Without your knowledge 5.

autor: Iason


Billova mysl pracovala na plné obrátky. Měl by to udělat? Měl by přijmout bratrovo pozvání, které bylo určené pro někoho jiného?

Nezáleží na tom, už jsi to jednou udělal. Tom by to nikdy nezjistil, našeptával mu otravný tenký hlásek. Bill tam prostě stál, zamrznul na místě, bál se, že i ten nejmenší pohyb by způsobil, že tohle všechno zmizí. Sotva dýchal. Nemohl to udělat, byl to jeho bratr a bylo to v mnoha ohledech tak špatné. Prostě nemohl… Toma takhle zneužít. Mohl? Je to prostě jenom další tajemství na tvých bedrech.

Tom byl nervózní. Na co Warren čeká, proč tam jen tak stojí? Tomovi proběhly hlavou ty nejhorší myšlenky. Nemohla se dít jeho nejhorší noční můra: že si ho Warren fotí a ty snímky pak dodá médiím. To by neudělal, ne? Na druhou stranu Tom pro Warrena pravděpodobně neznamenal to, co Warren znamenal pro něj. Dredáč začal panikařit. Zatahal za pouta, ale ta se neuvolnila.

„Prosím, prostě sem pojď.“ Tom téměř škemral, doufal, že Warren s ním nemá zlé úmysly.

Bill by ani nespočítal, kolikrát snil o tom, že mu Tom tohle řekne, ačkoliv věděl, že právě teď mu ta slova nepatří. Uvědomil si, že je mu to jedno. Zadržel dech a udělal první pár kroků směrem k posteli. Každým krokem zkracoval vzdálenost mezi ním a bratrem a vzdaloval se od rozumného uvažování.

Už mu bylo všechno jedno. Všechno kromě objektu jeho touhy, jenž ležel na posteli a čekal na něj. Nestaral se o následky, o to, co by řekli lidi, dokonce ani o to, co by řekl nebo udělal Tom, kdyby to někdy zjistil. Bill to chtěl víc než cokoliv za celý svůj život – a že už za ty roky hodně chtěl spoustu věcí.
Ale tohle bylo jiné. Cítil, že by se zbláznil, kdyby to hned teď neudělal. Jeho nejhlubší, nejtemnější fantazie ležela přímo před ním, připravená na to, aby si ji vzal. Všechno, co musel udělat, bylo natáhnout ruku. Bill sledoval téměř hypnotizovaný, jak se jeho třesoucí dlaň dotkla postele.

V okamžiku, kdy se jeho prsty dotkly matrace, věděl, že už není cesty zpět. Tom teď věřil, že on je Warren, a Bill už nemohl odhalit svou pravou identitu. Bill se modlil k Bohu, v jehož existenci ani ve skutečnosti nevěřil, aby se nad ním smiloval. Věděl, jak moc je špatné, co dělá. Záměrně se zaplétá do sexuálních aktivit se svým bratrem, a to bez jeho souhlasu, nebo dokonce vědomí.

Po době, co Tomovi připadala jako věčnost, Warren konečně přistoupil k posteli. Dredáč cítil, jak se matrace trochu zhoupla, když na ni Warren šplhal. Tom byl pořád nervózní, co se stalo? Před chvílí se líbali jako blázni, a teď je Warren tak tiše.
Cítil jeho prsty na svém hrudníku. Byly studené a třásly se. Tom ještě víc znervózněl, stalo se něco špatného?

„Je něco špatně?“ Snažil se znít klidně, ale i on sám mohl slyšet osten nervozity ve svém hlase.

Tom zněl nervózně, ale ani zdaleka tak, jak se cítil Bill. Všiml si Tom, že je to on? Viděl, jak si jeho bratr nervózně olízl rty, Bill na ně zíral jako v transu. Tomova perfektní ústa, ta, která se ho mohla dotknout jen na jeden krátký, dechberoucí okamžik, když mu bratr věnoval před mnoha měsíci ten vášnivý polibek. Bill netušil, jak často na ten polibek myslel, přál si, aby trval déle. Bill nikdy nezažil dobré líbání, samozřejmě, že políbil pár holek, ale bylo to vždycky krátké a nic moc. Jednou používal i jazyk, ale bylo to prostě divné a trapné. Bill vážně chtěl políbit Toma. Přál si to nespočetněkrát. Chtěl olíznout jeho piercing, jako to tak často dělá Tom, aniž by o tom věděl.

Naklonil se blíž, srdce mu bušilo až v krku, chystal se políbit své dvojče…

Jejich rty se už téměř dotkly, když se Bill zděšeně odtáhl. Měl svůj piercing v jazyku. Rychle po něm zašátral, byl zručný v jeho vyndávání, ale právě teď se mu ruce příliš třásly na to, aby koordinoval pohyby. Strčil si piercing do kapsy a navlhčil si suché rty, byl tak nervózní, že si připadal, jako by mu bylo zase dvanáct.

Warren už Toma skoro políbil, ale těsně nad ním se zastavil. Tom cítil, jak se jeho rtů dotýkají měkké prsty; byl zmatenější než kdy jindy. Warrenovy prsty jemně obtáhly konturu jeho úst, lehce přejížděly přes piercing. Tom cítil na tváři Warrenův horký dech. Natočil hlavu tam, kde si myslel, že by Warren mohl být, a přál si, aby neexistovala ta páska přes oči.

Očekával, že ho Warren políbí, ale ten si dával na čas. Tom si nebyl jistý, jestli Warren čeká na to, až on udělá první krok. Doteď byl Tom tak zmatený, že zakotvil u toho nic nedělat a přenechat otěže Warrenovi. Bolestivě pomalu se druhý chlapec přibližoval k Tomovým ústům. Ve chvíli, kdy se jejich rty konečně setkaly, už Tom málem křičel nenaplněnou touhou.

Tenhle polibek byl tolik jiný než ty předchozí. Byl stydlivý a nejistý, jako by Warren zapomněl, jak se líbat. Toma zajímalo, jestli je to další z jeho her. Nikdy ho takhle nikdo nelíbal. Warrenův stydlivý jazyk pronikl do jeho úst a na moment se zastavil, jako by přemýšlel, co dělat dát. Tom se skoro musel usmát. Lehce pobídl Warrenův bojácný jazyk, což druhého chlapce přinutilo překvapeně vydechnout. Ať už byla tahle nová hra cokoliv, Tomovi se to líbilo.

Bill zkusil potlačit překvapený výdech, když ucítil, jak ho postrčil Tomův vlhký jazyk. Pak bratr jazyk stáhl hlouběji do svých úst a čekal, až ho Bill bude následovat. Tom chutnal jako alkohol, Red Bull a cigarety, Billa zajímalo, jestli takhle chutnal i on sám, když toho večera pil a kouřil. Pomalu následoval bratrův lákavý jazyk, aby se s ním setkal někde v Tomově horké puse. Bill jazykem trochu prozkoumal okolí, přejel po Tomových zubech a patře.

Bratrův piercing ho polechtal na rtu, Bill miloval piercingy. Vždycky chtěl líbat někoho, kdo má piercing ve rtu. Přál si, aby mohl teď mít svou kuličku v jazyku, jen aby věděl, jaké to je, když se ho někdo jiný dotýká.

Warren zkusmo přejížděl jazykem přes Tomův piercing, až to Toma lechtalo tak, že se musel smát. Vsál Warrenův jazyk, neschopný ho dál snést na svých rtech. Warren udělal legrační zvuk, který vznikl někde hluboko v jeho hrdle a který Tomovi zrychlil puls.

Dredáč nechal Warrena pomalu prozkoumat každý centimetr jeho úst, na nějž mohl dosáhnout svým překvapivě schopným jazykem. Tom ho považoval za docela dobrého v líbání, ale tohle… to bylo něco úplně jiného než obvykle. Bylo to, jako by jejich rty byly stvořené jedny pro druhé. Ačkoliv Warren vypadal trochu nezkušeně a nejistě v tom, co právě dělá, Tom si nikdy polibky víc neužíval. Vždycky bral líbání jako předehru k sexu, to bylo všechno, co pro něj kdy znamenaly, ale Warrenovy pomalé, zkoumavé polibky byly lepší než většina sexu, který v minulosti zažil.
Tom se chtěl dotýkat chlapcovy tváře, chtěl ji držet, ale pouta ho znehybnila. Tohle nabralo úplně jiný směr, než jaký zamýšlel. Byl připravený na noc plnou bláznivého, žhavého, vášnivého sexu. Ale zjistil, že mu nevadí, že věci plynou jinak. Takovou noc ještě nikdy nezažil.

Bill se trochu víc odvážil a začal se Toma dotýkat, přičemž se pokusil ovládnout třes svých rukou, jak to jenom šlo. Tomova kůže byla vařící v porovnání s jeho studenými prsty. Bill chtěl zabořit nehty do bratrova těla a v tom vlhkém horku pohřbít sám sebe, což by snad mohlo uklidnit jeho hysterii. Ale to by asi pro Toma nebylo moc dobré, takže se Bill rozhodl zůstat u prozkoumávání každého centimetru bratrova těla konečky prstů.

Warrenovy prsty bloudily po jeho hrudníku, lehce obkroužily křivky jeho těla. Pomalu vyjely po pažích, minuly pouta a propletly se s Tomovými prsty. Dredáč si nemohl pomoct, uvědomil si, jak perfektně Warrenovy studené a jemné prsty zapadají do jeho teplé ruky. Nikdy je nechtěl pustit.

Tom ucítil, jak se k němu Warren víc přimknul a prolomil polibek. Byl překvapený, že je Warren pořád úplně oblečený. Chlapec rozpletl jejich prsty a přejel dlaní po Tomově paži. Tom ucítil polibek na vnitřní straně svého zápěstí, přímo pod pouty. Warrenovy rty jemně opečovávaly jeho kůži. Warren se posunul níž k Tomovu krku, pod jeho levé ucho. To byl Tomův speciální bod. Dredatý chlapec potěšeně zasténal.
Warren začal jemně sát jeho kůži, Tom věděl, že mu tam udělá cucflek. Obvykle nesnášel, když mu je lidi dělali, ale právě teď mu to bylo jedno.

Billa Tomovo zasténání povzbudilo, dobře si pamatoval, že mu Tom povídal o tom, jak je na tomhle místečku citlivý – a očividně nelhal. Bill se usmál do Tomova krku, konečně se poslouchání všech jeho erotických historek vyplatilo. Černovlásek si zkusil vzpomenout na další věci, které mu bratr říkal, skoro všechno, co věděl o sexu, věděl od Toma. Teď litoval, že se vždycky snažil bratra ignorovat, když vyprávěl sprosté detaily, teď by se to hodilo.

Warren pusinkoval jeho čelist, pomalu se vracel k Tomovým ústům. Začal být jistější a jeho polibky se staly silnějšími a hlubšími. Tom se tomu vývoji skoro smál. Warren se proměnil z nejistého, pomalu nepolíbeného, v energického a vášnivého jen díky pár jemným kousnutím a štípnutím. Vypadalo to, že je dost zaujatý Tomovým piercingem.

Jejich jazyky tančily z jedněch úst do druhých, nikdy nezůstaly na jednom místě moc dlouho. Tom si nebyl jistý, jak dlouho se líbali, ale byl to zdaleka ten nejdelší polibek, který kdy zažil. Jejich rty byly horké a citlivé, ale on nechtěl ten polibek ukončit, nemohl se nabažit Warrenových hravých úst, jež ho lehce dráždily.
Příliš brzy se Warren odtáhl, Tom protestoval truchlivým zakňouráním. Druhý chlapec začal prozkoumávat zbytek Tomova těla.

Bill věděl, co se Tomovi líbí. Věděl, že si jeho dvojče užívá lehké kousání a štípání spojené s vášnivým líbáním. Bratr mu o tom říkal víckrát, než by si Bill přál.

„Perfektní předehra je divoká a vášnivá, se štípáním a kousáním, samozřejmě ne moc silným, ale takovým, které mě dostane do varu.“ Tomova slova ožila v Billově paměti. Černovlásek se usmál. Hádám, že tohle je výhoda toho být v posteli se svým dvojčetem – znáte ho tak, jako nikdo jiný nikdy nebude.
Bill objevoval každý kousek bratrova těla, které ho celé měsíce pronásledovalo ve snech. Konečně se ho mohl dotýkat a přivonět k němu. A bylo to miliónkrát lepší než jakýkoliv sen, který měl.
Bill se rozhodl trochu se pomstít za všechny modřiny, jež mu Tom způsobil, a věnoval dost času tomu zanechat po celém jeho těle spoustu různých značek. Připadal si majetnicky, chtěl mít Toma označkovaného, dokonce, i když nikdo nebude vědět, že to udělal on.
Sjížděl jazykem po bratrově perfektně vyrýsovaném hrudníku a užíval si jeho jemně slaný pot. Věděl, že Tom je citlivý na bradavky, takže se rozhodl zamířit k nim. Nechal svůj jazyk hravě obkroužit Tomovu levou bradavku, zaznamenal, jak bratr téměř neslyšně zalapal po dechu. Jemně vzal bradavku mezi zuby a okusoval ji, čekal, až pod jeho péčí ztvrdne.

Tomův dech byl trhaný a protknutý občasným zasténáním. Bill nikdy takové zvuky od bratra neslyšel, často zaslechl hlasité projevy Tomových sexuálních partnerů, ale nikdy nic od Toma samotného. Lákalo ho to objevovat víc a víc z bratrova bezchybného těla, chtěl slyšet víc od svého obvykle spíše zdrženlivého dvojčete.

Tom si pomyslel, že se asi zblázní. Chtěl se hýbat, chtěl Warrena hodit na zem a popustit uzdu svojí vášni. Ale Warren ho očividně plánoval mučit svým pomalým, průzkumnickým jazykem. Tom chtěl křičet potěšením i nespoutaným chtíčem. Warrenův nezkušený jazyk sjížděl po jeho břiše a jemně začal lízat a lechtat jeho pupík, z něhož občas sjel na kyčelní kost. Na moment se chlapec zastavil a pak se pomalu přesunul o kousek níž. Tom polknul, věděl, kam Warren míří.

Ale mýlil se, Warren se vrátil zpátky na jeho hrudník. Tom frustrací skoro zavrčel. Tohle bylo čistokrevné mučení. Byla to Warrenova pomsta za to, že ho Tom posledně vykopnul? Dredáč hlasitě zasténal frustrací i vzrušením. Pravděpodobně si to zasloužil. Warren se vrátil k jeho rtům a věnoval mu žhavý polibek. Jazykem se překvapivě sebevědomě probojoval do jeho úst. Tom zatahal za pouta, toužil po tom dotýkat se Warrenova těla, snil o tom tak dlouho, a teď byl Warren tady a on se ho nemohl dotknout. Proklínal sám sebe za to, že mu dovolil ho spoutat.

„Odpoutej mě,“ vydechl Tom mezi polibky. Cítil, jak Warren jemně zavrtěl hlavou, a pak znovu zaútočil na jeho rty. Po chvíli horečného líbání se Warren odtáhnul, aby nabral dech. Tom už se taky potřeboval nadechnout. Věci se změnily z romantických a sladce nevinných na divoké a vášnivé a Tomova od začátku přítomná erekce začala volat o pozornost. Dredáč netušil, jak dlouho tohle ještě může snést – ležet tu a nechat se sladce mučit.

Nicméně Warren neměl očividně v plánu splnit Tomovo přání a dotknout se jeho penisu, jelikož byl zaneprázdněný Tomovým uchem, zatímco jeho dlaně bloudily po celém jeho těle s výjimkou toho místa, kde by si teď Tom doteky nejvíc přál. Warrenovy nehty lehce škrábaly támhle a pak zas jinde a nechávaly po sobě stopy.
Bylo to, jako by Warren přesně věděl, jak Toma vzrušit a co proti němu použít. Nikdo mu to nikdy nedělal tak správně, každý dotek, polibek, každé kousnutí byly perfektně umístěné, přesně tak, aby ho dováděly k šílenství.

Bill užasle sledoval, jak jeho bratr pomalu přichází o rozum. Vždycky věděl, že je Tom citlivější, než dával ostatním najevo, ale netušil, že se to týká i sexu. Fascinovaně se díval, jak Tom vzdychá a funí, sténá a hází sebou pod vlivem Billovy důkladné péče. Černovlásek věděl, co jeho dvojče chce, co ho dohání k šílenství. Ale byl příliš rozpačitý na to, aby to udělal. Takže věnoval pozornost jiným částem Tomova těla.

Tom prosebně zasténal, otočil se na stranu tak, jak mu to dovolovala pouta, a natiskl svoje tělo proti Billovu. Bill cítil Tomovu erekci proti svému boku a málem vyjekl. Samozřejmě věděl, že Tomovi stojí, bylo to tak od chvíle, kdy vešel do místnosti, ale zatím s jeho penisem nepřišel do kontaktu.

Dredáč se třel proti Warrenovu tělu, nemohl už to vydržet, málem přišel o rozum. Ucítil, jak Warren trochu ztuhnul, když se jejich těla k sobě přitiskla. V tomhle okamžiku si Tom zoufale přál vyvrcholit, byl skoro ochotný za to prosit. Bylo to to, co Warren chtěl? Krutý Warren. Na druhou stranu to bylo přesně to, co Tom dělal posledně jemu. Pomsta byla mrcha.

Bill nervózně polknul. Ani nevěděl, z čeho je tak nervózní, vždyť měl taky penis. Bill zkoušel sám sobě všechno odůvodnit – je to jako dotýkat se sám sebe, žádná velká věc. Umístil svou dlaň na Tomův hrudník a pevně ho odstrčil. Zhluboka se nadechl, aby se uklidnil, a pak pomalu začal sunout dlaň níž. Jemně přejel přes Tomovy břišní svaly. Úzkostí se mu začala trochu třást ruka.

Černovláskovo srdce hlasitě bušilo, až se bál, že to Tom uslyší. Nikdy nebyl moc dobrý v sebeuspokojování, takže pravděpodobně nebude dobrý ani pro Toma. Co když udělá něco špatně? Co když se Tomovi nebude líbit, co bude dělat? Teď si Bill přál, aby byl strávil trochu víc času sám se sebou. Nechal svou ruku klouzat zpět na Tomův hrudník, byl příliš nejistý, než aby se s tím vyrovnal.

„Prosím,“ zašeptal mu chraplavě Tom do ucha. Bill cítil, jak se mu obrátil žaludek a zamrazilo ho v zádech.

Tom při sexu nikdy nikoho neprosil, bylo to prostě něco, co nedělal, ale dneska to vypadalo, že se poprvé děje spousta věcí. Cítil, jak se jeho tělo v očekávání napíná, zatímco Warren zase tak pomalu sjíždí opět rukama po jeho břiše. Tomovi se chtělo křičet, a kdyby nevěděl, že Bill spí vedle, pravděpodobně by to udělal.

Warrenovy stydlivé prsty pomalu dosáhly jeho erekce a váhavě se jí dotkly. Tom vydal přiškrcený výkřik a Warren nesměle omotal svoje jemné prsty kolem jeho napínajícího se penisu. Bylo to nesnesitelné. Warren lehounce pohyboval rukou nahoru a dolů, váhavě přejížděl palcem přes žalud. Tom byl už hodiny bolestně vzrušený, nevěděl, jak dlouho se ještě může držet zpátky s tím Warrenovým záměrně šíleně pomalým mučením.

Bill mrknul na svou ruku svírající Tomův penis. Sotva se na jeho erekci dokázal podívat, cítil, jak mu červeň stoupá do tváří. Nikdy předtím se nedotýkal intimních partií jiného člověka, a ačkoliv on a Tom byli dvojčata, když přišlo na jejich penisy, bylo to úplně jiné, než dotýkat se sám sebe. Bill nikdy nevěnoval pozornost struktuře, velikosti, tvaru nebo čemukoliv, když šlo o jeho přirození, ale zjistil, že je mnohem zvědavější, než si dokázal přiznat, když opečovával Tomův penis.

Tomův tvrdý penis byl pokrytý hedvábnou jemnou kůží. Bill ji hladil svými prsty, vnímal její povrch, byla měkčí než jakákoliv jiná kůže, jíž se kdy dotýkal. Špička Tomova penisu byla vlhká a Bill po ní přejel palcem, díky čemuž se Tom viditelně zachvěl. Na vteřinu Billa napadlo, jak asi chutná, ale černovlásek tuhle myšlenku odsunul do pozadí hned, jak cítil, že zase zrudnul. Rychle se podíval pryč, příliš nervózní na to, aby se dál díval. Rozhodl se vrátit k Tomovým citlivým bradavkám, tentokrát si vybral pravou.

Zatímco si Warrenovy jemné ruce hrály s jeho penisem, jeho ústa našla cestu k Tomovu hrudníku, kde nemilosrdně lízala a kousala jeho bradavky. Tom byl vždycky na tomhle místě dost citlivý, což Warren očividně zaznamenal, a teď toho zneužíval k o to většímu mučení.

Warrenovy pohyby se staly trochu jistějšími a chlapec začal Toma hladit silněji. Tom nemohl dělat nic jiného, než sténat a doufat, že Warren plánuje ukončit jeho trápení co nejdřív. Nikdy nebyl tak vzrušený jenom z předehry s páskou přes oči. Možná, že to na tom bylo tak dobré – fakt, že mohl jenom cítit, ale nic neviděl.

Bill uchváceně sledoval, jak se Tomovo tělo díky jeho péči chvělo a napínalo. Posunul se trochu blíž, chtěl cítit teplo sálající z bratrova zpoceného těla. Bylo to naprosto jiné, než když se dotýkal sám sebe. Bill se rozhodl, že se mu tohle líbí mnohem víc. Bylo to vášnivé a živé, ne chladné a automatické, jako když to dělal sobě.

Znovu Toma políbil. Tom byl v líbání úžasný. Ne, že by měl Bill moc s čím porovnávat, ale neuměl si představit kohokoliv na světě, kdo by líbal líp než bratr. Bill hladově přejížděl jazykem přes Tomova ústa a jeho piercing. Bratrovy rty byly suché a vypadlo to, že Tom má problém se na polibky soustředit. Jeho vzdychání ztěžovalo spolupráci s Billovým jazykem. Černovlásek se skoro musel smát nad tím, že jeho obvykle tak klidný bratr byl teď chvějící se uzlíček lapající po dechu.

Warrenův jazyk na jeho těle a jeho ruka hladce klouzající nahoru a dolů po jeho erekci stačily k tomu, aby se Tom během několika okamžiků přehoupl přes okraj. Snažil se potlačit výkřik, zatímco se jeho tělem valil orgasmus, který ho celého roztřásl. Ani nevěděl, že se dokáže takhle udělat z obyčejného honění. Cítil závrať a naopak necítil končetiny. Na pár momentů se jeho tělo vznášelo kdesi na planetě vlastního potěšení. Nejasně si uvědomoval Warrenovu přítomnost někde vedle sebe, přál si, aby mu byl blíž. Toužil po tom se ho dotknout, obejmout ho a držet ho napořád.

Bill sledoval Tomův orgasmus, lepivá bílá hmota mu ulpěla na prstech. Bill si vždycky myslel, že je to tak nějak odporné, a pokaždé se šel hned umýt, ale právě teď mu to bylo docela jedno. Pustil bratrův penis a nechal svou ruku spočívat na Tomově zamazaném břiše. Tom pořád zrychleně dýchal a jeho tělo se každou chvíli zachvělo. Bill položil hlavu vedle bratrovy, sledoval, jak se Tom pomalu zklidňuje a jeho dech zpomaluje.

Tom pomalu otočil hlavu v Billově směru, tak moc, jak mohl. „Pusť mě,“ zamumlal.

Bill nevěděl, co má dělat. Jestli ho teď odpoutá, Tom by si mohl sundat pásku a uvidět ho. Možná, že by to tak bylo lepší. Bill už byl tak unavený lhaním a předstíráním. Už o tom nebylo pochyb – byl po uši zamilovaný do svého dvojčete. Možná by mu to měl prostě říct. Všechno přiznat. Konečně ukončit tuhle bláznivou hru. Možná, jenom možná by to Tom pochopil… V Billově iracionální mysli byla malinká šance, že by k němu Tom třeba mohl cítit to samé, jenom o tom ještě nevěděl.

Bill vzal z nočního stolku klíč a pomalu odemkl pouta, uvolnil nejdřív Tomovu levou a pak pravou ruku. Zápěstí byla trochu odřená, ne tak jako předtím Billova, ale pořád to bylo viditelné. Bill vzal Tomovu ruku a přetočil ji. Měkce bratra políbil na vnitřní stranu pravého zápěstí. Možná naposledy. Bylo to tady. Moment, kdy by Tom mohl všechno zjistit.
Černovláskovo srdce bilo jako splašené, myslel, že umře na infarkt. Co Tom udělá? Nebo řekne? V Billově dětinské fantazii by ho Tom políbil a řekl mu, že ho miluje. Ale realita samozřejmě nikdy nebyla stejná jako sen.

Toma bolely ruce od toho, jak je musel držet tak dlouho v jedné pozici. Cítil Warrenovy rty na svém zápěstí. Otočil se na bok, čelem k druhému chlapci. Byla to ta nejerotičtější noc v jeho životě, dokonce ačkoliv neměli sex.

Sotva Warrena znal, ale věděl, že je do něj bláznivě a neodvolatelně zamilovaný. Ani netušil, že by mohl existovat člověk, s nímž by bylo perfektní jen tak ležet v posteli a tulit se. Tom nebyl velký fanda mazlení, ale právě teď se chtěl jenom zavrtat co nejblíž k Warrenovi a vdechovat jeho delikátní, známou vůni. Jeho unavená mysl mu připomněla, že o Warrena se – opět – ještě nepostaral. Slíbil si, že se mu bude hned věnovat, jenom si ještě trochu užije tenhle perfektní klidný moment.
Nezdálo se, že by to Warrenovi vadilo, nepohnul se ani o centimetr. Jenom tiše spočíval vedle Toma, jejich prsty byly propletené. Jako by na ničem jiném v jejich životě nezáleželo.

Tom chtěl Warrenovi říct, jak moc pro něj znamená, ale neudělal to. Pravděpodobně by ho to jenom vyděsilo. Nebo by Tom vypadal jako totální ubožák. Nikdo nepřiznává svoje city po druhé… záležitosti na jednu noc. Tom to už nechtěl takhle nazývat, znělo to špatně a neospravedlňovalo to jeho pocity. Skoro se sám sobě zasmál. Kdy se stal takhle sentimentálním? Je to to, co lidi zažívají, když jsou zamilovaní? Připomněl si Billa, ten byl vždycky chodící sentiment.

Dredáč poslepu našel cestu k Warrenovým rtům a líně je políbil. Warren mu to váhavě oplatil, stejně líně. Warren měl nejměkčí, nejsladší rty, které kdy Tom ochutnal. Nikdy nechtěl přestat. Až po chvíli si uvědomil, že má pořád pásku přes oči. Pomalu natáhl ruku, aby si ji sundal.

autor: Iason

překlad: Allka
betaread: J. :o)

original

7 thoughts on “Without your knowledge 5.

  1. Vedela som, že Bill neodolá 😀 A aj keď ma to na jednej strane teší, na druhej mi je Billa ľúto. Urobil to, aj keď vedel, že ho Tom považuje za Warrena a tým si len viac ubližuje, keďže si už priznal, že je do Toma zamilovaný.
    A Tom – k nemu ani nemám veľmi čo napísať. Len ma mrzí, že si myslí, že miluje Warrena a že s ním prežil tú najerotickejšiu noc vo svojom živote. Som veľmi zvedavá, aká bude jeho reakcia, až raz príde na to, že všetko prežil s Billom. A tým pádom ma aj zaujíma, či si dá dolu tú pásku alebo nie. 😀
    Ďakujem za preklad.

  2. Devkar Tom je zamilovany 😀 to je tak sladke! Jen je skoda, ze si stale mysli, ze do Warrena. Bill si to radne uzil, vyuzil situaci a myslim, ze rozhodne nelituje. Akorat mam dojem, ze Tom jeste neodhali jeho pravou totoznost. Nooo uvidime. Opravdu moc dekuji za preklad tehle uzasne zhave povidky 🙂

  3. Wow, tak to bylo žhavé 😀 Bill neodolal, ani se mu nedivím 😀 A ten konec… Proč jen mají autorky takovou zálibu v týrání čtenářek? 😀
    Díky za překlad!

  4. Tak ja som sa potešila, že sa Bill odhodlal zostať a odomknúť Tomove putá, ale mám strach z Tomovej reakcie. Možno bude k Billovi hnusný… nebude si myslieť, že sa Bill spolčil s Warrenom aby sa mu pomstili alebo si z neho urobili srandu? Mám vážne strach o Billa, že mu Tom zlomí srdiečko… som neskutočne zvedavá čo bude ďalej.

  5. Ne! Ne! NE!!! To mám jako opravdu čekat týden, než se dozvím tomovu reakci po sundání pásky – jestli si ji tedy VŮBEC sundá?! To si asi děláte legraci :DDD Autora asi baví nás trápit. Zamilovaný děvkař Tom je roztomilý, Billa je mi strašně líto. Musí být úplně psychicky vyčerpaný z toho lhaní, skrývání a přetvařování, ani se nedivím, že se rozhodl zůstat a odhalit bratrovi konečně pravdu, i když ví, že toho možná bude litovat… Strašně se těším na další díl, moc děkuju za překlad :)))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics