I´m sorry, brother 6.

autor: Chika
Tom neklidně přecházel po kuchyni sem a tam, ve tváři vepsaný strach a zmatek. Každou chvíli svůj pohled upřel na hodiny. Bylo již něco přes půl desáté. Bill už má zpoždění skoro tři hodiny. Tom doufal, že se jeho bratr jen někde zapovídal. Kdyby bylo odpoledne, bylo by možné, že zase doslova vykupuje regály u Diora, jenže není odpoledne a u Diora už mají zavřeno, tím si byl jistý.

Opřel se o kuchyňskou linku a pohled upřel do země.

„Bille, kde jsi?“ zašeptal zoufale. Něco uvnitř něj mu říkalo, že jeho bratr není v pořádku, ale on si to nechtěl připustit. Pevně zavřel víčka, pak je zase otevřel a vytáhnul z kapsy svůj telefon. Sice Billovi volal nejméně desetkrát, ale za další pokus nic nedá, je to lepší, než tu stát a nic nedělat. Vyhledal si jeho jméno v kontaktech a zvolil ‚volat‘. Přiložil si telefon k uchu. Párkrát to zazvonilo, než to volaný zvedl. Tomovi poskočilo srdce radostí.

„Bille! Kde jsi? Proč-“ z mluvení ho vyrušil hlas na druhé straně, který rozhodně nepatřil jeho bratrovi.
„Oh, Tome,“ zabručel někdo. Tomovi docvaklo, s kým mluví.
„Francisko?“ polkl. „Jak to, že máš mobil mého bratra?“
„Máš moc roztomilého brášku,“ Francisko ignoroval Tomovu otázku, však on na to hnedka přijde. „Určitě bys nechtěl, aby se mu něco stalo, hmm?“
„Samozřejmě,“ zašeptal Tom. Vnitřnosti se mu stáhly úzkostí.
„Hm, hm,“ zabrmlala osoba na druhé straně. „No, přejdu k věci. Tvému bratrovi se nic nestane, když mi do dvou dnů vrátíš ty peníze, co mi dlužíš, plus úroky, okay?“
„Ale…“ Tom už chtěl něco namítat, ale když se mu v hlavě vybavily všechny možné scény s Billem a Franciskem, povzdychl si.

„Okay, takže kolik ti mám přinést?“

„No, 1000€,“ odpověděl Francisko a Tom mohl slyšet, jak se zasmál.
„1000€?“ vydechl Tom. Kde tolik sežene do dvou dnů? „Proč tolik?“
„Úroky,“ připomněl mu Francisko.
„Oh,“ dostal ze sebe Tom. „Dobře tedy…“
„Hehe, jen pro motivaci, tvůj bratr by se dal prodat velmi draze a ty bys ho už nikdy nemusel vidět,“ zasmál se Francisko jako kdyby řekl něco hrozně vtipného a bez dalšího jediného slova zavěsil.
Tomovi se na chvíli zatemnělo před očima. Netušil, jestli ze slov, která ze svých úst vypustil ten mafián, a nebo z touhy po droze. Svezl se na židli u stolu a položil si hlavu do dlaní. Frustrovaně vydechl. Co teď? Věděl co.
Zase se bude muset prodat. Prodat své tělo a ne jen jednou. Pro svého bratra cokoliv.

O dva dny později

Tom dopadl na svou postel a bolestivě usykl. Byl doslova vyždímaný jako houba po tom sexu. Za poslední dva dny své tělo prodal… kolikrát? Ani nevěděl, přestal mít o tom číslu pojem, když napočítal pět.

Podíval se na hodiny, které ukazovaly 5:39. Před chvíli se vrátil od jednoho zákazníka, kterého potkal na zastávce. Heh, připadal si jako děvka. Ještě mu chybí pasák a je z něj ta nejlepší děvka v Německu.

Mimo toho mu chyběla droga. Hrozně moc. Ale snažil se na ně nemyslet. Jenže to bylo těžké, když víte, že jediné, co musíte udělat, abyste je dostali, je vyjít z domu a zalézt do uličky, kde se nabídky pohrnou téměř okamžitě.

Povzdychl si. Ještě mu chyběly nějaké peníze, ale rozhodl se, že si půjčí od jeho, vlastně i Billova nejlepšího kamaráda Andrease. Znali se už odmalička a Andreas mu vždycky pomohl.

***

Půjčil si od Andrease zbytek peněz, které mu chyběly, i když musel svému kamarádovi lhát, že se nic neděje. Teď seděl u sebe v autě, čekajíc na hovor od Franciska. Když nikdo půl hodiny nevolal, rozhodl se, že zavolá sám.

„Mám to,“ oznámil jistě do telefonu, když byl hovor přijat.
„T-Tomi?“ ozval se nakřáplý hlásek na druhé straně. Toma bodlo u srdce.
„Bille?!“ vyjekl, nečekal, že to zvedne Bill. Očekával hlas Franciska a ne jeho bratra.
Tomovi se chvíli odpovědi nedostávalo, než slyšel jakési hlasy a pak zachroptění, které bylo následováno hlasem: „Tvůj bratr pěkně zlobí,“ zavrčel Francisko.
„Mám to,“ zopakoval Tom. Už mu chtěl vrátit ty zatracené peníze, převzít si svého bratra a pevně jej obejmout.
„Humpf, dobře, takže, víš, kde jsou za městem staré sklady?“
„Ano,“ přikývl Tom, i když to Francisko vidět nemohl.
„Za patnáct minut ať jsi tam,“ zamumlal mafián.
„Dobře,“ řekl a zavěsil Tom. Nastartoval a se svou Audi vyjel ke konci města na ono osudové místo, kde se po dvou dnech znovu uvidí se svým dvojčetem.

autor: Chika

betaread: J. :o)

7 thoughts on “I´m sorry, brother 6.

  1. No dúfam, že ten Francisko neplánuje nejaký podvod.. stačí, že Billa uniesol. Dúfam, že sa fakt Tom s Billom stretne.

  2. Chudák Bill :/ Doufám, že s tou předávkou všechno dobře dopadne a bráchové se šťastně setkají!

  3. Jejda, takže přece jen Billa někdo unesl? A já tak doufala, že se jenom někde pozapomněl.. 🙁 Tak teď jen doufat, že Francisko nechystá nějaký podfuk a fakt Billa vrátí v pořádku 🙁 Nechci, aby se kluci trápili a trpěli 🙁

  4. proč mi to bylo jasný !!! 🙁 chuďátko Billy 🙁 doufám že mu ten hajzl nic neudělá 🙁

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics