Denial 60.

autor: Mischy & Turmawenne
TOM

Strávili jsme s Billem asi půl hodinku v moři, při níž jsme se stačili dokonale vyblbnout. Neustále jsme se topili, skákali po sobě, cákali nebo hráli vodní bitvy. Samozřejmě jsme plno času strávili i líbáním nebo něžným, nepozorovaným osaháváním pod vodou. Mazlili jsme se spolu, ale zároveň se i několikrát pusinkovali pod vodou jako malé děti. Nakonec jsme se usnesli, že už vylezeme. Když jsme se osprchovali od slané vody, otřeli jsme se a nakonec si lehli pod slunečník. Bill si po chvíli ovšem vytáhl lehátko na sluníčko, že se chce opalovat. Nic jsem na to neříkal. Věděl jsem, jak to sluníčko teď peče, takže já v klidu popíjel ve stínu deštníku svůj ledový drink.

Netrvalo ovšem dlouho, než Bill při tom opalování na tom sluníčku usnul. Nechal jsem ho v klidu, nejspíš se za poslední dny moc nevyspal. Pokukoval jsem po klucích kolem, avšak občas jsem i ohlídal Billova záda, zda nezačínají červenat. Nerad bych, aby si to tu znepříjemnil nějakými spáleninami. Z nudy jsem začal kousat brčko od drinku, až mi pohled sjel na Billův zadek. Chvíli jsem sledoval, jak se od jeho pokožky odrážejí horké paprsky slunce, až jsem se opět podíval na brčko ve své skleničce. Po tváři se mi rozlil úsměv, aniž bych snad chtěl.

Nalámal jsem obě naše brčka na malé kousky o velikosti přibližně 2cm. Poté jsem se posadil a s naprostou opatrností a citem jsem mu ty kousky přikládal na bedra tak, až jsem z toho vytvořil nápis TOMI. Sám pro sebe jsem se pobaveně ušklíbl. Slunce se mu do pokožky přímo opíralo. Věděl jsem, že po pár hodinách mu pokožka trochu zčervená a pak začne hnědnout. Takhle mě bude mít stále s sebou.

„Nejspíš mě zabije,“ šeptnu pro sebe se smíchem a podám číšníkovi skleničku na další nápoj.
„To asi jo,“ odsouhlasil mi však pobaveně. „Ještě jednou?“
„Jo, jo, díky,“ usměju se na něj a něžně Billa pohladím po ruce. Poté jsem si nasadil sluchátka, vzal si časopis a začal si číst. Moc jsem toho ovšem nepřečetl. Neustále jsem musel přemýšlet o tom, jak mě požádal o ruku.

Bylo přibližně kolem půl druhé, když jsem se rozhodl, že už ho vzbudím. Strávil na tom sluníčku na první den už dost dlouhou dobu, a navíc začínaly obědy. Proto jsem mu z beder jemně smetl nalámané kousky brček a poté jsem ho pohladil dlaní po celých zádech. Přikleknul jsem si před něj a dal mu pusu na zpocené čelo.
„Lásko,“ zašeptám s další pusinkou.
„Mhh,“ zabručel tiše a zavrtěl se.
„Už budou obědy, broučku,“ pošeptám. Pohladím ho po hlavičce a narovnám se. Začal jsem ho i s lehátkem táhnout do stínu pod slunečník. „Navíc už jsi na tom sluníčku dost dlouho. Na první den to bohatě stačí. Teď to moc pálí.“
„Hmmm,“ pomlaskal si a potom začal otevírat pomalu oči. Není k ulíbání? „To už je tolik?“ zašeptal a podíval se na mě.
„Jo, půl druhý,“ usměju se nad jeho roztomilostí a dám mu hned další pusinku.
„Ahá, to se omlouvám,“ šeptne a celý se protáhne. Jako ospalá kočička. Pomalu se poté začal zvedat. „Nějak jsem usnul,“ zaculí se přitom.

„Já vím, nechal jsem tě spát. Jen ti to prospělo,“ pohladím ho po horkém rameně. Když se zvedne, obejmu ho kolem pasu a na chvilku se k němu přivinu. „Krásně hřeješ,“ políbím ho s úsměvem.

„Mmm,“ usměje se a polibek mi s láskou oplatí. „Cítím, jak jsem horký, ale je to příjemné.“
„Sluníčko ti jen prospěje,“ pokývám hlavou. „Tak teď si dojdeme na oběd, pak si na pokoji dáme sprchu a namažu tě krémem po opalování, aby se ti to aspoň udrželo, hm?“ pohladím ho po bocích, přičemž se mu podívám do očí. Chce si mě vzít i přesto, že jsem nemocný. Musím si ho hýčkat. Je to můj miláček.
„Dobře,“ přikývne s úsměvem. „Mockrát děkuju, jsi na mě hrozně hodný,“ zašeptá a schoulí se mi do náruče, načež mě naléhavě políbí. Jej, ty si to rozmyslíš, až ti ty záda zčervenají. Pobaveně jsem mu polibek oplatil. Ještě jsem mu věnoval pár polibků, až jsme se od sebe odtáhli, posbírali si věci a šli do hotelu. Pouze v plavkách jsme si skočili na oběd, kde jsme si ze švédských stolů vybrali jen nějaký salát. Ani jeden jsme neměli příliš velký hlad, i když jsme ani nesnídali. Lidi tu na obědy chodili běžně jenom v plavkách, tak jsme se alespoň nemuseli cítit jako blázni. Takhle jsme to alespoň vzali při jednom. Když jsme dojedli i dopili, přesunuli jsme se nahoru do našeho apartmá.

„Tak a teď si dáme alespoň tak do čtyř siestičku,“ protáhnu se se zívnutím, když odložím věci na stolek. Sundám si plavky.

„To se mi zamlouvá,“ zasměje se a dojde ke mně. Komu by se to nezamlouvalo. Tady to tak chodí běžně. To jen my doma furt makáme jak idioti a vyděláváme na zasraný Řecko. Souhlasně přikývnu a sundám si z ruky hodinky. Ačkoli jsou vodotěsné, nechtěl jsem si je s sebou do sprchy brát.
„Půjdeme spolu?“ zaculil se a semkl rty roztomile k sobě, přičemž si už pomalu sundával plavky.
„To si piš, že jo. Čekám jenom na tebe,“ pohladím ho s úsměvem po hrudi. Následně se k němu přitisknu a otřu se svým penisem o jeho. Neustále na to zapomínám, ale tohle by nemělo ani jednomu z nás nijak ublížit. Přichytím si ho za čelist, nakloním mu hlavu a začnu ho měkce líbat na tepně. U toho už jsem ho pozadu tlačil do koupelny.
„Mhhh,“ vzdychnul slastně a objal mě, přičemž se ke mně více tiskl. Snažil se o mě třít a dotýkat se mě. Jakmile jsem s ním zacouval do sprchového koutu, volnou rukou jsem pustil teplou vodou a nohou za námi zatáhl stěnu. Hned jsem se k němu přitiskl, ovinul mu ruce kolem krku a začal ho náruživě zaplavovat polibky.

Tolik po něm už zase toužím, přitom je to sotva pár hodin, co jsme se spolu milovali. Chci ho neustále jen pro sebe, dotýkat se ho, líbat ho a nechat se hýčkat. Tak moc ho miluju, až je to neskutečné. Spokojeně přitom vrněl, tiše oddechoval a zakláněl občas i hlavu. Objímal mě přitom kolem pasu a každičký polibek mi oplácel. Pohladil jsem ho dlaní po penisu jen proto, abych ho trochu polaskal, ale nakonec jsem neodolal. Vzal jsem ho pevněji do ruky a začal ho honit. Vzrušeně jsem mu vydechoval do pusinky a proplétal s ním jazyk. Už je to tu zase. Ten chtíč, ta touha po něm a zoufalá potřeba ho cítit u sebe i v sobě. Znovu mu chci dělat dobře, milovat se s ním a dívat se na jeho obličej zkřivený slastí, kterou mu způsobuji jen a jen já. Boky povystrčil proti mně a blaženě začal oddechovat. Nepřestával mě líbat, ba naopak, jeho polibky byly žhavé a dychtivé. Promnul jsem mu varlata v dlani, pohladil ho po nich a poté ho znovu začal honit. Po chvíli jsem se ovšem přesunul k žaludu, který jsem začal provokativně objíždět bříškem prstu, dokud nezvlhnul.

„Ohhm,“ oddechl a víc se proti mně přitiskl. Na okamžik mě přestal líbat, načež začal uklidňovat svůj dech. Problém byl ten, že se mu to nevedlo. Naopak nahlas vzdychl a líbnul mě pod ucho. Ještě jednou jsem ho dlouze políbil a poté jsem se od něj odtáhnul. Přistoupil jsem ke stěně, opřel se o ni rukama a ohlédl se po něm, vzápětí se trochu prohnul v pase. Nechal jsem na něm, co začne dělat.

„Mhh,“ zaslechl jsem ho, a vzápětí jsem už cítil jeho dlaně na bocích. Přitiskl se ke mně a dlaní mi sjel po zadku, až mi zajel mezi půlky. Jemně se do mě dostal po chvilce dráždění mého vstupu prstem a dorážel mi na prostatu, přičemž mě líbal na lopatky. Mh, miláčku, ty seš tak úžasnej, jenomže chci dělat dobře i já tobě. Tohle ovšem nebylo to, oč jsem teď žádal, ač mi to dělalo neuvěřitelně dobře. Ještě chvilku jsem ho nechal, ale poté jsem mu ruku jemně vyndal. Otřel jsem se mu zadkem o vztyčený penis, načež jsem si ho dlaní přidržel mezi půlkami a trochu sebou zahýbal. Nechal jsem ho k sobě přistoupit víc. Ještě chvíli jsem sebou tak hýbal, až mi mezi půlkami začal klouzat sám.

„Ouu,“ vydechl vzrušeně a začal se sám pohybovat, přičemž si mě za zadek přidržoval. Projížděl mi mezi půlkami intenzivně, ale stále jemně a pomalu. Pokoušel jsem k sobě půlky tisknout co nejvíce a pohybovat se proti němu. Cítil jsem, jak každý okamžik byl tvrdší a tvrdší. Proto jsem se k němu zepředu přitiskl, chytil se ho za bok a dál se jím nechal projíždět.
„Aah,“ stiskl mi v dlaních boky a pokračoval. Jeho ruce poté začaly putovat po celém mém těle. Naposledy nám to tady moc nešlo, nejspíš by bylo nejlepší se přesunout. V ložnici to bude lepší. Tu chvilku ještě vydržíme. Proto jsem se od něj pomalu odtáhnul, pohladil ho po stehně a otočil se k němu.
„Víš, že nám to tu posledně moc nešlo. V klidu se osprchuj a já na tebe počkám v posteli,“ zašeptám mu do rtů, jen co ho políbím. „Máme čas až do čtyř,“ brouknu s úsměvem, přičemž ho znovu políbím.
„Mmm, pravda,“ usměje se sladce a také mě políbí. Hmmhh jak hned souhlasí, miláček. Taky se se mnou určitě chce zase milovat, jinak by to neříkal. Já ho vážně miluju.
„Zatím se ti navnadím,“ kousnu ho něžně do rtu.
„Jo? Tak dobře,“ pohladí mě jemně po zadku a líbne mě i s jazykem. Už jsem ho jen pohladil po hrudi a vylezl ze sprchy. Zavřel jsem za sebou, omotal kolem sebe ručník a odešel.

Usadil jsem se již utřený v obýváku do křesla a vyčkával. Bill tam byl poměrně dlouho, tak jsem si zatím prohlížel ten prstýnek a uvažoval o tom všem. Bohužel mi při tom všem ale neobvykle rychle klesala nálada, tak jsem ho raději odložil a začal se zabývat něčím jiným. Z nudy jsem si vytáhl blok s propiskou a jen tak hleděl kolem. Zaujal mě pohled na protější barák do jednoho okna. Byli tam dva mladí kluci a jeden ho druhému kouřil. Musel jsem se pousmát. Nebylo to poprvé a nejspíš ani naposledy, co jsem je viděl provádět různé erotické hrátky. Pohled na ně mě vzrušoval a to, jak jsem provokoval Billa v koupelně, mi na vzrušení rozhodně neubralo. Hlavou mi probleskl dokonalý plán. Zaposlouchal jsem se do zvuků v koupelně, odkud se ozývalo Billovo pobrukování a občasné nespokojené bručení. Nejspíš si zas prohlížel zadek v zrcadle a zkoumal, jestli se mu nedělá celulitida. Zavrtěl jsem pobaveně hlavou a začal na každý papír psát hesla, která ho nakonec dovedou až ke mně. Jakmile jsem to měl dopsané, první jsem položil hned před dveře a poté je rozstrkal různě po místnosti na místa, kde se daly lehce přehlédnout. Samozřejmě jsem je očísloval, aby věděl, po jakém směru jít. Poté jsem tam nastražil i věci, které mu měly pomoct. Byla to celkem vtipná hra. Jen se bojím, že se na to nakonec vykašle a půjde rovnou za mnou. Alespoň uvidím, jak dobře mě zná a zda má cenu se brát.

Zalezl jsem do ložnice a využil toho, že nad obloukem ve dveřích jsou háčky na nějaký závěs. Přidělal jsem tam velkou osušku a poté rozpustil saténovou látku z nebes kolem postele, do níž jsem si vlezl. Ještě jsem schoval lubrikační gel jako poslední vodítko a poté do sebe opatrně zasunul robertka, abych si zatím přivykl. Vzrušeně jsem vydechl a připoutal se k posteli. Nechal jsem si pouta pro jistotu volná. Měl jsem už zkušenosti s tím, jak jsem sebou uměl trhat jen proto, abych se z toho dostal. Nechtěl jsem mít zase rozdrásaná zápěstí. Jedno na tom už tak bylo mizerně.

Uvolněně jsem se rozložil, zavrtěl a pouze vyčkával. Dveře od koupelny se otevřely.
Erotická hra může započít.

autor: Mischy & Turmawenne

betaread: J. :o)

6 thoughts on “Denial 60.

  1. Fuuha .. ten Tom má teda nápady 😀 najskôr to meno na Billovom chrbte (to som zvedavá na Billovu reakciu) a potom tá jeho erotická hra 😀 No ďalšia časť bude rozhodne zaujímavá.

  2. Som rada, že mali ďalší pohodový deň:) som zvedavá či si už Bill všimol ten nápis:D teším sa na pokračovanie:)

  3. Tom a Billův nápis na zádech 😀 Tohle mi někdo udělat, tak dostane pěkně za uši 😀 Mě osobně by to teda vadilo 😀 Ale myslím si, že Bill to vezme v pohodě a spíš se tomu jenom zasměje 🙂
    Jsem ráda, že si kluci užívají 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics