Dance – a way of my life 22.

autor: Cincina

Děkuji Vám za komentáře 🙂


„Co se stalo? Mark mi dal kopačky. To se stalo!“ Vyštěkl na Billa. Vylíval si zlost na nesprávném člověku, ale v tuhle chvíli nad tím nepřemýšlel.
„To je mi moc líto, Tome.“ Chtěl ho obejmout, ale Tom to nedovolil.
„Už to nedělej. Kdybych já kretén s tebou nespal, tak by se tohle nestalo!“
„Takže nakonec je to moje vina? Pokud vím, tak ses nebránil, když sem tě šukal.“ Bill byl hrozně sexy, když mluvil sprostě. Tom to věděl, a jenom trochu pootevřel pusu, protože z Billových úst slovo šukat znělo opravdu krásně.

„Ne, ale byl jsem namol. A ty jsi toho využil!“ Okamžitě odporoval Tom. On za nic nemůže. Byl opilý a Bill to věděl. Sprostě ho využil.

„Jak tohle můžeš říct?“ Bill odešel do jejich pokoje a zavřel se tam. Neměl náladu s Tomem diskutovat, když to stejně nikam nevedlo a pohádali by se ještě víc. Když se posadil na postel, došlo mu to.


Mark ho pustil k vodě!

Musel se nad tím usmát. Ano, měl z toho radost. Může to znít hnusně, ale Billovi to opravdu vykouzlilo úsměv na rtech, protože přesně tohle chtěl. Tom se z toho za nějakou dobu oklepe a pak přijde Bill ve své plné kráse a Tom bude jen a jen jeho.

Bill to už trochu přeháněl. Přece se radoval z toho, že Tomovi nevyšel vztah. To není dobré znamení. Dvojčata by nikdy neměli přát nic hnusného tomu druhému. No ne?

Tom si sedl na pohovku v obýváku a složil hlavu do dlaní. Bill snad z toho má radost! Přišlo mu, že celou tu dobu, co se hádali, se jemně usmíval. Že by byl až tak zákeřný a nepřál mu vztah s Markem? To mu k Billovi nesedí. Ale co když…?

Takhle tam seděl asi hodinu a utápěl se ve svých myšlenkách. Přemýšlel, jestli má opravdu seknout s tancováním nebo ne. Už hodně dlouho to byla jeho vášeň. Je to činnost, při které se mu vypíná mozek a nepřemýšlí nad ničím. Takový stav by chtěl mít pořád. Ale kdo ne, že?

Zvedl své tělo a šel se projít. Připadal si absolutně bez duše. Nechtěl moc chodit mezi lidi, a tak procházel uličkami, kterými v životě nešel. Třeba ho někdo přepadne a zabije. Prosím. Obrátil oči k nebi.

Najednou uslyšel hlasitou hudbu. Vydal se za tím zvukem a objevil takový zapadlý taneční klub. Neváhal ani minutu a vstoupil dovnitř.

Páni! Tam to žilo. Bylo tam spousta lidí, kteří se vlnili do rytmu hudby, další seděli na baru, nebo u těch pár stolečků, které tam byly. Parket byl osvětlen červeným světlem, které skoro až pálilo do očí. Páry tancovaly jako zběsilé, až z nich tekl pot. Ale všem to bylo jedno. Tady se totiž nehledělo na to, jak člověk vypadá, ale jak tancuje.

Na to, že to byl zapadlý podnik, tu bylo celkem dost lidí. Tomuhle se Tom divil. Ze svých myšlenek ho probralo šťouchnutí jedné slečny, která se ho ptala, jestli by si s ní nezatrsal.

„Jasně.“ Chytil ji za ruku a už tancovali na parketě, kam se ještě stihli vměstnat. Slečna se na něj rozkrokem tiskla a chytila se mu kolem krku.
Tomovi se ta holka líbila a také velmi dobře tančila. Cítil se s ní dobře. A rád tancoval. Konečně si to uvědomil. Tanec nadevšechno miloval a nemohl by se ho vzdát jenom proto, že ho Mark nechce trénovat. Byl by hlupák, kdyby to udělal.

Když hudba dohrála, dívka ho políbila na tvář, poděkovala za tanec a každý si šel svou cestou. Tom vyrazil k baru. Tam si objednal nějaký duhový drink, který báječně chutnal. Obsluhoval ho docela sexy barman.

„Tancuješ skvěle.“ Musel to zařvat, protože už hrál další hlasitý song.

„Díky.“ Zakřičel na něj zpátky. Usmáli se na sebe. Toma napadlo, že je opravdu krásný.
„Můj šéf hledá nějaké lektory. Chtěl bys fleka*?“
„To jako vážně?“
„Ano. Viděl jsem tě. Zatím si tu ten nejlepší, kterého jsem dneska viděl.“
„Chci to místo.“ Tom se nerozmýšlel. Navíc, tahle práce ho bude bavit. Dostane za ní prachy a ještě bude učit lidi tancovat. Ach! To je tak skvělé! Byl opravdu rád, že dneska neseděl doma a vyrazil sem. Takovou nabídku totiž nedostanete každý den.

Barman mu dal další drink a někam odběhl. Po chvíli přišel i se šéfem, který mu naznačil, ať jde s nimi dozadu do nějaké místnosti. Tam totiž nebyla slyšet hudba a byl tam celkem klid.

„Tady Erik mi říkal, že bys měl zájem o místo lektora u nás.“
„Ano. Akorát nevím, jak se tady lektor uplatní.“
„Jednoduše. Každý večer se tady pořádají kurzy tance, různé soutěže a podobně. Ty jsi zrovna v části, kde je volná zábava. Ale tady ve druhé části už jsou kurzy. Přijď zítra a já se podívám, jestli tě přijmu.“
„Dobře, děkuju.“ Usmál se na něj.

DOMA

„Kde jsi byl? Nedals o sobě vědět. Měl jsem strach, že… to.“

„Že bych si něco udělal? Byl jsem se pouze projít a mám práci.“
„Cože? Kde?“
„Budu dělat lektora v jednom tanečním klubu.“
„Tak to je skvělé!“ Bill chtěl Toma obejmout, ale ten se nenechal. „Proč nechceš, abych tě objal?“
„Nechci, aby ses mne dotýkal.“
„Je ti to nepříjemné?“ Billův hlas zněl smutně a zklamaně. Také byl. Tohle se ho hluboce dotklo.
Tom na tohle neodpověděl a raději si šel do kuchyně připravit něco na zub.

*fleka – nevím, jestli to většina z vás zná, ale dostat fleka znamená mít někde pracovní místo

autor: Cincina

betaread: J. :o)

5 thoughts on “Dance – a way of my life 22.

  1. Mě ten Tom tak štve! Nemůžu si pomoct. Na nevěru musí bejt vždycky dva. Tom, i když měl ten večer upito, tak byl při smyslech a uvědomoval si, co dělá. Takže házet všechnu vinu na Billa je pěkně sobecký a pokrytecký. Plus si myslím svý o tom svěření se Markovi – kvůli tomu, aby Tom ulevil svýmu svědomí, zničil vztah a ublížil dalšímu člověku.
    No nic, jsem zvědavá, jak to bude pokračovat a jestli se Tomovi rozsvítí v palici 🙂

  2. Áááá! Tomane, ty jsi ale pako! Vůbec se mi nelíbí, že jsi na Billa naštvaný a chováš se k němu takhle hnusně. Jako by jenom Bill mohl za to, že jsi podvedl Marka. Ať jsi byl opilý nebo ne, omluva to není. A to že jsi to musel hnedka Markovi za tepla vyslepičit, je taky tvůj problém. Já teda fakt nejsem pro lhaní, ale na tohle mám stejný názor jako Allka. jenom tím ublížil dalšímu člověku. Jestli ho tak trápilo svědomí, tak to markovi neměl říkat a jen se s ním prostě rozejít.
    No, každopádně jsem ráda, že má Tom práci a že se nerozhodl s tančením seknout 🙂 Měla jsem fakt strach, že to udělá, jenomže to by udělal tu největší blbost. Tak snad se mu tam bude líbit 🙂
    A za tu Tomovu větu: "Nechci, aby ses mne dotýkal.", bych mu spřerážela obě ruce! :/ Takhle se chová k Billovi? On je k němu jenom bratrský, je rád, že si našel práci a Tom je na něj takový. Já jenom doufám, že si Bill od něj nenechá nijak dlouho, s prominutím, s*át na hlavu a že se jej nebude pořád doprošovat!
    Jsem zvědavá na další díl 🙂

  3. Je mi docela líto Billa…vím jak mu musí být když se ho Tom nechce ani dotknout…a ani bylo to docela sobecké že měl radost z Tomova rozchodu..ale tak když ho miluje nedá se nic dělat :))

  4. Pridávam sa k ostatným a strašne dúfam, že sa Tom už konečne spamätá. Lezie mi na nervy aký je protivný.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics