Camping with you. Mistake? 9.

autor: Cherie

Bill

Bylo brzo ráno něco kolem šesté. Všichni ještě spali, až na mě s Tomem. Leželi jsme těsně u sebe, Tom mě objímal pravou paží, a zároveň si mě tisknul k tělu. Přitáhl jsem si jeho triko, které jsem měl stále na sobě, ještě blíž.

Ano, přesně o tomhle jsem vždycky snil. Tohle je to, co potřebuji. Jsem spokojený. Blaženě jsem si povzdychnul. Tom ke mně sklonil a hlavu a s úsměvem mi prohrábl vlasy.

„Copak?“

„Přál bych si, aby tahle chvíle neskončila, nic víc.“ Pokrčil jsem rameny a usmál se na něj. Chvíli jsme leželi jen tak mlčky, než jsem k Tomovi zvedl pohled.
„Tome?“
„Hm?“
„Víš, že o tobě vlastně nic nevím?“
„Já o tobě nic taky, takže jsme si kvit.“ Pokrčil rameny a zasmál se. Přetočil jsem se na levý bok a zahleděl se do hnědých jiskřivých očí, které se na mě pobaveně koukaly.
„Řekni mi něco o sobě.“ Podepřel jsem si bradu o jeho hrudník. Tom se zamyšleně poškrábal na temeni.


„Jmenuji se Tom Kaulitz, ale to už jsi asi zjistil. Táhne mi na čtyřiadvacet, pracuji jako architekt, bydlím sám, jenom se svým psem. Můj táta je podnikatel a máma sekretářka. Jsem jedináček. Něco takového jsi chtěl vědět?“ Pokrčil rameny.
„Jo, něco podobného.“
„A co ty?“
„No, jsem Bill Trümper, je mi dvacet a studuji pedagogickou fakultu. Až dostuduji, tak bych chtěl učit nejspíš dějepis a španělštinu. Bydlím s mámou Simone, nevlastním tátou Gordonem a svým psem. Jsem taky jedináček a myslím, že na mém chování to jde vidět.“ Pokrčil jsem rameny stejně, jako to udělal on, když domluvil. Tom se zasmál.

„Takže ty budeš učitel?“ Přikývl jsem a povytáhl obočí.

„Je na tom něco špatného?“
„Ne, to ne. Jen si nedokážu moc dobře představit, jak si takový drobeček jako ty získá respekt nějakých pubertálních fracků.“ Oba dva současně jsme se zasmáli.
„Jo, taky jsem párkrát přemýšlel nad tím, jak to udělám. Nic mě nenapadlo.“ Tom se zasmál a věnoval mi kratičký polibek na čelo.
„Jaká je tvoje oblíbená barva, Tome?“
„Zelená. Ne taková ta světlá zelená, ale pěkně tmavá. Taková ta, jakou mívají okurky.“ Pokrčil rameny a zasmál jsem se.
„A tvoje?“
„Mám rád modrou. Ne světlou, takovou tu, jakou mívá moře.“

„Tome? Můžu se tě na něco zeptat?“ Překulil jsem se na břicho a nejistě se mu zadíval do očí. Sklonil ke mně hlavu a přikývl.“Co jsi dělal tehdy tu noc s Jennifer ve stanu?“ Tom zakašlal a trochu se zasmál.

„No, nebudeš tomu věřit, ale půjčoval jsem si polštář.“ Vytřeštil jsem na něj oči.
„Máš pravdu, fakt tomu nevěřím.“
„Jennifer je poslední holka na téhle planetě, s kterou bych někdy něco měl.“
„Tak doufám, že já jsem první.“
„Ty jsi fakt pako, Bille.“ Natáhl jsem se a přitiskl své rty na ty jeho. Usmál se a začal mi polibky jemně oplácet.

Tom

Natáhl jsem se pro plechovku s pivem, která stála kousek od Billa, sedícího vedle mě. Z druhé strany se ke mně samozřejmě tiskla Jennifer.

Kdy už si ta holka sakra uvědomí, že o ni prostě nikdy stát nebudu? Je jako pijavice. Už nevím, co bych měl dělat, aby mě nechala na pokoji. Počkat, jasně, že vím.
Když se její ruka již asi po šesté vydala na průzkum po mém klíně, chytil jsem Billa zezadu za krk, přitáhl ho k sobě a políbil ho. Drsně jsem mu vjel jazykem do úst a přitáhl ho blíže k sobě. V ten moment mě ani moc nezajímalo, že na mě jenom nečinně kulí oči, hlavní bylo, že to splnilo to podstatné. Chytil jsem Billa za ruku a odtáhnul ho do našeho stanu.

Bill

Tom pevně svíral mé zápěstí. A rychlými kroky mě odtahoval od ostatních, kteří jen nevěřícně zírali naším směrem. Na chvíli jsem zahlédl Andyho zklamaný pohled a zapřemýšlel, jestli bych se přeci jen neměl Tomovi vytrhnout a vrátit se k ostatním. Tom asi poznal, že jsem znejistěl, protože mě přitáhnul k němu a dravě přitiskl rty k mému krku. Přivřel jsem oči a vydechl. Všechny mé pochybnosti byly pryč, v tenhle moment jsem jen Tomův.

autor: Cherie

betaread: J. :o)

7 thoughts on “Camping with you. Mistake? 9.

  1. Uuuu.. úžasná časť. Tak sa nám ten ich vzťah trošku rozbieha, to sa mi páči 😀 Len aby nebol Bill potom naštvaný, keď ho Tom takto odtiahol. Vďaka za kapitolku.

  2. Tak to v tom stanu bylo moc hezké 🙂 Jak se tam objímali, a mluvili spolu 🙂 Fakt jsem za tenhle díl ráda, protože to jejich vztah posunulo alespoň o trošku dál, a já vím, co oba dělají 😀 A hlavně Bill viděl, že Toman není jenom namachrovanec 😀 😉
    A taky doufám, že Billa přejdou myšlenky na nějakého Andyho 😀 Nejen, že je jen v tuhle chvíli Tomův, on bude Tomův už nafurt! 😀
    Děkuji za další díl 🙂

  3. Tak se o sobě taky konečně něco dozvěděli 🙂 Jsem za to ráda 🙂 A Bill asi konečně Tomovi úplně podlehne… Aspoň doufám :))
    Těším se na pokračování – doufám, že to bude žhavý 😛

  4. Ou 😀 tak snad už teď dá Jennifer pokoj :D..moc se mi líbí jak se ten jejich vztah pomalu vyvíjí :))

  5. Dobry zpusob, jak se nekkoho v podobne situaci zbavit :DNo, doufam, ze se ted bude neco dit 😀

  6. To bolo pekné ako sa rozprávali. A som rada aj tomu, že Tom sa tej baby chcel zbaviť. Len mám strach, že Billovi ublíži ak ho bude brať ako hračku. Snáď ho Bill okúzli tak, že Tom prestane lipnúť na svojej slobode a známostiach na jednu noc.

  7. Tak toto bol asi prvý diel, kde nebol jeden na druhého nasratý 😀 je to super, naozaj ma to teší :)… Neskutočne sa mi páčilo ako Tom Billa pobozkal, keď tam boli aj všetci ostatní :)… Nech sa Bill už nezapodieva Andreasom a zameria sa iba na Toma 🙂 som naozaj rada, že sa tí dvaja o sebe konečne niečo dozvedeli. Toto bol naozaj pekný diel 🙂 a teším sa na ďalšie 😉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics