty s Jennifer?“ Oh, uštěpačná poznámka, jsi zlej kluk, Bille.
„Já myslel, že jsi panic, ale ty se spíš chováš jako děvka.“
Bill přitiskl k sobě rty, které se spojily do úzké čárky. Seděli jsme naproti sobě a mlčeli. Naklonil jsem se k němu a přerušil ticho polibkem. On mě však odstrčil a se smíchem na mě vyplázl jazyk. Lehl si na bok zády ke mně a za chvíli už spal.

Nikdy mě nikdo neodmítl! Vždyť jsem sexy, s Kaulitzem to chce každý!

autor: Cherie

betaread: J. :o)

7 thoughts on “Camping with you. Mistake? 5.

  1. Ježiši 😀 Opět se tu válim smíchy 😀 Bill, co se bojí srnek, Tom, co si o sobě myslí fakt dost, Billovy myšlenky na Jennifer, typickej konec každý párty, Tomova a Billova výměna názorů 😀 Jéé, je toho fakt moc 🙂
    Kéž by byl zveřejňovanej díl každej den, neskutečně mi ta povídka zvedá náladu 🙂

  2. Bill se bojí srnek? 😀 😀 No dobře, já bych měla pomlčet, protože když stanuju, tak se bojím taky naprosto čehokoliv 😀
    Jinak Billovy myšlenky ohledně mrtvé Jennifer mě fakt pobavily 😀 Ten Bill v tomhle díle nějak válel 😀 😀 Co jeho myšlenka, to perla 😀 A nemluvě o namyšleném Tomovi 😀 😀 Chudáček byl poprvé odmítnut. Snad to zvládne 😀
    Skvělý díl 🙂

  3. To bolo zlaté 😀 Tom dostal asi čo si zalúžil, ale vadí mi, že sa Bill nechá bozkávať od Andyho. Vyvolať žiarlivosť mohol aj obyčajným flirtovaním, Tom mal pravdu, že sa nechoval ako panic ale ako šlapka.

  4. Súhlasím s dievčatami. Bill, ktorý sa bojí srniek je super (ale keď vezmeme, že preňho sú aj zajace nebezpečné:D), Tom možno dostal to, čo si zaslúžil, ale Bill to podľa mňa v tej pomste dosť prehnal. A to odmietnutie a záverečné vety… to ma dorazilo 😀

  5. no moje velké záchvaty smíchu na sebe u tohoto dílu nenechaly opět dlouho čekat 😀 Billovy myšlenky ohledně Jeniffer 😀 no…ale ten polibek s Andym..nevím co si mám myslet 😀

  6. Ty srnky me pobavily snad nejvic 😀 A taky to s Gustavem a zviraty 😀 Tesim se na dalsi dil 🙂

  7. Bože, prvá noc s Tomom a už sa bozkávali. No super :D… Škoda, že Bill sa teraz snaží vyvolať žiarlivosť tým, že sa bude obšmietať okolo Andreasa. Ách Bill, ten mal vždy také nápady :D… Som zvedavá ako to bude medzi Billom a Tomom pokračovať… Inak ako všetci tak aj ja som sa na tom zase dobre nasmiala 😀 ten Bill je fakt typický chalan z mesta 😀 tie srnky by sa ho báli viac ako on ich, ale to je fuk 😀 a veta "Jestli ji někdy srazí autobus, já budu řidič." bola fakt super 😀 on tú Jennifer tak strašne nemá rád :D… Teším sa na pokračovanie. Naozaj super príbeh 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics