Work Out 37. (2/2)

autor: mohanrocks
„Jsi celej kluzkej,“ zahihňal se Tom, když se připojil ve sprše k Billovi a objal ho.
„To je ten důvod, proč to bude zábava! Je to jako hra. Pokusit se nespadnout, až to budeme dělat!“ usmál se vzrušeně černovlásek.
„To zní jako hrozná hra,“ zasténal Tom, ale přitiskl si Billa k sobě.
Ten zavzdychal, jakmile ucítil Tomův penis proti svému tvrdnoucímu. „Pokud to zahrnuje tvoje péro, pak to vždycky musí být úžasná hra,“ vydechl a obmotal paže kolem Tomových mokrých zad.
„Necháš mě tě umýt?“ zeptal se dredáč a lehce Billa políbil na tvář.

Bill si pomyslel, že je divné, že ho Tom chce umýt, protože si nepřipadal špinavý. A navíc poslední lidé, kteří ho myli, byli pravděpodobně jeho rodiče, když byl malý a šel se koupat, takže si stěží mohl představit, že by to s Tomem bylo sexy. Ačkoliv pak zavzpomínal a uvědomil si, že naposledy ho někdo myl, když strávil den na ranči Natiných rodičů a spadl do koňských sraček. Natalie trvala na tom, že ho osprchuje hadicí, než bude moct jít dovnitř a dát si sprchu. Ještě jednou – nebylo to sexy.

„Ale… proč?“ nemohl si pomoct, zeptal se Toma.

Trenér se na něj zmateně podíval. „Protože lidi mají tenhle druh věcí rádi?“
„Ale myslel jsem, že budeme mít sex…“ pokračoval Bill.
Tom pozdvihl obočí. „Tomu se říká předehra, Bille. Budu tě masírovat a umývat a pak se pustíme do sexu,“ opáčil pomalu.
Když to podal takhle, najednou to Billovi znělo výborně. „Oukej!“ zazářil.
Dredáč se zachichotal. „Někdy bych fakt chtěl vědět, co se ti honí hlavou.“
„Ne, nechtěl,“ odpověděl okamžitě černovlásek vážně.

Tom kývl a vypadalo to, že po chvíli rozjímání s Billem souhlasil. A Bill sledoval jako u vytržení, když se Tom natáhl pro lahvičku se šamponem a trochu si vymáčkl do dlaně. „Otoč se,“ instruoval ho trenér a on tak učinil, ale znervózňovalo ho, když někdo stál za ním a on nevěděl, co se chystá. Samozřejmě že mu bylo jasné, že se Tom chystá umýt mu vlasy, ale netušil, jestli začne na horní, nebo dolní části hlavy, a držel se silou vůle, aby reflexivně nevrazil Tomovi loket do žeber, když si stoupl těsně za něj, nebo ještě hůř…. Aby ho nezlechtal.

Ale v momentě, kdy Bill ucítil jemné ruce svého společníka, které začaly masírovat pokožku jeho hlavy, byly všechny myšlenky na ´náhlý útok´ pryč. Tom mu do vlasů vtíral šampon, zatímco jeho nehty lehce škrábaly kůži, a Bill si pomyslel, že je to sakra dobré. Překvapeně se podíval dolů na svůj tvrdnoucí penis. Ani by ho nenapadlo, že když ho někdo bude umývat, může to být takovéhle. „Mmm, je to pěkný,“ zamumlal vděčně a Tom nasměroval jeho hlavu pod sprchu, aby ji spláchl. „Dej mi tam i kondicionér, oukej? Jinak budu mít vlasy absolutně obrovský. A ne hezky obrovský jako včera ráno,“ oznámil Bill svému společníkovi a s povzdechem si představil, jak úžasně jeho vlasy vypadaly, když se předchozího dne probudil.

„Dobře. Hodně kondicionéru,“ zaslechl Tomovo zamumlání a zašátrání po flaštičce za sebou.
„Jo, rozhodně nechceš vidět moje vlasy takhle velké,“ zasmál se Bill.
„Bože, ne.“ Bill neslyšel Tomovo zašeptání, jelikož byl příliš zaměstnaný užíváním si toho, jak mu Tom nandává kondicionér na vlasy. „Jo, chvíli si ho tam nech, než umyju zbytek tvého těla… jenom pro případ… však víš, že by se to stalo,“ zachichotal se Tom znepokojeně.
„Fajn,“ pokrčil rameny černovlásek s nezájmem.

„Otočíš, se, abych tě mohl umýt zepředu?“ zeptal se trenér.

„Oukej, ale… právě teď mi dost stojí. Takže možná bys měl trochu ustoupit,“ varoval ho Bill.
„Nebojím se ho, Bille,“ zasmál se Tom. Bill se otočil a dredáč údivem otevřel pusu. „Vypadá ještě větší, když je mokrý a lesklý…“ zašeptal.
„Jo, já vím,“ zazíval Bill v odpověď.
Tom se podíval do jeho tváře a odfrkl. „Máš po celé tváři rozmazaný make up.“
„Oh… Obvykle se v noci odličuju!“ Bill se okamžitě otočil a popadl mýdlo, aby se mohl umýt.
„To je v pohodě, je mi to fuk,“ prohlásil dredáč.

„Není to v pohodě! Musím dodržovat režim, Tome! Když se v noci neodlíčím, stanou se špatné věci…“ odpověděl černovlásek, zatímco se snažil nedat si mýdlo do pusy. S obavami si připomněl poslední událost, kdy si zapomněl před spaním smýt make up a výsledkem byl obrovský beďar, který byl tak velký, že ho Kiran musela pojmenovat… ´činčila´*. „Nesmím to znovu dopustit!“ prohlásil hlasitě a pak opláchnul se.

„Umyl jsem si to pořádně?“ zeptal se, jakmile se otočil zpátky na zmateného Toma.
„Jo, umyl,“ bylo všechno, co na to dredáč řekl.
„Oukej, teď můžeš dokončit mou očistu!“ usmál se Bill a podal mýdlo Tomovi.

Tom zapochyboval, ale pak mýdlo vzal a namydlil si ruce. Černovlásek zavřel oči a trenér se dotkl jeho ramenou a krku a pak směřoval dolů přes ruce a hrudník. Bill potěšeně zapištěl, když mu Tom přejel přes bradavky. „Líbí se ti to?“ zeptal se dredáč s úsměvem.

„Joooo,“ zavzdychal Bill šťastně.
„To si musím zapamatovat,“ odpověděl Tom a pokračoval namydlenýma rukama po Billově břiše. Přibližoval se k jeho penisu. Mladší z chlapců se v očekávání kousl do rtu, ale pak rty našpulil, když Tom záměrně minul to místo a místo toho pokračoval po jeho nohou.
„Moje péro se musí taky očistit,“ zakňučel Bill a Tom se v odpověď zachichotal.
„K tomu se dostanu.“ Tomův hlas zazněl zezdola a Bill otevřel oči a zjistil, že jeho společník před ním klečí, což bylo zatraceně svůdné. Dredáč si nanesl na ruce víc mýdla a pak vyjel po Billových stehnech až na jeho zadek. „Hodně tě to bolí?“ zeptal se tiše a vzhlédl v očekávání reakce.
„Moc ne. Povedlo se ti mě v noci dobře připravit,“ usmál se černovlásek a kývl.

Tom se úlevně usmál a lehce masíroval Billovy půlky, díky čemuž Bill zasténal. „Oh, wow.“ Černovlásek zavřel oči a mírně zaklonil hlavu. A pak ucítil Tomův jazyk na svém penisu, což ho přinutilo oči zase široce otevřít. Podíval se ohromeně dolů a sledoval, jak Tom otevírá ústa tak moc, jak jen mohl, a zasouvá si Billův penis do pusy. Jednou rukou si ho trenér chytil u kořene, ukazováček té druhé kroužil okolo Billova otvoru. Pro černovlasého chlapce to bylo úžasné. „Jsi v tom dobrej,“ vydechl. „Cvičil sis to na obří okurce?“ zeptal se vážně a Tom musel jeho penis z pusy vytáhnout.

„Ne, necvičil jsem na zkurvený okurce,“ zasmál se dredáč. „Myslím, že jsem na to prostě teď víc připravený,“ pokrčil rameny. „Vydrž vteřinku,“ řekl a pak se natáhl za sprchový závěs. Vrátil se s lahvičkou lubrikantu.
„Oh… někdo je tady kompletně připravený. Ty malý skautíku,“ usmál se Bill.

Ale pak mu začalo být teskno, jelikož to on si vždycky přál být skautem… a na týden jím opravdu byl, ale pak oddíl odjel kempovat a před večerkou Bill přesvědčil ostatní členy, že v lese je jednorožec převlečený za člověka a že by je měl navštívit v noci v jejich stanech a vyprávět jim pohádky. Bill si myslel, že říct to dalším skautům je skvělá a veselá záležitost, protože jemu samotnému to znělo magicky… ale jeho kamarádi to očividně shledali strašidelným a ani jeden z nich celou noc neusnul. Netřeba dodávat, že Bill požádal o vystoupení z oddílu a už se nikdy nevrátil.

Tom se ušklíbl, pokrčil rameny a nastrčil Billa tak, aby mu netekla voda na záda. Bill sledoval, jak jeho trenér narovnal prsty a pak je položil zpět na jeho zadek a ve stejné chvíli sevřel rty znovu kolem jeho penisu. Bill cítil Tomovy prsty pohybující se kolem jeho vstupu plus jazyk dělající úžasné věci s jeho přirozením, a potěšením se zachvěl. Tom do něj opatrně vsunul jeden prst, a ačkoliv to bylo trochu nepohodlné, Tom Billovi působil takovou slast svými ústy, že to černovlásek stěží zaznamenal.

„Je to oukej?“ Dredáč uvolnil pusu a umístil polibek na vrcholek Billova penisu, zatímco se svému svěřenci podíval do očí.

Bill uvažoval o tom, jaký pocit mu působí Tom svým ukazováčkem. Rozhodně to trochu tlačilo, ale dalo se to vydržet. „Je to víc než oukej,“ usmál se na Toma a pohladil ho po tváři. „Vrátíš svoji pusu tam, kde byla?“ zeptal se vážně.

Tom se zachichotal, nicméně vyhověl mu, zatímco stále hýbal prstem a Billa připravoval. Jakmile to vypadalo, že je Bill blízko vrcholu, Tom se vším přestal a roztřeseně se postavil. „Důvod, proč jsem neomyl i tvoje péro, byl ten, že mám v plánu tě pořádně udělat,“ ušklíbl se a Bill v očekávání otevřel pusu.
„Stal se z tebe pěknej sprosťák,“ odfrkl černovlásek, ale ve skutečnosti to miloval.
Tom se zamračil. „Jenom se ti snažím vyrovnat.“
„Tak to se ti nepovede,“ usmál se Bill a pak si Toma přitáhl k sobě, aby ho mohl políbit. Obkroužil svým vlhkým jazykem jeho měkké rty a pak se zastavil u piercingu. Tom zasténal.

„Jak mě chceš?“ zašeptal Bill svému společníkovi do ucha, čímž Tomovi způsobil chvění a husí kůži.

„Můžeš se… uhm… opřít rukama o zeď? A já si tě vezmu zezadu…“ zrudnul Tom.
„Nějak takhle?“ Bill udělal, co mu bylo řečeno, a vystrčil na Toma zadek. Podíval se přes rameno.
„Uh…“ začal Tom, zatímco na něj zíral. „Jo… to je… perfektní.“
„Já vím,“ vydechl Bill. „Ale je ta pozice oukej?“ Už věděl, že jeho zadek je perfektní.
Tom vyštěkl: „Mluvil jsem o té pozici. Ale… nemůžu popřít, že tvůj zadek je taky, kurva, perfektní.“
„Tak znovu, nemusíš opakovat to, co je zřejmé. A teď půjdeš do mě?“ opáčil Bill a natiskl se na zeď, jakmile cítil, že ho Tom popadl za boky.
„Udělám se, kurva, rychle. Vypadáš tak dobře,“ řekl dredáč chraptivě. Bill ucítil jeho penis tlačící se proti jeho vstupu.

„Aspoň se do mě dostaň, než se uděláš,“ prohlásil černovlásek netrpělivě.

„Oh, počkej,“ zarazil se Tom. „Zapomněl jsem si vzít kondom.“
„Nepotřebujeme ho. Prosím? Potřebuju tě hned teď,“ urgoval ho Bill.
„Kurva… oukej. Ale zastavíš mě, kdyby tě to bolelo,“ odpověděl Tom vážně.
„Slibuju, že jo,“ zasténal mladší z chlapců. Konečně se do něj Tom pomalu dostával.
„Oh, můj bože,“ zakňučel Tom hlasitě, jakmile do Billa pronikl. Trochu to bolelo, to si Bill musel přiznat. Ale nebylo to horší, než když měl zácpu a pak se konečně mohl vysrat. Tu bolest mohl vydržet.

A pak se Tom začal pohybovat s jednou rukou na černovláskově boku a druhou omotanou kolem jeho penisu. Bill zalapal po dechu a Tom do něj zajel opravdu hluboko. Hlouběji než noc předtím. „Do hajzlu,“ vydechl mladší z chlapců.

„Je to dobrý?“ ujišťoval se Tom a jemně Billa políbil na lopatku.
„Kurva dobrý. Jsi ve mně tak hluboko!“ odpověděl Bill ohromeně a pak zasténal, když Tom začal silněji a rychleji přirážet a otírat se o jeho slastný bod.
„Kurva, jo… aaaa, udělám se, zlato,“ zabreptal dredáč do Billova ramena.
„Počkej vteřinku!“ zaprosil Bill. „Jsem tak blízko.“
„Doprdele…“ Tom jen stěží zpomalil. „Prosím, lásko? Potřebuju to strašně moc…“ Téměř kňoural a přirážel do Billa velmi opatrně.

Tomův zoufalý hlas přiměl Billa téměř explodovat. „Tak dělej!“ řekl rychle a Tom se začal pohybovat neskutečně rychle a přitom honil Billa sice jen nedbale, ale pořád úžasně.

„Jooooo,“ zasyčel dredáč. „Už jsem,“ zavrčel a jeho přírazy se změnily na mělké ve stejném okamžiku, kdy se Bill zhroutil na zeď ve svém vlastním orgasmu.
„Tome. Kurvaaaaaa!“ vykřikl černovlásek a Tom se k němu přitiskl, aby mohl ustát svou slastnou křeč.

Když bylo po všem, oba kluci ztěžka oddechovali a Tom byl pořád v Billovi… což se mladšímu z chlapců zdálo trochu divné, ale taky nepopiratelně krásné. Tom ho políbil na rameno a záda a lehce ho pohladil po boku, což přimělo Billa zapříst jako kočka. „Sex ve sprše je úžasný. Rozhodně,“ prohlásil černovlásek.

„Ty jsi úžasný,“ opravil ho Tom.
„Sex ve sprše a já jsme úžasní,“ kývl Bill a Tom se za jeho zády zachichotal. Pomalu se odtáhl a Bill ho okamžitě v sobě začal postrádat.
„Souhlas. Kurva. Musíme si pospíšit. V půl desáté musím být v tělocvičně, mám schůzku.“ Tom se otočil a rychle se opláchl.

„Oh, a já se musím stavit doma, než půjdeme do tělocvičny. Musím tam vyzvednout klobouk a vrátit ho tomu smutnému chlápkovi,“ řekl Bill, když obrátil a zády se opřel o zeď.

„Ne, nemyslím si, že bys měl dneska posilovat… Nechci, aby ses přepínal,“ opáčil Tom a podíval se ustaraně na svého svěřence.
„Ale… ale… ten smutnej chlápek s těma psychickýma problémama…“ bránil se Bill.
„Můžeš mu klobouk vrátit zítra,“ usmál se dredáč a pak se natáhl, aby mohl Billovi vtisknout pusu. Pak si kluci vyměnili pod sprchou místa. Bill si smysl kondicionér z vlasů a obdivoval, jak hedvábně hladké teď jsou.

„Wow… sex ve sprše je vážně dobrej pro moje vlasy!“ prohlásil se zářivým úsměvem.

Tom se zachechtal, ale pak se zeptal: „Bille, co to máš na tváři?“
Billova dlaň okamžitě vylétla k obličeji, ohledala ho a chlapec zalapal po dechu, když ucítil pod prsty známou bouli. „Ne… ne! To nemůže být…“
„Co to je?“ Tom se podíval blíž „Oh, to je jenom beďar,“ pokrčil rameny a vyšel ze sprchy.

Bill ho následoval, stále si sahal na tvář. „Není to jenom beďar… je to ČINČILA!!“ zařval, popadl ručník a zamířil do pokoje, nechávaje Toma za sebou. Věděl, že je to neslušné, zvlášť po tom úžasném sexu ve sprše, který spolu právě měli, ale musel se okamžitě vypořádat s Činčilou, než se to ještě zhorší. Bill popadl telefon a napsal Kiran, aby ho vyzvedla, a pak se oblékl. Už se chystal vyletět beze slov ze dveří, ale pak se zarazil. Tom se k němu choval tak strašně úžasně a on mu dlužil ukázat mu svou vděčnost, i když to znamenalo, že během té doby jeho beďar naroste do obřích rozměrů.

Vrátil se do koupelny, kde si Tom sušil dredy. „Hej,“ řekl Bill jemně a Tom se na něj otočil.

„Hej.“ Tom věnoval černovláskovi zmatený úsměv.
„Díky… tak strašně moc za všechno, cos pro mě včera udělal… byla to vážně ta nejlepší noc mého života. A neříkal bych to, kdybych to tak vážně nemyslel.“ Bill se kousl do rtu a kývl. „Miluju tě.“
Dredáč se na něj na sekundu podíval, pak ho vzal za ruku a přitáhl si ho pro polibek. Líbal ho sladce a hluboce, ale ne s jazykem, což Bill shledával vážně roztomilým. „Taky tě miluju. A nemáš vůbec zač. Všechno sis to zasloužil a zasloužíš si ještě víc,“ odpověděl Tom, když se odtáhl.
„Ty jsi to moje ´víc´,“ zaculil se černovlásek a hravě Tomovi zmáčkl paži.
„A ty jsi zatraceně rozkošnej,“ zazubil se trenér v odpověď, ale pak se hodně zblízka zadíval na Billovu tvář. „Je to… je asi tak pětkrát větší než předtím,“ ukázal na beďar a Bill si na to místo okamžitě přitiskl dlaň.
„Kurvaaaa. Musím jít! Díky za všechno a za ten sex ve sprše!!“ řekl Bill rychle, dal Tomovi rychlou pusu a vystřelil ze dveří. „Jdi do prdele, Činčilo!!! Proooooč?!!“ zakňučel, jakmile byl z Tomova doslechu.

* opět anglický dvojsmysl, vznikl z anglického „chin“- tvář a „chinchilla“ – činčila

autor: mohanrocks

překlad: Allka
betaread: J. :o)

original

8 thoughts on “Work Out 37. (2/2)

  1. Autorka rozhodně ví, jak zabít veškeré erotično xD ještěže jsem zrovna neměla plnou pusu jídla, protože by stopro skončilo na monitoru při větě o zácpě a následnému uvolnění. O tom, že Bill je tak trošku "jiný", už dávno víme, ale stejně se vždycky jeho perlám zasměju a kroutím hlavou, jak tohle může někdo vymyslet. Činčila je krutá, něco podobného se mi taky občas dělá a vážně – je to humus 😀 Jinak jsem za vydařený sex ve sprše ráda, Tom se dokonce odhodlal Billa pěkně vzít do pusy! Jaký výkon s jeho extrémním přirozením 😀 oukej, končím… 🙂 dííííííky za překlad!

  2. Díky opět za rozveselení dnešního večera! Bill prostě nemá chybu 😀
    Ale to jeho poděkování Tomovi za večer bylo krásné!

  3. Jo, tohle vážně nemá chybu, člověk se fakt nachechtá. A to je jenom dobře. Díky za určitě nelehký překlad.

  4. Vidno, že autorka má veľmi osobitný štýl pre humor 😀 A v tomto bláznivom Billovi to ukazuje naplno 😀 Tá jeho myšlienka o zápche a potom Činčila… proste super poviedka.  Vďaka za jej preklad.

  5. Já se tady zase díky Billovi chechtám a chechtám. 😀 Vážně nechápu, jak může někdo něco takového vymyslet, ale samozřejmě jsem za to ráda, protože mě tahle povídky vždycky moc rozveselí. 🙂
    Závěr dílu byl tak romantický a Bill to tou svojí činčilou zase pokazil. 😀 😀
    Každopádně strašně moc děkuji za překlad!!! 🙂

  6. Nie som prívržencom fekálnych vtipov, ale Bill je také roztomilé treštidlo, že má všetko odpustené.
    Tá činčilla je zákerná potvora:D Strašne sa mi páčilo, že si Bill uvedomil ako sa na Toma kvôli nej vykašlal a potom to šiel napraviť. Sú rozkošní. Milujem túto poviedku:) Ďakujem za skvelý preklad.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics