Teach me 16.

autor: Muckátko :o*

Tomovo ‚ne‘ však nestihlo ani zaznít nahlas. Zůstalo uvězněno pouze v jeho hlavě, protože Billova ústa zaútočila na ta jeho a již několik dlouhých minut jej připravovala o kyslík. Billovy dlaně pod vodou bloudily po Tomově hrudníku, intenzivně hladíc místa, kam se vzhledem k vodě nemohl dostat ústy.

„Bille!“ vydechl Tom, když Bill skousl kůži přímo na krční tepně. Tom přemístil obě dlaně na strany Billova hrudníku a laskal prsty jeho žebra a boky. „Uuuch! Zase děláme něco, co bychom neměli,“ protestoval Tom, ale navzdory tomu natáčel hlavu, jak Bill němě poroučel.

„Koho to zajímá…“ zavrněl Tomovi do ucha a znovu jej políbil, aby nemohl nic dalšího říct.

Posunul se z Tomových stehen až na jeho klín a tentokrát nebyl zadržen. Oba se na sebe podívali přesně ve chvíli, kdy se jejich plně vzrušené klíny dotkly. Bill v Tomových očích jasně viděl snahu o útěk, ale to nechtěl dovolit. Párkrát poposedl, aby do sebe jejich klíny zapadly.

„Nenechám tě znovu utéct,“ šeptl Tomovi na ústa a věnoval jim lehký polibek. Pomalu začal kroutit pánví a vyvíjel tak tlak na oba jejich klíny. On se vzdechům nebránil. Podíval se na Toma.
„Vypadá to, že budu muset začít já a ty mě pak budeš muset popřípadě opravit, kdybych dělal něco špatně,“ vydechl lišácky a nechal sjet svou pravou ruku do Tomova klína. Dlaní pohladil oba jejich klíny, které byly natisknuty na sobě. Poté však sjel zadečkem zpět na Tomova stehna a vysvobodil Tomův natlakovaný penis z jeho spodního prádla.

Tom se na Billa jen nevěřícně díval. Nemohl pochopit, proč to už dávno nestopl. Proč nedokázal říct ani jedno jediné slovo, které by Billa zastavilo. Zůstával sedět s malinko shrnutými boxerkami a penisem čouhajícím z nich. I kdyby se sklonil, aby se podíval, co Bill svojí rukou dělá, vodní hladina mu bránila v jasném výhledu.
„Ahh!“ zasténal, když Billův palec pohladil vrcholek penisu a prsty se ovinuly kolem celé šířky. Vytřeštil oči, když byla levá dlaň propašována do jeho klína a tiskla Tomova varlata.
„Kruci!“ zaklel Tom spokojeně a přinutil své ruce k pohybu. Pohladil Billovy boky a prsty zatáhl za bílou šňůrku na Billových plavkách, aby je uvolnil. Vklouzl dovnitř a tvrdě Billa pohladil, zajíždějíc opravdu hluboko do jeho klína.
„Tomi,“ zasténal Bill a zkroutil své tělo. Chvílemi zadržoval dech, jak dobré to bylo. V životě se jej na těch místech nikdo nedotýkal, přesto věděl, že odteď to bude milovat. Bylo to o tolik jiné, než když penis svíral svýma rukama při sebeuspokojování.

Dýchajíc do tváře toho druhého a sténajíc do ucha svého protějšku, ze sebe oba navzájem stáhly kousky oblečení, které kryly jejich těla. Přes vodní hladinu se vše mlžilo a vlnilo, tudíž bylo vše rozmazané. Bill okamžitě po svléknutí pustil Tomův penis a přitiskl se klínem na ten Tomův. Vlnil boky a otíral se tak o Tomův klín. Z tempa, které Bill nasadil, by Tom jistě zešílel, ale voda pohyby značně zpomalovala. I tak Tom však přemístil svoje dlaně na Billův zadeček a tlačil jeho klín na ten svůj, pomáhajíc mu v důrazu.

„Všechno v pořádku, mladý pane? Mohu vám něco přinést?“ ozval se z levé strany hlas jejich hospodyně. Tom se lekl a snažil se Billa od sebe odtáhnout, ale Bill se nehodlal vzdálit. Zastavil své pohyby a jen mírně kroutil pánví.

„Sss, Bille!“ napomenul jej Tom a modlil se ke všem svatým, aby ta žena nepřišla blíž.
„Všechno v pořádku, Anelli!“ houkl nazpět a vydechl. Hospodyně kývla hlavou a vrátila se do domu.
„Co když jí dojde, co tu děláme?“ zeptal se Tom a stiskl Billovy boky.
„Pochybuju,“ vydechl Bill a vykřikl, když Tom sáhl mezi ně a v dlani stiskl oba jejich penisy. Přitiskl je k sobě a začal je oba honit.
„Tomi… ach… ngh!“ sténal Bill a zakláněl hlavu. Nehodlal Toma nechat odvést celou práci, a tak sáhl po Tomově penisu a vyprostil jej z Tomova sevření. Sténali si do úst, zatímco jejich ruce pracovaly na uspokojení toho druhého.

Jako první došel vrcholu Bill. Vydal ze sebe výkřik plný uspokojení, avšak nezapomínal pracovat na Tomově potěšení. Tomův hrudník se začal prudce zvedat a cítil, jak se vrchol plíží přes jeho tělo. Zaklonil hlavu přes okraj bazénu a z hrdla mu vyšel vrcholný výkřik. Oba ještě několik dalších chvil mnuli penis svého protějšku.

Tom se musel uchechtnout, když viděl Billův uspokojený výraz. Vypadal tak vláčně a unaveně. Pustil Billův ochabující penis a jeho ruku sundal ze svého. Bill se přisunul k Tomově hrudi a unaveně položil hlavu na jeho rameno. Tom udělal to samé. Dovolil si ustlat na Billově těle a chvíli oddychovat. Nemohl si pomoct od chlácholivého hlazení Billových zad a krku. Prsty vyjížděl i na Billovu hlavu, na které byly nyní jen velmi krátké vlasy.

„Máme štěstí,“ broukl Bill.
„Proč?“ zeptal se Tom, neměníc jejich polohu.
„Joachym včera nestihl vyčistit bazén. Bude se vypouštět a umývat až dnes.“ Tom si vyslechl tuto informaci a začal se smát. Bill na oplátku bublal do Tomova krku. Poté se odtáhl a podíval na Toma. Usmíval se na něj jako andílek. Tom mu úsměv vrátil a líbl Billa na čelo. Usoudil, že by bylo pěkné tohle všechno zakončit polibkem, proto se po polaskání Billova čela zastavil rty i na jeho malém nose. Bill mazlivě naklonil hlavu na stranu a úsměv rozšířil.

„Měli bychom vylézt, abychom stihli uschnout,“ poznamenal Tom a začal se rozhlížet kolem, kam odplavaly jeho boxerky a Billovy plavky. Uviděl je kousek napravo, proto ze sebe Billa sundal a natáhl se, aby po nich mohl hmátnout. Stiskl obě látky v ruce a otočil se na Billa, kterého tušil vedle sebe, čekajícího na svůj oděv.

„Ježiž, zbláznil ses?!“ vykulil oči a stáhl Billa zpět do vody, než jeho uspokojený klín stačil vykouknout přes okraj bazénu, jak se Bill zapřel, že vyleze.
„Ah! Co děláš?“ plácl sebou Bill zpátky do vody.
„Nemysli si, že vylezeš z bazénu a budeš tady vystavovat svůj nahej zadek!“ přitiskl mu na hruď jeho plavky a počkal, dokud je Bill nepřevezme.
„Zadek nebo penis?“ pozvedl Bill obě obočí.
„Obojí, když ti na tom tak záleží.“
„Jestli to nevíš, tak jsi měl můj penis ještě před chvílí v ruce, takže mi vážně nebude vadit, když se na něj posléze i podíváš,“ pronesl Bill, ale následoval Tomova příkladu a natáhl na sebe plavky.
„Já to vím, ale nepotřebuju, aby to věděl někdo ze služebnictva, že jsem v ruce držel tvůj penis,“ vysvětlil mu a pomohl mu vyskočit ven.
„Náhodou takové plavání bez plavek je úžasně osvobozující. Klidně bych se mohl bránit, že jsme dělali právě tohle,“ ušklíbl se Bill a tahal Toma z bazénu.
„Ty abys na všechno hned neměl odpověď,“ prohodil Tom a lekl se, když mu na hlavě přistála osuška.

*

Čtvrtá hodina se rychle přiblížila, a tak Tom vstal z lehátka a s potěšením zjistil, že jeho spodní prádlo úplně uschlo. Nebylo divu. Slunce pálilo ještě více než předešlé dny. Začal se oblíkat a šklebil se u toho, jak se jeho tělo znovu začalo zahřívat

„Ble!“ oklepal se Tom, když si zapnul pásek a oblečený vyšel na slunce.
„Máš dneska ještě něco v plánu?“ zeptal se Bill a přehodil osušku přes opěradlo dřeveného lehátka.
„Ne. Přijdu domů a pokusím se neumřít na horko,“ ošil se Tom.
„Fajn, pojď se mnou,“ pokynul mu Bill rukou a tou kratší cestou se oba dostali do domu.

Došli až do Billova pokoje, kde je oba Bill zavřel. Otevřel skříň se svým oblečením a našel si něco na sebe. Bez ostychu ze sebe shodil suché plavky a sáhl po boxerkách.

„Ježiž, Bille! Co třeba trochu cudnosti?“ zeptal se Tom a otočil se k Billovi zády.
„Nikdo tě nenutí, aby ses díval,“ zasmál se Bill škodolibě a celý se oblékl.
„Už se můžeš otočit.“
„Jsi oblečený?“ natočil Tom mírně hlavu.
„Jo jsem,“ zakoulel Bill očima a dal si ruce v bok. Tom se tedy plně otočil a sjel Billa od hlavy až k patě.
„Můžeme?“ zeptal se Bill a přešel ke dveřím. Oba sešli schody a Tom si jako obvykle převzal obálku s odměnou. Bere peníze za to, že učí Billa sexuální výchovu. To to dopracoval.

„Počkej, počkej! Co to děláš?“ zeptal se Tom, když se Bill jako obvykle nezastavil u východu, ale pokračoval s ním ven.

„Jdu s tebou k tobě domů,“ pokrčil Bill ramenem a Toma obešel. Nějaké pozvání zřejmě nebylo třeba.
„Co to meleš?“ chytil Billa za předloktí a zastavil jej.
„No co?“
„Co tvoje domácí vězení?“ připomněl mu Tom.
„Máma se na mě určitě už dávno nezlobí a trest mi odpustila. Jenom mi to zapomněla říct,“ zaculil se Bill a pokračoval v cestě. „Navíc jsem tvojí mamce něco obstaral,“ řekl a ukázal na tašku, kterou měl přes rameno.
„A to je jako co?“
„Říkala, že má ráda obrazy, na kterých jsou růže, tak jí jeden nesu jako poděkování, že se o mě posledně tak hezky postarala, když ty ses mi vyhýbal,“ obvinil Toma.
„Výborný!“ odtušil Tom.
„Můžeš hnout zadkem? Nevím, čím musíme jet, abychom se dostali k tobě domů,“ pohodil hlavou.
„Chceš jet autobusem?“ vykulil Tom oči.
„No teleportovat se zatím neumím, takže asi jo!“ obrátil Bill oči v sloup.
„Jak se dostaneš zpět?“
„Zavolám Henrymu a už se přestaň vyptávat a pohni sebou,“ strčil Bill Toma do zad, aby jej donutil k pohybu.

*

Po úmorné cestě zpět, kdy byly dopravní prostředky ještě narvanější, protože se většina lidí vracela domů z práce, se konečně dostali k Tomovu domu.

„Až se přivítám s tvojí mámou, použiju tvoji sprchu, jinak mě máš na svědomí,“ oznámil Bill Tomovi, když odemykal dveře. Tom jen přikývl. Co jiného mohl udělat.
„Ahoj mami, vedu návštěvu!“ houkl Tom a zavřel za nimi dveře. Ozval se šramot a po chvíli se v předsíni objevila Melissa.
„Bille, ráda tě vidím!“ usmála se přívětivě a oba chlapce vedla dál do domu.
„Dobrý den, paní Kaulitzová, jak se daří?“ zeptal se Bill zdvořile.
„Dobře, zlatíčko, děkuji za optání.“
„Něco jsem vám přinesl za to pohoštění minule,“ začal tahat z tašky do papíru zabalený obraz.
„Ale Bille, to byla maličkost. Nečekala jsem, že mi za to budeš něco nosit,“ cukala se, ale nakonec si nechala do rukou vtisknout dárek. Sundala papírový obal a podívala se na přenádherné růže, které na obraze vypadaly jako živé.
„Páni! To je ale nádhera! Tome, podívej se!“ otočila obraz ke svému synovi.
„Hm. Pěkný,“ pronesl ne příliš nadšeně. Obrazy pro něj byly zbytečnost. Jen další věc, na kterou sedal prach.
„Ten tomu nerozumí,“ mávl nad ním Melissa rukou, „mockrát děkuji, Bille, pověsím si ho do kuchyně, abych na něj viděla,“ usmála se a odešla do kuchyně.

„Tak pojď,“ vydechl Tom a vedl Billa do svého pokoje. Nechal jej odložit si všechny věci na Tomovu postel a pak Tom otevřel skříň.

„Tady je ručník,“ podal Billovi žlutý froté ručník a nasměroval jej do koupelny. „A koukni sebou hodit.“
„Klidně bychom mohli jít spolu, kdybys chtěl,“ zavrkal Bill a zasmál se Tomovu výrazu.
„Ať už jsi pod sprchou!“ zavřel mu před nosem dveře a vrátil se do pokoje. Po chvíli byla slyšet jen tekoucí voda a Billovo mňoukání, které mělo nejspíše představovat zpěv.

Osvěžený Bill vyšel z koupelny o 15 minut později. S širokým blaženým úsměvem nakráčel do Tomova pokoje s kupkou oblečení v náruči a ručníkem omotaným kolem boků. Tom bez zájmu vzhlédl od časopisu, a jakmile spatřil Billovo nahé tělo, okamžitě se napřímil a hodil nohy z postele na zem.

„A tohle má být zase co, ty exhibicionisto?“ zeptal se a prstem ukázal na Billovo tělo od hlavy k prstům na nohách a zase zpět.
„Co by? Nic,“ pokrčil Bill rameny a odložil svoje oblečení na Tomův psací stůl.
„Proč ses v koupelně neoblíkl zase zpátky?“ zapřel se dlaněmi o matraci vedle svých boků.
„Protože ještě dosychám,“ pronesl Bill důležitě.
„Nezkoušej tady za chvilku odhodit ručník a oblíkat se. Máma sem může kdykoli přijít a já nebudu ten, kdo bude něco vysvětlovat. Já ne,“ dušoval se Tom a vstal z postele. „Do pěti minut jsem zpátky,“ řekl a sám zmizel v koupelně, aby se osvěžil.

On sám se na rozdíl od Billa vracel do pokoje oblečený. Našel Billa, jak leží rozvalený přes celou postel na břiše a na Tomových polštářích má položený nějaký časopis, který ukradl ze stolu. Nohy měl v kolenou pokrčené a házel s nimi ve vzduchu, občas je nechávajíc se do sebe zaklesnout kotníky a houpajíc jimi sem a tam, si u čtení broukal. Tom protočil očima a podíval se na druhou polovinu postele. Zaskřípal zuby.

„Jsem si na sto procent jistý, že ta kytara stála támhle ve stojanu!“ ukázal do rohu pokoje na prázdný stojan.

„No já ti nebudu vyvracet, že tam nestála,“ řekl Bill na půl úst, aniž by se na Toma podíval, a otočil stránku. Tom se zamračil.
„Podívej, ať už je mezi námi jakýkoli vztah, tak na tuhle kytaru už nesahej. Nesmí na ni sahat ani moje vlastní máma, takže si to pro příště pamatuj,“ vysvětlil Billovi trpělivě a vzal svůj hudební nástroj do rukou, že jej vrátí zpět do stojanu. Bill však zvedl hlavu a chytil Toma za předloktí.
„Počkej. Nepoložil jsem ji na postel, abych tě naštval,“ posadil se na matraci.
„Tak proč?“
„No myslel jsem, že když už mě na tu kytaru jako učíš…“ začal Bill.
„Tak co?“
„Ještě jsem tě nikdy neslyšel na ni hrát, tak jsem myslel, že bys mohl teď,“ upřel k Tomovi prosebné oči a čekal. Tom si chvíli prohlížel Billovu tvář a nakonec se posadil na postel k Billovi. Nechal nohy viset dolů z postele, takže byl k Billovi otočený skoro celými zády. Bill se usmál, když viděl, jak si Tom posazuje kytaru do klína a šteluje prsty. Přisunul se po prostěradle k Tomovým zádům, opřel se o ně a přes Tomovo rameno nakukoval dolů.
„Máš nějaké speciální přání?“ zeptal se Tom.
„Oh ne! Myslím, že ať zahraješ cokoli, budu z toho tak jako tak úplně paf,“ zasmál se Bill. Tom tedy hrábl do strun a hrál písničku, kterou znal zpaměti, a především ji hrál tak často, že už se nemusel vůbec soustředit, kam klade prsty.

Když písničku dohrál, vstal a s pročištěním hrdla ji vrátil na své místo. Vrátil se k Billovi na postel a pobaveně sledoval jeho obličej.

„Wow,“ vydal ze sebe Bill a nepřestával na Toma zírat.
„Vletí ti tam moucha,“ zasmál se Tom a prsty Billovi zavřel mírně pootevřená ústa.
„Hraješ vážně úžasně,“ uznal Bill.
„Díky. Ty bys takhle ale taky mohl hrát, kdybys netrucoval a zkusil to,“ pokáral jej Tom.
„I kdybych chtěl. Chybí mi trpělivost, která je k tomu určitě potřeba,“ přiznal se Bill a díval se na Toma, jak jde ke svému stolu. Vzal kupku Billova oblečení a hodil mu ji na postel.
„Koukej se oblíknout. Jdu nám pro něco k pití,“ ukázal na Billa ukazováčkem a odešel z pokoje.

V kuchyni prohodil pár slov s matkou a se dvěma skleničkama se blížil zpět k pokoji. Na schodišti do něj však vrazil konečně oblečený Bill.

„Co se děje?“ zeptal se Tom a díval se, jak se Bill blíží k východu.
„Musím domů. Henry na mě čeká před domem,“ vyhrkl.
„Ale proč?“
„Máma zrušila večírek a je na cestě domů.“
„Jen tak? Zničehonic?“
„Ne. Táta se vrátil z Asie. O týden dřív. Musím běžet. Ozvu se ti. Ahoj,“ mávl Tomovi a vystřelil z domu.

Tom pokrčil rameny a upil z jedné ze skleniček. S Billem se člověk holt nikdy nenudí. Vždycky je všechno jinak.

autor: Muckátko :o*

betaread: J. :o)

12 thoughts on “Teach me 16.

  1. Bill, je neskutočný, páči sa mi, že sa nespráva arogantne. Som zvedavá či sa bude niečo diať, keď bude mat Bill otca doma.

  2. No tak tentoraz Bill dosiahol svoje 😀 teda aspoň v tejto chvíli… a aspoň, že sa Tom chvíľu nebránil, takže tá scénka v bazéne bola super 🙂
    A ten príchod otca… prečo mám taký pocit, že sa niečo skomplikuje? 🙂

  3. Autorka by mela napsat navod 'Jak rozmotat nohy, rozvasnenych ctenarek' az tento navod bude k mani dejte mi vedet 😀 diky 😀

    je to super! Strasne se mi to libi, je to necim… originalni 😉 Jedna ze tri povidek, kvuli kterym sem chodim cist 🙂

  4. [5]:Lenno, moc děkuji za komentář. Pobavil mě 😀 Až přestanu psát povídky, možná se dám na psaní příruček 😀 Budeš první, která ten výtisk obdrží! 😀

  5. K tomuhle dílu nemám absolutně co dodat:-) prostě dokonalost! Tvoje povídky jsou fakt to nejlepší, co tady v současnosti vychází, a já jenom doufám, že tu s námi budeš jako autorka ještě dlouho.
    Děkuju za epizodu a nemůžu se dočkat pokračování<3

  6. Trochu se bojim toho ze jeho otec bude chtit neco slysef od Billa a tim se go vsechno provali.. 🙁
    Sem zvedava na pokracovani 🙂

  7. Tak tento díl se mi strašně moc líbil, scéna v bazénu byla úžasná, i když šlo jen o ruční práci. 😀 Jestli dospějí i do bodu sex, tak to asi už nevydýchám. 😀 I to, jak šel Bill k Tomovi domů a Tom ani nijak neprotestoval, bylo skvělý i Tomova hra na kytaru se mi líbila. 🙂 Ale samozřejmě, Billovi rodiče musí všechno zkazit. 😀 Tak snad se kluci co nejdřív uvidí a snad Simone nezjistí pravdu o jejich skutečném vztahu, to by skončil dřív než začal. Moc se těším na další díl. 🙂

  8. Nádherne sa posunuli dopredu:) Bill je nádherné roztomilé treštidlo. Tušila som, že mu raz Tom zahrá a že sa to bude Billovi páčiť.
    Strašne moc ďakujem za prekrásnu kapitolu.

  9. Další naprosto úžasný díl! ♥
    Nemůžu se téhle povídky nabažit! Mohla bych ji číst pořád dokola stejně jako Tvoji první povídku 🙂 Mám takový pocit, že povídky od Tebe se mi nikdy neomrzí a nikdy mě nezačnou nudit 🙂
    Jak už jsem psala, vždycky se děsně těšívám na nový díl 🙂
    Bill je tady naprosto úžasný! Takový neotřelý, plný energie, roztomilý, drzý, vtipný, nebojácný! Nějak jsem se do jeho povahy zamilovala a občas se přistihnu, že si přejí být jako on 😀 Líbí se mi, jak nemá problém dělat matce věci na truc, jak si dělá všechno po svém, nestydí se před Tomem a je pořád takový optimistický! 🙂 Vždycky se mi zvedne nálada jak se objeví Bill v povídce :))
    Koukám, že vztah mezi klukama se posunul zase o něco dál a já jsem za to samozřejmě moc ráda 🙂 Jen jsem vážně moc zvědavá, kdy kluci přijdou na to, že tohle není jen nějaké ´blbé´ doučování, ale že v tom je něco víc. Já tam totiž ty city vidím a těším se na to, až na to přijdou i oni dva :))
    Část, kdy Tom hrál Billovi na kytaru byla jendoduše kouzelná ♥ Strašně moc se mi to líbilo a já jsem na tohle čekala už od prvního dílu 🙂 Nejvíc se mi na tom ale líbilo to, že se to líbilo Billovi 🙂 Myslím, že Tom teďka v jeho očích o kousek víc vzrostl :))
    Tak a teď začínám mít strach, co se pokazí. Nevím proč, ale mám takový pocit, že teď nebude všechno jenom růžové, ale že třeba Billův taťka bude chtít slyšet Billa hrát na kytaru. Nebo že se nějak dozví, co Bill s Tomem dělají. Fakt se začínám děsit toho, co přijde.
    Opět moc děkuji za díl! ♥♥♥

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics