Look at me 17.

autor: Chii-chan
Probuzení

Bill otevřel oči a snažil se potlačit zívnutí. Usmál se, když se setkal tváří v tvář se stále ještě spícím Tomem. Myslel na to, jak byly pro ně dva poslední dny emocionálně vyčerpávající a kousl se do rtu, cítil se provinile.

Výlet za D byl… zajímavý, přinejmenším. Bill mu nepotřeboval nijak vysvětlovat své zdraví nebo orientaci, místo toho byl překvapen otázkou: Proč nepřivedl Toma dříve? Oba dva byli překvapeni, že D nebyl nijak šokovaný Billovým vzhledem.
Bill se šel porozhlédnout po novém skateboardu a Tom s Davidem probírali jeho koníček. Tom byl překvapen, když zjistil, jak veselý byl člověk, který Billa naučil všechny základy, zatímco Tom sám mu, nepřímo, ukázal všechny triky.
Když Bill nalezl to, co hledal, šťastně to ukázal oběma svým přátelům a široce se zašklebil, když od obou obdržel souhlas.

Povzdechl si a podíval se na skateboard opřený o zeď. Ještě se nedostal k tomu, aby ho vyzkoušel, ale plánoval to na dnešek. Prsty jej svědily, aby prkno popadl a vrhnul se na to hned, ale přinutil se zůstat v klidu.

Při pohledu na Toma se opět usmál. Jeho pootevřené rty vypadaly tak lákavě. Bill děkoval bohu, že po všech těch letech se dokázal ovládat a nepolíbit jej. Zavrtěl se, ale zastavil se a zalapal po dechu, když se mu silná paže pevněji sevřela kolem pasu a noha překryla jeho vlastní.
Bill se kousl do rtu a rozhodl se, že po tom všem ještě nebude vstávat. Přitulil se blíže a položil hlavu blízko Tomova těla, čelem se dotýkal jeho ramene. Nedokázal přestat třít svou tvář o Tomovo teplé tělo a vdechovat při tom tu povědomou příjemnou vůni.
Tom jej objal ještě pevněji a zabořil tvář do Billových vlasů, přičemž vydal tichý, spokojený zvuk. Bill znovu usnul s příjemným pocitem ve svém srdci.

Tom se probudil uvolněný a v příjemném teple, což byl pocit, který necítil již velmi dlouho. Rozhodl se vychutnat si to příjemné teplo co nejdéle a snažil se co nejvíce zavrtat pod peřinu. Nicméně jeho tělo bylo na některých místech otupělé a něco jej lechtalo v nose. Otevřel oči a setkal se s něčím černým a střapatým přímo ve svém obličeji. Napůl spící položil ruku na tu střapatou kouli a projel prsty skrz černé prameny.

„Hmm…“
Tom okamžitě poznal ten ospalý zvuk. Trochu se odtáhl a usmál se, když spatřil Billův obličej. Tom, konečně dostatečně vzhůru, přesunul svou ruku z jeho vlasů na Billovu tvář.
Spali tak důvěrně blízko sebe, téměř jako by byli pár. Tom si uvědomil důvod, proč se nemohl více zabalit do přikrývky, jejich těla byla totiž vzájemně propletena.

Tom cítil, jak zčervenal s vědomím, že se nevědomky sunuli jeden ke druhému, aby našli pohodlí ve vzájemném náručí. V žaludku mu zatřepetalo a teplo se mu šířilo do celého těla.

Nebylo normální, aby spolu dva kluci spali tak blízko, aby se tolik dotýkali, tolik objímali, drželi, nebo si občas dali pusu, jako to dělali oni dva, ale Tom by jejich vztah nevyměnil za nic na světě. Bill byl speciální.
„Tak speciální…“ zašeptal a pohladil tvář černovlasého chlapce.
Přemýšlel, kdy přesně začal vidět Billa jako někoho jiného, jako něco víc než jen kamaráda. Nezačalo to, když mu Bill řekl, že je gay, když začal nosit make-up a randit s jinými kluky, ačkoliv ohledně té poslední věci byl přehnaně ochranářský.
Co věděl, bylo, že zjištění o Billově druhé stránce, poznání, že Aster byl ten, kdo tuhle stránku mohl vidět… to byla poslední kapka pro Tomovu ignoranci.

Pomalu se naklonil dopředu a umístil jemný polibek na jeho čelo. Bill se usmál a otřel tvář o Tomův krk, při tom tiše zašeptal: „To… mi…“

Tom si nemohl pomoct a po celé tváři se mu rozlil široký úsměv. Posunul se trochu níže, aby měli obličeje na stejné úrovni. Hledal jakékoliv znamení toho, že se mladší chlapec chystá probudit, ale když nenašel žádné, přitiskl své rty na ty měkké Billovy.
Málem radostí zakňučel. Udělal to, políbil ho. Cítil, jak se mu zrychlila srdeční činnost, to Buch! Buch! byla jediná věc, kterou mohl slyšet. Rychle se odtáhl pryč, než se mohl Bill probudit, a posunul se, aby mezi nimi bylo co nejvíce místa. Pomalu vydechl a přejel si jazykem po rtech, přísahal, že mohl cítit stopy Billova lesku na rty.
Odtlačil pryč touhu naklonit se pro další polibek, a když zkontroloval hodiny na nočním stolku za sebou, všiml si, že za pár minut začne zvonit budík. Tiše zasténal a otočil se zpátky, aby Billa jemně pohladil po tváři a probudil jej.

„No tak, Bille… je čas vstávat…“ zasmál se, když Bill nakrčil nos a zasténal na protest.

„Ngh… neee…“ Tak krásně našpulil rty, až Tom zčervenal, když pomyslel na to, jak je před chvílí sám mohl cítit.
„Promiň, Bille. Musíme do školy…“
Bill zabručel něco, co znělo skoro jako „seru na školu“ a otevřel oči, ospale na Toma zamrkal.
„Jsi mnohem lepší než můj budík…“ zahučel a protáhl své dlouhé končetiny, jak jen to šlo.
Tom se neochotně odtáhl, aby vypnul alarm dřív, než začne zvonit, zatímco Bill vylezl z postele a klopýtnul o svůj skateboard.
Zlehka přejel prsty přes překližku a snažil se soustředit více na prkno než na Toma. Opět byl zaskočen tím, jak blízko u sebe se probudili, zejména proto, že Tom jej pozoroval a hladil.

Šustění peřin za ním mu dalo najevo, že Tom také vylezl z postele. Postel… opět spolu sdíleli postel… Bill cítil teplo, které se mu šířilo po celém obličeji, když si vzpomněl na jejich propletené končetiny a vzájemně přitisknutá těla.

„Je to opravdu dobrý skate…“ pronesl Tom vedle něj.
„Jo… nemůžu se dočkat, až ho vyzkouším…“ zauvažoval Bill a znovu ucítil ten svědivý pocit.
Tom se usmál. Znal ten pocit.

„Konečně!“ Zajásal Bill a hnal se ke své skříňce.

Tom potlačoval smích a následoval jej, zatímco se rozhlížel po ostatních. Pro dnešní den jim skončilo vyučování a Bill už umíral touhou vypadnout ven a vyzkoušet svůj skateboard. Jo, pořád měl své pochybnosti o tom, jestli zvládne ´pozornost´, ale chtěl to alespoň vyzkoušet.
Rychle navolil na zámku správnou kombinaci a s trhnutím skříňku otevřel, vytáhl vak se skateboardem. Obrátil se k Tomovi a vesele se usmál, než mu jej vložil do náruče.
„Pohlídej to! Počkej tady, hned jsem zpátky!“ Vyjekl a rozběhl se směrem na záchod.
Tom se za ním díval zcela oněmělý úžasem, dokud k němu nepřišel Georg a lehce do něj nestrčil.
„Nemůžu tomu uvěřit, víš? Bill, ta malá slečna v tísni Bill, je vlastně rytíř v lesklé zbroji.“
Tom si odfrkl a podíval se dolů na skateboard ve svých rukách. Byl černý, jednoduchý, ale Bill s ním měl velké plány. Už spolu načrtli několik návrhů a Bill si koupil sprej.

„Má dobré oko. Vybral si ho sám, nebo…“ Odmlčel se Georg.

„Vybral si ho sám. Byl jsem zaneprázdněný rozhovorem s tím, kdo tam pracuje. Přísahám, ten člověk byl jako rodič, vyptávající se na všechny ty otázky…“ Tom nakrčil nos a hledal v davu Billa. „On byl ten, kdo Billa učil o skateboardech a o tom, jak je používat.“
„Hádám, že někdo musel…“
Tom přikývl a cítil trochu žárlivost, že to nebyl on. Ačkoliv Georgovi o tom nic neřekl. Když konečně zahlédl Billův mohawk nad zbytkem davu, mladší chlapec se usmíval tak široce, že Tom i Georg přemýšleli, jak je možné, že se mu ještě tvář nerozdělila na dvě půlky.
„Kurva… Nemůžu dýchat…“ Vydechl Bill ztěžka a zastavil se vedle nich.
„Sakra, jsi v pořádku?“ Zeptal se Tom ustaraně a dotkl se jeho ramena.
„Je mi fajn. Neboj se. Jen… chvilku počkej…“ mávl Bill rukou a zhluboka dýchal.
„Pěkný outfit, Bille. Nikdy předtím jsem tě neviděl v šortkách.“ Ušklíbl se Georg a zakroutil obočím.

Bill se rozesmál a odpálkoval ho, než konečně popadl dech a narovnal se. Tom se na něj díval a zkoumal jej od hlavy až k patě a Bill cítil, jak znova červená. Opravdu měl na sobě šortky a velké tričko. Vyměnil své boty za pohodlnější tenisky a smyl většinu svého make-upu.

„Jen jsem nechtěl, aby ses cítil špatně. Však víš, když mám ty dlouhé nohy a ty jsi hobit.“ Škádlil jej Bill. „Můžeme jít?“ Zeptal se a převzal si od Toma svůj skateboard.
„Ha-ha, Bille.“ Georg obrátil oči v sloup. „Jděte napřed, já půjdu najít Guse a Andyho.“
„Okay. Jdeme, Tome.“
Tom souhlasně zamručel a následoval Billa k východu školy, zatímco se snažil udržet oči pryč z jeho dlouhých nohou a zadku.
´Bože, Tome! Ovládej se, sakra!´ opakoval si v duchu a kousal si kroužek ve rtu.

„Tome? Jsi v pořádku?“ zeptal se Bill a dotkl se jeho paže.

„Hm?“ odpověděl Tom a vzhlédl přímo do jeho čokoládových očí. „Jo… jsem v pohodě. Jen jsem se zamyslel.“
„Nezatěžuj tu svou krásnou hlavu. Všechno bude fajn.“
Tom se na něj usmál a očima sjel na jeho rty, připomínajíc si tak jejich měkkost.
„Do prdele…“ Zamumlal Bill temným hlasem, čímž opět přivolal Tomovu pozornost.
„Co se děje?“ zeptal se Tom a snažil se skrýt svou paniku.
„Cain…“ odpověděl černovlasý chlapec a kývl směrem ke vchodu u brány.
Tam stála osoba opírající se o svou motorku, s cigaretou mezi rty, zírající na každého studenta, který pohlédl jeho směrem.

Tom se zamračil a automaticky zaťal pěsti. Vzpomněl si na rozhovor, který Bill vedl s tím chlápkem na nemocničním parkovišti. Cain nevypadal moc potěšeně.

„Chceš, abych šel s tebou?“
„Zůstaň tady, Tome. S Cainem to zvládnu.“ Řekl mu Bill a vykročil směrem k bráně.
Tom jej následoval, ale zastavil se v rozumné vzdálenosti, aby jim dal dost soukromí k rozhovoru, ale stále dost blízko na to, aby mohl v případě potřeby přiskočit.

„Ahoj,“ řekl Bill a zastavil se před Cainem.

„Takže… slyšel jsem, že hraješ za jiný tým. A nemyslím tím školu.“ Skočil Cain rovnou k věci a vyfoukl kouř z plic.
„Když to chceš nazývat takhle,“ pokrčil rameny Bill a natáhl ruku, aby požádal o cigaretu pro sebe. Nebyl běžný kuřák, ale právě v tuhle chvíli cítil tu potřebu.
„Žádnou ode mě nedostaneš, kluku. Ne po tom, co mi řekl Lelouch. Problémy se srdcem? Vážně?“ řekl muž, přičemž si vytáhl cigaretu z úst a hodil ji na zem.
Bill zahučel a zašlápl cigaretu svou teniskou. Tak jako tak, nebyl by dobrý nápad kouřit kolem Toma.
„Dobře, myslím, že přestanu.“
„Ty jsi gay.“ Řekl Cain bez obalu a vrátil tak jejich rozhovor zpět na původní linii.
„Hmm…“ Zahučel opět Bill a nacpal si ruce do kapes.
„Proč jsi nám to neřekl?“ Mladší chlapec povytáhl obočí. „Okay, chápu to,“ zasmál se Cain a zvedl ruku. „Ale vážně, Bille. Měl jsi… Měl jsi nám to říct. Co je trocha homosexuality mezi kámoši? Fuj… To znělo špatně.“

Bill se rozesmál a cítil, jak napětí pominulo. „Já jen… chtěl jsem znovu volně žít. Žádné předsudky kvůli mé orientaci, žádné vyšilování kvůli mému zdraví. Měl jsem toho dost…“

Cain se podíval přes Billovo rameno na Toma a ušklíbal se nad jeho postojem, který křičel ´moje´.
„Vidím, co máš na mysli. To je Tom?“ Zeptal se.
„Jo. Nejlepší přátelé od školky.“
„Já vím, já vím. Jsem rád, že můžu konečně přiřadit tvář k tvému neustálému žvanění. No, já radši půjdu. Tam na severu je jeden parchant, který přímo prosí o to, abych mu vytahal zuby jeden po druhém.“ Zašklebil se Cain a zapraskal klouby před tím, než si nasadil helmu.
„Takže jsme v pohodě?“ Zeptal se Bill a lehce se ošil.
„Jo, jen… Víš, snaž se kolem nás nechovat moc teploušsky, jo?“
„Budu se snažit,“ odfrkl si Bill, obrátil oči v sloup a poodstoupil od motorky, kterou Cain nastartoval. „Uvidíme se později.“
„Uvidíme se!“ zařval Cain a za chvíli byl pryč.

Bill se za ním díval a přemýšlel, jak by měl Lelouchovi znovu poděkovat. Byl si jistý, že kdyby Cainovi řekl všechny novinky sám, skončil by na nemocničním lůžku naproti Asterovi.

„Jsi v pořádku?“ Zeptal se Tom, přistoupil k němu blíž a položil mu ruku na rameno.
„Jo…“ Bill přikývl a naklonil se více do toho doteku. „Šlo to hladčeji, než jsem si myslel.“
„Pojď, půjdeme do skateparku.“ Navrhl Tom, posunul ruku kolem Billových ramen a přitáhl si jej k hrudi.
Bill se usmál a přikývnul, otočil hlavu a skryl svou tvář v ohbí Tomova krku, vydechl úlevou.
„Tak pojďme.“

autor: Chii-chan

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

original

7 thoughts on “Look at me 17.

  1. Je uzasne sledovat, jak se dva lide navzajem miluji a chodi kolem sebe jakoze se nic nedeje. Cain je hustej typek, vazne me pobavila jeho reakce a reci o trhani zubu jednomu z nepratel. Myslim, ze po odhaleni Billovo orientace vsem klukum z Cainova gangu doslo, ze ty neustale reci o Tomovi znamenaji obrovskou lasku 🙂 ovsem co se mi dnes libilo uplne nejvic byla ta pusa ^^ to bylo od Toma taaaak sladke! Cele to rano bylo uzasne, mazleni, hlazeni, tuleni, proste aaaach 🙂 moc dekuji za preklad;-)

  2. Tak po urputných bojoch tu máme opäť ten ich krásny vzťah 😀 Chalani sú strašne roztomilý ako sa jeden pred druhým červenajú 🙂
    Tom Billa pobozkal! Krásny pokrok… dúfam, že čoskoro si tú lásku vyznajú a nebudú stále chodiť okolo horúcej kaše, ako sa hovorí 😀
    A potešilo ma, že Cain novinky o Billovi prijal dostatočne v pohode 🙂
    Ďakujem za preklad a teším sa na pokračovanie, hlavne na to, ako sa Bill predvedie Tomovi na skateboarde 😀

  3. Ježišmarjá, to byl tak náááádhernej díl!!! Já jsem z něho naprosto nadšená… Tak jako ten polibek… na ten nemám slov… Akorát kdyby to příště šlo tak, aby o tom Bill věděl, jo, Tome? 😛 😀
    No, a i s Cainem je vše v pohodě… To jsem moc ráda 🙂
    Takže teď už jenom aby si kluci padli do náruče a bude hotovo 🙂 🙂
    Mám tuhle povídku moc moc moc ráda. Díky za její skvělý překlad!

  4. Věřím, že to ranní probuzení muselo být pro oba nádherné! Já jsem si to totiž užívala s nima! 🙂 A ta pusa! Nááááááádhera! Jen by to chtělo, aby mu Tom nedával zbaběle pusu když spí a neví o tom, ale dal mu ji když bude při smyslech, to bude daleko lepší! 🙂 I když zase naprosto chápu, že se zatím ani jeden z nich nerozhoupl udělat ten hlavní krok. Jsou nejlepší přátelé už takovou dobu, nemají ponětí o citech toho druhého a mají strach, že by se navzájem ztratili kdyby si vyjevili city. Je mi trošku líto, že kolem sebe takhle chodí, když jsou do sebe oba zamilovaní, ale naprosto je chápu. 🙂 Teď jen doufat, že je k tomu buď někdo popostrčí a nebo si konečně všimnou těch signálů, které oba vydávají! 🙂
    Strašně moc děkuji za překlad! 🙂

  5. Už všetci vedia, že Tom a Bill sú párik ktorý sa hrá na špeciálnych kamarátov:) som zvedavá ako dlho bude trvať, kým sa to konečne odvážia priznať aj samotní hlavní hrdinovia. To prebúdzanie bolo prekrásne.
    ďakujem za krásny preklad.

  6. Tak prvně jako posledně pořád, bych se chtěla omluvit, že jsem zde nezanechala svůj komentík a ty Zuzu víš, že nemám ráda, když čtenáři nezanechají komentík, ale jsme hold někdy pokrytec a… no hrozná čtenářka a jdu radši číct, nebo mě začnete nenávidět! 🙁
    1. Třeba D čte myšlenky a celou dobu vše věděl. Protože já bych byla překvapená maximálně a pak bych Billovi dala na budku za to, jak je neopatrný a hloupý! Chápu Toma, i když ta facka… 🙁 No nic… trrr. už bude vše dobré, ne? Tak nebudeme myslet na tu hádku mezi Tomim a Billym…
    2. Tom Billa prostě miluje, když je opilý-ví to, když spí-ví to, jen když je vzhůru tak je sakra sladkej, sexy kamarád! -_- vrrr! (to bylo vrrr jako frustrovní vrr ne vrr jako sexy vrrr)
    3. Nějak mi je líto, že jejich první polibek proběhl tak, jak proběhl, ale stejně pořád, když už to smrdí po polibku za střízliva, tak to beru jako první polibek a je to strašně ňuňu, ani  nevím, jestli to posledně čuchlo po pusince… hmm… netuším, ale jdu se opakovat- jejich 'přátelství' je dokonalý! :3 Sladký, ochranářský prostě ňuňu! :3
    3. (tiším, že za třetí…. o.O)
    To svědění v prstech znám… ne u Skateu, ale u novýho výkresu a pastelek… :DD Je to děsný! Chápu tě, Bille! Soucítím s tebou!
    4. Hmm… stejně je divné, jak oba červenají.. Tom ho prostě miluje i za střízliva a za vzhůrova a je to! 😀 <3
    5. Stejně… zní to divně a já se sama sobě divím, ale až budou spolu, což určo budou… bude mi chybět jejich krásnej přátelskej vztah! Ano, taky se vůbec nechápu!! je to prostě tak ňuňu, tak výjimečné! Ach jop! :/ 😀
    6. JÁ TO VĚDĚLA! ON HO SAKRA MILUJE! 😀 :3 <3 A ta pusinka a ta druhá na pusinku a ta touha po třetí pusince.. to bylo snad to nesladší, co jsem kdy četla… ale to je těžko na tomhle blogu posoudit! :O 🙁 😀 :3 <3
    7. Jůů, tak teď se upřímně těším, až se dozvím, jak ten Skate nasprejoval! Mě tohle prostě bere…
    Rodiče, sakra ty rodiče.. vyhánějí mě! Tak to urychlíme.. Cain je moc moc super kluk a kamarád, ale jsme si jistá, že nebýt Leloucha tak by ho zabil děkuju za překlad moc si tě vážím a Ahoj! Těším se na další díl a miluju svět!! :3 Mír s vámi a spaste své duše!! …

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics