Pretty Little Secrets 2.

autor: Saline A.

FLASHBACK

„Bille, nemohl ses obléknout míň tak… no jako ty?“ ozvalo se rozrušené zabručení z úst mladého muže, zatímco mezi prsty drtil brčko. „Všichni tu na tebe zírají, jako kdybys snad byl nějaká děvka.“

Z Billových úst se ozvalo upřímné zachichotání. „Ale Tomi, víš moc dobře, že ostatní zírají pořád. Netrap se,“ stiskl jemně bratrovu dlaň a povzbudivě se usmál. „Za chvíli si půjdu sednout na bar, abych měl pití hned z první ruky a nemusel na nic čekat.“
„Mám tě tu hledat, až pojedu domů, nebo se raději nemám pátrat po tom, kde se budeš zdržovat?“ Tom pozvedl obočí, pohledem přejíždějíc po tančících lidech na parketu. Zkoumal, zda by se tu snad nenašla nějaká dívka alespoň z části splňující jeho představy, se kterou by mohl strávit večer nebo i noc, kdyby nebyla úplně marná.

„Myslím, že ani jeden z nás dnes večer nebude chtít zůstávat a tím druhým, Tomi,“ Bill si s mírným úsměvem promnul ruce, načež vstal a přeměřil si zvědavě osazenstvo baru. „Telefon máme oba, takže se prostě sejdeme u snídaně nebo oběda v hotelu.“

„Fajn. Hlavně nezapomeň být opatrný, ať pro tebe zase nemusím ve dvě v noci jet někam na konec světa,“ protočil Tom očima. Jeho mladší bratr absolutně postrádal smysl pro zodpovědnost, jakmile přišlo na sex.
Bill se nevinně uculil. „Bylo to vzrušující. Ale přiznávám, že pohodlí hotelového pokoje mám radši, dávám si na to pozor,“ s úsměvem se naklonil, a i přes Tomovy protesty ho na rozloučenou políbil na tvář, načež zamířil na bar, po cestě nezapomínajíc správně vrtět zadečkem. Však on se na to někdo sám chytí.



A samozřejmě, že chytil. Nedlouho poté, co prsty sevřel sklenku s vínem, mu těsně nad zadečkem přejela velká dlaň, přičemž hned vzápětí mu ze strany vlezl muž do výhledu. Ale ne jen tak nějaký muž, samotný Bushido! „Vesmír snad zešílel, že tě tu nechal sedět samotného?“ ušklíbl se, mávnutím ruky objednávajíc pití i pro sebe.
„Tak tohle je tvoje balící fráze?“ zvonivě se zasmál Bill. „Nikdy by mě nenapadlo, že velký rapper Bushido, drsňák každým coulem, použije právě tohle na úvod svého balení. Ale je to rozkošné,“ uculil se.
Snědý třicátník se ušklíbl, zatímco sjel dlaní na chlapcovo pozadí a provokativně stiskl. „A tohle má být tvoje reakce? Pokud takhle reaguješ na všechny, tak se divím, že neutečou daleko pryč od tebe.“
„Vždycky přijde někdo další,“ Bill se zářivě usmál, mírně se na stoličce otáčejíc, aby na Bushida lépe viděl. Dech beroucí. „Já nikdy nestrádám.“
„Oh, tak o tom mě nenapadlo pochybovat,“ krátce se zasmál, upíjejíc ze svého drinku. „Překvapuje mě ale, že si tě bráška lépe nehlídá. Posledně působil poměrně dost ochranářsky.“

Bill zmateně zamrkal. „Posledně? O čem to mluvíš?“

„No tak, neříkej mi, že o ničem nevíš!“ rozesmál se Bushido. „Posledně, když jsem se o tobě zmiňoval během jednoho rozhovoru, jsem obdržel jeden velmi zajímavý telefonát právě od tvého bratra, abych se od tebe držel dál. A jak už to tak bývá, právě jeho „vyhrožování“ mě navnadilo mnohem víc. Ale co si budeme povídat, zamířil bych za tebou tak jako tak,“ ušklíbl se pobaveně, zrakem Billa téměř rentgenujíc.
„Bushido má rád zakázané ovoce?“
„Šílíš? Zakázaný ovoce je to nejlepší na světě,“ krátce se zasmál a na chlapce se přitiskl. V úzkých kalhotách a tričku, které jako by bylo jeho druhou kůží, byl nesmírně pomilování hodný. Toužil mít ho u sebe doma, v ložnici. Nahého.

„A co kdybych ti teď řekl, že nejsem k mání?“ Bill pobaveně pozvedl obočí, hrajíc si s piercingem v jazyku. Provokovat ho bavilo i normálně, ale provokovat někoho, jako je Bushido? To byl splněný sen!

„Myslíš, že by mě to snad zajímalo? Navíc, Bille, proboha! Tvůj posed vyloženě křičí, aby ti ho tam někdo strčil,“ rozesmál se, tisknouc se na něj silněji. „A k tvému štěstí, ten někdo dnes večer budu já,“ zamumlal mu tiše do ucha.
Bill se nedobrovolně otřásl vzrušením, přes záda mu přejel mráz. „Tak proč tu pořád čekáme?“ přejel dlaní po Bushidově hrudníku až za krk, kde ho chytil a přitáhl si ho díky tomu k sobě. „Nenávidím čekání.“
„To abych ti ho hezky odčinil,“ hlesl Bushido, než konečně přitiskl rty na tu rozkošnou drzou pusinku, která ho celou dobu dráždila. Líbal ho tvrdě, mlčky mu tak sděloval, co všechno s ním provede, jakmile budou o samotě.
Jen co se od sebe odtrhli, stačil jediný pohled, aby se oba naráz zvedli a chvatně zamířili k východu, držíc se za ruce. Nemělo cenu na něco čekat.

KONEC FLASHBACKU

Bill ležel v posteli, rozbolavělý. Měl jeden ze svých špatných dnů, kdy neměl náladu na nikoho ze svých přátel. Chtěl jen ležet v posteli, zachumlaný v peřinách a přemýšlet nad tím, co bylo, je a mohlo by být. Také by se dalo říct, že přemýšlel nad nesmrtelností chrousta. Často se zaobíral vážnými problémy, jen aby vzápětí mohl rozebírat naprosté hlouposti.

Dnešní den ale patřil myšlenkám na Bushida. Na toho snědého bastarda s perfektním tělem a darem od Boha, co se sexu týče. Na muže, který ho připravil o rozum. Nikdy mezi nimi nebylo žádné hluboké pouto, natož snad nějaké vážné city. Vždy mezi nimi šlo čistě o sex, ale co si budeme nalhávat, postupem času se z nich stali přinejmenším přátelé. Čas od času spolu dokonce vyrazili i na nějaké veřejné akce, ačkoliv Billův management (a zejména Tom) z toho nebyli nadšení. Moc dobře věděli, jaké pomluvy se kolem nich šíří a nelíbilo se jim, když je takhle prohlubovali. Nevěděli, že Bill s Bushidem se jim za zády smějí, když skutečně věřili, že jde jen o pomluvy a oni jsou jen přátelé. Jak směšné! Každý, kdo se na ty dva podíval, viděl, že je mezi nimi něco víc. Div nezapálili oheň, když byli ve stejné místnosti, jak z nich sršely jiskry vzrušení.

To se ale samozřejmě nelíbilo Tomovi, Billovu staršímu bratrovi. Jako každý správný starší sourozenec pro svého mladšího brášku chtěl jen to nejlepší a myslel si, že to Bushido není. Ne, počkat. On to věděl. Samozřejmě, že Bushido v žádném případě nemohl být pro Billa dost dobrý.

Tenhle přestárlý turecký rapper si pod sebou pravidelně podřezával větev svým vystupováním na veřejnosti. Byl neurvalý, drzý, sprostý, nechutný, násilnický a ještě k tomu všemu, jako by toho snad nebylo málo, měl nemístné návrhy jeho bráškovi, které pronášel přímo do televizních kamer, a nejen tam. A byl muslim. Zkrátka a jasně se mu vůbec nelíbil, což mu stačilo k tomu, aby na něj vrhal vražedné pohledy pokaždé, když ho viděl, natož když se zdržoval v Billově blízkosti.

Bylo mu víc než jasné, že s Billem nejsou přátelé. O čem by se ti dva asi tak mohli bavit? O sportu? Hudbě? To sotva. Spali spolu a Tom to věděl, ačkoliv mu Bill tvrdil, že to bylo jen jednou nebo dvakrát. Bill byl dobrý lhář, ale u Toma nikdy nepochodil, i když si to myslel. To mu jen Tom dával dobrý pocit. Ale nebyl idiot a už vůbec ne slepý idiot. Po každé kosmetice, jak to s oblibou maskoval, se vracel s modřinami po celém těle, rudými fleky na krku a hrudníku, a často se zřetelnými otisky prstů na zápěstích a bocích.

Častokrát se o tom snažil s Billem rozvinout konverzaci, ale černovlásek vždy jen zamumlal nějakou odmítavou frázi a raději spěšně odcupital pryč, odmítajíc tak předem jakékoliv pokusy o rozhovor na tohle téma. Věděl, že se o něj Tom bojí a samozřejmě to bylo sladké, ale to byly, svým způsobem, i večery s Anisem. Ať už to byl sebevětší idiot, který ho neustále vytáčel do nepříčetnosti, v posteli (a nejen tam) byl sexuální bůh. A protože se zatím nesetkal s nikým, kdo by ho předčil nebo alespoň obstojně nahradil, nezbývalo nic jiného, než si ho ponechat a čas od času přežít pár výstupů.

Moc dobře věděl, že pro něj má Bushido slabost (a kdo taky ne?), ačkoliv to nikdy neřekl nahlas. Tak či onak, byla tam drobná gesta, občasné dárky, jež i přes všechnu neurvalost říkaly, že Bill mu úplně lhostejný není, ať už jako milenec nebo… Co vlastně byli?

Bill nespokojeně nakrčil nos. Nad Anisem čas od času přemýšlel, ale zatím nikdy se nedopracoval k otázce, jaký byl jejich vztah. Jak nad tím tak uvažoval, nic jiného než „milenci“ na ně nepasovalo. Ale musel říct, že se mu to celkem zamlouvalo.

autor: Saline A.

betaread: J. :o)

4 thoughts on “Pretty Little Secrets 2.

  1. Prestarly? Co prosim? 😀 😀 uch, je jen o tri roky starsi nez muj manzel 😀 oukej, ale rozhodne je to sexualni buh xD boze, jen se na nej clovek podiva a uz v nem hori vzruseni. Nicmene jeste ve spojeni s Billem? Absolutni vrazda ctenarek xD zatim to vypada, ze zdejsi Bill je pekna primadona a mrcha, tak uvidime co se z nej vyklube. Anis je konecne poradny Anis, drsny bastard, ktery si nenecha nic libit. Ach <3 moc hezka povidka, dekuji za dil 😉

  2. Bushido je rozhodně v nejlepších letech. 😀 jeho manželka by mohla vyprávět, když spolu plodí jedno dítko za druhým. 😀
    budu se opakovat, ale líbí se mi Billovo seběvědomí. ten Anise skutečně potřebuje, on jediný ho dokáže trochu držet při zemi a tu aroganci z něj alespoň při sexu trochu vymlátit. 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics