There’s love within Kaulitz

by amazinglife2011


Dnes mám pro vás první montáž od nové autorky, která mi své práce poslala na e-mail… říká si amazinglife2011 a je z Bangladéše. Musím říct, že to už se mi hodně dlouho nestalo, aby někdo z ciziny jen tak sám něco poslal, takže jsem ráda. :o) Twincestní svět snad ještě úplně neumřel. :o) J.

9 thoughts on “There’s love within Kaulitz

  1. No panejo:-) Montaz moc pekna, to jo. Ovsem ta Banglades me docela uzemnila. To, ze kuci Kaulitzove svym twincestnim sarmen oblbnou pulku planety, to uz zname, na tom neni nic novyho, ale Janule, to, ze je tvuj blog znamy i v Bangladesi, to je teda terno:-) Jen tak dal.

  2. Nyuuuu tak tahle montáž mě moc hezky zahřála u srdíčka!;)Doufejme, že ani neumře!!:D

  3. Je to krásna montážka a milé prekvapenie, že to sem autorka poslala:) Teším sa na jej ďalšie veci 🙂

  4. Musím súhlasiť so Zuzanou. Montáž krásna a  miesto pôvodu autorky prekvapujúce 🙂 Teším sa na ďalšie diela.

  5. Twincestní svět ještě nevymřel. Ale ten českeej twc je na pokraji vymření (a uznávám že tomu moc nepřispívám. :/. Ale makám na tom se polepšit, alespoň v té čtenosti.)

    Krásná montáž Billan jako svůdník, ňuňu. 🙂

  6. That's really sweet to be here, I just checked your website again and read some of the fan fictions 😀 but I had to translate them though xD But I loved it!
    and seriously my origin doesn't matter, Bangladesh is not a very much grounded country ^^ I really really love twc <3 😀 thanks a lot again, Janule! Much love <3

    -Tasnima

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics