Denial 68.

autor: Mischy & Turmawenne
BILL

Večer jsme se u nás doma všichni sešli. Byl jsem za to hrozně rád. Dřív tomu tak bohužel díky Barbaře nebylo, a to mě moc mrzelo. Rodiče jezdili vyloženě za Nicki a za mnou. Teď jezdí ovšem za námi třemi, což pro mě je moc hezký pocit.

Tom uvařil naprosto výtečnou večeři. I moje mamka si od něj brala recept. Tom se snažil, byl celý nervózní, ale nakonec byl spokojený, když viděl, jak se večeře vyvedla. Nicki byla přímo nadšená, že vidí babičku a dědu. Než Tom připravil večeři, pořád kolem nich pobíhala.
Navíc ty nové doplňky a vybavení, co Tom koupil, byly úžasné. Všichni jsme se shodli na tom, že se mu to opravdu povedlo. Já jsem mu to ještě dokázal sladkým polibkem.
Nicki měla velkou radost z nových legín i ze stojánku na její drobné věcičky do vlásků. Jednoduše to byl skvělý večer, který jsme si všichni užili. U nás doma teď vládla harmonie, klid, legrace a hlavně láska.

„Ahoj,“ mávnul jsem rodičům ještě, když už se rozjížděli pryč. Jen jsem se na ně usmál a poté už zavřel dveře. Tom celou dobu stál po mém boku, ale teď se už rozešel zpět do kuchyně. Hned jak jsem zamknul hlavní dveře, došel jsem pak za ním.

„Broučků,“ pošeptám tiše a obejmu ho zezadu kolem pasu.
„Mmm,“ zasmál se a nalil si vodu.
„Chci ti něco říct,“ pošeptám mu zezadu do ouška a políbím ho na krk.
„Ehmmm?“ začne pít, avšak krk mi s úsměvem nastaví. Ne, žádnej Edward, budu hodnej. Zaculil jsem se a hned ho znovu a znovu políbil.
„Chtěl jsem ti moc poděkovat za to, co děláš. Jsem hrozně rád za ty změny, které tu probíhají. To, cos nakoupil, se mi opravdu moc líbí, jsem z toho nadšený. Jde mi ale i o ty další změny,“ pošeptám tiše a sjedu mu rukama po bocích. „Zavládla tu harmonie, láska, klid a já se s tebou cítím strašně dobře. Je mi tu s tebou krásně.“ Chci, aby to věděl. Tohle, co dělá a jak se chová, pro mě není samozřejmostí. Tom odložil sklenici, a když se ke mně otočil čelem, ještě si roztomile olizoval rty od pití.
„Mně s tebou taky,“ usměje se sladce a políbí mě. „Jsem rád, že vidíš nějakou změnu a… cítíš to. Snažím se,“ vyjede mi dlaněmi po pažích k ramenům. A snaží se až moc. Ani by se snažit nemusel a vše by bylo dokonalé. Je to můj brouček.



„Já vím,“ pošeptám a sklopím trošku oči. „Jsi to nejúžasnější, co mě v životě potkalo,“ podívám se mu zpříma do očí. Pohladil mě rozněžněle po tváři a poté mě objal kolem krku, načež se ke mně přitiskl.
„Jsem rád, že tě mám,“ šeptne a stáhne kolem mého krku ruce pevněji. Tohle je nádherný slyšet.
„To já taky,“ usměju se a obejmu jej kolem pasu. „Ale mám problém.“
„Jaký? Pokazil jsem něco?“ zašeptá, aniž by se ode mě na centimetr vzdálil. Ah, hned si dělá starosti.
„Ne, ne,“ zakroutím mírně hlavou. „Mám trošičku abstinenční příznaky,“ zakňučím.
„Ty? Jaký? Vždyť nejsi na ničem závislej, prosím tě,“ zavrtí hlavou a dá mi pusinku na ucho. Jak to jen může říct? Vždyť právě naopak!
„Teď jsem právě zjistil, že jsi na velkém omylu,“ na oko posmutním.
„Co?“ odtáhne se udiveně. Nechápavě se mi podíval do očí. „Na čem?“
„Jsou to dvě věci, a přitom jen jedna…“ pošeptám. Maličko si ho poškádlím, mazlíčka. Tom se ke mně náhle bojácně schoulil.
„Moje krev, Edwarde?“ šeptne vystrašeně, načež se začne šíleně smát.
„Ne,“ zasměju se a zvednu mu hlavičku. „Jsi to ty a tyhle sladké polštářky,“ přejedu mu palcem po rtech.
„Hmm,“ usměje se. Dá mi pusu na prst a vzápětí se mi něžně vpije do rtů. Jak já se na tohle těšil. Já ho vážně potřebuju, on je doopravdy moje droga.

„Mhfff,“ zafuněl jsem jen tiše nosem a začal ho jemně líbat. Byly to ty něžné a jemné polibky, které doprovázelo jen mlaskání našich rtů. Tom se ke mně přivinul a s láskou mi to oplácel. Hladil mě při tom prsty ve vlasech, jak to mám rád. Vyjel jsem mu dlaněmi po bocích, načež jsem je stiskl.

„Moc tě miluju,“ pošeptal jsem mu do polibků.
„Mhh, já tebe,“ vydechne vzrušeně a víc se ke mně přitiskne. Sjel mi nehty jemně po šíji a poté začal jazykem obepisovat mé rty. Zdá se mi to, nebo má trošku chutě? Opravdu se mi zdá vzrušený. To už na něm vycítím.
„Mhhh, já tebe víc,“ přitisknu se k němu silněji a povystrčím jazyk, čímž si začnu s tím jeho pohrávat mimo naše ústa.
„Na to zapomeň,“ vzdychne slastně, avšak svými rty se přesune na můj krk, kde mi začne sát kůži a zaplavovat tepnu mokrými polibky. Ah bože, to mi dělá snad naschvál. Ať nečeká, že se po tomhle nějak udržím. Při tom mi sjede po pažích. To jsem se už neudržel, sjel mu dlaněmi na zadeček a stiskl ho. Poté se z mých úst vydral tichý sten, při kterém jsem už téměř zavřel oči. On moc dobře věděl, jak jsem byl na krk citlivý.

„Mhfff,“ zafuněl tiše nosem, jímž se mi otřel o čelist a hned poté mě pošimral špičkou jazyka na hrdle.

„Tomi, už se půjdeme koupat?“ ozvalo se náhle ode dveří. Do prdele, Nicki. To Tom s tichým zakletím přestal a poodtáhl se ode mě. Olíznul jsem si rty a podíval se na něj.
„Hned tam budu, hm?“ usmál se na Nicki, která postávala nahá v bačkůrkách u futer a v rukou držela kyblík s jinými hračkami. On je prostě zlatej. Někdo jiný už by nadával.
„Tak jo,“ pokývá malá hlavičkou a rozejde se zas pryč.
„Ta její malá prdelka mě fascinuje,“ zasměje se tiše Tom, načež se ke mně přivine. Ještě snad budu žárlit na naši malou princeznu.
„Ohm,“ rozesměju se a obejmu ho. „Já chci taky takovou malou prdelku, aby tě fascinovala.“
„Ta tvoje mě fascinuje v jiném směru, neboj,“ poplácá mě po zadku s roztomilým zakřeněním.
„V jakém?“ povytáhnu obočí, přičemž se culím.
„V tom sexuálním, tupče. Přece mě nebude fascinovat, jakože vzrušovat, zadek tvýho dítěte,“ převrátí oči v sloup a odtáhne se. Ten to zase trošku jinak pochopil, ale dobře.
„Ah, takhle jsem to nemyslel,“ přitáhnu si ho ještě k sobě. „To je mi jasný,“ usměju se a dám mu pusinku.

„Běž teda vykoupat tu zlobivku a… já na tebe budu čekat v ložnici, hm?“

„Taky by ses měl umejt,“ dá mi pusu na oplátku.
„Však se neboj, budu tě čekat umytý a voňavý,“ zasměju se tiše, načež ho ještě políbím.
„Fajn,“ pohladí mě po boku a s úsměvem odejde za Nicki. Já jsem mezitím odešel do ložnice, kde jsem se svlékl a pak použil druhou koupelnu. Vysprchoval jsem se, oholil a zase se svěží vrátil do ložnice. Dnešek byl skvělý, vydařil se, ale chtěl jsem zase maličko klidu jen pro nás dva. Nešlo mi o sex jako o to, že ho budu mít zase pro sebe. Budu ho smět bez ostychu a ohledů na Nicki líbat a dotýkat se ho. Vzal jsem si na sebe jen čistě bílou košili, která byla o pár čísel větší, takže mi byla pomalu po stehna. Nechal jsem si ji nahoře porozepnutou.
Ještě jsem si rovnal nějaké věci v nočním stolku, když se otevřely dveře a vběhla do nich Nicki už v pyžámku.

„Tak utíkej dát taťkovi pusu a půjde se do hajan,“ popoháněl ji Tom, který se řítil hned za ní v černých, upjatých boxerkách. On je tolik sexy, bože. Za každé situace.

„Dobrou noc, tatínku,“ začala se na mě hned Nicki šplhat, abych jí věnoval pusu. Jaj, to ji radši vezmu. Ani jsem si pod to nic nevzal.
„Dobrou noc, zlatíčko a ať se ti něco moc krásnýho zdá,“ vyzdvihnu ji a dám jí pusinku.
„Tobě taky, tatí,“ dá mi další na oplátku. „A nezlobte tu,“ pohrozí mi prstíkem, načež se začne hihňat. Oh, no kde ta to pobírá.
„Ale, ale, hlavně abys nezlobila ty,“ dám jí ještě pusinku na spánek a nechám ji už odcupitat. Čapla Toma za ruku, který až teď ode mě odtrhl zaujatý pohled a odtáhla ho s sebou k sobě do pokoje jako svého plyšáka. Klasika. Jen jsem se nad tím usmál. Poté jsem na Toma už jen čekal. Trvalo zhruba deset minut, když se ve dveřích objevila jeho silueta. Tiše za sebou zavřel dveře a skočil ke mně do postele.

„Ty si dneska vážně koleduješ,“ zasmál se.

„Vážně? Proč?“ podívám se na něj s nevinným úsměvem. Ležel jsem už v takovém polo sedu s pokrčenýma nohama.
„Protože seš sexy jako nějaká malá coura, co se mě tu právě snaží svést za zády mého manžela. Máš jediný štěstí, že ty už brzy budeš můj manžel,“ broukne pobaveně a už ze mě začne nedočkavě tahat tu bílou košili jako hravé štěně. Ohh, no bože… řekl malá coura? Sakra… asi jsem se zbláznil, ale tohle se mi líbí.
„Mhh, tak malá coura, ano?“ poroztáhnu nohy od sebe a ačkoli klečí, tak si ho k sobě víc přitáhnu.
„Přesně jako malá coura,“ kousne se do rtu. Pohladí mě dlaní pod košilí po penisu, skloní se ke mně a začne mi hned olizovat levou bradavku, do níž začne během chvilky i kousat. Noo, tohle bude zajímavá noc. Hned mě takhle vydráždit, to je nebezpečný.
„Ouuu,“ zakňučím, přičemž mu vjedu do copánků prsty. Trošku jsem se prohnul v zádech. „Nevěděl jsem, jestli se ti tohle bude líbit, tak zvláštně sis… sis mě prohlížel,“ oddechnu.
„Hmmhhh,“ zabručí vzrušeně. Miluju tyhle zvuky. Dokázal bych ho poslouchat celý den i noc. Vyjede mi dlaněmi po bocích, čímž mi košili vyhrne. „Pěkně ses umyl?“ pošeptá, zatímco se přesune k druhé bradavce, po níž začne spirálovitě přejíždět špičkou jazyka.
„A taky do hladka oholil,“ pošeptám, přičemž vzdychnu. Pohladil jsem ho po ramenu a jemně do něj zatnul prsty. Každý jeho dotyk pro mě byl natolik intenzivní, že jsem měl chuť někdy křičet.

„Mfff,“ zafuněl nosem a už se polibky sunul po mém břiše dolů, ale přístup mu znemožnila košile.

„Napřed musíš odstranit tenhle… hadřík,“ pousměju se a semknu ho mezi stehny, jak u mě klečí. On se však jen arogantně ušklíbl a silou mi roztáhl stehna od sebe, čímž se mi vyprostil. Pak mě vzal za zadek a přehodil mě na břicho. Snad mi nechce naplácat, to jsem měl dělat já jemu.
„Huh,“ vydechnu jen a pootočím k němu hlavu. Netrvalo dlouho a už jsem klečel na čtyřech a on mi vyhrnoval košili výš. Ahm, aha… s tím jsem nepočítal, ale proti tedy nejsem. Jen jsem pootevřel rty a tiše vydechl. Uvolnil jsem se a nechal ho, líbilo se mi to od něj a věřil jsem mu, ať se mnou dělal cokoli. Náhle mě však pleskl přes zadek a roztáhl mi od sebe půlky. Nestydím se před ním, ale tohle je zatraceně intimní. Já mu to sice dělám taky, ale já tohle zažívám prvně. Svíral je v dlaních a mačkal. Tak přeci jen splnil má očekávání.
„Mhh,“ vydechnu a prohnu se v zádech, čímž na něj zadek ještě vyšpulím. Po chvíli mě pohladil prsty po otvoru, ale poté mě vzal za stehna a přitáhl si mě po posteli až k sobě. Uhm, netuším, co má v plánu. Nemám strach, ale nečekal jsem to. Jen jsem nasucho polknul a pootočil se na něj. Kousl jsem se do rtu a čekal.

„Ještě budeš křičet a prosit, abych přestal,“ vydechl mi na otvor horký vzduch. Následně mě začal prsty roztahovat, ale zatím pouze tak, že do mě nic nestrčil. Prakticky mi jen od sebe roztahoval půlky.

„Uhmm,“ olíznul jsem si rty a uvolnil se. „Je to možné, věřím tomu, ale vím… že mi neublížíš.“
„A proč bych to asi tak dělal, bože.“ Téměř jsem slyšel, jak protáčel oči. A to mu chce člověk ukázat, jak moc mu věří. Ucítil jsem na pokožce jeho horký dech a hned na to mi od varlat vyjel jazykem až po otvor. Kousl jsem se do rtu a tiše vydechl slastí.
„Já vím, že ne,“ šeptnu a zcela se uvolním, div si na postel nelehnu. Pohladil mě dlaní po penisu a začal mi otvor olizovat. Kroužil kolem něj, dokud neustal na prostředku. Pak jazyk zpevnil a po špičku s ním do mě zajel. Uhh! To je tak… ježiši, to už… to je skvělý! Hned na to mi po otvoru však začal kmitat.
„Mhaaa,“ trošku se stáhnu, ale hned na to zase povolím. Chtěl jsem to naplno vnímat. Ještě více mi od sebe roztáhl půlky, načež se ponořil hlouběji. Začal mi zadek přímo vylizovat. Jen doufám, že ho nijak neodpuzuju. Umytý jsem naprosto perfektně, na tom já si zakládám, i kdybychom se spolu jen mazlili. Mohl jsem cítit, jak funí nosem nebo slyšet mlaskání, které se od jeho činů neslo. To mě vzrušovalo snad ještě víc.

„Ohh, ještě,“ oddechnu a zatnu prsty do prostěradla. Občas jsem sebou lehce cuknul, bylo to citlivé a já opravdu vnímal každičký pohyb jeho jazyka, i horký dech na pokožce.

„Mfff,“ zafuněl vzrušeně. Znovu mě celého dlouze prolíznul a poté se opět soustředil jazykem pouze na můj otvor. Šimral mě s ním, kmital, olizoval nebo s ním do mě zajížděl. Uběhlo nejméně deset minut, co se to opakovalo a on neustále pokračoval. Přitvrzoval. Cítil jsem se, jako bych byl na pokraji šílenství. Já už si i něco tvrdšího vyžadoval. Já omdlím nebo zešílím, já to vím. Tohle se nedá vydržet. Chci ho víc, mnohem víc! Fňukal jsem, kňučel, a to doslova. Neustále jsem sténal a domáhal se ho víc. A pak nastal okamžik, kdy přestal. Nalíznul si palec, zatlačil mi s ním proti otvoru a vklouzl do mě po první článek prstu. Dál ovšem nešel. Tlačil mi ze všech stran na otvor, jak mě roztahoval, aniž by dělal něco dalšího. Až po notné chvíli mě začal líbat po bedrech. Je opatrný a hodný, je to od něj hezké. Jenže já se cítím vážně dobře a chci víc, chci ho hlouběji. Snad jsem zadržel i dech. Bylo to pro ně něco nového, ale zároveň něco, co jsem chtěl od tohoto okamžiku znovu a víc.

„Mmh,“ oddechnul jsem tiše a jeho prstík v sobě na okamžik sevřel. Nebolelo mě to, ani mi to nebylo nepříjemné. Chtěl jsem jen vyzkoušet, jak tohle funguje. „Lásko, prosím… víc,“ vyřknu své přání. Poslechnul a prst ze mě vytáhl. Místo toho si ocucal ukazováček a zatlačil s ním proti mému otvoru. Hned vnikl lehce dovnitř. Nejdřív s ním zakroutil a poté ho pomalu zasunul až na konec. Nikde se ovšem nedotýkal. Nejspíš se mě snažil ještě víc potrápit. To jsem jen tlumeně oddechl a mírně ho uvnitř sebe sevřel. Je uvnitř mě celým prstem. To je dobré. Nebyl jsem nijak napnutý, jen jsem se ho snažil víc cítit, ačkoli víc už to snad ani nešlo.

„Jo… dotýkej se, prosím,“ zašeptám a pootočím k němu hlavu. Natáhl jsem k němu potom i ruku. On mi ji však zase stáhl. Ještě párkrát prstem zatočil a vytáhl ho. Lehce mě plesknul po zadku, chytil mě za půlky a roztáhl. Oh né, já ho chci uvnitř. Pak mi na otvor flusnul. Cítil jsem, jak do mě pomalu natékají jeho sliny. Mhh, připravuje si mě, to se mi líbí.
„Ouuuh,“ zamračil jsem se a trošku zadek povystrčil. Plivnul na mě ještě jednou a pak mě pustil. Hned na to jsem v sobě opět cítil jeho prst. To je to, co chci, tebe. Tentokrát do mě lehce zajel. Pohladil mě dlaní po zádech a pak to přišlo. Bříškem prstu mi přejel po výběžku o velikosti lískového oříšku a tím spustil tok slasti v celém mém těle. Pane bože, já budu křičet, jestli tohle bude dráždit víc. Tohle je něco nepopsatelného. V zádech jsem se prudce prohnul a zároveň s jeho dotykem nahlas zasténal.
„Bože, bože… ohh, Tomi,“ zavzdychám a v okamžiku se mi roztřesou nohy. Něžně mě začal líbat po zadku a přejíždět mi po prostatě. Trhaně jsem oddechl a sevřel ho uvnitř sebe.

„Mhhh,“ zavřel jsem oči a za každou cenu jsem se snažil k němu nějak víc natisknout. Proto mě k sobě víc přijal do náruče a volnou rukou mě objal kolem boků, po nichž mě hladil. Druhou rukou už přitvrdil a začal mi do prostaty přirážet. Bože, co budu dělat, až uvnitř mě bude více prsty nebo on sám? To dostanu mrtvici nebo infarkt. Však už šílím z tohohle. To moje tiché oddechování ustalo, jelikož se proměnilo v hlasité vzdychání, prosík a křik do polštáře. Věděl jsem, že tohle nevydržím nějak moc dlouho. Bylo to pro mě silné, šíleně intenzivní a nádherné.

„Ahh, Tome,“ vydechnu a chytnu ho za ruku, kterou mě držel víc u sebe. „To je… tak nádherný,“ zasténám. Pouze tiše zamručel a prstem ze mě vyjel. Opět si naslinil prst a zatlačil se do mě, ale tentokrát ovšem byly dva. No a to je můj konec. Nikdy jsem si nemyslel, že by to mohlo být až tak překrásný, ale teď už chápu. Kupodivu s nimi do mě zajel poměrně snadno. Opět si vyhledal moji prostatu a začal do ní šťouchat a přejíždět po ní, aby mě uvolnil, zatímco už mi polibky zadek přímo zaplavoval. Vůbec jsem se nespletl. Nedokážu se už držet v klidu, při téhle slasti je to nemožné. Cítil jsem v těle nepopsatelný pocit, který se mnou šířil. V podbřišku jsem měl přímo ohňostroj, ale nechtěl jsem, aby to skončilo. Chtěl jsem se s ním ale také mazlit, mít možnost mu dělat dobře. Nechci, aby dělal dobře jen on mně. I já si ho chci patřičně užít a hlavně ho uspokojit.

Nahlas jsem vzdychal a kroutil se. Nedokázal jsem už jen v klidu klečet, naopak jsem se vrtěl, boky proti jeho prstům snad i občas přirazil. Něžně mě u toho kousal do zadku a prsty neustále přitvrzoval. Když jsem byl pořádně povolený, přímo je do mě vrážel a silně mi prostatu masíroval. Netušil jsem, že to půjde snadno. Jenže on to se mnou umí, takže není divu.

„Já-já už to nevydržím,“ zaskučím a prohnu se v zádech. Cítil jsem, jak mám plná varlata, jak se vyloženě potřebuju udělat, jelikož tohle se mnou dělá neskutečné věci. Ty zvuky, jeho dech, jeho doteky a prsty mě dělaly šíleného.
„Tak se vystříkej,“ vydechl vzrušeně a ještě přitvrdil. Tvrdě do mě přirážel a neustále zrychloval. Vytvářel ve mně tlak, přičemž se snažil i prsty pokaždé přes celou prostatu přejet. Ještě jednou silně přirazil a přišel na mě nepopsatelný orgasmus. Bylo to dlouhé a intenzivní jako nikdy předtím. Tohle jsem v životě nezažil a chci to zažívat znovu, ale jen s ním. Celý jsem se mu na té posteli zkroutil a jen ztěžka oddechoval. Jen jemně jsem si po penisu přejel a už jsem vystříkl znovu. Třásl jsem se jako nějaký malý drahý pes a stejně tak jsem i kňučel a sténal jeho jméno, v čemž mi mírně bránil nepravidelný dech.

Nedokážu se snad uklidnit. Tohle mě rozsekalo. Myslím, že to byl další krok, podstatný krok v našem společném životě. Tohle je hodně důvěrné a pro mě to vážně hodně znamená. Tom už mě pouze líbal po bedrech, hladil po boku a jemně mě prsty projížděl. Po chvíli jsem se začal otáčet, chtěl jsem k němu. Potřeboval jsem ho mít nablízku, moci ho teď líbat a mazlit se s ním. Navíc jsem mu chtěl tohle vše mnohokrát oplatit. Začal jsem ho líbat, a když jsem se uklidnil, oplácel jsem mu to. Laskal jsem ho, hladil. Když už se ovšem dostávalo na víc, Tom mě odmítl se slovy, že je po dnešku unavený a zítra brzy ráno vstává k doktorce, takže jsme se nakonec pouze mazlili a líbali, u čehož mi stejně během chvilky usnul s rozkošně pootevřenou pusinkou.

Hned ráno jsme se společně vypravili do města. Zavezli jsme s Tomem Nicol do školky a já poté zavezl Toma k lékaři. Byl bych býval nejraději, kdyby se mnou jel do práce, ale věděl jsem, že tohle je nutné. Rozloučil jsem se s ním, načež jsem se rozjel do práce. Byl to klasický všední den s tou výjimkou, že šel Tom k lékaři.

Stále jsem čekal, kdy Tom přijde. Nechtěl jsem ho nějak rušit, když šel k lékaři, to se opravdu nehodilo. Ovšem když už nastala doba oběda, zavolal jsem mu. Měl jsem o něj starost, také jsem chtěl vědět, co mu doktorka řekla. Navíc, myslel jsem si, že se pak vrátí do práce, což zatím neudělal. Horší překvapení pro mě bylo, že byl nedostupný, takže jsem i volání uznal za marné. Je mi divné, že by se až tak zdržel u doktorky. Možná šel ještě na nějaké vyšetření, ale tak, aspoň ten mobil by mi mohl zvednout a hlavně ho mít zapnutý.
Zkusil jsem to ještě párkrát, ale bylo to marné, takže jsem to vzdal. Kolem půl třetí jsem vyjel z práce a šinul si to rovnou do školky, kde jsem nabral Nicki a jel domů. S Nicki jsme si chvíli hráli, ale potom kamsi zmizela s tím, že si jde hrát. Já jsem pro změnu šel něco dělat do kuchyně. Když jsem měl hotovo, šel jsem si sednout do obýváku, kde jsem jen četl nějaký časopis, přičemž jsem stále sledoval hodinky.

autor: Mischy & Turmawenne

betaread

4 thoughts on “Denial 68.

  1. No opäť sexom nabitá kapitolka 😀
    Som rada, že sa Billovi submisívna pozícia páči, ale myslím, že ten začiatok bol z Tomovej strany trošku rýchly (teda myslím, že sa mohol uistiť, že to Billovi nevadí skôr, ako s tým začal, lebo doteraz sa o tom nebavili .. teda aspoň myslím, lebo s mi nič také nevybavuje :D)
    A ten koniec, že Tom nedvíha telefóny. Mám trochu obavy, čo sa stalo, prípadne zas stane.

  2. Aj jaj. Tak pekne to začalo a zase sa opakuje Tomovo ignorantstvo. Musí vedieť ako sa o neho Bill bojí a on si sobecky vypne mobil??? Som zvedavá čo sa zase dozvedel a kam sa odtrepal. Dúfam, že niekde v bare zase nepodvádza.

  3. Jejej, cítím problémy! 😀
    Maličko mě ale z mé strany zamrzelo, že když byl Tom nedostupný a ani když nebyl doma, tak první, co mě napadlo, že je Tom zas na něco naštvaný nebo má zase nějaké depky a má pocit, že jej Bill nemá rád nebo něco. Je to ode mě hloupé, že hnedka myslím na tohle, ale s Tomovou povahou se tomu asi nejde ani divit. Až po tomhle mě napadlo, jestli se Tomovi třeba náhodou něco nestalo.
    Jsem moc zvědavá na další díl a na to, co se s Tomem děje 🙂

  4. Já věděla že to nebude pohoda až do konce jen by mě zajímalo proč se Tom na konci předchozí kapitole tak zarazil.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics