Kristy 7.

autor: Cincina

Jsem tady s dalším dílem 🙂 Těší mě vaše komentáře. Děkuji moc 🙂

Kristy se rozhodla pro kino. Vybrala nějakou komedii s černým humorem, ale Tom si nezapamatoval její jméno. Během filmu pokukoval po Billovi, vedle kterého seděl, a cítil se zvláštně.
Bill se krásně smál a jemu se jenom tajil dech. Nechápal, co se to s ním děje. Nebo vlastně asi chápal, ale moc si to nechtěl přiznávat. Že by láska?

Černovlásek si jeho pohledu všiml. Podíval se na něj a usmál se. Pak svůj pohled vrátil zpět na obrovské plátno, kde se promítal film. Věděl, že Tom má ruku položenou na podpěrce u sedadla, takže když si myslel, že je Tom zabraný do filmu, nenápadně se otřel svou rukou o tu Tomovu.

Tom se z toho doteku ošil, měl husí kůži. Sjel na něj pohledem, ale Bill dělal, že se dívá na film. Usmíval se od ucha k uchu, a to ho také prozradilo. Pak mu Bill stiskl ruku, a do konce filmu ji nepustil. Připomnělo mu to tu chvíli, když ho Tom chytil za ruku, když běželi ven z Tomova pokoje.


Ke Kristy se pak přitočil Tom s otázkou, zda se jí ten film líbí, když ho vybírala. Pouze přikývla, protože byla vtáhnutá do děje, a nechtěla mluvit, aby jí nic neuteklo. Uteklo jí toho dost, ale ne z filmu, nýbrž vedle ní. Tam se odehrávala jemná erotika, pokud se to erotikou dalo vlastně nazývat.

PO FILMU

Všichni tři se trochu loudali ze sálu. Tom s Billem totiž už neměli svou intimní chvilku, kdy se drželi za ruce. Tom mu těsně před koncem zašeptal, že venku se musí věnovat Kristy. A že pak si někam vyrazí.

Bill se tak tak soustředil na jeho slova, protože ho vzrušoval Tomův dech, který cítil. Měl z toho absolutně husí kůži a nevěděl, co dělat. Jeho rty byly tak blízko. Stačilo jenom otočit hlavu…

***

Sedli si do jedné restaurace, kde si objednali jídlo. Kristy samozřejmě kuřecí salát, protože jako každá dívka držela jednu z nějakých speciálních diet, ve kterých se oba kluci nevyznali. Bylo jim to jedno. Holky drží pořád nějaké zbytečné diety. Každá holka je krásná taková, jaká je. Je přece jedno, jakou má postavu, nebo ne? Důležité je to, co je uvnitř. Aspoň tohle si Tom myslel. Jenže on byl gay…

Kluci si objednali vepřové steaky s hranolkama. Pěkně nezdravé a tučné jídlo. Tak to má být. Člověk se musí pořádně najíst, aby neumřel hlady, no ne?

„Bille, jak se ti líbil film? Máš rád komedie?“ Zeptala se ho Kristy, když si na vidličku nabírala trochu salátu.

„Jo, byla to sranda. U některých scén jsem se opravdu hodně zasmál, a to ani nemám moc rád černý humor.“ Usmál se na ni Bill a napíchl na vidličku několik hranolek. Miloval hranolky.
„Sakra, kluci, jak tohle můžete jíst? Víte, kolik je v hranolkách kalorií?“ Kristy se zhnuseně ošila.
„Ale no tak, nekaž nám to. My tady chceme jíst. Taky ti neříkám nic o tvém skvělém salátu.“ Rýpl si Tom s úsměvem.

Kristy se také usmívala. „No to sice neříkáš, ale taky nemáš co, protože můj salát je velmi zdravý.“

„Ano, a nejsou v něm žádné kalorie a blá, blá…“ Tom protočil oči a rozesmál se. „Nežer to tolik. Je to jenom jídlo.“
„No to máš možná pravdu. Ale tobě se to jídlo neukládá na břiše a bocích.“ Ušklíbla se Kristy.
„Mám skvělý metabolismus.“ Usmál se Tom.

Bill je pobaveně sledoval. Typičtí sourozenci. „Ta vaše láska je nepřehlédnutelná. To pořád takhle do sebe šijete?“

„Pořád. Tom to má rád a vyžaduje to po mně.“ Zamumlala Kristy ještě s trochou salátu v ústech.
Vyznělo to hodně dvojsmyslně a Tom s Billem se rozesmáli. Tom až smíchy brečel. Miloval dvojsmysly, ale v podání jeho sestry to bylo něco neskutečně vtipného. Už jenom věděl, že sebou plácá jako mrož a nevydává žádný zvuk. Co s člověkem udělá záchvat smíchu…

***

„Byl to moc hezký večer.“ S těmito slovy se Kristy vydala do svého pokoje spát. Byla dost unavená, ale s kluky si to moc užila. Aspoň jí někdo zvedl náladu, když to ona sama nedokázala.

Jedna z činností, kterou opravdu milovala, byl spánek. To mohla dělat pořád. Člověk nemusí na nic myslet, není při plném vědomí, a jednoduše sní. Nechává se prostoupit svými myšlenkami, které jsou zasunuté vzadu v mysli… a ve spánku prosakují na povrch.

Je pravda, že Kristy občas trpěla nočními můrami, anebo sny, které by si člověk měl nechat povinně vyložit ve snáři, protože byly divné. Kolikrát se jí zdálo o tom, že ji někdo znásilňuje, a Tom se na to dívá. To byl jeden z nejodpornějších snů. Ani ho Tomovi neřekla, protože se za něj styděla.

Ale tentokrát spala klidným spánkem. Nikdo ji nevyrušoval a nezdálo se jí nic špatného. Tak to má být. Kristy nesnášela, když ji kdykoliv někdo během spánku vyrušil. Pak už nemohla usnout, a zbytek noci toho člověka proklínala.

autor: Cincina

betaread: J. :o)

5 thoughts on “Kristy 7.

  1. Tak a Tom sa nám tiež začína zamotávať do pavučiny lásky 😀 ich držanie za ruky v kine bolo zlaté. 🙂 A Tomov sľub na konci filmu… tak na to sa už teším 😀
    A ku Kristy – som rada, že sa odreagovala a bola aspoň na chvíľu šťastná, ale tie jej sny sú vážne divné.
    Vďaka za časť.

  2. Ten moment, kdy se kluci v kině drželi za ruce, byl moc hezký! 🙂 Miluju okamžiky kdy to mezi nimi jiskří! 🙂 Jsem teď moc zvědavá zda opravdu někam vyrazí a co se stane 🙂 😀
    A Kristy…je zvláštní. Nemůžu ji zatím moc posuzovat, protože i když se v povídce vyskytuje, tak o ní moc nevím a tak si o ní zatím ani neumím udělat obrázek, tak jsem celkem zvědavá, co se z ní nakonec vyklube. Ale stejně jako kirsten, i já jsem ráda, že byly alespoň na chvilku šťastná! 🙂
    A debatě o dietách jsem se musela smát 😀 Diety nenávidím, sním všechno na co mám chuť a nejlíp ve večerních hodinách 😀 Radši si pak dám pořádně do těla sportem, než abych se musela omezovat 😉 Tím ale nepopírám, že Tomovi ten jeho rychlý metabolismus nezávidím, protože ten bych brala hnedka! 😀
    Díky za další díl! 🙂

  3. V tom kině to bylo moooc pěkné 🙂
    A jsem zvědavá, jestli si teď spolu kluci opravdu někam vyjdou…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics