I´m sorry, brother 11. (konec)

autor: Chika

Zdravím všechny milé čtenáře.

Ano, vidíte dobře, toto je poslední díl této povídky. Vím, že je to uspěchané, ale já už dál nechtěla trápit kluky. A to že jsem měla ještě pár dobrých nápadů. 🙂
Děkuji za všechny komentáře a podporu! Neskutečně jste mě potěšili, nečekala jsem takový ohlas u mého prvního amatérského příběhu.
Užijte si poslední díl. 😉 Chika



Po dvou týdnech pravidelného navštěvování Ingrid Braunové udělal Tom značné pokroky. Pomalu a jistě ho začala opouštět chuť píchnout si a znovu přibral ztracená kila, což dělalo radost jemu i Billovi. Tom se opravdu snažil přestat, protože měl motivaci. Bill mu totiž slíbil odměnu. Byl hodně zvědavý. Jeho bratr mu odmítal sdělit, zda je to živá odměna nebo jakou má barvu. Zkrátka mu o ní neřekl nic.

O týden později nastal ten den.

Málem začal skákat radostí jako malé dítě, když mu Ingrid řekla, že se vyléčil. Že už není závislý. Nechal si to od ní napsat na papír, aby mu Bill uvěřil.

Jel z léčebny, kterou (doufal) navštívil naposledy a na rtech mu hrál přihlouplý úsměv. Byl tak šťastný a moc se těšil, až přijede domů a řekne o tom Billovi. Pak by mohl po dlouhé době navštívit Simone, jejich matku, kterou neviděl od té doby, co začal být na drogách.
Jel rychle a než se nadál, parkoval před jejich bytem. Vystoupil, pak zamkl své milované auto a vydal se po schodech domů, nezapomněl si radostí broukat písničku od Sammyho Deluxe.

Odemkl dveře od jejich bytu a vstoupil, zavřel a odstrojil se.

„Bille?“ zavolal, když vstoupil do prázdné kuchyně. Chtěl začít panikařit, když mu bratr neodpovídal, ale pak se kolem jeho pasu ovinuly dvě hubené paže a na záda natiskla bratrova hruď a on se úlevně pousmál. Jeho bráška dokázal být tak tichý, stejně tak jako hlasitý.


„Jsi tu brzo, Tomi,“ zamumlal Bill do bratrovy kůže na krku, než ji políbil. Tom spokojeně zamručel.

„No,“ Tom se od bratra jemně odtrhl a pak se na něj otočil, přitáhl si ho k sobě. „Ingrid mi řekla, že…“ schválně natahoval.
„Co? Co ti řekla?“ trošku se zamračil Bill.
„Že už nejsem závislý!“ řekl s úsměvem a neskrývanou radostí. Bill se na Toma chvíli díval nevěřícně, s pusou lehce pootevřenou, než se zářivě usmál. První slza si našla cestu po jeho tváři. Byl snad šťastnější než samotný Tom. Ten svého bratra pevně obejmul, hladíc ho po zádech.

Nějakou dobu tam jen tak stáli, objímali se a tulili. Pak se Bill trošku odtáhl.

„Tomi?“ zašeptal. „Chceš svoji odměnu?“ Tom se usmál.
„Mhmm. Kde je?“ zeptal se, byl tak zvědavý! Bill se tajemně pousmál.
„Koukáš na ní.“

Tom se na bratra zmateně podíval. Ten jen protočil oči a zaútočil na jeho rty, ukazujíc mu tím, jak to myslel. Tomovi se rozšířily oči poznáním.

„Billy, jsi si jistý?“ zeptal se, když se od sebe odtáhli. Bill se mu dlouze zadíval do očí, nemusel nic říkat. Tom věděl, že si Bill byl zatraceně jistý. Chytil Toma za ruku a zatáhl ho do jeho pokoje, kde se jejich rty okamžitě spojily v něžném a pomalém polibku.

Tom Billa položil zády na postel, rukou mu vnikl pod bílé tričko a bříšky prstů začal hladit jeho ploché břicho. Bill mu zavrněl do úst a rukou zajel do jeho dredů, rozpustil je. Miloval svého bratra s rozpuštěnými dredy.

Tom začal tričko pomalu vyhrnovat a po chvíli ho s bratrovou pomocí sundal. Rty se přes bradu a krk, kde za sebou nechával mokrou stopu jeho jazyk, dostal na bratrovu hruď. Zkušebně olízl jednu z bradavek a pak na ni poslal svůj teplý dech. Bill se ošil a vydechl. To samé Tom udělal i s druhou bradavkou, pak ji začal sát, tak jako to dělal dívkám. Tichý sten unikl z Billových úst.

Po chvíli se rty přemístil níže, políbil každý centimetr Billovy kůže, který měl na dosah. Jazykem objel okraj vytetované hvězdy, zatímco se ukazováčkem zahákl za okraj kalhot svého bratra. Pomalu je začal stahovat, Bill nadzvedl boky, aby mu pomohl, a Tom je v mžiku sundal. Kalhoty skončily bůhvíkde.

Mladšímu z dvojčat se nelíbil fakt, že on je skoro úplně nahý, zatímco jeho bratr stále oblečený.

Posadil se a klekl si na kolena, čímž donutil udělat Toma to samé, přetáhl mu obrovské bílé tričko přes hlavu a odhodil jej na zem. Olízl si rty, když uviděl bratrovu mužnou hruď a vypracované břicho. V tomhle ohledu byli odlišní.
Vrhl se na Tomovy rty a téměř hned žadonil o vstup. Tom mu vyhověl, pootevřel ústa a hned na to se jejich jazyky střetly, hrajíc divokou hru o nadvládu, kterou samozřejmě vyhrál Tom.
Líbali se tvrdě, živočišně, divoce. Tom plenil ústa toho druhého, přejížděl mu po dásních a zubech.

Bill rukou zabloudil k Tomovu pásku, rozepl ho společně s knoflíkem a zipem, aby se mu kalhoty snáz sundávaly, i když kvůli jejich velikosti téměř z Toma spadly samy.

Kalhoty skončily na podlaze. Oba teď byli pouze v boxerkách, ve kterých se tlačily jejich vzrušené penisy. Ne na dlouho, protože dvojčata si navzájem sundala přebytečný kus látky.
Tom chytil Billa za zadek a přitiskl si ho k sobě co nejblíže. Jejich mužství na sebe narazila a oni si navzájem zavzdychali do úst.

„Tomi,“ zašeptal Bill, když se od sebe jejich rty odtrhly, a lehl si zpátky na záda. Tom polkl. Jeho bratr měl červené tváře, naběhlé rty, oči ztemnělé touhou a Tom mu viděl vše.

Nahnul se nad něj a znovu ho začal líbat, přemýšlejíc, kde sežene lubrikant. Jako by mu Bill četl myšlenky, se od něj odtáhl a rukou začal hledat v šuplíku. Za chvíli vtiskl Tomovi do dlaně tubu a nevinně na bratra zamrkal.

Tom se to rozhodl nekomentovat, byl tak vzrušený! Chtěl už konečně cítit bratrovo teplo, úzkost…
Pozorován bratrovýma očima otevřel tubu a vymáčkl si na prsty její obsah, víc než bylo potřeba. Nechtěl Billovi ublížit. Vrátil se do původní pozice a věnoval svému dvojčeti dlouhý polibek, načež do něj vnikl jedním článkem prstu. Bill se instinktivně stáhl. Tom prstem pomalu vnikal hlouběji, mezitím druhou rukou chytil Billovu erekci a začal ho uspokojovat.

Bill hlasitě zavzdychal, to bylo poprvé, co se ho dotýkal někdo jiný než on sám. Tohle bylo o tolik jiné, lepší. Přirazil boky proti Tomově ruce a znovu zavzdychal. Přes tu slast si ani nevšiml, že Tom přidal další prst, pomalu ho roztahoval.

„Tomi, Tomi…“ zašeptal Bill chraplavě. „To stačí, jsem připravený-ahh,“ zavzdychal. „Vezmi si mě už, prosím…“ žadonil jako v horečce.

Tom vytáhl prsty ze svého bratra, nanesl si na ně novou dávku lubrikantu a protřel si s ní svůj naběhlý penis. Chytil Billa za boky, trošku ho nadzvedl a dal pod něj polštář. Nahnul se k jeho rtům a začal ho líbat, tentokrát pomalu, ale stále vášnivě. Chytil svůj penis a špičku nasměroval k Billovu vstupu. Začal do něj pomalu pronikat. Bill zakňučel bolestí, ale i vzrušením zároveň.

Tom zasténal. Bill byl užší, než čekal. A to teplo!
Dostal se do Billa skoro až po kořen a pak zastavil ve všem svých pohybech, aby si mohl jeho bratr zvyknout na penis v sobě. Čekal a stále ho líbal.

Bill se snažil uvolnit co nejvíce. Za chvíli pociťoval změnu. Bolest pomalu a jistě odcházela a nahrazoval ji příjemný pocit. Zaklesl nohy za Tomovy boky a zkušebně sám přirazil, čímž dal svému bratrovi signál.

Přestali se líbat.
Tom se v něm začal pomalu pohybovat, občas ze sebe vydal tichý sten. Bill byl hlasitější než jeho bratr. Kňučel, vzdychal, sténal. Když Tom přirazil hlouběji než obvykle, mladší dvojče vykřiklo. Tom se zastavil.

„Jsi… v pořádku?“ vydechl starostlivě.

„Úžasný… Udělej… to znovu, prosím,“ zašeptal Bill toužebně. Tom ho poslechl a začal opakovaně přirážet do Billova místečka. Bill se pod Tomem svíjel, sténal přes celý byt. Tom zrychlil tempo přírazů a zanedlouho cítil, že brzo bude. Chtěl, aby se jeho bratr udělal s ním, a tak uchopil jeho chloubu a začal ji zpracovávat.

Bill se za chvíli s výkřikem udělal na své břicho a prohnul se v zádech. Jelikož se stáhl okolo Tomova penisu, stačilo už jen pár přírazů a Tom se s hlasitým stenem dostal do nebes. Unaveně se opřel o bratra. Oba zrychleně oddechovali.

Po chvíli Tom vyšel z toho úzkého těla a sáhl do šuplíku vedle postele. Našel v něm balíček kapesníků, pár jich vytáhl a začal Billovi utírat břicho od spermatu. Pak utřel své prsty, kapesníky odložil a lehl si vedle svého bratra, kterého si přitáhl do objetí. Bill si schoval obličej do jeho krku. Starší vzal deku a přikryl je. Po chvíli usnuli jako ty nejšťastnější bytosti na Zemi.

Ingrid řekla, že Tom již není narkoman. Ale mýlila se. Tom byl stále závislý na svém dvojčeti, stejně jako ono na něm.

A nikdo už je nevyléčil.

KONEC

autor: Chika

betaread: J. :o)

6 thoughts on “I´m sorry, brother 11. (konec)

  1. Popravde ma ten koniec prekvapil len tak napoly. 🙂 Na jednej strane som čakala ešte nejaké problémy a na druhej som tušila, že sa to blíži ku koncu 🙂
    Som rada, že sa Tom nakoniec úplne zbavil drogovej závislosti a teraz je závislý len na Billovi. Takú závislosť mu plne schvaľujem 😀
    Ďakujem za poviedku a na prvý pokus to bolo vážne dobré.

  2. Za pekný koniec ďakujem. Mňa prekvapil a trochu sa mi fakt zdá uponáhľaný. No a dosť mi vadila tá istota, že po týždni je Tom vyliečený zo závislosti. To sa nedá, ale inak… fajn.

  3. Mám ráda happy endy 🙂 Takže mi tenhle udělal radost, i když jsem očekávala ještě nějaké překážky na cestě za společným štěstím…
    Děkuju za fajn povídku 🙂

  4. Taky se přiznávám, že jsem konec ještě nečekala. Měla jsem trošku strach, co se v povídce ještě stane a tak, ale jelikož mám šťastné konce ráda, tak jsem za tenhle moc ráda :)))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics