Camping with you. Mistake? 7.

autor: Cherie

Takže, všem vám moc, moc, moc a ještě jednou moc děkuji za vaše úžasné komentáře, které mě vždy neuvěřitelně potěší a postrčí do psaní, i když se mi zrovna nechce 😀 Jsem strašně ráda, že se vám povídka zatím líbila. No, jsme taky teprve u sedmého dílu, takže asi ještě ani nebylo moc věcí, které se vám nelíbí 😀 Ale to přijde, nebojte!:D Ne, dělám si srandu, žádné pohromy nenastanou, to bych vám nemohla udělat.:) No, dobře, končím s kecáním a přeji pěkné počtení, snad vás aspoň potěším.:)

Tom

Když se ostatní konečně aspoň trochu vyhrabali z kocovinového opojení, venku už se smrákalo. Dohodli jsme se, že po včerejší noci si uděláme večer bez alkoholu, takové to přátelské posezení u ohníčku. Bill seděl vedle mě, v ruce skleněnou láhev Coca-Coly, z které obsah vycucával žlutým brčkem.

Gustav pohlédl na nebe. „Vypadá to, že bude pršet.“

Georg též zvedl hlavu, aby zhodnotil situaci.
„Pršet? Tohle bude bouřka jako prase!“ Bill vyděšeně zvedl hlavu k nebi.
„Není náhodou trochu nebezpečné spát ve stanu v lese, když je bouřka?“
„Jo, dokonce hodně nebezpečné, protože ti může na stan spadnout větev.“ Georg se bezstarostně zasmál. Fakt by mě zajímalo, jestli existuje věc, které se Bill nebojí. Se zaujetím jsem sledoval Billovy rty, jak si obratně pohrávají s brčkem. Obratně a co nejméně nápadně jsem přesunul za sebe svou ruku, kterou jsem pomalu začal klouzat po Billově zadku. S leknutím jsem ucuknul, když se moje ruka dotkla jiné ruky. Zaklonil jsem se, abych viděl, o co jde. Naštvaně jsem se zamračil, když jsem viděl Andreasovy dlouhé hubené prsty ledabyle zastrčené v Billově zadní kapse. Bill jenom seděl, usmíval se jak měsíček na hnoji a bavil se s Eleanor, jako by se nechumelilo. Hajzlík jeden. To mi dělá určitě naschvál! To si spolu ještě vyřídíme, Bille.



Mrzutě jsem sledoval Andyho, jak mu neustále něco šeptá a objímá ho přitom kolem ramen. Bill ho samozřejmě poslušně poslouchal jako pejsek a při každém jeho třetím slovu se zasmál. Navíc nevypadal na to, že by mu Andreasovy dotyky nějak vadily. Bylo mi to opravdu nepříjemné. Ne proto, že se to dělo vedle mě, ale proto, že jsem ho bral jako svého. Aspoň pro teď je Bill můj majetek. A na ten nikdo jiný sahat nesmí. Aspoň prozatím je můj. I když je mi jasné, co bude, až se vrátíme domů. Já mám rád divoké večírky, alkohol a sex, nejlépe každý večer s jinou. Fakt nejsem typ na rodinné procházky. Představa, že pokaždé, když se vrátím z práce, tam na mě někdo bude čekat, ještě ke všemu stejná osoba, mě vážně děsí.

„Dal bych si panáka.“ Zvednul jsem ze země lahev vodky. Všichni se na mě nevěřícně podívali.

„Vy jste se včera vylili jako vázy, já zůstal střízlivý, musím si to vynahradit.“ Pokrčil jsem rameny a dopřál si pár loků čiré tekutiny. Georg pokrčil rameny.
„Přece v tom kamaráda nenechám.“ Naklonil se, abych mu mohl přidržet lahev u úst, a dlouze se napil.
„Tak tohle bude dlouhá noc.“ Zhodnotila Bea, když viděla mě s Georgem, jak se pomalu, ale jistě dostáváme do alkoholového opojení.

Bill

Vzbudil jsem se kolem třetí. Nahmatal jsem vedle sebe však prázdno. Více jsem natáhl ruku ve snaze najít Tomovo tělo. Místo vedle mě však bylo opravdu prázdné. Sednul jsem si a dlaně položil na místo, kde Tom spával. Bylo chladné, to znamená, že Tom odešel před hodně velkou chvíli. V horším případě sem ani nedošel. Přitáhl jsem si Beinu mikinu blíže k tělu. Vzala si s sebou asi šest normálních mikin a mně půjčí tu nejhorší. Světle růžovou, která má na kapuci zaječí uši. Bože, vypadám, jako bych utekl z pochodu gayů. S povzdechem jsem si nasadil na hlavu kapuci, protože venku se mezitím strhl šílený liják. Vyběhl jsem ze stanu k místu, kde jsem ho zahlédl naposledy. Tom ležel stočený u ohniště do klubíčka a tvrdě spal. Samozřejmě byl promočený až na kost. Rozhlédl jsem se kolem, ale Georga jsem nikde neviděl. Asi zvládl cestu do stanu lépe než Tom. Kleknul jsem si a silným strčením jsem přetočil Toma na záda. Něco naštvaně zamručel, otočil se na bok a spal dál.

„Sakra Tome! Okamžitě vstaň!“ Prudce jsem do něj strčil kolenem.

„Co je?“ Protřel si oči a zamžoural na mě.
„Dělej, vstávej!“
„Hej, počkej! Tebe já znám!“ Ukázal mi ukazováčkem na obličej.
„Jistě, že mě znáš. Tak pojď, odvedu tě do tepla.“
„No jasně! Ty jsi ten králík z televize!“ Radostně zatleskal rukama.
„Kurva Tome! Přestaň kecat blbosti a zvedni se!“
„Králíček Duracell mi přišel na pomoc!“
„Jasně, že ti Duracell přišel pomoct, jdeme.“ Chytil jsem ho kolem pasu a pomohl mu na nohy. Velice pomalým tempem jsme se začali přemisťovat.
„Tak šup, už jen krok.“ Tom udělal poslední krok a já ho strčil do stanu. Stáhnul jsem z něj mokré tričko a po několika neúspěšných pokusech se mi povedlo sundat mu i promočené kalhoty.

„Dělal jsem to už s hodně lidmi, s králíkem nikdy. Ale jsem otevřený novým věcem.“ Přitáhnul mě k němu do náruče.

„Nech toho, ty blbečku.“ Prudce jsem ho od sebe odstrčil a přitáhl si k sobě jeho věci, abych našel nějaké jeho kalhoty. Za neustálého okřikování Toma se mi nakonec povedlo najít nějaké ucházející kalhoty a navléct ho do nich. Tom však udělal něco, co jsem fakt nečekal. Zvednul se a jen tak bez oblečení a bez bot, pouze v boxerkách vyběhl ven ze stanu a začal běhat kolem stanů v kruzích. Mrsknul jsem jeho kalhoty za sebe a vyběhl za ním. Honil jsem ho kolem stanu skoro půl hodiny. On se jen smál a přišlo mu to jako hrozná sranda. Já jsem soptil, z očí mi létaly blesky a vykřičel na něj celý svůj repertoár nadávek. Rychle jsem mu nadběhl. Tom se mi pokusil kličkou vyhnout, ale nepovedlo se mu to, takže jsem ho rychle porazil na zem. Pevně jsem ho chytil za zápěstí a vtáhl ho do stanu. Nacpal jsem ho do kalhot a natáhl se pro přikrývky. Vzal jsem deku a chtěl ji přes něj přehodit, on se však neustále ošíval. Naštvaně jsem do něj strčil, až přepadl na záda. Rychle jsem mu kleknul na hrudník, aby nemohl nic dělat, a zabalil ho do deky, další tři jsem pak přehodil přes něj.
„Koleduješ si o zápal plic, ty kreténe!“ Přehodil jsem přes něj další, a zároveň poslední deku a lehnul si vedle něj, samozřejmě zády k němu.

Tom

Bolest hlavy. Žaludek na vodě. Bolest hlavy. Žaludek na vodě. Stále dokola. Otevřel jsem oči a měl jsem co dělat, abych se nepozvracel teď. Bill seděl vedle mě, rukou si podpíral hlavu a zíral na mě. Páni, vypadá fakt naštvaně. Co jsem mu asi udělal? Doufám, že jsem ho neznásilnil nebo tak něco. Zasmál jsem se.

„Fakt hrozně vtipný.“ Procedil naštvaně mezi zuby. Pomalu jsem se přetočil na bok.
„Fajn, řekneš mi, co jsem provedl?“
„Co jsi provedl? Ožral ses jako prase a usnul venku při bouřce, pak sis myslel, že jsem králík, běhal jsi nahý po lese a já jsem tě musel ještě k tomu celou noc hlídat, protože ses každých pět minut začal dusit. Gratuluji ti, tohle se ti opravdu povedlo!“ Nevěřícně jsem na něj vykulil oči a začal se smát.
„Jo, Kaulitz vždycky pojme chlastačky ve velkým stylu.“

„Ty jsi fakt totální a nezodpovědný debil! Pomyslel jsi na to, co bysme dělali tady, uprostřed divočiny, kdyby se ti kurva něco stalo?“ Vzal jsem do ruky jeho iPhone a podal mu ho.

„Zavolali někomu?“
„Není tu signál!“ Naštvaně mi sebral mobil z ruky a hodil ho po mně. Trefil mě přímo do břicha. Au, to zabolelo.
„No tak, Bille. Vždyť se nikomu nic nestalo, odpusť mi to.“
„Naser si!“
„Podívej se na to z té vtipné stránky.“
„Žádnou vtipnou stránku to do hajzlu nemá! Tohle jsi fakt přehnal!“ Naštvaně mě odstrčil a vyběhnul ven ze stanu. Hlasitě jsem si povzdychnul a protřel si obličej.
Tohle jsi asi fakt, posral, Tome.

autor: Cherie

betaread: J. :o)

9 thoughts on “Camping with you. Mistake? 7.

  1. Je síce pravda, že to Tom trošku prehnal, ale opitý človek nevie, čo robí 😀 a Billovo správanie k Andreasovi (že sa necháva kľudne obchytkávať) sa mi tiež ako Tomovi nepáčilo. 😀 Verím, že Tom nakoniec svoj názor na rodinný život zmení a ten zajačik Duracell nemal chybu, to bolo fakt super :DD

  2. Ou no takže se tu opět válím smíchy :DD (viz. králíček Duracell :D) ale jako Bill měl pěkně krušnou noc :D…snad si to zase vyříkají :))

  3. A už zase je jeden z nich nasratý. Bože, kedy sa už začnú spolu normálne baviť? :D… Inak, strašne by som chcela vidieť Billa v ružovej mikine so zajačími ušami 😀 určite mu sekla :D… A Andreas ma celkom štve s tým ako sa furt motá okolo Billa. Ale páči sa mi aký je Tom majetnícky :D… Teším sa na pokračovanie 🙂 to ich stanovanie ma strašne baví 🙂

  4. Ach jaj, tí dvaja sa takto nikdy nedajú dokopy. A človek by si myslel, že chlastačka na stanovačke zbližuje. Ale keď Tom premýšľa o Billovi tak hnusne, je lepšie keď nič nebude.

  5. Já tuhle povídku vážně žeru! 🙂
    Vždycky se skvěle pobavím 😀 Králíček Duracell mě dne skvěle pobavil 😀 😀 😀 Navíc představa Billa v růžové mikince se zaječíma ouškama je prostě roztomilá ♥ Já být Tomem, tak po něm normálně skočím 😀
    A Bill je naprosto výborný 😀 Sama jsem teď byla s kamarádama stanovat a teda ve spoustě věcí jsem si připadala jak Bill 😀 Byli jsme taky kousek od lesa a na takové samotce, takže jsem se bála skoro všeho, čeho Bill 😀 Až na ty zajíce 😀 Takže číst si, že je někdo podobný mě, je velice příjemné a srandovní 😀 😀
    Ale snad to kluci brzy urovnají, nechci aby byli na sebe naštvaní 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics