Denial 43.

autor: Mischy & Turmawenne
BILL

Napekli jsme společně dost palačinek, všechno nějak poklidili a šli se najíst. Pořád jsme se museli smát, protože Nicki byla děsně zapatlaná. Šlehačku a kakao měla snad i na uších, ale cpala se. Byla vážně radost se na ni dívat. U nás tomu nebylo jinak. To by nebylo ono, kdybych já Toma nekrmil. Schválně jsem mu napatlal šlehačku po rtech a potom mu dal pusu. Nicki se nám smála, smáli jsme se prakticky jeden druhému. Nakonec jsme se vážně dobře najedli. Bohužel jsme potom nemyli jen nádobí, ale hlavně sami sebe.

„A je to,“ usměju se na oba dva. Seděli u stolu a hráli si s křečkem. Toma jsem tam přímo donutil sedět a nic nedělat. Alespoň to nádobí a kuchyň mě nechal uklidit.

„Mohla by sis nastřádat roličky od papíru a udělat mu z toho nějakou prolejzačku, hm?“ navrhne jí Tom, přičemž svého chlupatého a zubatého jmenovce pošimrá na břiše. On tiše zapískal jako obvykle.
„Tatí, budeme skladovat papír na záchod,“ zakopala hned Nicki nadšeně nožkami.
„Ne, jen ty ruličky,“ zasměju se a dojdu k nim. „Taky jste tak plní?“ přejedu si po břiše. Připadám si jak v šestém měsíci těhotenství. Ty palačinky mě ale zmohly.
„Celkem,“ pokývá Tom hlavou. Malá ho chvíli sledovala, až ho napodobila a také řekla: „Celkem.“
„Je mi to jasný,“ zasměju se a oba dva je pohladím po zádech. Co Tom nepoví, to nepoví ani Nicki.

„Tatínku, musíme jet domů?“ zeptá se náhle smutně Nicki. Á je to tady. „Já tu chci spinkat s Tomim,“ broukla nešťastně.

„No, to já nevím. Zeptej se, jestli by s tebou taky Tom chtěl spinkat,“ pousměju se. Tom se na mě podíval, ale nakonec se na malou usmál.
„Já bych si tě tu nechal klidně týden,“ zaculí se. Miláčku, tos říkat neměl.
„Tak nech!“ vypískne hned Nicki.
„To záleží taky na tatínkovi, víš,“ broukne Tom.
„No, celý týden by to nešlo, ale dneska… možná ano,“ usměju se na ni. „Co za to?“ zaculím se.
„Budu hodná, tatínku! Budu hodná!“ seskočila hned ze židle a vrhla se mi kolem nohou. Hleděla na mě zezdola jako malé nevinné kuřátko. „Už tě nebudu nikdy zlobit. Slibuju,“ začala slibovat. „Prosím, prosím, prosím…“ Ou, to jí brzo asi připomenu, to je prosíků. Nad tím jsem se sladce usmál a zvedl ji do vzduchu.

„Dobře, dneska budeme spinkat tady,“ usměju se sladce a dám jí pusinku.

„Jupííííííííííííííííí!“ začala vřískat nadšeně na celý byt. To budou mít sousedi radost. Pak se na mě ovšem zamračila. „Ty taky?“
„Bože,“ začal se Tom smát. Nevěděl jsem, jestli se smát nebo co dělat. To mi teda dala. To je kvítko už teď.
„Jo tak slečna by tu ráda s princem spala sama, jo?“ podívám se na ni naoko vážně.
„Jo!“ přikývne rozhodně. „S Tomim tady budu.“
„Jo, s Tomim a Tomim tady bude,“ směje se Tom dál. No teda, to jsem odkrouhal hodně brzo. Položil jsem ji se smíchem na zem a udělal pár kroků vzad.
„Tak papa,“ zamávám na ni. Zkoušel jsem ji. Nicki v klidu došla k Tomovi a vyšplhala se mu na klín.
„Tak papa,“ zamávala mi taky s úsměvem. To je síla. Na druhou stranu je to ale dobře. Má ho ráda, za což jsem moc rád. Nemusím se ani bát, že by od něj náhodou chtěla pryč.

„Zůstaneš tu s Tomem už napořád, jo?“ pousměju se lehce.

„Napořád né. Zítra se na nás můžeš podívat,“ zavrtí se na něm. Tom to pouze v tichosti sledoval. Hah, je to bláznivý, ale mně je to líto.
„A víš, že by mě to mrzelo, princezno? Já bych tu s vámi chtěl být taky, víš,“ usměju se.
„No tak jo,“ řekla nakonec, jako by se nade mnou snad smilovala. To jsem si to ale vychoval. „Ale vedle Tomiho spinkám já!“ ukáže na mě zdvihnutým prstíkem.
„To nechám na Tomovi,“ brouknu a pomalu se k nim vrátím. Posadil jsem se na židli a jen ztěžka vydechl.
„Připravil jsem ti zvlášť pokojíček, zlatíčko. Já budu spinkat s tvým tatínkem,“ pohladí ji Tom po hlavičce.
„A to nemůžu spát ani mezi váma?“ posmutní Nicki.
„Bude lepší, když budeš spinkat sama, protože my si s tatínkem budeme dlouho do noci povídat, zatímco ty už budeš spinkat. Akorát bychom tě budili,“ vysvětlí jí vlídně. Alespoň, že on to dokáže. Na mě by byla akorát naštvaná.

„Hm,“ našpulila Nicki rtíky. „A můžu se s váma aspoň koupat, tatínku?“ usměje se zas na mě.

„Jak bude chtít Tomi, tady rozhoduje on, víš,“ usměju se na ni lehce.
„No já nejsem proti, mám velkou vanu,“ řekne Tom s úsměvem a položí ji na zem. Potom ji ke mně trochu popostrčil. Nejspíš vycítil, že něco není v pořádku, což jsem ovšem ale nechtěl. Nicki se na něj podívala, ale nakonec ke mně doťapkala a provinile sklopila oči.
„Promiň, tatínku, ale s tebou už jsem v posteli spinkala. S Tomim ještě ne,“ pípne smutně. Nechci, aby byla smutná, to vůbec ne. Ale jsem rád, že umí vycítit, kde je hranice.
„Já se na tebe ale nezlobím,“ nechám ji dojít až k sobě. „Já vím, bude to pro tebe něco nového,“ usměju se.
„Ale teď jsi smutnej,“ začne se na mě nešikovně šplhat, aby mě mohla utěšit jako pokaždé. Proto jsem ji na sebe vysadil a usadil si ji na stehno. Ale nejsem, jen mě to zamrzelo. Uličnice jedna mrňavá.

„Nejsem, prdelko,“ dám jí pusinku a podívám se na Toma. Usmál jsem se na něj a poslal mu vzdušnou pusinku. S úsměvem ji chytil ve vzduchu a přiložil si ji ke rtům, načež mi taky jednu poslal. Nad tím jsem se radostně usmál a imaginárně ji chytil. Přejel jsem si jazykem po rtech a poslal mu ji nazpět, přičemž jsem k sobě Nicki přivinul a začal ji hladit po zádíčkách. Tom se sladce usmál a pak se zvedl.

„Kdo chce jít teda s Tomem do vany?“ skloní se k nám, ale pusu dá mně. Jako malé dítě jsem okamžitě zvedl ruku.
„Jáá,“ zasměju se.
„Já taky!“ zavřeštila nadšeně malá a snažila se ze mě slézt. Raději jsem ji pustil, aby nespadla, a poté se zvedl. Nicki ze sebe ovšem začala sundávat oblečení, jako bychom závodili, kdo bude první. Hodila tričko na zem a rozutekla se do chodby. A jéje. To bude zajímavé koupání.
„Božínku,“ začal se Tom smát a objal mě. „Doufám, že nás tam neutopí.“
„Bohužel mám obavy, že jo,“ zasměju se a přitulím se k němu.
„Tak kde sté?“ volala z chodby a po chvíli přiběhla jen v kalhotkách a ponožkách. Bože! Minutu klidu, prosím. Chci si ho užít.
„Už jdeme. Běž se svléknout kompletně a počkej, opovaž se lézt sama do vany,“ ukážu na ni prstem a usměju se. Jen se na nás zaculila a zase odběhla. Tom se tiše pokřižoval a nakonec jsme za ní se smíchem šli, přičemž jsme po cestě sbírali kusy jejího oblečení.
Tohle bude vážně zajímavá koupel. Pokud z toho vyjdeme živí a zdraví, budu se hodně divit.

TOM

Napustil jsem vanu plnou teplé vody a pěny a pak jsme tam dali malou. Bylo štěstí, že mám velkou koupelnu a především dostatečně velkou vanu, kam se vejdeme všichni tři, aniž bychom se na sebe museli mačkat jako sardinky ve slaném nálevu. Přinesl jsem jim oběma čistou osušku a Bill vytáhl z tašky Nicki pyžámko a župan. Vzal si s sebou jenom boxerky a triko tak jako já. Když jsem za námi zavřel koupelnu, Bill se začal svlékat a lézt k malé do vody, jelikož se nás dožadovala a hrála si tam s houbičkou, malým kyblíkem a kachničkou, co jí Bill s sebou vzal. Udivuje mě, jak na všechno myslí. Je prostě úžasnej, já to řikam furt. Co ale teď… Nebude blbý bejt s malou holkou nahej ve vaně? Bill je její táta, ale já ne… No co, chtěli to, mají to mít. Jakmile jsem si sundal triko a hodil ho na pračku, Nicki se na mě zakřenila.

„Tatí, proč nemáš bříško jako Tomi? Máš ho jiný,“ začala na něm hned vyzvídat. Proboha, to se bude ptát i proč mam jinýho ptáka než její tatínek? Uhhh, už se mi k ní do vody nechce.

„Protože každý člověk na světě je jiný,“ usměje se na ni a usadí si ji mezi nohy.
„Přesně tak, mrně. Všechno na mně je jiný než na taťkovi, tak na mě vyvaleně nezírej,“ začnu se smát a sundám si kalhoty. Ona na mě ale i přesto napjatě hleděla, jako by čekala, že vyletí ptáček. Ty vole! Ten teprve vyletí! „Myslíš, že je tohle dobrý nápad?“ povzdechnu směrem k Billovi a zachytím si lem boxerek prstem.
„To teda nevím, ale nějak to dopadne,“ rozesměje se Bill a odvrátí ode mě pohled. Snažil se Nicki schválně zabavit tím, jak ji lechtal na bocích a bříšku.
„Co kdybys jí prostě přikryl oči?“ zeptám se.
„Né! Já chci vidět Tomiho pimpulu,“ zahihňala se hned Nicki. Proboha! To je zlej sen! Ona je horší než piraně!

„Na to máš dost času,“ zasmál se Bill a opravdu jí oči zakryl, načež jí omyl jemně obličejík.

„Tohle má po tobě,“ vyčtu mu, ač se usmívám. Sundal jsem si i boxerky a vlezl jsem k nim do vany. Usadil jsem se na opačnou stranu a úlevně vydechl. Fajn, mám to za sebou. Mám tu maličkou rád, ale teď bych se tu bez ní klidně obešel jen s jejím taťkou, mhhh.
„No dovol,“ podíval se na mě se smíchem a lehce po mně cáknul vodu. „Ono je na co koukat, víš,“ šeptne směrem ke mně. Jako bych to neříkal.
„Sahat taky?“ povytáhnu pobaveně obočí. Malá zatím sundala Billovi ruku a zakřenila se na mě. Potvora mrňavá.
„Hmm,“ přikývnul nenápadně a už malou nechal. Ona se však přisunula ke mně a shrnula stranou všechnu pěnu. Já se z ní poseru. Fajn, ať se koukne. Čim víc se jí budu schovávat, tim víc mě bude chtít vědět. Znuděně povzdechnu a protočím oči v sloup.

„Spokojená, slečno Trümperová?“ brouknu pobaveně, přičemž si olíznu ret.

„No páááni,“ vyšlo z ní náhle. No to snad…
„Nicol, to se nedělá,“ napomenul ji Bill a přitáhl si ji k sobě.
„To mi řekni, kdes tohle slyšela,“ zakroutím hlavou.
„V televizi. Tatínek jednou usnul u televize a tam jedna paní tohle říkala,“ zahihňala se. Ale copak to mé uši slyší… „Akorát že ten pán byl chlupatější. Ty nemáš žádný chloupky jako já, Tomi.“
„Mám, zlatíčko, jen se holím,“ řeknu se smíchem a podívám se na Billa. „Takže v televizi říkáš, hm?“ povytáhnu obočí.
„Já jsem v tom nevinně,“ zvedne Bill se smíchem ruce. „Nestačím se divit.“
„Hm to tak,“ zazubím se. „Máš rád opičky, jo? Mám si nechat narůst nějaký chlupy?“ rýpnu si do něj se smíchem.
„Né,“ vyhrkl přímo zděšeně a zavrtěl hlavou. Hmm… chtěl bych bejt u něj, ale ona se tam furt prdelí ta malá můra. Co jen s ní, chmpf.

„Fajn,“ mávnu se smíchem rukou a podívám se na Nicki. „Miláčku, co kdybys šla místo mě sem a já místo tebe k tatínkovi? Budeš mít tak víc místa na hraní a my na tebe oba dobře uvidíme. Něco nám předvedeš, co ty na to?“ navrhnu jí. Chvilku očividně uvažovala, až se se souhlasem zvedla. No samozřejmě. Kdybych řekl, že chceme být u sebe, schválně by nám zacláněla. Když jí ale řeknu, že to je pro její dobro, hned souhlasí. Také jsem se zvedl, přelezl ji a sednul jsem si k Billovi zády, načež jsem mu zaplul mezi nohy. „Mmm,“ zavrním s úsměvem.

„Jsi můj chytrolínek, takhle je to mnohem lepší,“ pošeptal mi tiše do ucha, načež mě na něj líbnul. Dlaněmi mi pod vodou sjel k podbřišku. Hned je mi líp. Uvolnil jsem se a položil se na něj.
„Nejsem těžkej?“ brouknu.
„Ne, vůbec ne,“ šeptl, přičemž mě hladil prsty po břiše a podbřišku

„Tomi, hele, jak umím plavat s kachničkou,“ začala se tam malá ve vodě plácat s kachničkou v ruce. Jen jsem se usmál a koukal na ni, ačkoli jsem se plně soustředil na Billovu blízkost a jeho doteky. Položil jsem si mu hlavu na rameno a začal ho hladit po koleně. Zaslechl jsem, jak spokojeně vydechl. Nepřestával mě hladit, naopak stále prsty bloudil po mé pokožce a zkoumal ji. Byl něžný a opatrný, ovšem zároveň neposedný, protože klesal níž. Nechal jsem ho, protože mi to nevadilo. I když tu byla malá, pod pěnou nic vidět nebylo a ona se stejně plně soustředila na to, jak předvádět rybu. Jen jsem si olíznul rty a sjel mu dlaní po stehně.

„Hrozně rád se tě dotýkám, víš to?“ šeptl, aniž by přestal. „Ahm, nevadí ti to?“ Ah, jak by mohlo.
„Nevadí, jen to nepřeháněj. Je tu s námi tvoje dcera,“ pošeptám mu s úsměvem nazpátek a zakloním hlavu, abych dostal sladkou pusinku.
„Já vím,“ přikývne a pusinku mi s radostí věnuje.

Po chvilce mi sjel na vnitřní stranu stehna. Spokojeně jsem se k němu víc přitisknul a dál jsem sledoval Nicki, jak se snažila kyblíkem utopit kachničku. Ne že by se jí to vedlo, mrňousovi. Náhle jsem ucítil jeho rty na krku. Polibky mi lemoval krční tepnu a jazykem mi zajížděl pod ouško. To už mě přinutilo přivřít oči a tiše vydechnout. Nenápadně jsem za sebe zajel rukou a pohladil ho po penisu, který jsem mu potom přitiskl k bříšku, o nějž jsem se já opřel zády. Zřetelně jsem ho mohl cítit. Ne, nedám si říct, dokud nás malá nenachytá při něčem nápadným. Snad mi to připadá i víc vzrušující, když je to pro nás „zakázaný“. Nicki stejně neví, oč se jedná.

„Ahm,“ poodkašlal si tiše a skousl mi ušní lalůček, načež tiše vydechl. „To nepůjde,“ zaculí se. Fajn, už se ani nehnu, taťko roku. Na to jsem mu nic neřekl a klidně jsem ležel. „Nemyslel jsem to tak, abys přestal,“ šeptne poté ale a sám mi sjede prsty do slabin.
„Ale řekls to,“ brouknu klidně.
„Ale to neznamenalo, abys přestal. Líbí se mi to a klidně v tom pokračuj,“ pošeptal.

Hah, najednou. Schválně jsem se mu zapřel rukama o kolena a začal se po něm vozit, čímž jsem mu zády přimačkával penis a jezdil po něm. Zaslechl jsem jeho tiché zakňučení. Vzepřel se trošku proti mně, čímž to bylo ještě intenzivnější. Sjel jsem mu dlaněmi až na stehna, kde jsem trošku zatnul prsty do jejich spodní strany. Otřel jsem se o něj silněji. Tak co? Pořád nemá dost? Zatnul mi prsty do ramene a vydechl. Byl čím dál tím tvrdší. Oh bože, já ho chci… Chci si ho vzít do pusy a kouřit ho.

„Tomi? Proč se tak hejbeš?“ zeptala se mě náhle Nicki, čímž nás vyrušila z této intimní chvilky. Kurvafix.
„Ahm…“ odkašlu si. Co jí mam jenom říct? „No to já se tak vozím, abych ti dělal vlny, víš. Budeš si potom vážně připadat, jako bys plavala,“ plácnu první blbost, která mě napadne.
„Jó! Tak přidej!“ zasměje se hned vesele. Jó, to je moje holka! Ihned jsem ji poslechl a začal se o něj intenzivně a silně otírat. Proboha, já se zblázním! Chci ho v sobě, mhhh.
„Mě… mě utopíš,“ zalapalo to stvoření za mnou po dechu, avšak se smíchem.
„Hlavní je, že se malej dobře baví,“ vydechnu udýchaně, „…teda malá,“ opravím se se smíchem a schválně se na něj narazím.
„Jo, ten… loďka za chvilku asi… praskne,“ vzdychne tiše, přičemž mě chytne za boky.

„Utopíme Titanik!“ vykřikne nadšeně malá a začne topit zase svoji kachničku.

„Jó! Necháme ho vybouchnout!“ vydechnu taky vzrušeně a zakroutím boky. Už jsem to nevydržel. Prostě jsem musel. Sáhl jsem za sebe rukou, pevně uchopil jeho tvrdý penis do dlaně a začal po něm rychle vyjíždět. „Jen ať vyzkratuje!“ zavolám přespříliš zaujatě. Zaregistroval jsem, jak se Bill pevně chytl hrany vany a zakňučel.
„Pane bože, já tam umřu,“ vydechl a přitiskl ke mně své rozechvělé tělo.
„Né, tatínku, to je jenom hra,“ zasměje se Nicki.
„Já vím, zlato,“ řekne a oddechne.
„Jo, miláčku, je to jenom hra,“ zasměju se. Pustím ho a poodtáhnu se.
„Jdu se dobrovolně utopit,“ řekne Bill zoufale a přivine si mě k sobě.
„Chceš Titanic utopit před malou?“ pošeptám mu co nejtišeji, přičemž ho líbnu na bradu.
„Ne, protože já když se topím, tak přitom hrozně umím křičet,“ šeptne mi nazpět a políbí mě na krk. Tahle hra se mi začíná líbit.
„Co ale uděláme s tím komínem?“ brouknu pobaveně.
„Necháme ho stát, dokud nespadne sám,“ povzdechne se smíchem.
„To si ještě počkáš,“ rozesměju se. „Titanic se potopil až v půl třetí ráno.“ No jo, viděl jsem to snad stokrát a vždycky jsem brečel nad zmrzlým Jackem. DiCaprio je stejně kus dodnes. To se ovšem naplno rozesmál a objal mě kolem pasu.
„Miluju tě,“ pošeptal mi opravdu tiše.
„I já tebe,“ pošeptám mu nazpět. „Nevytáhneme už kotvu, abychom mohli vyplout?“ zeptám se ho, přičemž mrknu nenápadně na Nicki.
„Měli bychom,“ přitaká mi a pomaličku mě pustí. Já z něj chcípnu. To jí prostě jen tak ukáže ten svůj tyčící se komín?
„Vážně se k ní chceš s tímhle přiblížit?“ pohladím ho šibalsky po penisu.
„Měl bys to udělat nejspíš za mě, pokud tě o to můžu poprosit,“ usměje se a zajede jako by nic víc pod vodu.
„Fajn,“ odsunu se od něj se smíchem a začal jsem Nicki mýt. Byla očividně nadšená, že ji myju jednou také já a ne Bill. V rychlosti jsem se také omyl a vylezl jsem z vany. Jen jsem se trochu utřel a poté si omotal ručník kolem pasu. Pomohl jsem malé z vany a začal jsem ji utírat, zatímco se Bill myl. Když byla suchá, oblékl jsem jí pyžámko a pak ji zabalil do županu. Ještě si vyčistila zoubky, pak jsem ji vzal do náručí a odnesl ji do obýváku, kde jsem jí pustil na DVD nějakou pohádku.

autor: Mischy & Turmawenne

betaread: J. :o)

9 thoughts on “Denial 43.

  1. Tí dvaja zamilovaní sú poriadne paká:D Chúďa malá Nicky, ešteže nič nechápe. Takže, ďalšia časť dňa dopadla nádherne. Teraz nás už čaká aj noc? Alebo ešte rozprávka pred spaním?
    Ďakujem za skvelú kapitolu:)

  2. Tak na začiatok.. to správanie malej Nicki je úžasné, ale je pravda, že aj mňa trošku zamrzelo to, ako rýchlo by Billa vysáčkovala preč a ostala s Tomom sama.
    A potom tá ich hra vo vani.. no pááni 😀 to sú iní blázni 😀 Strašne sa teším na ďalšiu časť.

  3. TITANIK ježíši!!! 😀 😀 😀 prý to si počkáš, potopil se až o půl třetí ráno 😀 😀 a ty vlny 😀 😀 😀
    Málem jsem se počůrala smíchy, to byl naprosto bezchybný dil!!! 😀
    Jdu si to přečíst znovu!

  4. Ta věta "Jo! Tak přidej!" mě absolutně rozsekala…. to nešlo se nesmát. Kdyby jen Nicol věděla tvl :DDDDD takovej výtlem :DDDDDDD No prostě luxus :DDDDD

  5. Ja to rikam porad a budu se opakovat, ale tohle je uzasna povidka!!! 🙂 dokonalost sama. Ani nevis, jak moc jsem rada, ze ti dva maji pred sebou takove to stastnejsi obdobi a uzivaji si, presne jako v dnesnim dile… skoda, ze vzdycky stesti je casove omezene… 🙁
    Ale Titanic a Nickiina sladka nevedomost nemeli chybu. Opravdu uzasne to bylo. Moc se mi to libilo 🙂 ovsem doufam, ze brzy bude (velmi brzy) dalsi dil… nejak jsem se na te povidce stala zavislou 🙂 moc se tesim na dalsi 🙂

  6. Tak u tohohle dílu jsem se usmívla 🙂 Moc krásné a z některých hlášek jsem šla fakt do kolen 😀 Nicki je mi trošku líto, chudina, ještě že neví, co tam její tatínek s Tomem prováděli 😀
    Dík za skvělý díl 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics