Tak ty si rád hraješ?

autor: Midori

Doufám, že se vám to bude líbit, sice se nejedná o první twincest, který píšu, ale snažím se, aby to vypadlo aspoň trochu reálně, protože jsem milovník fantasy a hororů. Když se vám to bude líbit nebo budete mít nějaké připomínky, stačí napsat do komentáře, každý potěší 😉

-Tom-

Ráno jsem se probudil a myšlenky se mi stočily ke snu, který se mi dnes zdál. Můj bratr ležel na posteli, v ústech měl růži a čekal, až si k němu lehnu. Ruce ani nohy mě neposlouchaly a já si lehl vedle Billa. Bill si na mě lehl a stáhl ze mě tričko. Když držel mé ruce, uslyšel jsem cvaknutí a ucítil jemný plyš. Poslední, co jsem viděl, než jsem se probudil, byl Bill, který mi stahoval kalhoty.

Když jsem odkryl deku, viděl jsem, že můj penis je v pozoru. Zničehonic mě myšlenka na mého nahého bratra vzrušila. Nikdy dřív se mi to nedělo, ale teď jsem cítil neukojitelnou chuť za Billem jít a pořádně si to s ním rozdat, ale myslím, že jemu by se to stokrát nelíbilo.

Šel jsem kolem Billova pokoje a chtěl vejít dovnitř, abych ho zavolal na snídani, ale měl zamčeno. „Bille, je snídaně, pojď dolů!“ Zakřičel jsem přes dveře.

„Nech mě spát!! Nebo se aspoň probrat, přijdu potom.“

-Bill-

A sakra! Právě jsem si hrál se svojí chloubou a představoval si, že ji drží Tom, a on na mě zařve, že je snídaně. Už skoro rok jsem do Toma zamilovaný a byl jsem tak šťastný, když jsme se nastěhovali do našeho nového domu, kde jsme sami. Občas přemýšlím, že bych Tomovi o svých citech mohl říct, ale vždy tu myšlenku zaplaším, bojím se, co by Tom udělal.

Natáhnu na sebe ty nevolnější kalhoty, které najdu, navléknu si bačkory a jdu dolů. Udělal jsem dobře, že jsem si bačkory vzal, skoro po celém domě máme studené lino nebo dlaždičky, nepotřebuji ležet doma s nachlazením, když je venku hezky.

„Princeznička už vstala, jo?“ Poškádlil mě Tom a rozcuchal mi vlasy víc, než byly. Sedli jsme si ke stolu a Tom mi podal hrnek s teplou kávou.

„Ty Tome, už tě napadlo, co budem dneska dělat?“
„Bille, jsem vzhůru ani ne 10 minut. Každopádně se mi nechce dělat NIC. Chci jenom ležet u bazénu a poflakovat se.“ Tom se podíval ven z prosklených dveří. Bylo jedenáct hodin a už bylo venku tak krásně. Jen doufám, že si Tom nevšiml mého penisu, který byl ještě stále v pozoru. Nebylo by zrovna příjemné mu vysvětlovat proč.

Tom se zvedl a došel pro toasty, které právě vyskočily z toastovače. O můj bože, Tomovi také stojí. Stiskl jsem pevněji hrnek. Nejradši bych se na Toma vrhnul, zmáčknul mu ten jeho krásný zadeček a pak ho nechal, aby si se mnou hrál. Pár pomůcek už v pokoji mám, ale samotnému se mi je zkoušet nechce.

Tom se otočil čelem ke mně a já zaostřil na jeho ztopořenou chloubu, tak rád bych si na něj sáhnul.

„Bille, kam to koukáš?“ Zarazil se Tom, když viděl můj pohled směřující do jeho rozkroku. Tohle asi nezamluvím.
„Mno… koukám… studuju tvoje kalhoty…“
„Bille, já vím, kam jsi se koukal, řekni proč, nebo to z tebe vytluču.“ Sakra, sakra, sakra!!!!
„Ehm… no… já, koukal jsem se na tvůj penis protože… protože…“
„Už vím, o co tady jde.“ Kurva, Tomovi už to asi došlo, bojím se, jak bude reagovat… Přišel ke mně a zvednul mě ze židle. Rozvázal si šňůru na kalhotách a ty z něj jednoduše spadly. Pod nimi už je jeho chlouba. Tom chytil moji ruku a jemně si ji přitlačil na chloubu.

„Tohle bys chtěl, že ano?“ Rajcovně se na mě podívá a odtáhne moji ruku. „Koukám, že asi chceme oba to samé.“

„Tak pojď, kocourku.“ Zavrním mu do ucha a táhnu ho k sobě. Strach je ten tam, už jen chci ležet na posteli a cítit, jak si se mnou Tom užívá.
Zatáhl jsem ho k sobě do pokoje a ze skříně vytáhl kufřík se svými „poklady“. Čekal jsem, kdy je budu moct použít a konečně ta chvíle nastala.

„Tome, jestli to vážně chceš, musíš něco vědět: Ty jsi king, ale já si chci hrát.“

„Tak ty si rád hraješ, jo? Ukaž, co v tom kufříku schováváš.“ Tomí si sedl vedle mě a z kufříku ukořistil černá plyšová pouta. „Tak si jdeme hrát.“ Stáhl ze mě tričko i kalhoty a připevnil mi ruce pouty k posteli.
„Tome, hlavně ať to moc nebolí, prosím.“ Zakňoural jsem, když Tom z kufříku vytáhl černý tlustý vibrátor.
„Tak dobře, začneme jemněji.“ Dal mi pusinku na čelo a vytáhl o něco menší a hubenější, rovný zelený vibrátor. Potom ještě melounový lubrikační gel a… kondom? On to chce už dneska?

„Jdeme na to, Billíku. Jsi připravený?“ Tom si stáhl své obrovské tričko a dal trošku lubrikačního gelu na své dva prsty. Motýlci v mém břiše doslova zešíleli. Tomík si lubrikační gel rozestřel po prstech a namířil si to s nimi k mému zadečku. Pomalu dovnitř vsunul ukazováček.

„Oooh, bože Tome!“ Zakňučel jsem, když přidal i druhý prst. „Prosíím, zrychli!“ Prosil jsem. Už se to skoro nedalo vydržet. „Tome, v-vezmi to.“ Skoro jsem šeptal. Málem jsem vybouchnul slastí. Tom prstíky pomalu vytáhl a olízl si je. Natáhl se pro zelený vibrátor a začal ho olizovat. Pěkně mě tím provokoval. „Tom, neštvi mě, nebo ti natáhnu!“
„A jak? To ty seš přivázanej.“ Vysmál se mi Tom, ale usoudil, že už bude lepší mě netrápit. „Rychle nebo pomalu?“ Zeptal se pro jistotu.
„Pomalu, ale potom zrychli.“

Cítil jsem studený vibrátor u mého vstupu. Tom s ním jemně kroužil kolem mé dírky a pak… do mě jemně vklouzl. Vydechl jsem úžasem. Tom s ním začal pohybovat. Zavřel jsem oči a v rozkoši se prohýbal v zádech. Najednou jsem ucítil něco vlhkého na špičce mého penisu. Otevřel jsem oči a podíval se, co to je. Tomův jazýček jemně olizoval špičku mého kamaráda. „Tome, v-víííc, prosíím, vezmi ho celého do pusinky!“ Zakňučel jsem. Tom zrychlil přírazy vibrátoru a vzal můj penis do pusy. Jemně pusinkou pohyboval a jazýčkem studoval každý koutek mé chlouby.

-Tom-

Nečekal bych, že se mi hraní si s vlastním bráškou bude líbit víc než s nějakou holkou. S Billem to bylo o něčem úplně jiném. To jeho vzdychání a prohýbání zad bylo tak sexy a ten jeho kamarád tam jen tak stál, prostě jsem mu neodolal. Co nejvíce jsem Billovi roztáhl ty jeho útlé nožky a pustil se do něj.

„Tomee!!!“ Fňukal, jako kdyby mu to nestačilo. Na chvilku jsem toho nechal a zabloudil pohledem ke stříbrnému kufříku a hledal něco, co by se dalo ještě použít. Ale, ale, malý vibrátor s bílým, huňatým králičím ocáskem na konci a čelenka s králičíma ušima, to je přesně pro Billa. Jemně jsem z Billova vstupu vyjmul zelený vibrátor a pošimral ho tím králičím na nose.

„Tak takhle to je, ty máš rád zvířátka. A víš, že já mám rád ďáblíky? Podívej se tam ještě.“ Mrknul na mě. Ano, uvnitř byl ještě jeden vibrátor, ale z jeho druhého konce visel ďáblíkův ocásek a k tomu byla čelenka s růžky. „Šup, nenech mě čekat.“ Pobídl mě Billi. Zastrčil jsem do něj ten roztomilý vibrátor a nasadil mu ouška. Bill se na mě začal culit a olizovat se.

„Teď ty, Tomí.“ Houknul na mě a čekal, až začnu. Najednou jsem si tím nebyl tak jistý. Bill okamžitě vycítil mojí nejistotu. „Copak se děje, kocourku?“
„Já… já to sám nedokážu…“ Zakuňkal jsem a styděl jsem se za sebe.
„Kocourku, to nevadí, já ti s tím pomůžu, jen mi musíš uvolnit ruce.“ Prosebně se na mě zadíval. Sáhl jsem po klíčku od pout, který ležel na nočním stolku, a pouta rozepl.

Bill mi poručil, abych si klekl na čtyři zády k němu. „Neboj se, to zvládneme.“ Pošeptal mi do ucha a políbil mě na tvář. Nastavil jsem mu zadeček, zavřel oči a čekal, co se bude dít.

Chvilku se nic nedělo, ale potom jsem ucítil Billovy mokré prstíky kroužit u mého vstupu. Na nic nečekal a strčil mi tam hned dva prsty. Slastně jsem vydechl. Byl to krásný pocit.
„Připravený?“
„Na co?“
„Na třetí prst.“ Zavrněl a připravoval si třetí prstík.
„Ano.“ Vyjekl jsem, když jsem v sobě ucítil třetí Billův prst. Nechtěl jsem se udělat hned, ale bylo to tak krásné, až jsem se skoro přestával ovládat.

„Jdeme na to.“ Uslyšel jsem Billův hlas a ucítil, jak ze mě prsty vytahuje.

Zase se chvíli nic nedělo, ale pak jsem to ucítil. Bill do mě pomalu zastrkoval vibrátor, ale… byl nějaký teplý. Vzdychal jsem, ale přišel mi jiný. Když byl ve mně nadoraz, ucítil jsem na svých půlkách Billovy boky. Rychle jsem otočil hlavu a doufal, že se mi to jenom zdá.
Bill měl v očích vášnivě ďábelský pohled a ďábelsky se zubil. Už na sobě neměl králičí ouška, ale ďábelské červené růžky, které jsem měl mít já, „králičí vibrátor“ ležel vedle jeho levého lýtka a v jeho zadečku byl ten vibrátor s ďábelským ocasem, který měl do mě strčit. Takže jsem měl v sobě… Billův penis.

„Bille, ty… proč?“ Skoro jsem nevěděl, co říct. Bill se ke mně naklonil.

„Víš, já si velice rád hraji, ale nejsem rád, když si někdo hraje se mnou. Jak jsem řekl: Ty jsi king, ale já si chci hrát. Mě nesmíš nechat bez dozoru, jinak se ve mně bouří hormony, obzvlášť když mi ten svůj krásný zadeček ještě nastavíš. Myslel jsem, že s tím počítáš, ale neboj se, budu se snažit, aby sis to užil.“ Oh bože, on mě obalamutil! Chtěl, abych si myslel, že nad ním mám převahu a že se jen tak nechá ojet a mezitím kul pikle on na mě.
„Bille, prosím, nech mě a já ti za to dám cokoliv, hlavně mě pusť.“ Začal jsem se Billa bát, ten výraz v jeho očích. Jako, když lovec dostane svou oběť.
„To by se ti líbilo, ale na to zapomeň! Chci si tě konečně užít a jen si nemysli, pánem jsem tu !“ Při těchhle slovech chytil moji chloubu a začal pohybovat rukou, navíc se začal pohybovat i ve mně. Docela to bolelo, ale cítil jsem, že se Bill snaží mi neublížit.

„Anooo, ano Bille… p-prosím, př-přitlač!“

„Líbí se ti to, viď? To mně taky, brzy už budu, bráško, hezky to spolykáš.“ Poslední věta mě zarazila. Polykat Billovo sperma… ani trochu se mi to nelíbilo. Bill udělal jeden silný příraz a pak ze mě vyšel. Prudce mě otočil na záda a strčil svou chloubu do mé pusy. Trvalo to jen chvilinku, než jsem ucítil tu teplou slanou tekutinu ve svých ústech a slyšel jeho hlasitý výkřik. Ale nepolkl jsem.
„Šup spolkni to, nebo budeš polykat i to svoje.“ Lehl si na mě a prstem s gelovým nehtem mi přejížděl po břiše. Nechtělo se mi, ale polkl jsem, byl jsem rád, že to mám konečně za sebou, ale potom Bill sjel svým jazýčkem k mému přirození, které bylo na pokraji orgasmu. Jemně mě dráždil kovovým piercingem v jazyku a neustále přejížděl po celé délce.
„Už… už!!“ Zaječel jsem a všechno, co ze mě vyšlo, Bill chytil do své pusinky a jednoduše to polkl.
„Vidíš, nic hrozného na tom není.“ Lezl ke mně jako had, a když se naše obličeje střetly ve stejné úrovni, otřel se svou chloubou o tu moji a já se musel prohnout v zádech.

-Bill-

Miluju, když si můžu s Tomem hrát. Pěkně jsem ho obalamutil a dostal to, co jsem chtěl. Ležel jsem na mém bráškovi a díval se mu do očí. Měl je skoro černé vzrušením. Potom jsem pohledem zabloudil na jeho pusu. Neudržel jsem se a políbil ho. Toma to překvapilo, ale nebránil se a spolupracoval. Naše jazyky spolu bojovaly o místo v ústech toho druhého.

Bylo tak krásné, že nás nemohl nikdo rušit. Lehli jsme si pod deku a Tom ze mě konečně vytáhl „ďábelský vibrátor“ a sundal mi čelenku s růžky. Byli jsme moc unavení na to, abychom se starali o to, kolik je hodin nebo jestli je den či noc. Záleželo nám hlavně na tom, že jsme mohli objímat toho druhého.

„Miluju tě, Billi.“ Pošeptal mi Tomík a dal mi sladkou pusinku.

„Já tebe taky, Tomi.“ Po téhle větě jsem usnul a zdálo se mi o krásných chvílích, které jsme s Tomem prožili jako bratři, a o těch, které prožijeme jako pár.

autor: Midori

betaread: J. :o)

3 thoughts on “Tak ty si rád hraješ?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics