And the winner is… 33.

autor: Iveth Biersack

Čaulitz děckááá 🙂 Tak už jsme za hranicí třicítky a jedeme dál 🙂 stále mě těší vaše komentáře! Chystám několik jednodílek, další povídku a několik spoluprací, tak jsem zvědavá, jak to všechno dopadne 🙂
So! Enjoy^^ Iveth~


Seděli tam spolu ještě dlouho a jenom si tak povídali. Bill schoulený v Tomově náručí a ten ho jenom hladil ve vlasech. V televizi měli puštěný Let’s dance! a střídavě koukali, smáli se a povídali si.

„Ty… Tome, já… můžu… se tě na něco zeptat?“ začal tiše Bill a podíval se zpříma Tomovi do krásných očí.

„Jen se ptej,“ usmál se na něj a něžně ho pohladil po tváři. To, co ale netušil bylo, že Bill se ve skutečnosti nechtěl na nic ptát, nýbrž konat.
Na chvilku zabodl pohled do deky, kterou měl přes sebe hozenou, ale nakonec se odhodlal a zvedl pohled opět k Tomovi. Pohladil ho po tváři a přitáhl si ho tak víc k sobě. Ještě asi na vteřinku zaváhal, ale pak sám od sebe, aniž by se na to chystal, ho konečně políbil.

Tom vytřeštil oči a na moment se zasekl. Udělal právě to, co udělal? Čekal otázku na cokoliv, ale tohle ani v nejmenším. Když se vzpamatoval, ihned mu polibek oplatil a usmál se do toho.

„Děkuju,“ šeptl černovlásek a objal ho kolem krku. Jenom si tiše hleděli do očí a už ani jeden nic neříkal. Nechtěli to zkazit tím, že jeden z nich řekne něco nevhodného.

***

„Billi, zvoní ti mobil!“ křikl Tom z obýváku na Billa, který si zrovna kuchtil něco v kuchyni.

„A kdo volá?“ ozval se Bill a vykoukl s vařečkou za roh.
„Hmmm Nick,“ procedil Tom skrze zuby a měl sto chutí mu to zvednout a poslat ho doprdele, říct mu, že už ho Bill nechce nikdy vidět a že si jenom dojde pro věci a vrací se s ním do Německa. Ale neudělá to, pokud Bill nebude sám chtít.
„Aha… no… tak to vem a na něco se vymluv… třeba že jsem šel ven se projít a nechal jsem si mobil u tebe… co já vím,“ pousmál se Bill a rychle se zase schoval za roh, aby Tom neviděl jeho pochybnosti a přicházející slzy v očích.
Tom překvapeně ještě chvilku koukal, ale pak to zvedl.

„Nicku, nech toho, nesnaž se… Bill už tě nechce vidět!“ pronesl s ledovým klidem a jenom pobaveně poslouchal, jak Nick na druhé straně zalapal po dechu.

„Nemůžeš mluvit za něj, Trümpere! Dej mi ho, chci s ním mluvit, hned!“ zaječel do mobilu, až se mu ruka roztřásla. Byl už solidně v háji. Bill mu chyběl. Všechno mu ho tu připomínalo. Aby ne, když tu měl ještě svoje věci. V koupelně po něm pořád zůstala jeho vůně drahých parfémů a kokosu. Nemohl se z toho vzpamatovat. Ale mohl si za to sám. Skousl si ret.
Bill vykoukl znovu už se slzami, co se jako perly kutálely dolů po jeho tvářích. Došel k Tomovi a s kývnutím, že je to v pořádku, si od něj vzal mobil.

„Nicku, vážně… hele já… snesu cokoliv, ale ne to, když mě někdo podvádí, a to bůhvíjak dlouho!“ nenechal ho říct ani ahoj a spustil na něj.

Nick na druhé straně ani netušil, co na svou obhajobu říct. Netušil! Už všechny omluvy vyčerpal tu noc, co od něj Bill utekl.
„Někoho si pošlu pro věci a tebe, Nicku, nechci už nikdy vidět!“ křikl a Tom ho musel obejmout a utěšit, aby si neudělal zase něco s hlasem.
„A-ale co kapela, Billi?! Hm? Zahodíš svůj sen jenom proto, že ti ten hajzl nakecal cosi o tom, že tě podvádím? Tak co?!“ vyjel na něj už i Nick a zoufale koukal do zdi před sebou.
„Ano, vzdám… stejně už zpívat nebudu, tak proč to natahovat! Těšilo mě a… už mi prosím nevolej… vymaž mě z celýho tvýho bídnýho života a dej mi… nám… laskavě pokoj! Měj se,“ ukončil hovor Bill a zahodil mobil kamsi do dálky.

Bylo mu hrozně. Ani nečekal, že to bude tak těžké. Ale na druhou stranu nebude s někým, kdo mu je schopný do očí lhát a pak říct něco jiného. Přitiskl se k Tomovi a jediné, co ze sebe dostal bylo, že chce domů, do Německa.

„Dobře, Billi, tak… pošlu ti někoho pro věci k Nickovi a za dva dny můžeme letět domů,“ pohladil ho konejšivě po vlasech a v duchu se usmíval, jak mu to vyšlo. Co nečekal ale bylo to, že Nick se tak blbě přizná. No co, jemu to akorát nahrálo do karet. Svou partii vyhrál na jedničku a mohl si gratulovat. Ale s Billem to myslel vážně. Chtěl ho dostat tak zoufale zpátky, až se mu to povedlo. Za kratší dobu než doufal, ale to mohl být jenom rád.

***

Jak řekl, tak se stalo. Poslal známého pro věci k Billovi a i přes Nickův nesouhlas byly tašky druhý den u Toma doma. Letenky už měli také doma a Bill už se těšil domů. Sice mu bude chybět život v LA, kluci z kapely, až na jednu výjimku, a David ho asi zabije, až to zjistí, ale bylo mu to asi jedno. Znovu v sobě objevoval to, co k Tomovi cítil tenkrát. A bylo to slovo od slova silnější a silnější.

Další den už seděli v letadle a těšili se domů. Bill oznámil Davidovi svůj odchod jenom přes sms a potom si hned vypnul mobil, jelikož letadlo startovalo. Tudíž potom v Německu očekával záplavu zmeškaných hovorů a zprávy jak od Davida, tak od kluků a možná i od Nicka. Otřásl se při vzpomínce na něj a radši stiskl Tomovu ruku.

Ten se na něj usmál a políbil ho na čelo. Viděl na něm sice, že je pořád z toho všeho nesvůj, ale až budou v Německu, tak se to všechno změní a bude to zase fajn. Ani netušil, jak se vlastně mýlil. Ale věřit tomu bylo to jediné, co vlastně mohl.

„Ty Tomi, já vlastně už ani skoro nevím, co jsem dělal před tou pitomou soutěží,“ pousmál se Bill, aby zavedl nějakou konverzaci a nemusel na to všechno myslet.

„Jo to já taky nevím, kam jsem dal oči předtím, než jsem tě prvně viděl na castingu,“ mrknul na něj Tom a usmál se.
Černovlásek mu úsměv opětoval a opřel si hlavu o jeho rameno.
„Já už nechci nic řešit… chci žít v klidu a být šťastný… s tebou,“ zavřel Bill oči a stiskl Tomovu ruku ještě pevněji. Na co se těšil, bylo však nejvíc to, jak se jeho konec s kapelou bude řešit v médiích. To si zase počte a zasměje se. Určitě to budou spojovat s jeho operací hlasivek. A za to by jim byl snad ještě vděčný, protože věděl, čeho jsou média schopna.
Nakonec ho na cestě ukolébal spánek a vzbudil se až těsně před přistáním ve Frankfurtu. Došli si pro kufry, Tom si zavolal auto a nechali se odvést domů. Pořád to tam vypadalo stejně. Jenom to nebylo tak zabydlené.

„Vítej doma,“ usmál se Tom a odnesl kufry do obýváku.

Bill se jenom usmál a hned vyšel na balkón. Výhled se od toho v LA lišil, ale na srdci cítil podivný klid, co už skoro ani neznal. Bylo mu dobře. A navíc z něj opadl ten strašný tlak, co prožíval na nahrávání a podobně. Musel si dát pauzu a pak někdy, třeba, by se k tomu vrátil. Možná jednou. To teď ale nechtěl řešit.
„Jsem rád, že jsem doma,“ usmál se Bill a otočil se na Toma, který k němu zezadu přešel a objal ho kolem pasu.
Černovlásek se o něj opřel a jenom se usmíval.
„Jsem rád, že jsi rád,“ líbl ho do vlasů a oba se zasmáli.

***

Dny plynuly a oni se ani jednou nepohádali. Byl to div! Ale bylo jim spolu dobře. Tom se o Billa staral jako o malé dítě. Chodili na večeře, do kina, bavit se na pouť, do barů, prostě co se naskytlo. Černovlásek byl šťastný. Cítil se dobře a už se mu plně vrátil hlas. Doma ho úspěšně procvičoval, když Tom hrál na kytaru a on zpíval. Byly to kouzelné chvilky. Jenom si tak koukali do očí a pokoj rozeznívaly jenom tiché tóny akustiky a Billův kouzelný hlas. Otázkou však pořád zůstávalo, jak dlouho jim tahle idylka vydrží. Oba však věřili tomu, že dlouho.

„Tomiiii, dneska otevírají tu novou restauraci, jak jsi nedávno říkal, že bys tam chtěl,“ usmíval se Bill mezi dveřmi a mával na Toma letáčkem, co měli ve schránce.

„No tak na co čekáš, šupej se chystat!“ zasmál se Tom a sám se šel obléknout. Hodil se do gala a jenom se vzhlížel v zrcadle. Bill opustil koupelnu v celé své kráse asi za hodinu jako vždycky a mohli jít. Čekalo je však překvapení. Hned před vchodem do jejich baráku.
„Co tu děláš?!“ vyštěkl jako první Bill a schoulil se k Tomovi. Ten se netvářil dvakrát nadšeně ani přátelsky, že ho vidí. „Vypadni Nicku… tady nemáš co dělat… nebo… mám zavolat policii?“

autor: Iveth Biersack

betaread: J. :o)

3 thoughts on “And the winner is… 33.

  1. Boze ten Nick je takova vlezdoprdelka!! doufam, ze to Bill s Tomem ustoji proti nemu a budou spolu stastni ..

  2. Bill už zabudol, že aj on s Tomom podvádzali jeho ženu? A Tom Billa opustil a vrátil sa k nej? Nepáči sa mi ten spôsob ako si Billa získal späť aj keby bol naozaj zamilovaný. Bolo to hnusné. A Billov odchod z kapely cez sms je tiež divný. Som zvedavá, či sa Bill dozvie ako to s Nickom a dôkazom na neveru bolo a či mu to nebude vadiť.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics