Breaking Through 48.

autor: Muckátko :o*

Dotyky

Hodinu po odchodu Simone a Gordona se Bill zavřel v koupelně, aby se trochu uvolnil. Jako znovuzrozený si zašel odložit všechny věci do svého pokoje a hned na to vklouzl k Tomovi. Zavřel za sebou dveře a v nepozorované chvilce otočil klíčkem v zámku. Tom seděl opřený zády o pelest postele a něco ťukal do mobilu.

„Připravený na porušování pravidel?“ zeptal se Tom hravě, aniž by se na Billa podíval. Zíral na displej mobilu a usmíval se. Kdyby pohled zvedl, rozhodně by v mžiku pochopil, o co půjde.
Bill došel k posteli, vylezl na matraci a po kolenou se doplazil k Tomovi. Bez řečí šťouchl do Tomových nohou, aby se roztáhly od sebe a on se tam mohl pohodlně vejít. S bušícím srdcem a mírnou bolestí v žaludku se otočil k Tomovi zády a posadil se mezi Tomovy nohy. Zády se poté položil na Tomův hrudník a uvelebil se. Tom ustal ve své činnosti a jen se díval na vršek Billovy hlavy. Tohle byla novinka.
„Vypadáš unaveně,“ odhadoval Tom.
„Nejsem,“ vyvrátil mu Bill. Opřel si týl o Tomovo rameno a obličejem se natočil k Tomově tváři. Střídavě těkal pohledem z Tomových očí k jeho rtům, aby mu naznačil, co chtěl. Tom se sklonil a s podivně bušícím srdcem se ponořil do Billových úst, které se pro něj otevřely, a tím Bill Tomovi naznačil, aby s ním Tom zkusil pro jednou mluvit francouzsky.

Bill široce otevíral svá ústa a nechával Tomův jazyk klouzat dovnitř. Hra jejich jazyků a vlhkost, kterou spolu sdíleli, nutily Billa natahovat krk blíže k Tomovi, aby dostal více těch úžasných polibků. Aniž by Bill přerušil jejich líbání, poslepu nahmatal Tomovy ruce, které ležely na matraci vedle Tomových boků. Bill položil své dlaně na hřbety Tomových rukou, zahákl malíčky a palce pod Tomovy dlaně, aby mohl obě ruce pomalu zvednout. Odlepil je od matrace a hladíc jimi své boky, je umístil na své břicho, takže to nejdříve jen vypadalo, jako by se Bill pokoušel Toma přimět, aby jej objal.

Bill zavzdychal a odtáhl se od Toma pro trochu kyslíku. Zhluboka dýchal a sám cítil, jak Tomův hrudník naráží do jeho zad a plní plíce vzduchem, který tak ochotně zanechal v Billových horkých ústech.
„Dal jsem na Andyho radu,“ zašeptal Bill tiše a v přímém očním kontaktu zajel jejich stále spojenýma rukama pod své tričko na spaní a nechal Tomovy dlaně ležet na svém napjatém břiše. Tom ztěžka polkl a přikývl. „Poznal jsem dlaněmi svoje tělo. Chceš se dnes stát mými dlaněmi?“
„Ano,“ vydechl Tom toužebně, sotva přemýšlejíc nad tím, jestli by se neměl Billa zeptat, jestli to opravdu chce.
„Líbej mě?“ poprosil Bill, a jakmile se jejich rty znovu spojily v jedny, začal jejich spojenýma rukama bloudit po svém těle. Bill byl nervózní, ale to, že sám určoval, kudy povede další hlazení, dělalo celou věc snazší. Tom se ani na chvíli neodpoutal od Billova vedení. Poslušně držel své ruce schované pod těma Billovýma a sahal na místa, kam jej Bill navedl. Ani jednou nesáhl někam o své vlastní vůli.

Bill vydechoval do Tomových úst a zajížděl jejich rukama pod své tričko, které se postupně vyhrnulo až k jeho krku. Cítil Tomovy prsty, jak přejíždějí přes jeho bradavky a úmyslně své ruce zastavil na tom místě, aby si tam Tomových dotyků užil co nejvíce. Nechával Toma, aby okusoval jeho rty a dával jim čas na nabrání kyslíku, než se pustí do dalšího dech beroucího líbání.
„Tomi,“ mňoukl Bill, když se Tomovy ukazováčky pod Billovýma rukama zkroutily a bříška obkroužila Billovy tvrdnoucí bradavky. Dech v Billově hrdle se zadrhával čím dál častěji, když Tom tohle dělal, proto přinutil Toma přestat a v očekávání sjel jejich dlaněmi ke svému podbřišku. Zalechtalo to, protože Tomovy dotyky byly jemné. Bill se zhluboka nadechl a nechal jejich dlaně vklouznout pod své spodní prádlo.
Tom zasténal do Billovy pusy, jako by ty dlaně zajížděly do jeho vlastních trenek. Společně s Billem hladil Billovy boky, kyčle a třísla, tiše šílíc z toho tepla, které vycházelo z Billova probouzejícího se klína. Cítil, jak Bill navádí jeho dlaně do svých slabin, ale jen tak, aby zajížděly hluboko mezi jeho nohy, jen občas a letmo se dotýkajíc Billova mužství. Doufal, že jeho vlastní tvrdý klín Billa příliš netlačí do zad, ale s pohyby Billova těla se obával, že ano. Billův hrudník se vzpínal ke stropu, zatímco pánev se tlačila do matrace. Billova bedra klouzala po Tomově natlakovaném klíně a způsobovala mu mučení.

Bill sténal každou chvíli hlasitěji a zapomínal, že jsou to Tomovy dlaně, které se dotýkají jeho těla. Tím, že je sám navigoval a jezdil ve stejných směrech, si připadal, jako by se svého těla dotýkal on sám, jako to dělal ve svém pokoji. Cítil Tomův horký dech na své tváři a hluboké těžké výdechy u svého ucha.

Vyjel dlaněmi ze svého prádla a s Tomovou pomocí je stáhl tak nízko, kam jejich spojené ruce dosáhly. Tom neodolal a podíval se přes Billovo chvějící se rameno dolů. Usykl, když se vizuální zážitek spojil s tím dotykovým a jeho dlaň poprvé pohladila Billův penis. Bill zvrátil hlavu nazad a přes pootevřená ústa zakňučel. Nabádal Toma k dalšímu hlazení, zatímco jejich levé ruce se vrátily ke tření Billových bradavek.
„Tomi, oh,“ zasténal Bill a Tomovo srdce se sevřelo, když si uvědomil, jak rozkošné vzdechy Bill vydává. Dokonce i při něčem tak žhavém dokázal být roztomilý. Z vlastní iniciativy se natáhl a začal se kromě Billova klína a bradavek věnovat ještě Billovu uchu. Sál ušní lalůček, líbal místečko těsně pod uchem, olizoval jeho okolí a zuby opatrně skousával ušní boltec.
Billova levá ruka překvapivě opustila Tomovu a přitiskla se na zadní stranu Tomova krku. Tom si nebyl jistý, jestli dostal povolení bloudit svojí rukou po Billově hrudi bez Billova vedení, a proto nejdřív pokračoval v tom, v čem začal s Billem.

„Mmm,“ zamručel Bill, když sám zatlačil na hřbet Tomovy pravé ruky a donutil ji hladit jeho penis intenzivněji.

„Oh,“ vydechl Tom překvapeně, když se Billova tvrdost naplno vtiskla do jeho dlaně a on cítil všechny záhyby Billova klína na celé ploše dlaně. Bill vypadal ztracený už jen z toho, že hladili jeho klín.
„Tomi, ano,“ vyhrkl Bill, když se bříška Tomových prstů otřela o velmi citlivou špičku Billova vzrušení. Billova druhá dlaň opustila Tomovu ruku a sevřela přikrývku vedle Tomova stehna. Tom se trochu vyděsil, protože najednou bylo všechno na něm. On měl plné vedení a získal veškerou kontrolu nad svýma rukama. Bill se pánví zavrtěl proti Tomově nehybné ruce a nespokojeně zafuněl. Tom pohnul rukou a pokračoval v hlazení Billova klína. Levá ruka opustila bradavku a přejížděla po celém Billově boku od podpaží až ke kyčli.
Bill vzdychal do Tomova krku, otíral se o něj nosem a nevědomky krčil nohy a roztahoval je do stran, aby nastavil klín více dotykům a příjemnému hlazení. Rozevíral se pro Toma a poskytoval mu prostor pro dobývání jeho intimních míst. Tom hluboce dýchal a díval se na svoji ruku, jak přejíždí po Billově plně vzrušeném penisu. Nemohl vůbec uvěřit, že se to děje. Sotva se Billa dotýkal přes oblečení, a teď se jeho dlaň nachází v Billově klíně a dělá mu dobře.

Díval se na Billa, jak bojuje o dech, láme se v zádech a prsty tiskne vnější stranu Tomova stehna. Usoudil, že hlazení bylo dost. Rychle si naslinil dlaň a obejmul Billův penis. Vytvořil kolem něj pěst a zkušebně sjel ke kořeni a nahoru ke špičce.

„Nghhh,“ zasténal Bill a zatnul bříška prstů do Tomovy nohy. Tom vyvinul na Billovo vzrušení přiměřený tlak, který měl rád na sobě, a pravidelnými pohyby začal Billa uspokojovat. Levá ruka přestala hladit Billovo horké tělo a natočila si Billův červený obličej k tomu svému. Věděl, že líbání bude pro Billa teď zatraceně těžké, ale potřeboval svoje vlastní vzrušení někde kompenzovat. Rozpouštěl jej v Billových ústech. Přejížděl zuby po Billových nateklých rtech, olizoval je, sál a nezapomínal pravidelně hýbat rukou v Billově klíně.
„Aaahh!“ vykřikl Bill, když se přes jeho tělo převalil první silný záchvěv předznamenávající orgasmus. Tom se ani nedivil. Bill byl v tomhle začátečník a nepředpokládal, že vydrží dlouho. Zesílil stisk své dlaně a zrychlil. Laskal Billova ústa a bloudil prsty v jeho vlasech, přidržujíc si jeho obličej u svého.

V jednom okamžiku Billovo tělo ztuhlo. Z jeho hrdla se vydral uspokojený výkřik, který se ztratil v Tomových ústech. Mokrá teplá tekutina vystříkla v několika dávkách z Billova penisu a pokropila nejen Tomovu sevřenou dlaň, ale i Billův podbřišek. Billovo tělo se zhroutilo na Tomův hrudník a pod tíhou uvolnění vtisklo Toma hlouběji do matrace. Billovy oči byly zavřené, ústa otevřená a líce červené. Tom se opatrně vyprostil zpod Billova těla, položil jej na polštář a diskrétně po Billovi uklidil. Stáhl mu boxerky, které měl zařezané v oblasti kolen a odložil je stranou. Bill vypadal, že upadl do nějakého post orgasmického kómatu, protože se sotva hýbal. Tom odešel z pokoje a zavřel se v koupelně. Sáhl do svého natlakovaného prádla a několika silnými pohyby se dovedl k téměř bolestivému vrcholu. Omyl si klín, dlaň, která dnes uspokojila dvě mužství, a natáhl si zpět své prádlo, které naštěstí zůstalo nepotřísněné. Na mírně slabých nohách se vrátil do pokoje, položil se vedle Billa, dostal Billovy natažené nohy pod přikrývku a oba je přikryl do pasu, aby se Bill necítil tak vystavený. Napravil jeho triko, které bylo stále srolované u Billova krku, a stáhl jej k jeho pasu.

Bill unaveně otevřel oči a skelným pohledem se na Toma podíval. Cítil, jak se jeho ochablý a citlivý penis tře o přikrývku a byl Tomovi vděčný, že jej přikryl. Sám by toho asi nebyl schopný, protože přikrývka byla příliš daleko. Pravděpodobně by mu ani nevadilo, že si ho Tom prohlíží.

„Kde… kde…?“ šeptal Bill.
„Byl jsem v koupelně. Postarat se o… věci,“ zamumlal a poškrábal se na hlavě.
„Postaral ses o mě,“ zašeptal Bill. V jeho očích se zrcadlilo tolik důvěry a vděku, že to Tom sotva mohl unést. „A bylo to krásné.“
„To bylo,“ přikývl Tom. Líbl Billa na pootevřené rty a přeletěl očima přes jeho unavený obličej. V okamžiku, kdy Tom otevřel své rty, se Bill nadechl.
„Miluju tě,“ zašeptali si do rtů na setinu vteřiny zároveň, jen každý jinou intenzitou hlasu. Zároveň se na sebe zeširoka usmáli a vyšli si vstříc, aby se mohli obejmout.
„Myslím, že tohle byla ta věc, která se nám měla stát,“ zašeptal Tom a přitáhl si Billovo tělo blíž. Jeho ruka spočinula na Billových bedrech. Půlka dlaně se dotýkala Billova trička, druhá půlka šimrala vrch Billova nahého zadečku.
„Cítili jsme to stejně,“ uvědomil si Bill.
„Cítíme to stejně už dlouhou dobu a je pěkné, že jsme se oba cítili dost pohodlně na to, abychom to tomu druhému konečně řekli,“ usmál se Tom.
„A řekli jsme to zároveň, takže je to ještě víc pravda,“ upozornil Bill Toma. Tom se uculil do Billova ramene. Nemyslel si, že by jejich city mohly být ještě větší pravda, než byly teď, ale to, že se vyznali ze svých citů v jeden stejný okamžik, dělalo to vyznání o mnoho magičtější, speciálnější a výjimečnější.

„Je dobře, že jsou Simone a Gordon pryč, že?“ zeptal se Bill.

„To teda jo. Nejspíš by se divili, co se tu děje,“ přikývl Tom.
„Nebyl jsem… ošklivý nebo tak?“ strachoval se Bill.
„Byl jsi naprosto roztomilý a k umačkání.“
„Oh,“ vydechl Bill.
„A… uhm… tvé spodní prádlo leží támhle, takže… asi se budeš chtít obléct?“ konstatoval Tom formou otázky a ukázal na okraj postele, kde leželo Billovo zmuchlané spodní prádlo. Bill si propočítal, kolik energie by jej stálo odtáhnout se od Toma, posadit se na matraci a ještě se natáhnout tak daleko.
„Slibuješ, že se nebudeš v noci dívat?“ podíval se Tomovi od obličeje.
„Slibuju,“ přísahal Tom. Bill se vtiskl hlavou pod Tomovu bradu a uvolněně vydechl.
„Tak dobrou noc, Tomi,“ zabrumlal do Tomova trička a objal jej.
„Dobrou, broučku,“ rozněžnil se Tom a pevně Billa objal, aby mu náhodou přes noc nezmizel z náruče.

Kdyby mu jej někdo vytrhl z náruče, jako by jej rval z Tomova srdce.

autor: Muckátko :o*

betaread: J. :o)

11 thoughts on “Breaking Through 48.

  1. Jupí juchů!!! Konečně se kluci dostali o kousek dál a konečně si vyznali lásku. Musím říct, že to společné "miluji tě" bylo naprosto nádherné! Jsem ráda, že Bill nedal na rady wikipedie nebo googlu xD a že to prostě řekl. Taky jsem byla mile překvapená, že se nechal od Toma dovést až k orgasmu. Čekala jsem, že si dovolí maximálně nějaké ty doteky, ale toto… ooooch, bylo to moooc krásné, absolutně jsem se u toho rozpouštěla :))
    Velice pěkně děkuji za díl 😉

  2. Bože, to byla taková nádhera. Vůbec jsem nečekala, že to Bill vezme takhle zpříma a až do konce. Ale nestěžuju si 🙂 Bylo to krásné. A to společné vyznání… Prostě nádhera!  Doufám, že jej Tomovi z náruče opravdu nikdo nebude chtít vyrvat!

  3. Tak tohle byl další z dokonalých dílů! ♥ A jako tradičně, i teď jsem se neudržela a na konci mi skloulo pár slz dojetí. Celou tuhle povídku ohromně prožívám a tohle byl další díl plný milionů nádherných emocí! 🙂
    Jsem za Billa ohromně šťastná!! To, že dovolil Tomovi aby na něj sahal, ještě takhle intimně, to je prostě něco! Jsem na něj pyšná, jak dokáže postupně zdolávat překážky a tím se krásně blíží ke svému vytouženému cíli a to snažit se potlačit vešekeré vzpomínky na minulost, užívat si přítomnosti a užívat si lásky se vším všudy! 🙂 Ještě teď pomalu nemůžu uvěřit tomu, že to Toma nechal udělat! Věřím, že Billovi hodně pomohla rada Andyho, ale především se tohle stalo hlavně díky důvěře v Toma! 🙂 Zase nevím jak pořádně svou radost vyjádřit, protože to slovy snad ani nejde. Někdy bych Ti přála vidět ten můj připitomělý úsměv, který mám po celou dobu dílů. 😀 Po pravdě jsem ráda, že mě při čtení nikdo nevidí, protože fakt nevím, co by si kdo o mě myslel! 😀
    A hrozně ráda bych tu dnešní scénu viděla na živo! 😛 To by byl pohled přímo pro Bohy!
    A to jejich ´Miluju Tě´ ♥♥♥ No tak to jsem šla do kolen okamžitě! Strašně moc mě potěšilo, že si to kluci řekli a že dál nechodili okolo horké kaše. Vždycky je mi líto, když je naprosto zjevné, že se ti dva milují, ale ještě si to neřeknou, protože se pak se trápí i oni i já! 😀
    Jen se zase začínám trošičku obávat toho, že brzy přijde nějaký smutný díl! Těch krásných a optimistických už bylo zase celkem hodně, takže se trochu děsím toho, co by mohlo přijít! 😀 Ale zase na stranu druhou nemám ponětí, co by se mohlo pokazit a hlavně doufám, že se ani nic nepokazí. Chci, aby spolu žili šťastně až navěky! 😀 🙂
    Muckátko, strašně moc děkuji za tenhle díl! To je jako balzám na duši! ♥ No nic, jdu si to přečíst ještě jednou ať mi ta dobrá nálada vydrží počádně dlouho!
    Moc děkuji! ♥♥

  4. Krása Bill byl užastnej nenapadlo by mě že by se odvážil zajít tak daleko je vidět že Tomovi moc důvěřuje.

  5. Tak druhý pokus (v podstate už štvrtý, ale pri druhom som si už radšej skopírovala text komentu :D). Pri prvom akurát pri odosielaní komentára zlyhal blog.cz, čo ma pekne naštvalo, keďže teraz sa mi to už iste nepodarí napísať tak, ako predtým 😀
    Ale k časti. Dnes som ju čítala doslova so zatajeným dychom. Podľa záveru minulej časti bolo celkom jasné, že sa niečo bude diať. Očakávala som nejaké dotyky, ale to, že to Bill vzal ž takto dokonca ma príjemne prekvapilo. Tá jeho otázka, či sa Tom chce stať pre dnešok jeho dlaňami… na to nemám slov. Bola to nádherná veta.
    Na Billa som neskutočne hrdá, že postupne prekonáva prekážky a verím, že sa mu podarí čoskoro dostať do toho úplného konca, aj keď sa ešte vyskytnú nejaké tie problémy.
    Ich vzájomné "Miluju tě" ma totálne odrovnalo. Som absolútne happy, že si to chalani konečne povedali. A Billova roztomilá otázka, či sa Tom nebude v noci pozerať bola sladkou čerešničkou na torte 😀
    Som ti, Muckátko, veľmi vďačná za túto nádhernú časť a na pokračovanie sa teším ako malé decko 😀  A aj keď tie problémy prídu, tak verím, že ich Bill s Tomom spolu prekonajú a budú nakoniec spolu šťastní. 🙂 Ešte raz ďakujem.

  6. Po tejto kapitole nebudem môcť zaspať, budem z nej ešte chvíľu poletovať pár metrov vzduchom. Bolo to strašne krásne. Hlavne to vyznanie ale aj to ako Bill viedol Toma a ako sa naľakal, keď mu prenechal iniciatívu. Som totálne mimo. Ďakujem za krásne pocity a teším sa na pokračovanie.

  7. Autorko, jaké nepříliš pozitivní díly sis na nás ještě vymyslela? Já doufala, že vše bude už jenom lepší. Prosím, moc už je netrap. Děkuju za krásnou povídku.

  8. To byl absolutně dokonalý díl ♥
    Ne proto, že v něm byl sexík, ale protože v něm bylo tolik něhy, důvěry a lásky. Jsem neskutečně ráda, že Bill definitivně pochopil, že se z Tomovy strany nemá čeho bát a že ho nakonec nechal vzít všechno doslova do svých rukou.
    Já tady v té povídce miluju Billovu nevinnost a o to víc je mi smutno z toho, jak strašlivě mu bylo ublíženo. A o to víc se raduju z každého kousku štěstí, který teď prožívá. A že ho dneska prožil pořádný kus, to byl přímo Mount Everest štěstí =)
    Moc děkuju za nádhernou povídku ♥

  9. To bylo tak nadpozemsky krásné, že jsem ani nedýchala. To křehké pouto mezi kluky je popsané úplně dokonale. Občas z toho až mrazí 🥰

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics