Work Out 23.

autor: mohanrocks
„Oh, ahoj!“ řekla Kiran vesele. „Ty musíš bejt krásnej pták, že? Ještě jsme se oficiálně nesetkali. Jenom jsem tě viděla tancovat minulý týden ve svém obýváku na Willow Smith,“ mudrovala, když otevírala Tomovi dveře.
Ten vykulil oči. Nemohl uvěřit, že o tom Bill řekl Kiran a v první řadě dávno vypustil z hlavy, že teta byla svědkem švihání vlasů. Očividně jeho mozek tuhle trapnou vzpomínku vytěsnil.
„Já uhm…“ začal protestovat dredáč, ale potom jenom vydechl: „Jo, to bych měl být já.“

Kiran se zasmála. Tom si všiml, že její smích se podobá Billovu a kolem očí se jí tvořily stejné vrásky. Rozhodně byli příbuzní. „No, těší mě, že tě oficiálně poznávám. Jsem Kiran.“ Podala mu ruku.

Tom ji přijal. „Tom. Taky vás rád poznávám, madam,“ řekl zdvořile.
Teta se zamračila. Zase stejně jako její synovec. „Ještě jednou mě nazveš madam a nakopu ti zadek. Jsem sotva o pár let starší než ty! Protentokrát ti to tedy odpouštím. Bill je v centru. A ne, nemusíš schovávat za zády svůj batoh s věcmi na přespání, jako jsi to doteď dělal. Nejsem idiot,“ mrkla a pustila dredatého chlapce dovnitř. Tom sklonil hlavu, cítil se hloupě.
„Uhm… díky,“ kývl a zamířil po schodech k Billovu pokoji.

***

Bill zaslechl, jak se otevřely vchodové dveře, a připravil se. Probudil se akorát včas, aby se stihl zkrášlit a načechrat si vlasy, než Tom dorazí. Taky si oblékl velmi těsné věci, jelikož věděl, že v nich vypadá dost atraktivně. Ačkoliv si byl taky vědom jistých nevýhod – třeba že erekci (kterou rozhodně bude mít) titěrné džíny neskryjí.

Rozhodl se o to nestarat. Tom si holt bude muset na vyčnívající obří penis zvyknout, protože v jeho přítomnosti byl nekontrolovatelný. Bill se podíval do zrcadla, jež měl chytře umístěné přímo v centru, aby si mohl dělat make-up. A taky proto, aby odráželo světlo rovnou do okna protivného souseda. Když bylo slunce na správném místě, Bill mohl sousedovi házet prasátka přímo do očí. Ten v důsledku toho na chvíli přišel o zrak, takže neviděl, kam jde, a vrazil přímo do okenního rámu. Fungovalo to pokaždé.
Jeho plešatý soused byl naprostý kretén. Jednou se Bill na Helloween převlékl za narvala a ten chlap, jehož jméno bylo prý Benjamin, mu řekl, že vypadá jako penis s rohem na hlavě. Takže ho chlapec praštil do břicha, ukradl mu mísu se sladkostmi a utekl. Od té doby ho příležitostně oslepoval. Bill nemohl uvěřit, že Benjamin se pořád ještě objevuje u okna každé odpoledne okolo čtvrté, aniž by mu cokoliv došlo.

Černovlásek si zkontroloval oční stíny, jež si udělal mimořádně kouřové, a nad výsledkem se usmál. Tom mu nebude schopný odolat, tím si byl jistý. Taky se navoněl Febreeze. Samozřejmě věděl, že se používá na tkaniny a tak, ale jeho oblečení přece z tkanin bylo, a navíc díky spreji Febreeze voněl jako vanilka a levandule. Ještě jednou si trochu nastříkal na tričko a pak už zaslechl, jak jde Tom po schodech nahoru.

„Přinesl jsi gumové červy?“ zeptal se Bill obchodnickým hlasem, než Tom stihl cokoliv říct.

Trenér si povzdechl. „Jo, Bille. Dokonce ten velký pytel.“
Bill vystrčil hlavu z centra a chňapl po pytlíku, aby ho mohl prozkoumat. Víc než kilo bonbónů.
„Jo, to by mi mělo stačit na dva dny,“ usoudil. „Svlékni si tričko a pak můžeš vstoupit,“ prohlásil a zmizel zpátky ve svém doupěti.

Tom bez protestů poslechl a o pár vteřin později vlezl za svým svěřencem polonahý. Bill byl velmi potěšený. Dredáč se uvelebil na polštáři. „Sluší ti to,“ řekl a zrudnul.

„Je v pohodě, jestli si myslíš, že vypadám sexy. Jsem si toho vědom,“ opáčil Bill vědoucím tónem.
„Jo, ale ty si taky myslíš, že já jsem sexy,“ ušklíbl se Tom.
„Jistě,“ odpověděl rychle černovlásek. „Hlavně ten tvůj kroužek ve rtu,“ pozvedl obočí a olízl se.
„Nikdy předtím ses o něm nezmínil,“ uvědomil si trenér.
„No, to proto, že jsem si dlouho myslel, že to jsou dvě divné pihy a nechtěl jsem tě naštvat nebo způsobit, že by ses cítil špatně, takže jsem nic neříkal. A když jsem pak zjistil, že je to piercing, poté co jsem dlouho zíral na tvojí sexy pusu, pořád jsem nic neříkal, protože pak bys věděl, že na tebe zírám. A pak když jsme se začali líbat, uvědomil jsem si, že teď už je ti jasné, že jsem si piercingu všiml a taky si ho užívám,“ vysvětlil Bill. Udělal to bezděčně rychle, a teď lapal po dechu. Podíval se na ušklíbajícího se Toma.

„Myslíš si, že moje rty jsou sexy,“ bylo očividně jediné, co Tom z černovláskova projevu zaznamenal.

Bill se zamračil a zahýbal obočím. „No co. To je jediný kompliment, který ze mě dneska dostaneš.“
„Oh, opravdu?“ usmál se dredáč zeširoka. „Takže nebudeš říkat, že mám krásnýho ptáka, až ho uvidíš?“
„Z čeho soudíš, že dneska uvidím tvýho ptáka? Řekl jsem, že tě budu učit. Tudíž se ty seznámíš s mým. To je snad jasné. Bože, Tome. Někdy jsi tak pomalej.“ Bill protočil panenky, ale taky nemohl zabránit tomu, aby si v očekávání olízl rty.
„Oh… Tak fajn.“ Tomovi se nepodařilo skrýt zklamání.

Bill se cítil trochu špatně, protože Tom opravdu splnil všechny jeho podmínky – přinesl jídlo a seděl tu bez trička – takže se rozhodl ho rozveselit. „Až si přečteme něco o sovách, vykouřím ti ho,“ prohlásil bez obalu.

Tom, už zvyklý na černovláskovu bezostyšnost, okamžitě souhlasil: „Domluveno.“
Bill se usmál nad jeho horlivostí a pak se jeho pohled stočil k vypracovaným břišním svalům – jako obvykle.
„Jako můra k plameni,“ zašeptal.
„Co?“ zeptal se dredáč.
„Prostě… nemůžu se na tebe vynadívat,“ odzbrojil ho svou odpovědí Bill.

Tom potřásl hlavou a pak se zadíval svému svěřenci do očí. „Taky miluju tvoje tělo,“ vydechl.

Bill svěsil ramena. „Jsem vychrtlej.“
„Náhodou začínáš trochu svalnatět,“ řekl Tom uklidňujícím hlasem.
Bill si povzdychl. „To jenom tak vypadá po všech těch drincích, co jsem měl předtím. Jsem z nich nafouklej.“ Píchl se prstem do břicha.
„Jo, oukej, Bille. Když už na to přišla řeč, co jsi vlastně pil, že tě to dostalo do stavu, kdys mi mohl nechat takovou směšnou zprávu?“
Bill vyvalil oči. „Myslel jsem, že jsi říkal, že byla normální…“
Tom ztuhl. „To… to byla,“ zkusil, ale Bill vždycky poznal, když mu někdo lže do obličeje. Byl to jeho dar.

Když mu bylo dvanáct, nechal si na karnevalu číst z ruky od rozložité a hlučné věštkyně. A ta mu o tomhle daru řekla. Taky řekla, že jednoho dne bude vlastnit spoustu lam. Takže zamířil přímo do knihkupectví a koupil si o nich knihu. Líbilo se mu číst si o nich tak moc, že se rozhodl přečíst si něco o každém zvířeti, o němž mohl. Protože upřímně, věřil, že ta věštkyně se může mýlit. Jistě mohl mít víc než jenom lamy. Třeba krávu nebo dvě. Takže si četl o zvířatech, protože to dlužil lamám a dalším zvířatům, která následovala. Byl to jeho osud.

„Vím, že lžeš,“ bylo všechno, co z téhle vzpomínky prozradil Tomovi. „Dej mi svůj telefon.“ Přiblížil se ke svému společníkovi.

„Ani náhodou! Stejně jsem ten vzkaz už vymazal!“ ustoupil před ním Tom.
Bill přimhouřil oči. „Kdyby byl hezký a normální… proč bys ho mazal?“
Tom na to neměl odpověď.
Bill si zahrál na nevinného. „Jenom chci vidět, jaký v tom máš hry.“
„Kravina. Ty…“ Odsekl dredáč, ale pak po něm černovlásek vystartoval jako kočka.
„Dej mi to!“ vykřikl, když se ho Tom snažil odstrčit.
„Co ti mám dát?“ ušklíbl se Tom a začal Billa lechtat na bocích. Ten zamrzl v půli pohybu.

„Tome…“ začal Bill rozvážně. „Věřím, že jsem ti jasně vysvětlil, jak to je se mnou a s lechtáním. Jsem v něm šampion,“ prohlásil hrdě. Tom netušil, s čím si zahrává. Bill byl mistr.

„Je to lechtání, Bille. Ne zasraný bojový umění,“ protočil oči trenér, ale raději se trochu odtáhl.
„Nevyzývej mě, protože já nedokážu výzvu nepřijmout. Není to v mojí povaze,“ promluvil mladší z chlapců hlasem rytíře.
Tom se pod ním zavrtěl, zvedl hlavu a podíval se mu přímo do očí. „Jestli to znamená, že zůstaneš na mně, pak tě vyzvu.“ Olízl si piercing ve rtu, kterým byl Bill tak fascinován.

Černovlásek se na okamžik zamyslel. Vážně potřeboval ukázat Tomovi jeho místo. On prostě nepovažoval tu věc s lechtáním za tak vážnou, jakou opravdu byla. A to bylo nebezpečné, ne pro teď, ale pro zbytek Tomova života. Bill věděl, že existovali šampióni, o kterých nebyl nikdo informovaný. Mohli se snadno vynořit z temné uličky a někoho na zemi zlechtat. A někdy… nějakého nešťastníka ulechtat k smrti. Bill nakonec pokrčil rameny. Současně se mu začalo líbit, jak cítí Tomův tvrdnoucí penis na tom svém.

„Nezlechtám tě… teď… ale jenom proto, že se s tebou cítím tak dobře. Měl bys poděkovat svýmu péru. Protože kdyby ho nebylo, nandal bych ti to,“ prohlásil a doufal, že si Tom uvědomí vážnost celé situace.

„Určitě mu později poděkuju.“ Dredáč zasténal, když se o něj Bill začal trochu třít. Přetočil se, takže byl rázem nad ním.
„Hej, takhle by to být nemělo. Já bych to tu měl mít na starosti,“ zaprotestoval slabě mladší z chlapců. Čím dál víc se poddával slastnému tlaku, který Tom vyvíjel svým perfektním tělem.
„Jen tě chci trochu cítit,“ zašeptal mu trenér do ucha, jež následně olíznul.
„Oh, bože!“ Bill se začal hystericky smát.

Tom se nadzvedl na loktech a zíral na Billa, který se nedokázal přestat řehtat. „Co?“

„Kurva, promiň. Ale na uších jsem děsně lechtivej. Nemůžu to vydržet.“ Bill se snažil dostat přes záchvat smíchu.
Tom vypadal šíleně zklamaně. „Oh, doprdele. A já si s ušníma lalůčkama tak rád hraju… Holky to milujou,“ vydechl.
„No, hádej co?“ Bill se konečně uklidnil. „Nejsem holka. Překvapený?“ Na důkaz svých slov popadl Tomovu ruku a přitiskl si ji ke svému vztyčenému penisu.

„Rozhodně nejsi holka,“ zakňučel dredáč a začal Billovu erekci zkusmo hladit. Černovlásek si uvědomil, že jeho penis Tom párkrát viděl a taky se proti němu třel, ale nikdy se ho rukou nedotýkal. Vydechl potěšením, když se Tom kolem něj pokusil skrz džíny ovinout prsty. „Můžu ho vyndat?“

„Jooo…“ zasyčel Bill. „Kurva, vyndej ho jako smetí, jako to dělám každou středeční noc.“
Tom se zarazil. „Ještě jednou, tohle je ta nejhorší sexy věta, kterou jsem kdy slyšel,“ vybuchl smíchy.
„Míň žvanění, víc rozepínání kalhot,“ bylo všechno, co Bill odpověděl, pak se vzepřel na loktech a sledoval, jak Tom váhavě a opatrně oddělává knoflík jeho kalhot.

„Já se nerozbiju,“ poškádlil ho. „Můžeš na mě být drsnější.“

„Zmlkni.“ Tom zrudnul. „Nikdy předtím jsem klukovi kalhoty nerozepínal.“
Bill se nevěřícně ušklíbl. „Svoje rozepínáš každej den!!!“
„Kurva, ty víš, jak to myslím.“ Tom potřásl hlavou, ale pomalu pokračoval ve své činnosti.
„Vážně, mám dojem, že to nikdy nikomu tak dlouho netrvalo. Zavoláme do Guinnessovy knihy rekordů, budeš slavnej,“ vyštěkl černovlásek.
Tom se zamračil. „Chceš, abych zrychlil? Fajn!“ Jedním pohybem Billovi strhl džíny i boxerky.
„Už bylo na čase,“ opáčil mladší z chlapců.
„Jseš kretén,“ zamumlal dredáč, ale jeho ruka se rychle přesunula k Billovu nyní odhalenému penisu. Bill slastně zaklonil hlavu.

„Sakra, je obrovskej,“ zašeptal Tom.

„Já vím,“ zasténal Bill. „Netuším, jak se do tebe jednou vejde.“
Tom přerušil veškeré svoje počínání. „Moment moment. Do MĚ? Ne ne ne. Tahle věc se ke mně nepřiblíží!“ Klekl si a šokovaně zíral.
„Takhle funguje sex, Tome. Zrovna ty bys to mohl vědět!“
„Jo, ale já budu šukat tebe, ne obráceně,“ stál si za svým trenér.
Bill se ušklíbl. „Oh, vážně?“
„To si piš,“ prskal Tom.
„Právě jsi přiznal, že se mnou chceš mít sex,“ usmál se Bill.
„Počkat… Cože?“ Tom se zatvářil zmateně.

„Samozřejmě že bych se svoje monstrum nikdy nepokusil do tebe strčit.“ Černovlásek ukázal na svůj penis. „A vůbec, vypadám jako ten, co je nahoře?“ zasmál se.

„Ty… ty…“ koktal Tom.
„Jo, právě jsem z tebe dostal přiznání, že se mnou chceš spát,“ zazubil se Bill.
„No co,“ vydechl Tom poraženě. „Mimochodem, myslím, že je taky zřejmý, jak tvrdej z tebe jsem.“ Přejel si dlaní po vlastním rozkroku.
Bill se olízl rty. „Mmmm, vytáhni ho.“
„Myslel jsem, že až po sovách?“ řekl dredáč s nadějí v hlase.
„Sovy můžou počkat. Jsou moudré a vědí, kdy se mají stáhnout do pozadí,“ kývl Bill a Tom se s ním nehádal. Rychle se přemístil zpátky nad něj a přitiskl se na jeho nahý penis.

„Chci na sobě cítit tvýho krasavce,“ zavzdychal černovlásek.

„Právě jsi mi složil kompliment,“ zasmál se Tom a začal si rozepínat kalhoty.
„Nestarej se. Mimochodem, složil jsem kompliment tvýmu ptákovi, ne tobě. A teď ho vyndej,“ zavrčel Bill.
„A co tvoje lekce? Já…“ začal dredáč.
„Na to bude spousta času později. Teď se s tebou chci udělat.“

A Tom se s ním opravdu nehádal. Rychle si stáhl džíny, naklonil se zpět nad Billa a přitiskl se k němu.

To se černovláskovi moc líbilo. Chtěl se utopit ve všech těch dobrých pocitech, ale nemohl přestat myslet ne to, jak krásná byla každá část Tomova těla. Možná se nebude schopný soustředit ani na orgasmus, jestli bude Toma pozorovat.

„Jak se holky dokážou udělat, když je pícháš?“ vyhrkl, aniž by si uvědomil, jak špatně jeho slova můžou vyznít.

Tom ztuhnul. „Cože to, kurva? Holky se se mnou udělají snadno!“ Uraženě se od Billa odtáhl.
„Ne, ne, takhle jsem to nemyslel. Měl jsem na mysli… Jak se s tebou holky můžou udělat, když je pícháš?“ Bill zopakoval otázku úplně stejně.
Tom se navztekal. „Děláš si ze mě srandu? Svým pérem udělám holku pětkrát za sebou,“ stál si naštvaně za svým. Představa, že je Tom uvnitř nějaké holky dost dlouho na to, aby ji pětkrát přivedl k orgasmu, Billa pobouřila. Proto se rozhodl držet se nakonec negativního vyznění svého dotazu.

„Oh, vážně? No, tak ještě jednou, já nejsem zasraná holka!“ vyzýval svého trenéra. „Takže proč si myslíš, že mě dokážeš udělat?“

„Protože ses se mnou už udělal, pokud si dobře vzpomínám!“ vyštěkl Tom.
„A? Tření je jedna věc, ale kouření nebo sex – to je věc jiná, Tome!“ Bill se teď cítil vážně naštvaný, ale nebyl si jistý, jak se k tomu dostal.
„Takže ty si myslíš, že tě nedokážu udělat pusou? To si, kurva, piš, že dokážu!“ vyhrkl frustrovaně dredáč.
„Dokaž to.“ Tato dvě Billova slova přiměla Toma pustit se do toho bez dalšího plýtvání časem. Tom uchopil Billův penis a kolem žaludu sevřel rty. Černovlásek nemravně zasténal a rozhodl se nedívat na to, jak jeho přirození mizí v Tomově puse, aby ho náhodou nenapadla podobně hloupá otázka jako před chvílí. Ačkoliv… ta otázka je dostala tam, kde teď jsou, takže možná nebyla zas tak hloupá.

Tom měl v puse už zhruba polovinu Billova penisu, ale pak se odtáhl. „Kurva. Nespolknu ho celýho.“

„Uvolni čelisti,“ radil mu mladší z chlapců konejšivě. „Představuj si, že zkoušíš spolknout jednu z těch obřích kulatejch sladkostí, a ono to půjde.“
„Jseš divnej,“ odpověděl mu Tom, ale přesto učinil další pokus, při němž byl schopný do sebe pustit Billův penis hlouběji. Černovlásek byl ohromený tím, jak je to skvělé a že ho Tom dokázal takhle polknout.

„Bože. Jsi si jistý, žes to nikdy nedělal?“ vydechl potěšením i zvědavostí.

Tom ho místo odpovědi štípl do stehna, čímž ho donutil vypísknout, a pak pokračoval v kouření. A bylo to tak moc dobré!
„Už budu, Tome! Slez ze mě!“ vykřikl Bill horečně. Ale Tom zavrtěl hlavou.
„Já… uh… chápu, že se snažíš být pozorný a tak, ale vážně, vzpomeň si, kolik toho moje péro nastříká, oukej?“ procedil černovlásek mezi zuby, přičemž se snažil zadržet orgasmus. „Udusí tě to!“ řekl opravdu ustaraně.

Po těchto slovech se na něj dredáč podíval a zřejmě si uvědomil všechna rizika, jelikož se odtáhl a začal Billa energicky honit.

„Kdybys neměl tolik semene, všechno bych spolykal,“ prohlásil Tom tím nejsvůdnějším hlasem, který Bill kdy slyšel. Víc už nevydržel. Udělal se. Udělal se všude. Zahlédl, jak si Tom zakrývá oči a pak slyšel, jak kýchl, ale nemohl se o to starat, protože ten slastný pocit ho naplnil po okraj.

Když jeho orgasmus odezněl, s úžasem se zadíval na svého společníka. Úžas se změnil v šok, když Bill zjistil, že Tom vypadá, jako by měl bílou pleťovou masku.

„Uhm… uhhhhh…“ nevěděl, co říct. „Promiň?“
Tom znovu kýchl.
Bill se snažil pospíšit si s papírovými utěrkami, ale ve skutečnosti se pohyboval rychlostí šneka, protože ho s abnormálním množstvím spermatu opustila veškerá energie. Ale nakonec se k nim zvládl dostat. Přistrčil je Tomovi, jak nejrychleji dovedl.

„Uhm… Na?“ podal mu je. Tom pořád nic neříkal. Měl zavřené oči, aby se mu do nich nedostala tekutina, a jediný zvuk, jenž vydával, bylo občasné kýchnutí, jelikož se mu sperma dostalo do nosu. Poslepu nahmatal utěrky a rychle si otřel tvář. Když byl hotový, zůstal na Billa zírat.

„Hádám uh… že jsi mi právě provedl orální sex. Gratuluju – prošel jsi testem,“ oznámil po chvíli Bill stále tichému chlapci.

„Kde je koupelna?“ zeptal se nakonec bezvýrazně Tom.
„Je připojená k mému pokoji, je za těmi dveřmi napravo,“ navigoval ho Bill. Cítil se jako kretén s monstrózním pérem, ze kterého stříká až moc semene. Byl to dar a zároveň prokletí, pomyslel si smutně.

Tom se vyplazil z centra a Bill zaslechl, jak se zavřely koupelnové dveře. Pak se spustila voda. Starostlivě se kousl do rtu. Neměl nejmenší tušení, o čem Tom přemýšlí. Rychle se očistil. Pak objal polštář a kolena si přitáhl k hrudníku. Když se dveře zase otevřely, ještě víc se skrčil a s obavami očekával Tomův návrat.

Dredáč vlezl zpátky co centra, teď už čistý, a posadil se naproti Billovi. Chvíli se jenom díval, pak promluvil.

„Nevím, jak je to možný… ale tohle byla jedna z nejžhavějších a zároveň nejsměšnějších věcí, co jsem kdy zažil. A myslím, že kdybychom zavolali do Guinnessovy knihy rekordů, bylo by to kvůli tomu, co stříká z týhle věci.“ Ukázal na Billův rozkrok. „No, a teď si přečteme něco o sovách?“ dořekl překvapivě klidně.

Bill byl v šoku. „Ale… ale… co ty?“

„Bille, právě jsem se udělal v koupelně. Proč myslíš, že jsem tam šel?“ Tom zakoulel očima. „Teď dotáhni svůj sexy zadek sem ke mně.“ Popadl knihu a s očekáváním se podíval na svého hostitele.
Bill se začal usmívat a nenápadný úsměv se nakonec změnil v přešťastné zazubení. „Ty myslíš, že můj zadek je sexyyyyy,“ zanotoval, zatímco si sedal Tomovi na klín.
„Jo,“ opáčil Tom tak, jak by to udělal Bill.

autor: mohanrocks

překlad: Allka
betaread: J. :o)

original

8 thoughts on “Work Out 23.

  1. Owoowowowo~~
    Kvůli tomuhle jsem vstala a přerušila svůj sexy sen o jednorožcích. A? Nelituji! 😀 Zase jsem se málem počůrala smíchy. 😀 Děkuji za překlad.

  2. trochu mě ty Billovi kecy už odrazujou. sranda je sranda, ale tohle mi už přijde trochu moc, ale jinak super

  3. Ohooo.. dnes Bill opäť bodoval 😀 Ako donútil Toma priznať sa, ž s ním chce spať a potom na orál.. no proste ten Bill je fakt číslo 😀
    A Tom.. ten už chudák Billovi totálne podľahol.

  4. Já se u tohohle dílu tááák nasmála! 😀 🙂
    A stejně se mi strašně líbí to, jak si Tom s Billem čtou vždycky o těch zvířatech 😀 Teda u Billa to není nic nového, ale líbí se mi, že i Tom sám řekne, že si jdou číst 😀 Je to prostě hezký, že Billa bere takového, jaký je 🙂
    Moc děkuji za překlad! 🙂

  5. Majiii se raadi aaawwwww^-^ to byl vazne skvely dil ! Dekuji za preklad… tesim se az si budou cist o sovach:3..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics