Warnings

All stuff here is just fantasy, nothing has meant to be real. We’re not anti-fans, there’s no idea to hurt Bill and Tom Kaulitz from the band Tokio Hotel, who are acting in stories and fanarts.
You can find here photomanipulations, graphix, arts, videos, stories and simply all materials associated with this potentional love between twins, which is wonderful for us. It shouldn’t ridicule boys or other people in stories.
warning: slash (homosexual stuff) and sometimes little bit erotic…
hope you have a great time here,
Ketty & Janule, webmisses ♥
************************
Veškerý zde uveřejněný materiál je pouze výsledkem naší fantazie, nic z toho není myšleno reálně, nikdo neprohlašuje názory zde uvedené za ověřené fakty. Nejsme anti-fans a v žádném případě nemáme v úmyslu poškodit Billa a Toma Kaulitzovy z kapely Tokio Hotel, co vystupují v příbězích a fanartech.
Můžete zde najít fotomontáže, grafiku, obrázky, videa, povídky a zkrátka všechen materiál spojený s touto potencionální láskou mezi dvojčaty, kterou považujeme za nádhernou. Nemáme v úmyslu zesměšňovat kluky nebo jiné postavy, vystupující v povídkách.
upozornění: slash (materiál s homosexuální tématikou) a občas lehce erotický materiál…
Přejeme příjemný pohyb po těchto stránkách,
Ketty & Janule, webmisses ♥

12 thoughts on “Warnings

  1. die seite ist der hammer ich gucke was so los ist und ich hoffe diese seite gibt niemals auf die ist der hammer geil supper und mega mäsig geworden hab euch alle lieb auch die ich nicht kenne aber egal kuss

  2. Uhh My name is Tanishia, and im a fan of Tokio Hotel, and BillxTom Twincest ^w^

    however, this wonderful site is is German and i cant find anykind english translators 0o"

    IM JOINING BECUSE I REALLY LIKE THIS SITE SO FAR! BUT I CAN'T UNDERSTAND IT DX!!

    TH 4 immer und Ich libe Bill!!!

  3. Prej LEHCE erotický materiál..xD Mno Ketty,jestli tomu říkáš takhle,tak teda opravdu netuším co je pro tebe Těžce erotickej materiál..xD x)

  4. hehe ten eroticky nadych je tu hadam v kazdej 2 casti nejakej poviedky ale nevaa

    supeerny blog vazne bomba!

    len mam pomaly pocit ze som jedina slovacka ktora cita twincestne poviedkyy  🙁

  5. Ahoj, máš velmi zajímavý blog, ale proč píšu. Ráda bych vás chtěla upozornit na nový projekt: „Katalog blogů“, který má za úkol sepsat blogy na blog.cz, roztřídit je do kategorií a tím usnadnit hledání blogerů se stejným  zájmem či podobnou funkcí blogu. Doufám, že budete souhlasit s tím, že tam jsi i vy a to v kategorii Fanouškovské blogy. Zatím se to teprve rozjíždí.

  6. já si myslela a to dost dlouhou dobu,že ten s hustou hřívou nevím zda je to Bil, či tom Je spíš slečna než muž. Ty vlasy, hodně štíhlá postava, jemný obličej a namalované oči. Kdo ví,třeba by jim to lichotilo,že připadají ostatním sexy a dost zajímavý na to abych z nich učinili objekt svých erotických fantazií. Já bych do té své zasadila jiný objekt…stačil by mi klidně …ale to si nechám pro sebe.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics