Without your knowledge 1.

autor: Iason
To koukáte, co? 🙂 Další překlad, tentokrát od Allky. 🙂 Tuhle povídku jsem původně doporučila k překladu Zuzu, ale té se do ní nakonec moc nechtělo, tak ji nabídla Allce, která se jí k mé radosti ujala a hned se do ní pustila. Doufám, že se vám bude líbit stejně jako mně. Zvláštní na ní je, že ji napsal kluk, který si zezačátku svého působení na THF říkal Juthian. Holky ho ale oslovovaly jako holku, tak si asi kvůli tomu změnil nick na mužnějšího Iasona. Psal o sobě, že pochází z Rakouska.
Povídka s názvem „Bez tvého vědomí“ je jiná než klasický twincest, přestože jsou tam kluci dvojčata. Její shrnutí na THF zní takto:

Tom, aniž by to tušil, se s Billem vyspal proti jeho vůli. Bude moci Bill říct svému dvojčeti zahanbující pravdu? A pokud to udělá, nezničí to navždy jejich životy a kariéru? Bill je zmatený a nemá ponětí, co vlastně cítí od osudné noci, která navždy změnila jeho život.

Zajímavé, co? Mě to bavilo od začátku až do konce. Můžete se těšit na 10 dílů pravidelně každý týden, pokud se nic zvláštního nesemele 🙂 Děkuju Allce, a vám už jen popřeju pěkné čtení a komentování. J. :o)

„Hodně štěstí, Bille a Tome, hodně štěstí, zdraví!“ popřáli všichni, když se píseň chýlila ke konci.

Bill se usmál a vesele zatleskal poté, co s Tomem sfoukli svíčky. Konečně jim bylo osmnáct, konečně byli svobodní. Ačkoliv v téhle chvíli se Bill cítil víc v pasti než kdy jindy, sledoval nepřítomně všechny své přátele a svou rodinu, jak se potloukali kolem, a svého bratra otevírajícího dárky. Snažil se ze všech sil vypadat energicky a vesele jako obvykle, ale nedávno s tím začal mít problémy. Tak dlouho se těšil na svoje osmnáctiny, a když byly konečně tady, stěží mohl uvěřit, jak málo dospělý se cítil. Jeho kamarádi a rodiče vynaložili velké úsilí, aby uspořádali jemu a Tomovi nezapomenutelnou oslavu; všechno bylo takové, jaké si to vysnil.

„No tak, Bille!“ zakřičel Andreas. On a Tom už byli připravení na noční pařbu, na které konečně mohli legálně pít (ne, že by je předtím ilegalita od alkoholu chránila…), ale Bill neměl náladu.
„Jsem unavený, poslední dobou jsme pracovali fakt tvrdě, jděte sami.“ Tom se na své dvojče podíval, jako by mu chtěl nafackovat.

„To si děláš srandu, ne? Jsi unavenej? Co je to s tebou poslední dobou? Prostě na sebe hoď nějakej make up nebo tak něco a jdeme!“ Bill vydechl, opravdu nechtěl, aby Tom věděl, co s ním bylo, takže se krátce mrkl do zrcadla a byl připraven vyrazit.

Tom si v duchu povzdechl, tolik doufal, že Bill bude dneska trochu veselejší, konec konců to byly jejich narozeniny a Bill vypadal, že se na ně tak těší. Samozřejmě Tom se těšil taky, ale ne tak jako jeho bratr. Co si pamatoval, Bill používal fráze jako ´až nám konečně bude osmnáct, budeme…!´ a před nedávnem si dokonce nechal udělat to Freiheit 89 tetování. Ale dneska, jako každý den posledních pár týdnů, Bill vypadal rezervovaně a nepřítomně. Tomovi to dělalo starosti, ne to, že před ním a ostatními lidmi jeho bratr předstírá, že je šťastný, ale to, že kdykoliv ho něco trápilo, Tom byl první, kdo věděl, co to je. Sdíleli všechno a neměli před sebou žádná tajemství, takže Tom si teď dělal starosti, že před ním Bill něco skrývá. Nebyl to už jeho rozkošný extrovertní bráška, který obvykle vykřičel svoje pocity do celého světa. Tom byl obvykle ten introvert, jenž preferoval nechávat si věci pro sebe – samozřejmě s výjimkou Billa, ten o něm věděl všechno. Věděl dokonce, že si Tom někdy, i když zřídka, zval do své ložnice kluky. O tom neměli tušení ani Georg a Gustav, ale Bill to akceptoval. Nikdy ho nesoudil a nikdy se ho nevyptával. Samozřejmě se spolu dvojčata občas poštěkala, ale na konci dne se vždycky usmířili, v tom byla jejich nevětší síla. Proto Toma trochu štval a ranil fakt, že Bill mu nevěří natolik, aby s ním sdílel, co ho tak trápí, ať už to bylo cokoliv.


Bill si připadal v baru jako duch, všichni kolem něj byli hlasití, pili a křičeli a hudba zněla nemožně nahlas. Sledoval, jak se Tom v rohu muchluje s nějakou náhodnou holkou, kterou potkal. A bylo to tu zase, ten divný, strašný pocit, jenž nemohl vystát. Bill seděl ve svém rohu, srkal ten samý drink, co si objednal už asi před hodinou, zíral na svého bratra a tu holku. Kdyby nebyl tak melancholický, dělal by si hlavu s tím, jestli ho někdo při zírání nenachytá. Rozhodl se objednat si další sklenku, tentokrát něčeho ostřejšího, a doufal, že by to mohlo přebít těžký pocit, který měl v žaludku.

Tom tak napůl líbal dívku, jež z něho byla celá rozzářená. Byla opravdu krásná, s vlnitými hnědými vlasy a dlouhými řasami. Jakoukoliv jinou noc by byla perfektní dárek k narozeninám, ale dneska se na to nemohl soustředit, nemohl přestat myslet na Billovo chování, které mu dělalo starosti. Jeho bratr pořád seděl u stolu s tím samým drinkem, vypadal ztraceně a osaměle. Někdy si Tom přál, aby byl jeho malý bráška víc jako on: bez starostí a nezainteresovaný. Ne že by on takový opravdu byl, Tom se staral hodně, zvlášť o svou rodinu a přátele, a ještě víc o Billa.

„Proč nejdeme do tvého hotelového pokoje?“ zeptala se plaše dívka a zamrkala na něj. Tom se rozhodl pro teď vytěsnit Billa a jeho problémy z mysli, měl narozeniny a chtěl si dneska užít zábavu.

Servírka přinesla Billův drink, usmála se a zamrkala. „Kdybys potřeboval cokoliv dalšího, udělám to pro tebe, jen mi dej vědět.“

Černovlásek se zdvořile usmál a v duchu si pomyslel: mohla bys vyndat jazyk té holky z Tomova krku. Vrazil si pomyslnou facku. Koho zajímá, s kým to Tom dělá? Nikdy dřív ho to netrápilo. Do té noci. Do té jedné noci, kdy se celý jeho svět zbortil. Bill zíral do prázdna a vzpomínal na tu noc. Pouhá vzpomínka mu rozbušila srdce.

Před devíti týdny

„Bille!“ Bill se otočil. Seděl v ostrovním baru a popíjel nějaký ovocný koktejl, když k němu Tom přišel. Vedle něj byl krásný mladý muž, možná trochu starší než Tom. Měl po ramena dlouhé černé vlasy skoro jako Bill a vypadal mírně nervózně.

„Tohle je Warren.“ Tom věnoval svému bratrovi zlomyslný úsměv, jenž Billovi řekl všechno, co potřeboval vědět. „Zajdeme do Warrenova bungalovu a možná si zahrajeme nějaký videohry.“ Samozřejmě Bill věděl, že hrát videohry byla ta poslední věc, kterou budou dělat. Černovlásek kývl a sledoval, jak spolu kluci odcházejí. Rozhodl se, že půjde taky. Nechtěl sedět v baru sám, to by vypadalo tak pateticky. Někdy si přál, aby nabalování cizinců pro něj bylo stejně snadné jako pro Toma. Pak si vzpomněl, že nechtěl nabalovat žádné cizince. Někdy Tomovi záviděl to, že je tak bezstarostný, dokonce ačkoliv to považoval za totálně špatné.

Tom zatlačil svým jazykem na Warrenovy rty. Přestože byl o pár let starší než Tom, Warren byl stydlivý a nezkušený. Dredáčovi se to líbilo, byl si jistý, že si svůj čas s tímhle klukem užije. Byli před Warrenovým bungalovem, teplý mořský vánek profukoval Tomovy vlasy. Tom miloval Maledivy. Warren ho vzal za ruku a vedl ho po schodech do bungalovu, který vypadal přesně jako ten, jenž obývala dvojčata. Cestou do Warrenovy ložnice se kluci líbali. Lehli si na postel a Warren začal šátrat v nočním stolku. Najednou vytáhl pouta a pásku přes oči. Tom byl ohromený, tohle znamenalo nečekaný obrat.

Warren zrudnul. „Chci, abys mi zavázal oči,“ zašeptal Tomovi do ucha. Ten se musel zazubit. Už to byla nějaká doba, co se naposledy odvázal tímhle způsobem.

Popadl pouta a pásku. „Nechceš, abych ti dal i roubík?“
Warren znovu zčervenal a sklopil oči. „Jestli chceš…“ Olízl si rty a věnoval Tomovi stydlivý pohled. Dredáč jen žertoval, ale jestli to bylo to, co si ten kluk přál, co by byl za člověka, kdyby mu řekl ´ne´.

Tomova dlaň sklouzla do Warrenova rozkroku a nahmatala jeho erekci. Jenom jsme se líbali a jemu už stojí. Tomovi bylo do smíchu z toho, jak snadné to s tím klukem měl. Warren lehce zasténal do jeho krku a třel se proti jeho ruce.

Najednou se zprudka otevřely dveře. „Pardon! Myslela jsem, že jsi sám!“ V pokoji stála mladá dívka a zubila se.
„Vy dva si nás vůbec nevšímejte, jenom se tady budeme trochu poflakovat,“ prohlásila a dveře zase zabouchla.
Warren zakňučel. „To je moje nejlepší kamarádka, slavíme tady její promoci.“ Teď byly zvenku slyšet hlasité zvuky – hudba a hlasitý rozhovor. Tom nesnášel publikum.
„Co kdybychom se přesunuli ke mně?“ Warren kývl. Zvedli se a Tom si zasunul pouta i pásku do kapsy. Zachichotal se s vidinou nadcházejících událostí. Opustili ložnici a zkusili nenápadně proklouznout kolem těch hlasitých lidí.

Bill se zhluboka napil Red Bullu. Seděl na posteli už celé hodiny a snažil se vymyslet nový text, ale měl tvůrčí blok. Ať dělal, co dělal, nemohl přijít s ničím, co by dávalo smysl. Díval se z okna; měsíc byl nízko nad oceánem, to přinášelo mystický a krásný odlesk. Jestli ho tohle nedokázalo inspirovat, pak už dneska nic, takže se rozhodl to zabalit. Jak vstal, vylil si zbytek Red Bullu do postele. Zasténal jako odsouzenec. Výborně, Bille, pomyslel si. Rychle sebral teď už prázdnou plechovku a sundal z postele přikrývku. Ale nemělo to žádný smysl, polovina postele byla zlitá. Povzdechl si oh, dobře, nemá cenu plakat nad rozlitým… Red Bullem. Rozhodl se spát v Tomově posteli, vypadalo to, že ten ji dneska nevyužije. Bill se lehce zahihňal. Opustil svou z poloviny politou postel a šel do Tomova pokoje. Jeho postel byla hezky ustlaná a lákala Billa, který byl tak unavený, že cítil, že okamžitě usne. Chlapec se v posteli s nebesy zavrtal do přikrývek a během několika minut se propadl do říše snů.

Tom a Warren byli na půli cesty do Tomova bungalovu, když si dredáč vzpomněl, že ve Warrenově ložnici nechal bundu. Ne že by někdo potřeboval na ostrově bundu, ale patřila k jeho outfitu. A byl v ní jeho mobil. Tom vydechl. „Zapomněl jsem u tebe bundu.“

„Můžu ti pro ni zajít,“ navrhl Warren.
Tom zavrtěl hlavou. „To je v pohodě.“ Dal Warrenovi klíč od bungalovu.
„Sejdeme se u mě. Můj pokoj je ten nalevo.“ Otřel se o Warrenovo ucho. Warren zalapal po dechu a Tom musel skrýt úsměv. Tohle bude zábava.
„Nezačínej beze mě,“ mrknul dredáč a vydal se na cestu zpátky. Warren ještě jednou zrudnul a pospíchal do Billova a Tomova bungalovu.

Vešel dovnitř a rozhlédl se. Takže to je místo, kde bydlí Bill a Tom Kaulitzovi. Nemohl ani uvěřit, že je tady, jenom s Tomem, bez dalších lidí. Spatřil dveře od ložnice a vkráčel dovnitř. Rozsvítil a ztuhl. V posteli spal jako miminko Bill. Warren rychle zase zhasnul a vešel do druhého pokoje. Tomova postel byla pokrytá něčím žlutým, co vypadalo podezřele a nechutně. Warren se rozhodl odejít a najít Toma, než udělá něco, co by superstar rozzlobilo.

Tom konečně nikým nezaznamenán proklouzl davem z Warrenova bungalovu. Opravdu nerad by někomu vysvětloval, co tu dělá. Nebyl vůbec připravený na to sdělit světu, že má rád i sex s muži. Každý si vždycky myslel, že Bill je ten s homosexuálními sklony, ačkoliv Tom si byl jistý, že Bill není vůbec na kluky.

Pospíchal zpátky do svého bungalovu, nechtěl nechat Warrena dlouho čekat. Jakmile vstoupil dovnitř, zjistil, že je všude zhasnuto. Začal být vzrušený, je tohle nějaká Warrenova sexuální hra? Prošel obývacím pokojem, jenom měsíc mu stěží ozařoval cestu. Když vykoukl z okna, uviděl postavu postávající trochu dál od bungalovu na pláži. Nikdo by tu neměl být, jelikož tohle je Billův a jeho soukromý pozemek, ale což, teď se o to vážně nestaral. Vplížil se do své ložnice a přes rty mu přeběhl úšklebek. V temnotě pokoje mohl rozeznat Warrena rozvaleného přes celou postel. Ležel tváří dolů a měl na sobě jenom spodní prádlo. Tom se rychle svlékl a tiše si přilehl. Lehce se zachichotal a pohladil Warrena po zádech.

„V pohodě?“ zašeptal mu do ucha, ale on neodpověděl. Černé vlasy mu zakrývaly obličej a on zhluboka oddechoval. Tomovi najednou došlo, že Warren usnul. Zazubil se a vytáhl pouta a pásku. Stáhl si z dredů šátek a rozhodl se uskutečnit Warrenův nápad s roubíkem. Jemně vložil šátek do chlapcových mírně pootevřených úst. Warren trochu zmateně zasténal, napůl vzhůru. Tom spěšně šátek utáhl a dal Warrenovi ruce za hlavu. Chlapec trochu zvedl hlavu a Tom využil příležitosti k tomu dát mu přes oči pásku. Warren hlasitě zakňoural a Tom se znovu zasmál.

Billa probudilo něco, co mu někdo dal do pusy. Zkusil něco říct, ale otravný kousek látky v ústech ho zastavil. Ospale otevřel oči, ale v pokoji byla kromě měsíčního svitu tma. Cítil, jak ho někdo popadl za ruce a… spoutal ho?! V obavách zvedl hlavu a najednou ho kdosi oslepil. Pokusil se křičet, ale vyšel z něj pouze tlumený sten. Co se to děje? Byl unesený! Bill byl vždycky paranoidní, a teď ho někdo spoutal a unáší ho. Oh, bože, on umře. Teď černovlásek propadl totální panice, zkoušel se zvednout, ale někdo ho přišpendlil na matraci.

Najednou zaslechl přímo u ucha známý hluboký smích. Tom! Díky bohu! Byl to jenom Tom, nikdo ho neunáší a nikdo ho nechce zabít. Bill se uklidnil, skoro se mu chtělo smát se svému předchozímu strachu. Pak ucítil Tomovy ruce sjíždějící mu po zádech a Tom ho… líbal na ramena? Co to, kurva, je…? pomyslel si černovlásek zmateně.

„Neboj se, já vím, co chceš, ty malá, sprostá děvko,“ zapředl mu do ucha bratr.

Bill ztuhl. Co mu to Tom právě řekl? Najednou ho dredáč plácnul po zadku. Bill se pokusil zařvat, ale znělo to jenom jako sten. Začal znovu panikařit, co to, proboha, Tom dělá? Jeho dvojče ho začalo štípat do ucha. Bill se zoufale snažil uhnout hlavou a uniknout tomu neznámému pocitu.

Tom se mu jenom smál. „Takže ty si budeš hrát na vzpurného, hm, Warrene?“

Počkat… Warrene? Kdo je, do prdele, Warren? Bill se znovu zkusil pohnout, ale Tom ho svou vahou držel na místě. Teď si vzpomněl, kdo byl Warren. Tomova hračka pro dnešní noc! Oh, bože! Bill teď zpanikařil úplně. Tom si ho spletl s Warrenem! Ne, to nemůže být pravda. To musí být jenom noční můra.

Oh, prosím, Bille, vzbuď se! zakřičel v duchu.

autor: Iason

překlad: Allka
betaread: J. :o)

original

10 thoughts on “Without your knowledge 1.

  1. Allko, ani nevíš jak jsem ráda, že ses do toho pustila. Je to skvělá povídka, ale prostě jsem se k tomu nedokázala dokopat 🙂 Těším se, až si to teď celé přečtu v češtině!
    Dnešní díl ukázal, co všechno Tom tou jedinou chybou způsobil, a ještě způsobí… Billa mi tady bylo docela líto. Jak na oslavě, tak při té vzpomínce…

  2. Ou.. vyzerá to celkom zaujímavo. Trochu ma mrzí,že je to Tom taký.. aj dobrý,keď si robí starosti o jeho mladšieho brata ale aj iný. Horší. Naozaj poviedka začala celkom zaujímavo,plus ma prekvapilo to,že to výnimočne píše chalan 🙂

    Som zvedavá,ako to bude medzi nimi pokračovať ďalej. Chápem Billa ,že je z Toma teraz zmätený a mám pocit,akoby mal pochybnosti aj ohľadom svojich vlastných citov – aj keď to je teraz na začiatok ťažko posúdiť.

    Ďakujem ti Allka za preklad novej poviedky a už teraz sa budem tešiť na ďalšiu časť 🙂

  3. Mám pocit, že som túto poviedku už asi na THF čítala. Popis a aj ten začiatok mi znie akosi povedome. Ale keďže si tým nie som istá a ak aj áno, tak netuším, čo sa tam už dialo, tak si ju rada prečítam v češtine. 😀
    Billa mi je ľúto, že mu Tom také niečo spravil, aj keď o tom nevedel. Musí byť pre§ho hrozné tajiť to. No som zvedavá, čo sa tam bude diať a tak ďakujem za jej preklad. 🙂

  4. Zajímavé já myslela že se Tom opil a vyspal se z Billem a neví o to ale že si jej splete to mě nenapadlo bude to zajímavé.

  5. Trochu som váhala kvôli tomu znásilneniu, ale keďže výber Janule ešte nikdy nesklamal tak som sa do toho pustila a neľutujem. Už prvú kapitolu som hltala a strašne sa teším na ďalšie a hlavne na to, keď sa Tom konečne dozvie to Billovo tajomstvo 😀
    Strašne moc ďakujem Allke za preklad 🙂

  6. Jezkovy zraky!! :O :O Tak to jsem ale sakra zvedava, jak to bude vse pokracovat! BIll je zrejme zamilovany do Toma, i pres to, ze… ale pockat, to nedava smysl… takze.. Tom si myslel, ze Bill je Warren, ale rano by si prece vsiml, ze Warren neni, nebo az by mu sundal raubik.. nebo cokoliv… ok, pockam si na pokracko 😀 Je strasne zajimave a uplna novinka, ze povidku pise kluk! :O :3 Je to neco .. co jsem jeste nezazila! Takze se nechystam prestat cist povidku 😀 ^_^ I proto a hlavne proto, ze namet je zajimavy a proste jsem zvedava, jak se bude vse dal rozvijet.
    Dekuju za preklad :3 a tesim se na pokracovani a zkratka na ostatni dilky 🙂

  7. Ps: Jak jsem videla novou povidku… no to bylo jako 19. Vanoce… ano rozveseli a nadchne a prekvapi me uplne vse 😀 Vazne, vazne jsem rada, ze jsi se Alli pustila do prekladani 🙂

  8. Jsem rada ze pribyla nova povidka…jeste k tomu ktra vypada vazne zajimave. Jsem zvedava jak to bude pokracovat.

  9. Pááááni, to vypadá opravdu dost dobře :))) Chudák Bill, musí být řádně zmatený, ale vsadím se, že se mu to bude líbit 😀 jsem nadšená z nového překladu, moc děkuji Allko 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics