Něco cítit 7.

autor: Allka
JINÝMA OČIMA

Lifehouse – You and Me

And I don’t know why, I can’t keep my eyes off of you

A nevím proč, nemůžu z tebe spustit oči

„Tom je miláček! Zbožňuju jeho dredy… A ten jeho krásný úsměv! Když se usměje, omdlívám!“

Zatímco jeho bratr měl ještě půlnoc, Bill byl vzhůru už víc než hodinu. Chvíli po probuzení ještě zůstal v posteli a užíval si zvláštního pocitu, který zapříčinilo to, že snad poprvé v životě vedle něj ráno někdo leží. Jasně, že nebyl takové neviňátko, jakým se dělal na veřejnosti. Jasně, že měl holky, byl přece normální. Chtěl by vidět člověka, který by nevyužil aspoň několika z příležitostí, jež mu dodávala sláva jako na běžícím páse. Měl u sebe holek minimálně stejně jako každý kluk v jeho věku, ale žádná nezůstala přes noc. Proč taky? Nebyl důvod… A předtím, než se kapela proslavila, zase nebyl dost starý na to, aby s někým přespával – ať už u něj doma nebo někde na návštěvě. Dnešní noc tedy byla premiéra. Sice by si Bill nikdy nepomyslel, že v ní bude figurovat zrovna Tom… Ale vůbec mu to nevadilo.

Přímo ho štvalo, že musí vstát a dojít si na záchod. Nejdřív si myslel, že se do postele ještě vrátí, ale pak si dal i rychlou sprchu, když už byl v koupelně… a nakonec mu začalo kručet v žaludku, takže se rozhodl jen s ručníkem omotaným kolem boků ulovit v kuchyni něco k snídani. S talířem toustů se pak vrátil do pokoje, kde se posadil ke stolu. Rozhodl se, že se podívá na internet. Napadlo ho, že by si mohl přečíst pár vzkazů od fanoušků, které se kupily ve fóru na jejich internetových stránkách. A taky na některé odpovědět… Komunikace je přeci důležitá! Jako by slyšel Davidova slova. Ten člověk natolik taktoval jeho život, že Bill jeho přítomnost cítil i ve chvíli, kdy byl sám doma.


No, a tak teď seděl u počítače a pročítal si příspěvky. Nad těmi urážlivými jenom kroutil hlavou. Už dávno mu nepůsobily neklidné spaní. No, a ty pochvalné ho těšily. Nikdy ho ty pochvaly neomrzí, koho taky ano?! Poslední vzkaz, který si zatím přečetl, byl určený Tomovi. Bill nejdřív vyprskl smíchy – někdo vážně omdlívá z bratrova úsměvu? Pak ho ale ta slova nějakým způsobem zaujala. Musel začít přemýšlet o jejich obsahu. Zadíval se na štíhlou osobu na posteli a zkusil na svoje dvojče hledět cizíma očima. Postavu měl bratr vážně dobrou – lepší než Bill, vypracovanější. Zatímco černovlásek působil jako křehká, éterická bytost, Tom byl… muž. Mladý muž se svalnatýma rukama jako stvořenýma k objímání. Světlé dredy měl rozhozené na polštáři. Těmi se opravdu mohl chlubit, však se taky o ně staral jako o vlastní děti. Dále mu příroda nadělila obličej s dokonalými rysy a bezchybnou pleť. To měli s Billem v podstatě společné, ale Bill si nikdy dokonalý nepřipadal… O sobě asi člověk takhle nikdy neuvažuje… Znamená to, že když mi přijde hezký Tom, jsem hezký i já sám?

Zřejmě se Tomovi zdálo něco pěkného, protože se na jeho tváři objevil úsměv. Jenom takový mírný, přirozený, spokojený… Krásný. Ještě mnohem krásnější než ten, ze kterého si čůrá do kalhot ta fanynka, díky níž tu teď Bill vlastně sedí a hltá očima svého bratra, protože takhle přirozený a nenucený úsměv veřejnost nikdy nespatří. V Billově nitru se cosi sevřelo… Tak nepatrně, že si toho stěží všiml.

Tom se zavrtěl. Vypadalo to, že se brzy probudí. To poslední, co černovlásek chtěl, bylo, aby ho bratr načapal při zírání. Rozhodl se raději odnést špinavé nádobí do kuchyně.

Dredatého chlapce probudilo klapnutí dveří. Jen tak poslepu zašátral vedle sebe a zjistil, že Bill v posteli neleží. Přivodilo mu to zvláštní zklamání, nad nímž se ale nechtěl zamýšlet. Ještě chvíli nechal oči zavřené a vdechoval příjemnou vůni, jež ulpěla v bratrově povlečení. Vtiskla se mu do paměti stejně jako pocity z téhle chvíle, kdy mu bylo tak dobře jako už dlouho ne.

***

Gustav seděl na posteli a pozoroval, jak venku prší. Za celý den změnil pozici, jenom když si musel odskočit nebo když šel otevřít dveře poslíčkovi, který přinesl jídlo. Kvůli dvojčatům se všechny termíny posouvaly, ale pauza, jež se zbytku týmu snesla do klína, byla tak krátká, že se bubeníkovi ani basákovi nevyplatilo vydat se po vzoru Billa a Toma domů. Takže jim nezbývalo, než se nějak na dva dny zabavit. Dřív by nebyl problém podniknout něco ve dvou. Ovšem teď… Georg byl kdesi ve městě, a to se musel Gustav zeptat ochranky, aby to věděl. Jeho, teď už zřejmě bývalý dobrý přítel, se neobtěžoval od toho incidentu s ním potkat byť jen na minutu. Gustav se mu vlastně ani nedivil.

Sám v sobě se nevyznal. Proč to vůbec dělal? Proč líbal svého kamaráda, který byl ještě ke všemu mužského pohlaví?? Je přece hetero. Nebo ne? Jistěže je. Nikdy se na jiného kluka ani nepodíval. Jednou v baru chtěl totálně namol omylem sbalit Billa, ale to se opravdu nepočítá! Takže co to s ním bylo? Chyběl mu kontakt. Lidské teplo. Chybělo mu něco cítit. A ten okamžik byl magický. A Georg byl tak strašně hodný… A tolik mu to slušelo… No, tak teď jsem si vážně pomohl. Nenašel jsem něco víc, a ještě jsem kvůli svojí blbosti ztratil dobrého kamaráda, pomyslel si vztekle Gustav a zatnul ruce v pěst.

Rozhodl se, že si pustí film. Nějakou ujetou komedii, která by ho přivedla na jiné myšlenky. Třeba během filmu vykoumá, jak celou tu prekérní situaci napravit.

O dvě hodiny později

Bylo to pořád stejné. Gustav měl i po zhlédnutí Ace Ventury pocit, že všechno podělal, a nápad na řešení nepřicházel. Chvíli se převaloval na posteli, pak ale usoudil, že jestli bude ještě chvíli ležet, zblázní se z toho. Musel Georga najít a promluvit si s ním. Netušil, co mu řekne, jelikož sám nevěděl, jak se ohledně toho všeho cítit. Ale nejpozději zítra by se tak jako tak museli setkat, a to poslední, co Gustav chtěl, bylo předvádět dusno před dvojčaty.

Rozhodně vyskočil na nohy, vyšel z pokoje a zamířil po chodbě ke dveřím, za nimiž, jak doufal, se nacházel baskytarista. Odkašlal si, vydýchal se a zaklepal. Dlouho nikdo neotevíral, až to chtěl Gustav vzdát, ale když už se otáčel k odchodu, v pootevřených dveřích se konečně objevila hlava hnědovlasého chlapce.

„To jsi ty?“ přivítal bubeníka nepříliš přívětivě Georg.

„Ehm, jo. Můžu dál, prosím?“
Baskytarista na znamení souhlasu otevřel dveře úplně. Gustav kolem něj proklouzl dovnitř a dával si pozor, aby se ho ani konečkem prstu nedotkl.
„Takže?“ pobídl ho basák.
„No… přišel jsem kvůli tomu… tamtomu.“
„Tamtomu? Aha… Pěkně jsi to pojmenoval… A co mi chceš k tomu konkrétně říct?“
„Jsi naštvanej, co?“ konstatoval smutně bubeník.
„Jo… Totiž… ne… totiž… Já to prostě vůbec nechápu. Nechápu tebe, nechápu sebe. Hlavně nechápu, co to do tebe vůbec vjelo! Udělal jsi mi bordel v hlavě. Nemohl jsem spát a půl dne jsem chodil po městě, abych to vydýchal! Myslel jsem, že jsme kamarádi!“ rozohnil se Georg.

„Jo, jsme kamarádi! Já prostě nevím,“ sklopil hlavu Gustav. „Prostě to byla nějaká divná chvíle. Byl jsi na mě hodnej… A mně tak chybí něco opravdového. Přijde mi, že žijeme ve vakuu. Mluvil jsi o balení holek v barech. Jo, máš pravdu. Sbalil jsem jich na to, že jsem bubeník z Tokio Hotel, už dost. Ale ani s jednou jsem nezažil TU chvíli. Jiskření, chvění, elektřinu ve vzduchu. Nerozumím tomu, proč jsi to byl ty, můj nejlepší přítel, se kterým se stalo to, co mi tak dlouho chybělo. Ale… Můžeme to, prosím, nechat být? A dělat, že se nic nestalo? Byl to omyl, nic víc,“ zaprosil. Sotva to ale dořekl, začal o svých slovech pochybovat. Zvedl pohled ke Georgovým rtům a zatrnulo mu ve slabinách při vzpomínce na polibek. Jeho ústa byla tak sladká… Gustav zatřepal hlavou, aby ty protivné myšlenky zahnal.

„Jo, dobře,“ řekl tiše Georg. „Takže to prostě smažeme.“
„Ano, ano, smažeme.“
„Já jsem hetero,“ prohlásil basák a nepatrně se k druhému chlapci přiblížil.
„I já jsem hetero,“ zašeptal Gustav a kopíroval Georgův pohyb.
„Nemůžu na to přestat myslet,“ přiznal najednou dlouhovlasý a lehce pohladil Gustava po tváři.
„Ani já…“ vydechl bubeník. Zachytil Georgovy prsty a stiskl je v dlani.
„Byl to jenom omyl…“
„Jenom kouzlo okamžiku…“

Smršť emocí zaplavila Georgovo nitro. Zhluboka se nadechl a pak přitiskl svoje rty na Gustavovy. Blonďákovi ta prudkost vyrazila dech. Na moment byl vyvedený z míry, ale jakmile se vzpamatoval, začal polibky oplácet. A když jej Georg vmanévroval na postel, projela jím vlna takového štěstí, jaké mu nikdy nepřinesla snad ani hudba.

autor: Allka

betaread: J. :o)

11 thoughts on “Něco cítit 7.

  1. Pane Bože! 😀 tak to vezměme popořadě. Vůbec se nedivím, že to fanynka napsala, taky mi přijde jeho úsměv naprosto odzbrojující. Líbilo se mi jak Bill bratra špehoval a přemýšlel nad jeho úsměvem. Moc hezká chvilka. Tomovo nepohodlí po probuzení byl další bod pro velkou làsku 😀
    Gustav mi dává, ovšem to s tím žitím ve vakuu je opravdu velice důvěryhodné. Musí být těžké být stále na očích veřejnosti. To s tou elektrikou mezi nimi mě dostalo, ale zdaleka nejvíc bylo to jejich 'oba jsme šílení heteráci' zakončené divokou líbačkou 😀
    Moc děkuji za díl, snad se nám příště kluci zas o kus posunou 🙂

  2. Lexi úplne trefne vyjadrila to, čo som chcela napísať aj ja! 😀 Takže to nejako nebudem opakovať a poviem len toľko, že to bola úžasná časť 😀
    Páčilo sa mi, ako Bill Toma špehoval a Tomove sklamanie, keď sa prebudil sám.
    Géčka ma na konci pekne dostali s tým ich obojstranným vyhlásením o svojej zarytej heterosexualite a naraz bum! Vášnivý bozk, ktorý vedie do postele 😀
    Ďakujem za vážne super kapitolu.

  3. Oh mein got. :3 :O táto časť bola úplne parádna. Úprimne,tiež sa nečudujem,tej fanynke ,že slintá nad Tomom – som na tom rovnako. Vždy sa mi páčil z dvojčat omnoho viac ako Bill. Som zvedavá,ako budú postupovať Billove myšlienky a ako sa to bude medzi chlapcami vyvíjať ďalej, to,že Tom za ním prišiel s tým ,že či by nemohol predsa len prespať bolo sladké.
    A čo sa Géčiek týka – zdá sa mi to,alebo ešte v dosial žiadnej uverejnenej poviedke chlapci medzi sebou nič neriešili a boli čisto len kamaráti ? Každopádne.. nie ,že by sa mi to nepačilo alebo tak – len to nie. Práve naopak oni dvaja ako pár sú strašne zlatí. Chvíľku ma zamrzelo,že to išiel Gustav ukončiť, s tým ,že na to naozaj zabudnú no potom,keď začal Georg hovoriť a.. ten záver ! Ten bol úplne top. Dúfam,že budú spolu aj oficiálne ako pár 🙂
    Allka, tvoja poviedka je vážne super. Ďakujem ti za dnešnú časť a už teraz sa teším na ďalšiu :-)♥

  4. Gustavovi a Georgovi se musím jenom smát! 😀 Nějak si ještě nedokážu zvyknout na myšlenku těch dvou spolu, takže to zatím beru prostě jako vtip 😀 a snad si časem zvyknu! 😉
    A chvilka, kdy si Bill prohlížel Toma byla moc hezká! 🙂
    Děkuji za díl! 🙂

  5. Jsem tak strašně ráda, že už jsou dvojčátka znovu v pořádku a doufám, že odteď už napořád! 😀 Další hádky mezi nimi a ignorace a to vše by se mnou sekly! 😀 Protože když se ve stejnou dobu 'nemají rádi' tady a pak i v 'Look at me' je to vážně dvojité neštěstí! 😀 Proč sem ale pletu něco jiného… prostě chci napsat, že doufám, že už budou pouze v pohodě. Bylo zajímavý, když Bill 'hltal' Toma pohledem 😀 Vlastně celá tahle povídka je zajímavá, protože mám takový pocit, že jsem nic podobného nečetla, nejen že se tu i Georg a Gustav muchlují… zatím jako první v řadě 😀 tak to je vlastně z prostředí Tokio Hotel přímo, myslím tím, že jsou doopravdy v povídce skupina, Tomi a Billy jsou dvojčata a místama je to tu tak napsané, že se musím zamyslet, jestli to tak sakra není i ve skutečnosti, jestli Bill pročítal vzkazy od fanynek a pak 'hltal pohledem' Toma. Je to vážně vzácná povídka, páč se žádná jiná téhle ani trošku nepodobá, mi přijde, ne že bych četla každou povídku twc světa, ale už jich pár za sebou a při sobě a před sebou mám, takže…, chápeme 😀 Nicméně Jak jsem psala, jsem šťastná, že se bráškové zase baví a že se usmířili i Géčka :3 Těším se na pokráčko 😀 A děkuju za díl 🙂

  6. Ps: jestli budou T&B spolu, (asi budou podle toho, co čtu a to dříve než později) pak bych na jejich místě záviděla Géčkám, jesli budou spolu (asi budou podle toho, co tu čtu a to už brzóóó! 3:D) páč oni se budou moct, pokud budou chtít, i na veřejnosti ukázat jako 'super hetero pár' NO HOMO! NO HOMO, GUYS! 😀

  7. Kúzlo okamžiku teda krásne pokračuje:D som rada, že si to chceli urovnať. Tí dvaja total heteráci sú podarení 😀 dúfam, že to dusno medzi nimi pominie a nezväčšia ho tým udobrovaním:)
    Bill a Tom… na rozdiel od Géčok na ten svoj vzťah idú pomalšie než slimák.
    Táto kapitola je strašne pekná:) ďakujem za ňu a zvedavo očakávam ďalšiu.

  8. Já se na tenhle díl těšila jako na boží smilování!!! :3 A rozhodně se bylo na co těšit, ten vývoj je dokonalý. To jejich probuzení bylo takové… něžné. Billova analýza mě rozesmála, ale chápu, o čem mluví. Já měla z dvojčat vždycky mnohem radši Billa, a stejně "jdu do kolen", když vidím Tomův úsměv. Vlastně mi trochu připadá, že jak k sobě mají kluci ve skutečném světě hrozivě blízko, tak už je i my, fanynky, bereme trochu jako jednu bytost, a prostě musíme zbožňovat oba. Nemyslíte, že na tom něco je? 🙂
    Zapřísáhlí heteráci mě vážně pobavili :DDDD Musela jsem se řehnit, když jsem si tu situaci představila. Mimochodem, nepamatuju si na jedinou povídku, kde by něco takového bylo, koneckonců, je to TWINcest, prostě to vždycky bylo o dvojčatech, takže ti hrozně chválím ten originální nápad!! I přesto že představa skupiny složené ze dvou gay párů mě rozsekává :DDDD A hrozně se těším na další!

  9. Myslím, že můžu říct, že hvězdami tohoto dílu jsou heteráci Gěčka! 😀 To mě fakt dostalo. Tak jen doufám, že to spolu rychle urovnají a půjdou tak dvojčatům vzorným příkladem. I když, jak už napsala Carolyn, představa kapely složené ze dvou gay párů je vážně komická. I když jeden z těch párů bude zřejmě v utajení.
    Díky za super dílek!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics