In the Privacy of His Room 2.

autor: Buyyouadrank
Tom pronikavě zakňučel, když mobil na jeho nočním stolku začal vyzvánět. Chystal se pravou rukou zvednout ten zlý zdroj hluku a hodit jej přes celou místnost, když si uvědomil, že tou rukou nemůže pohnout vůbec.
Zamračil se, otevřel oči a podíval se vpravo. Obočí mu vylétlo až ke kořínkům vlasů z toho, co uviděl. Málem dostal infarkt a sotva se udržel, aby nevykřikl.

Byl tam někdo neurčitého pohlaví, kdo ležel na jeho paži. Ta osoba měla ruce omotané kolem jeho loktu, mírumilovně oddechovala, špulila růžové rty, zatímco se jí hrudník pomalu zvedal a klesal.

Tom, zatímco si skousával piercing ve rtu, opatrně natáhl volnou ruku a odtlačil svého spolunocležníka. Mírně zklamaný, když při tom ucítil plochý hrudník. Žádná dívka nebyla v jeho pokoji, Tom to cítil a nyní už i viděl, mohl to tvrdit s jistotou.

Holka nebo ne, mladý muž spící vedle něj byl výjimečně krásný. Jeho dlouhé černé vlasy lechtaly Toma na kůži, jeho dlouhé řasy a roztomilý malý nos potkával na sexy dívkách každý den.

Tom položil ruku na chlapcův pas a prudce s ním třásl, dokud nezamrkal a něco nesouvisle nezamumlal.

Bill vykřikl a vystřelil nahoru, svou hlavou těsně minul tu Tomovu. V ústech měl sucho a jazyk mírně nateklý. Pokrývku měl kolem pasu a uvědomil si, že je nahý. Jeho tělo se stále příjemně chvělo z toho, co dokončil před pár hodinami.

Pomalu zamrkal, když uviděl další nahou hruď v posteli. Tato hruď byla širší než ta jeho, a taky více opálená. Bill zčervenal, když sledoval štíhlé břišní svaly, a váhavě od nich odtrhl zrak a putoval očima vzhůru. Uviděl dredy dřív než obličej, a okamžitě věděl.

„T – Tome?“ Zachraptěl, znělo to, jako by po probuzení našel ve své posteli řeckého boha.

„Znám tě?“ Zvedl Tom obočí.
„Já – já bydlím ve tvém pokoji-„
„To vidím,“ odpověděl Tom stroze. Jeho ruka byla otupělá a bezvládně ležela na boku a on se zamračil na zmateného chlapce vedle něj. „A právě proto, co sakra děláš v mém pokoji?“
„Je to jen na léto,“ koktal Bill na vysvětlenou. „Gordon ví, že jsem tady. Moje matka, Simone, mě sem poslala, ona je-„
„Jak že jsi říkal, že se jmenuješ?“ Tom se uvolněně opřel o čelo postele, když uslyšel otcovo jméno.
Bill se zamračil, nesnášel, když mu někdo takhle skákal do řeči. „Neříkal. Jsem Bill.“

„Fajn. No, Bille, nezavolal jsem Gordonovi předem, víš, ale vzal jsem si malou přestávku ze školy a chci strávit zbytek léta zde. Ve svém pokoji.“

„Chceš, abych odešel?“ Bill si promnul ruce a zíral na přikrývku ve svém klíně. Skutečný Tom byl mnohem nepříjemnější než ten, kterého si vysnil. Doufal, že řekne ´ne´.
„Ano.“ Odpověděl Tom bez zaváhání.
„Fajn,“ řekl Bill okamžitě, srdce mu bušilo nervozitou. Pomalu vstal z postele a udržoval kolem sebe přikrývku, dokud nevklouzl do svých boxerek. Pomalu se otočil. Tom ho sledoval nečitelným výrazem. Nicméně, nevypadal příliš trpělivě.

Poté, co Bill shromáždil své oblečení, zabouchl za sebou dveře.

***

Ráno Gordon volal, aby dal Billovi vědět, že zůstal v domě u svého kamaráda a že má v lednici nějakou pizzu.

Bill mu řekl, že je Tom doma a Gordon byl příjemně překvapený. Bill měl předat telefon té dredaté hlavě, mluvil se svým otcem asi deset minut a než odešel, řekl Billovi sotva dvě slova. Nicméně, věnoval mu několik pohledů, které by si mohl vyložit jako záblesk nějakých sympatií. Každopádně byl ze setkání s Tomem zklamaný – Tom, kterého chtěl poznat, nebyl jako ten, se kterým se potkal ráno. Atmosféra v bytě byla prostě trapná.

A teď Bill ležel na gauči v obýváku a nenáviděl to.

Hodinu nebo dvě před půlnocí se Bill rozhodl jít spát, a možná si i dopřát trochu té zábavy jako minulou noc. V břiše mu vířilo, jak se toužil opět dotknout sám sebe, nervózně se zasmál. Ani se neobtěžoval zhasnout světla – tentokrát se chtěl vidět a ocenit své tělo.

Vyklouzl ze svého oblečení a přerývavě dýchal, když se dotknul špičky svého penisu. Zavřel oči. Nebyl si zcela jistý, na co nebo na koho by měl myslet, ale jeho myšlenky automaticky mířily k Tomovi. Rozhodl se předstírat, že Tom byl stejný jako v jeho snech, jemný, laskavý a soucitný.

Bill pokrčil kolena k sobě a tiše povzdechl. Hladil se po své erekci a rukou pohnul směrem ke svému vstupu. Ucítil nával horka. Přemýšlel, proč s tímhle nezačal daleko dříve – mohl si tím svůj zdejší pobyt zpříjemnit daleko víc.

Tom vtrhl do obývacího pokoje, když viděl, že se tam svítí a Bill je vzhůru. Neočekával, že uvidí Billa roztáhnutého na gauči. Jeho dlouhé nohy se třásly, zatímco si ho honil, lapal po dechu a na krku se mu objevily kapičky potu.

Musel se dotknout něčeho obzvlášť citlivého, protože vykřikl a zarazil Toma, který v tu chvíli mohl spatřit zářící kovovou kuličku v jeho jazyku. V tu chvíli si Tom uvědomil, že Bill právě píchá sám sebe.

„Do prdele!“ vyhrkl.

Bill se zarazil a prudce otevřel oči. Posadil se, a přitáhl si k sobě kolena, co nejvíc to šlo.

„Vypadni!“ Popadl polštář, kompletně rudý, a tiskl ho k hrudi. Přál si, aby mohl zalézt pod matraci a zemřít.
„Ty – ty jsi… do prdele,“ Tomova ústa se otvírala a zase zavírala.
„Kdo si sakra myslíš, že jsi, že si sem jen tak vlezeš?“ zakřičel Bill. Nejtrapnější věc na celé té situaci byla, že byl tak blízko vrcholu, a teď byl stále velmi tvrdý. Jeho penis narazil do polštáře a on byl v pokušení dokončit sám sebe před tím, než bude pokračovat v hádce s Tomem.

„Prosím? Zatraceně, ty tady nežiješ, já ano! A myslím, že by bylo zdvořilé, nehonit si ho v cizím obývacím pokoji!“ Tom zíral na Billa podezřívavě. „Ty… doufám, žes to nedělal v mé posteli, že ne?“

„Samozřejmě, že ne, ty blbče!“ Odsekl Bill, lhal, jako když tiskne.
Tom se divil, proč se cítil skoro zklamaně.
„A nauč se, kurva, chovat, jsem host,“ zavrčel Bill. Vstal z postele a musel vypadat směšně, když si držel polštář přes své spodní partie. Vypadal hloupě, ale jeho hlas zněl naštvaně a oči mu nebezpečně blikaly. „A teď vypadni.“

Tom se zamračil a vyšel ze dveří. Popadl Billovu tašku s laptopem a vtáhl ji do místnosti.

„Nechal sis svůj bordel v mém pokoji,“ zamumlal. „To je jediný důvod, proč jsem přišel. Nečekal jsem, že… kurva.“
„Pokud se nechceš omluvit, tak už odejdi.“
„A co nejdřív tvoje omluva za to, žes tady strkal prsty do svého zadku všem na očích?“

Bill okamžitě ztichnul, na tváři měl stále nepříjemný odstín červené, který se ani v přírodě nevyskytoval. Nikdy v jeho životě mu nebylo tak trapně, zíral na své nohy.

Tom se cítil trochu provinile, ale nemohl si pomoct. „Příště si zavři dveře.“

***

Bill chtěl zmizet.

Volal Simone a modlil se, aby to zvedla, ať už byla kdekoliv. Řekla mu, že je stále velmi zaměstnaná staráním se o svou matku, která na tom byla hůře, než se zdálo. Bill s povzdechem zavěsil a vydal se zpátky na náměstí. Neměl kam jít, měl sotva nějaké peníze.
Někdy svůj život opravdu nenáviděl.

Po té noci se nemohl přinutit, aby měl Toma rád jako předtím. Viděl jeho pravou tvář, ne tu ze svých fantazií, a nenáviděl ji. Tom byl stejný jako ostatní jeho spolužáci, jako ti, kteří ho šikanovali a dělali si legraci z jeho vlasů. Bill se už potkal se spoustou pitomců, a nechtěl s jedním žít právě teď.

Bill očekával další příšerně nudný večer, ale byl docela překvapený, když v obývacím pokoji narazil na Toma. Seděl na gauči zády k němu a sledoval v televizi něco, co vypadalo jako dva muchlující se muži.

Bill se ironicky usmál a odkašlal si. Potěšeně sledoval, jak Tom nadskočil a okamžitě přepnul na jiný program.
Bill mu věnoval malý úsměv, než se otočil a šel pryč.

„Ahoj,“ zavrčel Tom a vydal se za ním. Bill se chystal zamknout se v kuchyni, když Tom strčil nohu do dveří a položil ruku na kliku. „To na mě vyskočilo, když jsem přepínal programy. Chystal jsem se to přepnout.“

Bill si odfrkl. „Jistě.“
„Nejsem gay!“ řekl Tom důrazně.
„Oh? A co Andreas?“ Odpověděl Bill bez přemýšlení. V tom vykviknul a přitiskl si ruku na pusu, zatímco se snažil opět zavřít dveře. Neušel mu Tomův potemnělý výraz.

„Jak sakra víš o Andreasovi?“ Nenechal ho zavřít dveře a naklonil se k němu nebezpečně blízko.

„Kdo říkal něco o Andreasovi?“ Zeptal se Bill roztomile.
„Nečetl jsi můj deník, že ne?“
„Ty máš deník? Vždycky jsem si myslel, že deníky jsou pro holky,“ zasmál se Bill nervózně dřív, než si uvědomil, co řekl. Mohl se stejně tak dobře vrhnout z okna.
„Ty malý-„

Bill vyjekl a rukama si přikryl obličej, aby jej chránil před případnými ranami.

Tom okamžitě zavřel pusu, mírně pobavený z obrazu před sebou. Neměl v úmyslu toho kluka bít – koneckonců, bít Billa, by bylo, jako bít holku.
Ale Bill zřejmě cítil, že je potřeba prosit o odpuštění.

„Omlouvám se, že jsem četl tvůj deník, nudil jsem se a myslel jsem si, že jsi roztomilý, a omlouvám se za to… ehm… ve tvé posteli… jo.“

„Co přesně jsi dělal v mé posteli?“ Zeptal se Tom. „Počkej, říkal jsi, že sis myslel, že jsem byl roztomilý?“
„No… možná,“ Bill dal ruce dolů, když viděl, že je jeho tvář v bezpečí, a místo toho si hrál s lemem svého trička. Záměrně ignoroval první otázku.

Tom si povzdechl a zavrtěl hlavou. Otočil se a zamířil ke svému pokoji, pokynul Billovi, aby ho následoval. Bill zamrkal, zmatený z jeho vlastních myšlenek, ale šel za Tomem. Sedli si na jeho postel, ale nedívali se na sebe.

„Nikdy to nikomu neříkej…“ začal Tom.

„Komu bych to měl říkat?“ protočil Bill oči. „Kromě toho, není se za co stydět.“
Tom pokrčil rameny a konečně se podíval na Billa. Všiml si, jak je krásný a křehký, a nemohl si pomoct, ale měl pocit, že je mu zase patnáct a je ve svém pokoji poprvé s dívkou.
Zmínka o Andreasovi mu mírně rozvířila mysl a tváře mu lehce zrůžověly. S jeho tehdejším nejlepším přítelem se to vše tenkrát stalo z hloupého rozmaru, po několika panácích vodky a většinu z toho si nepamatoval. Jistě, líbilo se mu to, ale nikdy se nesnažil ulovit nějakého dalšího kluka.

„A ty jsi gay?“ Zeptal se Tom náhle.

Nejradši by za ním zabouchnul dveře. Napadlo ho, jak je hloupý, že dělá situaci ještě nepříjemnější, než je.
„Já nevím,“ zamumlal Bill. „Možná.“
Tom si nebyl jistý, jak by měl odpovědět, a poškrábal se na krku.

Poté, co tam zůstali v trapném tichu, Bill prohlásil, že si jde lehnout, a zamířil do obývacího pokoje. Lehl si na gauč. Tom ho sledoval s provinilým pocitem v žaludku. Chtěl promluvit a říct Billovi, že by mohl opět spát v jeho pokoji – koneckonců, byl host.

Ale Bill nebyl jeho host. Takže mlčel a nechal Billa ležet na gauči.

***

Tomův večer začínal úžasně. Zrovna lenošil v jídelně, když mu v kapse začal vibrovat mobil. Zvedl jej, aniž by se podíval na jméno volajícího.

„Haló?“ zavrčel.
„Tomi? Proč jsi mi neřekl, že jsi zpátky?“ vyjekla vzrušeně dívka na druhé straně.
Tomovo obočí pomalu vylétlo nahoru a úsměv se mu rozšířil přes celé rty. „Katjo?“
„Musíme si vyrazit!“
„Rozhodně,“ řekl Tom bez váhání. Katja byla báječně pohodová. Nevyžadovala víno a večeři a celé tohle utrpení. Už téměř mohl cítit napětí v tříslech, když jen pomyslel na kouření, které ho jistě ten večer čeká.

„Nechceš přijít? Nezapomněl jsi, kde bydlím, že ne?“

Tom se ušklíbl. „Nezapomněl, i když jsem se snažil.“
Slyšel Katjin úsměv po telefonu. „Skvělé. Tak se uvidíme za chvíli?“
„Jo. Čau.“ Skončil Tom hovor a prakticky vběhl do svého pokoje. Potřeboval sprchu.

Prudce otevřel dveře do koupelny a odtáhl sprchový závěs. Třísla se mu napnula ještě více z toho, co uviděl.

Na zlomek vteřiny si myslel, že má ve sprše nádhernou brunetku s nejlepším zadkem, jaký kdy viděl. Tom s otevřenou pusou zíral na ten zadek a úplně zapomněl na pojem ´respekt´. Jeho chvíle byla zničena, když se postava otočila. Tomovy oči se setkaly s Billovým mužstvím. Zaječel a skočil zpátky, srdce se mu rozbušilo.

Bill byl zmatený. Chvíli na sebe zírali, až Bill prolomil ticho, zakřičel a rukou si zakryl rozkrok.

„Vypadni!“ Vyštěkl a volnou rukou popadl sprchový závěs.
Tom se vzpamatoval ze šoku a začínal být naštvaný. Chytil Billa za ruku a zabránil mu v zatažení závěsu. Naklonil se dopředu, tvář měl jen pár centimetrů od té jeho.

„Co sakra děláš v mé koupelně? V mé sprše?“

„Já… já jsem tady nechal všechny šampóny.“
„A nemohl by sis je vzít a odnést do druhé sprchy?“
Bill odvrátil pohled, ústa mu cukla směrem dolů.

Rozhostilo se ticho. Neozývaly se žádné zvuky, kromě pravidelného stříkání sprchy. Tomova ruka stále ještě svírala Billovu, klouby mu zbělely a on těžce polknul. Dozvěděl se dost na to, aby se uklidnil. Podíval se na Billa a dech se mu zasekl v hrdle, když opět nabyl dojmu, že Bill je holka.

Nádherná, nahá, mokrá dívka.
Oči měl sklopené dolů, z řas mu kapala voda. Kůže se mu leskla a černé vlasy měl přilepené na hrudi a krku. Bill byl ohromující. Vzhlédl a uviděl Toma, jak na něj zírá. Odtáhl od něj ruku a přitiskl si ji k hrudi.

„Omlouvám se,“ řekl tiše. „Hned půjdu ven.“

Tom k jeho údivu zavrtěl hlavou.
„Já půjdu do druhé sprchy,“ zamumlal a přinutil se od něj odvrátit pohled.

***

Když se Tom vrátil, světla byla ztlumená. Dredy měl rozpuštěné ještě z toho, jak si s nimi Katja hrála a kroutila jimi svými prsty.

Šel rovnou do kuchyně a uviděl malý vzkaz od Gordona na lednici.

Dnes jsem zaneprázdněný! Vrátím se zítra. Obslužte se sami.

Tom popadl krabici mlíka a napil se přímo z ní, dokud neuhasil žízeň. Vrátil jej zpátky do lednice a hřbetem ruky si otřel ústa. Když procházel obývacím pokojem, rozhodl se, že má náladu na to, pustit si nějaký dobrý akční film.

Bez rozhlédnutí popadl z police dálkové ovládání a se zachrochtáním se uložil na gauč. V tu chvíli vyjekl, posadil se a uvědomil si, že sedí na jiném těle.

Bill ležel na gauči, a bylo jasné, že jeho spánek byl právě přerušen. Přitiskl si zápěstí k hrudi, zíral na Toma a zakňučel.

„Ježiši, jsi v pořádku?“ vydechl Tom. Popadl Billa za ramena a vytáhl ho nahoru. Nemohl uvěřit, že byl tak hloupý a zapomněl, že Bill tady spí – nakonec, byl to on, kdo ho donutil spát na gauči.
„Bože, spal jsem už tak dlouho,“ zakňučel Bill a promnul si oči druhou rukou. V zápěstí mu bolestně pulzovalo. „Proč sis zatraceně sedl na mě?“
„Neviděl jsem tě, omlouvám se,“ Tom se kousl do rtu a pozoroval, jak Bill roztřeseně vstal a stále si držel bolavou ruku. „Přinesu ti nějaký led.“

Bill přikývl a sledoval Toma, jak zmizel zpět do kuchyně. Uvědomil si, s trochu poťouchlým úsměvem, že Tom téměř ležel na něm. Ne tak docela na něm, ale přesto. Také si pamatoval na cucflek na Tomově krku, a pocítil trochu závist. Cítil se ohledně Toma trochu majetnicky a ty holky na fotkách vypadaly jako děvky, kýčovitě, nebyly pro Toma dost dobré. Bill žárlil na ty holky, ať už byly jakékoliv, ležely pod ním, cítily ho v sobě, dotýkaly se jeho kůže, ochutnaly jeho rty. Bill se zachvěl, proklínal sám sebe, že se nechal opět unést svými myšlenkami.

autor: Buyyouadrank

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

original

8 thoughts on “In the Privacy of His Room 2.

  1. Je mi ľúto, že sa Bill v Tomovi sklamal 🙁 Tom sa k nemu fakt nesprával veľmi pekne, ale mám taký dojem, že Billova prítomnosť naňho začína pomaly, ale isto pôsobiť 😀

  2. Súhlasím s Kirsten, mrzí ma ,že prvé stretnutie Billa a Toma nedopadlo tak ako si Bill predstavoval,a že to takto pokračovalo aj ďalej.
    No mám taký pocit,že Bill nie je Tomovi až tak ľahostajný. Už teraz sa teším,ako  bude mať Tom po čase plnú hlavu myšlienok naňho :3
    Ďakujem za diel 🙂

  3. Ohoho, tohle je proste skvela povidka 😀 hodne jsem se pobavila, myslim, ze to nebude trvat dlouho a Tom propadne Billovu kouzlu ^^

  4. Celý týden jsem se neskutečně těšila na pokračování a bojovala jsem s nutkáním si ho přečíst  v originále na THF. 😀 Díky za překlad. 🙂

  5. Skvělý díl! 🙂
    Já se Tomovi ani nedivím 😀 Jeho ranní reakce byla podle mě ještě celkem v pohodě, já bych na přítomnost cizího člověka v mé posteli reagovala daleko hůř 😀 Naprosto chápu, jak divně se musel cítit ohledně toho, že nějaký Bill je u nich doma a ještě k tomu v jeho posteli. Je jasný, že nemohl být na Billa hnedka milý 😉
    Jenom je mi trošku líto Billa 😀 Ono je totiž nejhorší, když si člověk vysní druhého člověka podle toho, jaký chce, aby byl. A pak je to zklamání fakt velké, že je ten člověk jiný. Tak doufám, že se Tom brzy ukáže v trošku lepším světle 😉 Zatím vlastně neměli kluci čas se pořádně poznat a v těch trapných momentech to fakt nešlo 😀
    U dílu jsem se dneska skvěle pobavila, moc děkuji za překlad! 🙂

  6. Těšila jsem se na další díl a konečně je tady a je opravdu skvělý.
    Je mi Billa líto za to, jak se k němu Tom chová, ale doufám, že se to brzy zlepší 🙂

  7. Věřím, že k sobě kluci už brzy najdou cestu 🙂
    Tohle je vážně úžasná povídka… Tenhle díl byl snad ještě lepší než ten první. Skvěle mi to sedlo, něco takového jsem si asi teď potřebovala přečíst 🙂
    Moc moc moc děkuju za překlad a budu se těšit na příští týden 🙂

  8. Začínalo to tak krásne romanticky a potom sa Tom zachoval ako blb. No ale pomaličky mäkne, takže sa teším na zbližovanie:)
    Ďakujem za preklad.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics