Dark Side of the Sun and Light Side of the Dark 9.

autor: Velvet Tears
Ráno se Bill probudil v Tomově náruči. Po incidentu s Markem Bill usnul vyčerpán na chladné zemi v koupelně a Tom ho odnesl do postele. Raději zůstal až do rána s ním. Člověk nikdy neví, co se může přihodit. Bill spal v jeho náruči jako děťátko, ale Tom přemýšlel co dál. Udat Marka? Bill tak může přijít o byt, možná. Neudat ho? Bude ho obtěžovat dál. A přes Johnyho mu může Mark udělat ze života peklo. Tom se opatrně odsunul od Billa a přikryl ho. Dal mu malou pusu na čelo. Chystal se vrátit domů, matka na něho nejspíš čeká. Vypůjčil si jedny klíče od bytu. Neměl v plánu Billovi vykrást byt nebo tak, ale ještě by je mohl Bill ztratit.

„Tome? Kde jsi byl?“ zeptala se napůl vyděšená a napůl šťastná Simone a objala svého znovu nalezeného syna.

„Klid, mami, byl jsem u Billa.“
„Billa? Není to ten tvůj přítel?“
„A kdy jsem ti řekl, že jsem gay?“ zavzpomínal Tom. Cítil se trochu trapně. Vždy o sobě říkal, že je na holky. Vlastně ani nemusel. Nikdo se ho neptal…
„Znáš Johnyho a toho jeho odporného otce Marka?“
„Ježíši, o nich mi ani nemluv.“
„No, tak Mark je teď přítel Billovy matky. Pokusil se ho znásilnit,“ řekl Tom a začal plakat. Poslední dobou se mu to stávalo často, kvůli Billovi.

„Cože? A kde je ten kluk teď?“

„Bill je doma, spí, teda spal, teď nevím.“
„Budeš s tím něco dělat, že ano?“
„Jistěže, zajdu na policii.“
„A máš důkazy? Bez nich…“
„Jaké důkazy? Já jsem svědek!“
„Ale nikdo ti nemusí věřit.“
„Udělám, co bude v mých silách, mám o něho strach.“
„Miluješ ho?“
„Ano.“
„Pomůžu ti.“

Na policejní stanici

„Jsi připraven, Billy?“

Bill sklopil pohled, nebyl připraven vůbec na nic. Jediné, co na něm bylo připravené, byl střapatý účes a make-up. Odvaha nikde a jeho sebevědomí kleslo na bod mrazu.

Dveře otevřel statný policajt – tak ten měl na starosti pokusy o znásilnění a znásilnění.

„Pojďte dál,“ vyzval dva mladíky.
„Dobrý den,“ pozdravili téměř stejně a na vyzvání policajta se posadili na nepohodlné dřevěné židle.
„Tak mluvte.“
Bill se nejistě podíval na Toma. Tom začal:
„Tady Bill, bylo to včera večer, teda vlastně už ráno, ale byla ještě tma. Nevím, co bylo předtím, ale přišel jsem za Billem, když mi zavolal, potom jsem odešel na chvíli do večerky. Když jsem se vrátil, v koupelně byl Mark Stewart a…“

Výslech trval dvě hodiny. Když vyšli ven, cítili se jako vymačkané citrony. Tak dlouho a v kuse snad ještě nikdy nemuseli mluvit. Policista a ještě pár kriminalistů si vyslechnou Marka a Johnyho Stewarta, paní Kaulitzovou a i Trümperovou. Nejspíš je čeká soud. Jedno je ale jisté. Mark to prohraje, v jeho trestním rejstříku je už totiž jedno znásilnění, pravé znásilnění. Byl to taky kluk a spáchal sebevraždu. Mark byl 6 let ve vězení, a proto byl Johny u své matky, alkoholičky. Johny je gay a svému otci vždy pomáhal, hlavně najít oběti, bohužel pro ně se na to chytl jen ten jeden kluk. Nejprve s ním měl sex Johny. Jelikož ho ten kluk miloval, udělal by pro něho všechno, ale znásilnění od otce jeho milovaného opravdu nečekal. Policie to všechno ví a taky ví, že se s tím dá dobře pracovat. Proti mladému a čistému Billovi Kaulitzovi neměli nic. Jen o Tomovi věděli, že chodil na psychiatrii kvůli „vášni“ krást. To už ale bylo minulostí a nikoho to nezajímá.

***

Uběhlo pár dní a nastal očekávaný den před soudem. Na Billově straně byl samozřejmě Tom, Tomova matka a počítalo se i s jeho matkou. Ta spíše Billovi nevěřila, ale řekla mu, že bude stát na jeho straně. Mark měl Johnyho. Nikoho jiného, pokud by však Billova matka nezměnila postoj k situaci.

***

Uběhly dva týdny, bylo po soudu. Bill seděl sám na posteli, měl doporučení nechodit do školy měsíc, aby se ze všeho vzpamatoval. Hlavně psychicky. Tom ve škole byl, a tak dobrovolně Billovi doplňoval učivo.

(Flashback)

„Mark Stewart je obviněn z pokusu o znásilnění. Soud mu ukládá trest odnětí svobody v délce trvání tří let. Dále soud viní Billa Kaulitze z podvodu nakládání s cizím majetkem.“

„Cože?“ Bill vstal, o čem to sakra mluví?
„Máte snad nějaký problém?“ zeptal se soudce a zamračil se na něho.
„Nevím. O čem je řeč?“
„Neprávem jste se nastěhoval, tedy vloupal do bytu Marka Stewarta, snad ze sebe nebudete dělat hlupáka?“ zasmál se ironicky soudce a přísným pohledem sjel Billa.
„Ale ten byt je napsaný na mě.“
„Máte doklad?“
„Ne.“

***

„Mami, prosím, kde mám teď bydlet?“

„Zmiz mi ze života.“

(Konec flashbacku)

Bill se otřepal pod tíhou vzpomínek. Do tří týdnů musí odevzdat byt. Matka ho zpátky nevezme, je naštvaná.

A Bill si bude muset bleskově najít práci a byt.
Ale jak?

autor: Velvet Tears

betaread: J. :o)

4 thoughts on “Dark Side of the Sun and Light Side of the Dark 9.

  1. Jsem ráda, že vzal Tom věci do svých rukou a rozhodl se ohlásit na policii to, co se Mark pokusil udělat Billovi. Po pravdě jsem se ale i trošku bála, aby se z toho Mark nějakým zázrakem nevykroutil, protože pak by to měl Bill i s Tomem hodně špatné! No naštěstí k ničemu takovému nedošlo! 🙂
    S tím bytem jsem trochu počítala, že o něj Bill přijde, ale to, jak jej matka vyhnala, na mě bylo příliš! Je mi Billa vážně líto, protože tohle udělat mě vlastní matka…tak vážně nevím. Moc doufám, že bude mít Bill alespoň oporu v Tomovi a že se mu povede získat nějakou práci. Bude to mít teď chudák těžké! 🙁

  2. Marka som sa obávala viac (že sa ešte niečo pokúsi), ale som rada, že Tom sa rozhodol Billovi pomôcť a ohlásiť to na polícii. O jeden problém menej.
    A ten byt.. no veľmi som to nečakala, ale zároveň to nebolo ani nejako prekvapujúce. Skôr ma prekvapilo, ako sa s tým vyrukovalo na tom súde. Tam ma to prekvapilo.
    No a na Billovu matku nemám slov, takto vyhnať vlastného syna. Dúfam, že sa Billovi podarí čoskoro nájsť nejakú prácu a aj byt (prípadne sa nasťahuje k Tomovi :D)

  3. Já věděla, že něco podobného Mark udělá, je to hajzl! A ten soudce zřejmě taky, když řekl, že se Bill vloupal do Markova bytu! Svět je tak nespravedlivej! :/ Ale Bill má Tomiho :3 takže vše už bude v pořádku, že? 🙂 … určitě ne, já jsem optimista, ale… 😀 Bill nemá, kde bydlet, musí chodit do školy, a do práce a … ach jo 🙁 doufám, že vše dopadne dobře… že si Bill najde bydlení, třeba u Toma? že si najde práci apod.
    děkuju za díl

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics