Work Out 25.

autor: mohanrocks
„Kurva!“ vykřikl Tom. „Co tam dole provádíš?“ zeptal se s nelíčenou zvědavostí. Nechápal, jakým způsobem mu Bill působí ty jedinečné pocity. Právě prožíval nejúžasnější orální sex ve svém životě.
Bill se na moment odtáhl od jeho penisu. „Nemůžu ti prozradit svoje tajemství,“ usmál se lstivě. „Ale můžeš mě sledovat,“ dodal rajcovně.
„Nemyslím, že, doprdele, udržím oči otevřené. Je to tak dobrý,“ přiznal dredáč.
Bill pokrčil rameny. „Pak to asi zůstane tajemstvím,“ prohlásil a vrátil se zpět ke své činnosti.
„Miluju dobrá tajemství,“ vydechl Tom, když ho jeho společník vzal do pusy a začal pohupovat hlavou. Pokaždé, když Bill vyjel ústy nahoru, mohl Tom kolem svého žaludu cítit kmitající jazyk a tlak ocelové kuličky. Byl si jistý, že se díky svým pocitům dostal do nějaké alternativní dimenze, a během chvilky se udělal do Billových úst. Černovlásek všechno spolykal.

„Mmm, třešně,“ zamlaskal Bill a olízl si rty. Tom si lehl a dal si ruce přes oči.

„Sakra, Bille. Bylo to tak dobrý. Málem jsem to nezvládl,“ zamumlal.
„Oh, už to příště nemusím dělat,“ opáčil Bill jednoduše.
„NE!“ zařval rychle Tom. „Tedy… ne… to je v pohodě. Chci, abys to ještě někdy udělal.“ Začervenal se a Bill se rozesmál.
Podíval se na Tomovo dělo. „Třeseš se. Jsi pořád vyděšený?“ zeptal se a tentokrát to vypadalo, že se opravdu stará, místo toho, aby si z Toma dělal legraci.
„Ne, nejsem vyděšený,“ zašeptal Tom. Ačkoliv zrovna teď se jeho mysl snažila blokovat výjevy z filmu. „Bylo to prostě tak silný,“ dodal. „Jako, co to vůbec znamená? Tak silný, doprdele… Úplně,“ blábolil.

Bill vybuchl smíchy. „Kurva! Jsi jako ten chlap z videa s dvojitou duhou!“ Smál se jako blázen a pak najednou přestal a podíval se na Toma úskočným pohledem. „Nejsi… Ten chlápek z toho videa… nebo jo?“ zeptal se s vyvalenýma očima. Pusu měl zkroucenou do tvaru „oh“.

Tom se posadil. „Vážně si myslíš, že bych mohl být ten chlápek? Zní, kurva, jako by měl z těch duh celou dobu orgasmus. Mám na mysli… díky tobě jsem se vzdálil od toho být hetero a omezený, ale nejsem ten, kdo stříká kvůli duhám, Bille. Nejsem TEN chlápek.“ Potřásl hlavou, ale Bill nevypadal úplně uklidněný.

„Ale… když jsi popisoval svůj orgasmus, prakticky jsi citoval toho člověka z videa, slovo po slovu…“ obvinil Bill Toma.

Trenér na něj jenom zíral. Vypadalo to, že Billa nepřesvědčí. Takže zkusil odvrátit jeho pozornost ke slibu, který předtím pronesl. „Možná bys mi teď mohl udělat tu masáž zad, co?“ řekl opatrně.
Bill měl stále přimhouřené oči, ale pomalu přikývl. „Jo, dobře. Lehni si na břicho a já si sednu na tvůj zadek,“ prohlásil a pokynul Tomovi, aby se položil. „Což znamená, že nepochybně většinu času ucítíš na svých půlkách mojí erekci.“

Dredáč se podíval do jeho rozkroku a pak následoval instrukcí a lehl si. „Teď nevypadá, že by ti stál.“ Jeho hlas ztlumil polštář, na nějž si položil hlavu.

„To proto, že možnost, že bys byl chlápek s dvojitou duhou, totálně zabila moje vzrušení. Ale jestli budeš z mojí skvělé masáže sténat, jsem si jistý, že se hned vrátí,“ vysvětlil Bill lehce, zatímco se usazoval na Tomově zadku. „Tvoje půlky nejsou moc pohodlný,“ ušklíbl se.
Tom odfrkl: „To je tím, že posiluju. Mám svalnatej zadek.“
„Jo, ale já taky posiluju a můj zadek pořád vyzývá k popadnutí,“ odpověděl Bill profesionálním tónem a Tom zaslechl mlaskání něčeho, o čemž doufal, že je krém v Billových dlaních. „Když už o tom mluvíme, proč jsi mě nikdy nepopadl za zadek?“ zeptal se černovlásek bez obalu.

„Neposiluješ tak jako já, Bille.“ Tom se rozhodl ignorovat položenou otázku, protože se nechtěl do tohohle tématu pouštět, zatímco na něm Bill sedí.

Ale Bill to očividně nechtěl nechat být. „Měl bys mě za něj občas popadnout. Líbí se mi to, vážně.“ Začal přejíždět svýma jemnýma rukama po Tomových zádech.
„Mmm,“ zasténal trenér. „Možná tě za něj nechci popadnout,“ procedil skrz zuby.
„Nemožné,“ bylo vše, co na to řekl Bill.
Tom zavzdychal pod náporem příjemných pocitů spojených s masáží i nad tím, co se chystal povědět. „Oukej, možná tě nechci popadnout za zadek, protože pak bych se třeba nebyl schopný kontrolovat.“

Pořád nebyl schopný bavit se o sexuálních věcech příliš otevřeně. Možná, protože vyrůstal v prudérní domácnosti, ve které se o sexu nikdy nediskutovalo. Jistě, Tom byl už s mnoha dívkami, nicméně nikdy se nebavil ani o tom, ani při tom. Ale s Billem to bylo z nějakého důvodu, jejž nechápal, tak nějak snazší. Dělal pokroky.

Mladší z chlapců začal třít jeho kůži silněji a tvrději a Tomovi se zkroutily prsty u nohou. „Nechci, aby ses kontroloval. Rozhodně bys mě měl popadnout za zadek. Vlastně bys to měl udělat právě teď!“ prohlásil Bill a seskočil z Tomova zadku právě v okamžiku, kdy začala být masáž vážně dobrá.

Dredáč zavrčel: „Nebudu tě, doprdele, chytat za zadek, Bille.“ Vzepřel se na loktech. Přes rameno se podíval po svém společníkovi, ale ten byl pryč. Tom se zamračil a posadil se.

„Uhh, Bille?“ zavolal.
„Už tam budu!“ A pak byl slyšet smích. „Promiň, ale nejsem schopný říct to bez nějaké sexuální myšlenky. Jednou mě volala Kiran a řekla mi, že je čas na večeři, a já jí odpověděl: ´už tam budu´ a v tom samém momentu jsem se udělal, takže to mělo něco jako dvojitý smysl.“ Bill se pořád smál a něčím venku šramotil.
„Co tam, kurva, děláš?“ bylo vše, co na to Tom odpověděl.
„Uvidííííííš!“ opáčil Bill tajemně, což Toma znervóznělo.

Najednou se vchod do pevnosti otevřel a v něm stál Bill v těch nejtěsnějších bílých boxerkách, jež nenechávaly nic představivosti. Trenérovi spadla čelist.

„Ta-dá!“ Bill si dal ruce v bok a udělal malou otočku. „Můj zadek je v tomhle prádle nejvíc k popadnutí. Ačkoliv k tomu moje půlky lákají v čemkoliv, tyhle boxerky jsou tak měkké a těsné a pro tuhle činnost zkrátka perfektní,“ kývl a zamířil k Tomovi.

Tomův mozek nebyl schopný zpracovat, co se děje, protože byl fixovaný na Billovo útlé tělo v tom zatraceném prádle. „Já, uh…“

„Takže necháš mě tady jen tak klečet, nebo hodláš něco dělat se svýma rukama, nebo co?“ Bill pronesl tuto větu velmi vážným způsobem.
Tomovi to pořád nedocházelo. „Nebudu ti sahat na zadek na povel.“ Jeho slova byla pevná, ale pravdou bylo, že chtěl pravý opak.
„Proč ne? Dávám ti povolení!“ Bill nevěřil vlastním uším. „Nemusíš se bát, že tě nakopu do rozkroku nebo tak!“

„Počkat, cože?“ zeptal se roztěkaně Tom.

„Oh, no, do vysvětlování se nechci moc pouštět, protože to celé bylo jedno velké nedorozumění,“ protočil černovlásek panenky a odfoukl si vlasy z tváře. „Byl jsem jednou v obchodě a cítil jsem, jak mi někdo sahá na zadek, a zjistil jsem, že to je nějakej blbeček, tak jsem se otočil a nakopnul ´ho´“ – naznačil prsty uvozovky – „do ´koulí´.“ Další uvozovky. „Ale ukázalo se, že je to ve skutečnosti jedna stará dáma, která mi jenom sundávala ze zadku kobylku.“
Tom na něj zaraženě zíral. „Ty… ty jsi kopnul starou paní do rozkroku?!“ Byl někde mezi zděšením a záchvatem smíchu.
„Dostal jsem se přes to, Tome. Taky bys měl,“ opáčil klidně Bill. „A teď, kde jsme to byli? Oh, ano! U popadnutí mě za zadek.“ Začal se sunout k Tomovi.

„Absolutně ne,“ zavrtěl rezolutně hlavou trenér.

„Proč ne?“ zakňoural černovlásek.
„Už jsem ti to řekl! Nekontroloval bych se… A navíc, nelíbí se mi představa, že by to bylo takhle vynucený,“ vysvětlil Tom a pokrčil rameny, ale stejně pořád zíral na Billovy spodní partie.
„Oukej, tak ho jenom trochu zmáčkni,“ zkusil Bill smlouvat.
„Ne.“
„Jednu půlku?“
„Ne.“
„Co kdybych ti náhodou spadl na ruce?“ Bill zněl nadějně.
„No, teď už bych věděl, že to nebyla nehoda,“ ušklíbl se Tom.
Bill vyštěkl: „Do háje s tebou, Tome Kaulitzi, a s tvou chytrostí.“
„Bille, tohle je hloupý. Až se to stane, tak se to stane,“ zavrtěl dredáč hlavou.
Bill vypadal opravdu zklamaně. „Slibuješ, že se to jednou stane?“
„Slibuju,“ přikývl Tom.

„Oukej, fajn,“ vydechl černovlásek. „Pojďme spát. A budu spát v tomhle,“ ukázal na svoje těsné boxerky. „Takže hodně štěstí s tím nedotknout se mě bez povolení,“ ušklíbl se, ale pak se jeho výraz změnil na vážný. „Vážně. Nedotýkej se mě bez povolení. Pravděpodobně tě kopnu do koulí. Jdu si vyčistit zuby.“ Sotva to dořekl, už byl venku z centra, znenadání jako obvykle, ale i tak poskytl Tomovi dost času na to, aby si zezadu prohlédl jeho přednosti.

„Kurva, měl jsem ho za ten zadek popadnout,“ zamumlal Tom a podíval se frustrovaně na svůj opět napjatý rozkrok. Pak zaskřípal zuby a následoval Bila do koupelny, aby taky provedl očistu svého chrupu.

***

„Oh, hej,“ řekl Bill, pusu plnou pěny a zubního kartáčku.

Tom se zachichotal. „Je dobře, že si čistíš zuby po všech těch bonbónech, co jsi snědl.“
Bill si odplivnul a vypláchl si ústa. „Ústní hygiena je velmi důležitá, Tome.“

A Bill to věděl líp než většina lidí. Jednou byl vyzván k tomu, aby dva týdny nejedl nic jiného než sladkosti, a protože Bill nikdy výzvy neodmítá, pochopitelně řekl ano. A navíc sladkosti miloval, takže na tom neviděl nic špatného. Po čtrnácti vrtáních a plombách si uvědomil i stinnou stránku cukrátek. A od té doby už nikdy nepřijal výzvu s nimi spojenou. Ale jeho lásku ke sladkým věcem to neovlivnilo. Měl s nimi příliš dlouhý vztah na to, aby se jich jen tak vzdal. Ale aby si je mohl dál užívat, začal věnovat zvýšenou pozornost dentální hygieně.

„To máš pravdu,“ odpověděl Tom a vytáhl si kartáček. „Musíš zabít cukrový hmyz.“

Bill vyvalil oči. „Co… co… cože?“
„Cukrový hmyz. Víš, že žije ve tvé puse, ne?“ Billův výraz Tomovi přišel k smíchu. „Tohle mi vždycky říkala máma, aby mě donutila si čistit zuby,“ trhl Tom rameny a nanesl si na kartáček pastu.
„Oh… haha, jo.“ Černovlásek předstíral, že nějaké brouky pouští z hlavy, ale ve skutečnosti ho dost vystresovala představa hmyzu žijícího v jeho zubech.

„Vyčistím si zuby znovu,“ prohlásil rádoby lehce. „Někdy si je čistím dvakrát, však víš, pro svěží dech.“ Popadl kartáček a Tom se pro sebe ušklíbl, načež kývl. Tihle cukroví brouci nedostanou šanci, pomyslel si Bill a začal usilovně drhnout chrup.

***

Poté, co oba kluci dokončili hygienu a mladší z nich uzavřel boj s cukrovými brouky – tedy prozatím – Bill přešel k záchodové míse a začal čůrat.

„Hej, hej, já jsem pořád tady, Bille,“ řekl Tom rychle.
Bill trhl ramenem té ruky, kterou nedržel penis. „A? Chlapi přece vždycky čůrají před ostatními na veřejných záchodcích.“
„Jo, ale… Nejsou v titěrném prádle, když to dělají,“ argumentoval dredáč.
„Právě teď čučíš na můj zadek,“ vypískl černovlásek s výčitkou v hlase a pokračoval ve své činnosti.
„To teda ne!“ odfrkl Tom, ale Bill mohl jasně vidět v zrcadle, že je stále v místnosti a dívá se.
„Je oukej, jestli zíráš. Nekopu lidi mezi nohy kvůli zírání, protože… No, v tom případě bych celý den nedělal nic jinýho,“ prohlásil Bill vážně a pokračoval ve vyprazdňování močového měchýře.

„Bože, Bille. Kolik toho v sobě máš?“ zeptal se nevěřícně trenér.

„Dost. Všechno, co z téhle věci vychází, má objem. Asi sis toho už všiml,“ odpověděl Bill a vyčerpaně vydechl.
Někdy bylo pro Billa hodně obtížné v noci při čůrání neusnout. Kiran ho tu a tam nacházela v koupelně, jak spí v koupelně na zemi a přitom pořád čůrá. Něco takového se mu před Tomem nesmí stát. Bill se rozhodl, že by to nevypadalo moc cool.

„Tak pokračuj…“ Tom vypadal ohromeně.

„Jo. Vlastně to takhle vypadá jenom v noci. Moje zastávky na záchodě během dne jsou průměrně dlouhé. Každopádně to bude chvíli trvat, takže bys asi na mě měl počkat v centru.“ Bill zívl.
„Jsi si jistý, že neusneš nebo tak?“ zajímal se dredáč.
Bill zakoulel očima. „Jenom ta představa je směšná, Tome.“ Ale znovu ho napadlo, jestli mu Tom nějak nevidí do hlavy.
„Oukej, fajn,“ řekl Tom pomalu. „Já, uh, počkám v centru.“ Otočil se ke dveřím.

„Oh, a trochu ze spaní kopu, jen tak mimochodem. Ne moc. Jen jsem tě chtěl upozornit.“ Bill znovu zazíval, jakmile dokončil svoje prohlášení, a dál čůral. Byl si jistý, že jeho kopance jsou jenom něco jako záškuby psů, kteří ve spánku napínají svoje malé nožičky, jako když běží.

„Nevadí,“ kývl Tom a odešel. Pořád vypadal zaskočeně z té délky Billova vyprazdňování.
Bill mu to nemohl mít za zlé. Cokoliv, co mělo co dočinění s jeho penisem, bylo ohromující.

***

Tom vypadal překvapeně tím, jak Bill dokázal předělat sedací část v centru na spací. Ale Bill to udělal beze slova a pak zapadl do hromady polštářů a pokrývek, stále v těch svých boxerkách.

„Vážně v tomhle budeš spát?“ zeptal se Tom tenkým hlasem.

„Mohl bych spát nahý, jako to obvykle dělám…“ zauvažoval Bill líně. „Nebo bys mohl být prostě vděčný, že obětuju svoje pohodlí a tradice, aby ses necítil divně,“ protočil panenky.
„Jo, protože já jsem ten divný,“ odfrkl Tom. „Ale prosím, nesvlíkej se, boxerky jsou fajn,“ vydechl.
„No, tak jo. Trvám na tom, že se zezadu obejmeme!“ Bill se posunul, aby se vedle něj Tom vešel.
„Jistě, že trváš,“ pronesl Tom. Lehl si za svého společníka a ten se na něj okamžitě otočil.
„Proč si myslíš, že ty bys měl být ten vzadu?“ zeptal se překvapeně černovlásek.
Tom se ušklíbl. „Vypadám snad na to, že bych byl vepředu? Jsem minimálně o deset centimetrů větší než ty!“

„Jo, na výšku možná. Ale penis mám větší já. Takže smůla, já jsem ten vzadu.“ Bill začal Toma přetáčet na druhou stranu.

Ten se bránil. „Hele, nejsem moc velkej objímač, ale lidi, se kterými jsem se objímal, byli vždycky vepředu.“
„A tím lidi myslíš holky. Tak znovu, já nejsem holka. Nevím, kolikrát ti to budu ještě připomínat.“ Bill se nadechl a pak úspěšně přetočil Toma, aby k němu byl zády. Měl sílu, jež jeho samotného překvapila.

„Hej!“ hádal se Tom.

„Ne, ne. Nebraň se. Bude se ti to takhle líbit, slibuju,“ zašeptal Bill a obtočil ruku kolem Tomova pasu, aby si ho přitáhl k sobě. Položil si hlavu na polštář, zabořil nos do dredáčova ramene a začal vtiskávat malé polibky na jemnou kůži.

Tom očividně skončil s protesty, jelikož spokojeně vydechl a přitulil se k Billovi. „Cítím se s tebou trochu jako holka,“ zamumlal.

„Jo. Jsi…“ zívl Bill, „… tak krásnej…“ upadal do spánku. „… a taky tvoje péro… a mám tě fakt rád…“ Ani si neuvědomil, co přesně říká.
Usnul, a tudíž si nevšiml, jak se k němu Tom silněji přitiskl a šťastně zavzdychal.
„Taky tě mám rád. Možná až moc, myslím,“ zašeptal Tom. Než usnul, pomyslel si, že to, že jeho slova Bill neslyšel, jim na pravdivosti rozhodně neubralo.

autor: mohanrocks

překlad: Allka
betaread: J. :o)

original

8 thoughts on “Work Out 25.

  1. Táto poviedka ma zakaždým donúti zvíjať sa od smiechu a zároveň mi berie dych z toho ako nežne sú v nej vyjadrené city. Je prekrásna, vtipná a strašne ma baví. Ďakujem za perfektný preklad.

  2. Bože, toto je tak úžasný príbeh. 😀 Vždy sa strašne teším na utorok a na to, čo zas Bill vyvedie alebo povie, lebo on je proste the best 😀

  3. v tomhle jsem se trochu ztrácela zezačátku, ale nevadí 🙂 ti dva jsou prostě blbci a to se nezmění 🙂 Billovi romantika asi nic neříká 🙂

  4. Mám takový pocit, že mě Bill nikdy nepřestane překvapovat 😀 I přesto, že vím, jak moc praštěný je, někde nedokážu pochopit, že je praštěný až tak moc! 😀 Ale smaozřejmě že správným způsobem 🙂
    Tahle povídka patří mezi mé nejoblíbenější a já se vždycky mco těšívám na nový díl 🙂
    Moc děkuji za překlad, Allko 🙂

  5. Oh můj Bože! Tohle byl perfektní díl! A Bill…mě zase překvapil, na konci. 😀 Moc děkuji za překlad! 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics