Breaking Through 54.

autor: Muckátko :o*

Příliš zaměstnaný

Tomova hlava bolela. Ne. Ona přímo třeštila.

Za těch několik dní v semestru si Tom opět odvykl do hlavy cpát nové informace, díky kterým mohl postoupit do dalšího semestru a posléze do dalšího ročníku. Měl pocit, že s každou další nově nabytou informací, kterou si přečetl a snažil uložit do mozku, mu hlava doslova praskala ve švech víc a víc a jeho přirozená inteligence klesala rychleji a rychleji.
Zdálo se, že když mu matka říkala, aby nenechával učení na poslední chvílí, měla pravdu. Tom byl ale v poslední době natolik zaměstnaný Billovým chováním a vlastně vším, co se Billa týkalo, že blížící se zkoušky bylo to poslední, co jej trápilo.
Momentálně seděl na posteli jen v tričku a tmavých boxerkách v tureckém sedu, lokty měl opřené o svá kolena a uvědomoval si křeč a bolest, která mu vystřelovala od kyčlí až do boků. Vypadalo to, že kdejaká hloupost byla najednou důležitější a zajímavější než písmenka ve skriptech, která ležela před Tomem na matraci. Jednou zjistil, že to vlastně není tak těžké, když se mu na chvíli podařilo soustředit, a z toho v duchu panikařil, když zjistil, že mu zbývá už jen jeden den a on byl u otázky šest z patnácti. To se raději ani nepozastavoval nad faktem, že kapitola číslo 6, 9 a 10 obsahovala průměrně dvacet stran odborného textu, který Tomovi díky jeho studijní morálce zůstane pravděpodobně navždy utajen.

Ačkoli Billa ujistil, že je v pořádku, když s ním bude v jedné místnosti, ve skutečnosti mu Billova přítomnost trochu vadila, ale neměl to srdce Billa vyhodit po tom, co jej prakticky prosil, aby zůstal v pokoji s ním. Prohlížel si Billova záda, která se pokaždé po deseti minutách vůbec nezměnila, poslouchal, jak Bill škrtá propiskou slova na papíře, do kterého si něco čmáral a ten zvuk se zdál být tím nejhlasitějším na světě, ale byl ohromně zajímavý na rozdíl od kapitoly 6 – Psychologie osobnosti, která měla 3 podkapitoly a deset dalších podpodkapitol. Už jen z toho zjištění se Tomovi udělalo mdlo. Kdyby se tahle jedna otázka rozdělila, vznikly by z ní další 3. Tohle Tom neměl šanci stihnout. Ani kdyby se na hlavu stavěl.


„Neeee! Já už nechci! Prosím!“ zaskuhral Tom a odkopl skripta co nejdál od sebe. Lehl si na záda, konečně natáhl nohy, aby ulevil kyčlím, a obličej si zoufale schoval do dlaní. V hlavě mu pulsovalo a po zjištění, že z předchozích kapitol mu v hlavě nezůstaly ani jejich názvy, naštvaně praštil pěstí do měkké pokrývky, na které ležel. Bill nechal psaní a otočil se na Tomově židli k posteli. Soucitně se na zmučeného Toma zadíval.
„Nejde to?“ zeptal se opatrně.
„Ne. Nevím z toho vůbec nic. Půlku jsem ještě ani nečetl a jsou to sračky!“ rozčiloval se. Byl z toho už zoufalý. Jako před každou důležitou zkouškou. „Nikdy tyhle věci nepoužiju! Je to zajímavý, jo, ale jen takhle na čtení. Ne na to, abych si to nacpal do hlavy, a pak to někomu převyprávěl. Kdyby to byl alespoň zatracený test! Jenže takhle?“ vydechl Tom. Tahle zkouška byla bohužel ústní a tuhle formu zkoušení Tom preferoval ze všech forem nejméně. Bill odložil propisku a přesunul se vedle Toma na matraci.
„Dej si chvíli pauzu, hm? Sedíš v tom už od 6 od rána. Dojdu ti třeba pro nějakou svačinku?“ nabídl se Bill ochotně.
„Ne nechci. Nemám hlad. Nikam nechoď,“ zavrtěl Tom hlavou.

Bill položil dlaň na Tomovo nahé stehno a chlácholivě Toma hladil od lemu nohavic boxerek až téměř ke koleni. Usmíval se, když cítil, jak chloupky na Tomově noze pod jeho pohyby různě tancují a převalují se do všech směrů.

„Uhm, Bille, měl bych se asi zase začít učit,“ namítl Tom.
„Měl by sis odpočinout,“ prosazoval Bill to své.
Zabloudil pohledem do Tomova klína. Díky dlaním, které měl Tom před chvílí ještě na očích, se okraj Tomova trička vyhrnul a nyní spočíval nad lemem Tomova spodního prádla. Nikdy se té věci nedotknul, ale ten kopeček v Tomově klíně vypadal měkce a připraveně na dotek. Po několika táhlých pohlazení se Billova dlaň prostě nezastavila u nohavice prádla, ale vyjela po Tomově kyčli až k Tomovu boku. Nedělal to z chtíče nebo ze vzrušení. Byla v tom spíš zvědavost a taky fakt, že Tom se ho tam dole už dotýkal, a Billovi to ještě nebylo umožněno a myslel si, že je to vůči němu nefér. Přejížděl prsty po látce prádla a hypnotizoval bouli mezi Tomovýma nohama.
A pak… pak se prostě zastavil uprostřed Tomovy slabiny a konečky prstů se přes Tomův zakrytý penis dostal k druhé slabině.
Potěšen, že se nic hrozného nestalo, se vrátil dlaní na Tomovo přirození a prsty kopíroval jeho křivky. Slyšel Toma hlasitě polknout a vydechnout. Jeho hlava padla na polštář a Tom zůstal zírat na strop. Tohle hlazení, šimrání a lechtání jej přivádělo k šílenství. Jeho břicho hořelo tak moc, že úplně zapomněl na bolest hlavy. Polykal a dýchal přes pootevřená ústa.

Bill zkontroloval Tomův výraz ve tváři a zapřemýšlel, jestli se takhle tvářil i on, když se jej Tom dotýkal. Zpevnil dlaň a umístil ji přímo na vrcholek Tomova probouzejícího se vzrušení a hladil jej směrem nahoru k Tomovu podbřišku a dolů mezi jeho stehna. Tom se zatřásl a v dlani sevřel přikrývku. Bál se cokoli říct. Potřeboval, aby Bill přitlačil. Alespoň to, když už nic jiného, ale nechtěl si nic vynucovat. Nechtěl Billovi říkat, co má dělat, nebo mu dokonce poroučet. I kdyby měl zešílet vzrušením, tak Billa nechá dělat to, co uzná za vhodné on.

Čím dál odvážnější a silnější hlazení však Toma posílalo přes okraj mučení. Cítil, jak mu na čele perlí první kapky potu, jak přikrývka pod ním najednou hřeje a jak se první kapky Tomovy touhy rozetřely v jeho boxerkách.
„Bille,“ zasténal, „Billi, prosím, on sám z těch boxerek nevyskočí,“ zakňučel Tom.
„Ne?“ vydechl Bill překvapeně, ale vzápětí se tiše rozchichotal. Opatrně nakoukl za lem boxerek a s potěšením zjistil, že na něj v Tomových boxerkách nečeká žádné nečekané překvapení. Vypadalo to, že Tom má v kalhotách to samé co Bill, takže bude Bill vědět, co dělat. Stáhnul boxerky jen natolik, aby odhalil Tomův penis.
„Oh,“ oddychl si Tom, když bylo jeho přirození uvolněno.
Bill se nahnul a prsty polaskal růžový vrcholek, který se na první pohled leskl.
„Sss,“ zasyčel Tom, když se Bill tak jemně věnoval citlivé špičce.
„Bolelo to?“ vyděsil se Bill trochu. Nepamatoval si, že by jej Tomovy doteky bolely.
„Ano… ne… bolí to pořád, ale… jinak. Ty víš,“ spoléhal na Billa, že mu to dojde. „Potřebuju, abys ho stiskl, nebo to budu muset udělat já, protože… potřebuju se uvolnit,“ vysvětlil trhaně.

Bill mlčky přikývl a vzal Tomův penis do dlaně. Stiskl jej někde uprostřed a Tom se propnul v zádech. Bill nemohl uvěřit, co s Tomem dělá jeden jediný Billův dotyk. Měl Toma úplně v hrsti. Reagoval v souladu s Billovým hlazením a Bill z něj nemohl spustit oči. Vypadal spokojeně, šťastně a přitažlivě. Bill zahýbal zápěstím ke špičce a zpět ke kořeni, a nacházejíc vyhovující rytmus, začal Toma pravidelně uspokojovat. Klouzal zápěstím nahoru a dolů a dostával z Toma tak neuvěřitelné zvuky, až se občas zastyděl. Musel vypadat podobně. Musel se nevědomky vzpínat k Tomovým rukám, odevzdávat se mu a plně mu důvěřovat. Tom jej pustil k nejcitlivější a nejintimnější části svého těla a pro Billa to znamenalo neuvěřitelně velkou dávku důvěry, kterou mu Tom s každým vzdechem vkládal do rukou. Vždyť Bill byl cizí člověk, mohl Tomovi ublížit, protože věděl, kde to muže bolí ze všeho nejvíc, a přesto jej Tom nechal, aby se k jeho tělu přiblížil tak blízko.

„Bille, lásko,“ zasténal Tom a otevírajíc do široka svá ústa, se oddal přicházejícímu orgasmu. Vyhekl, když vyvrcholil do Billovy dlaně, na svůj podbřišek a spodní prádlo. Matně cítil, jak Bill zpomalil a pohyboval zápěstím vláčněji. Tom se styděl, že vyvrcholil tak brzy, ale z Billa byl prostě hned. Nemohl to v sobě dusit. Vzrušoval jej už jen fakt, že jsou to Billovy ruce, které na něj sahají. Byl schopný se udělat jen díky tomuto zjištění.

„Byl jsi… úžasný… já… děkuju,“ zašeptal Tom unaveně a díval se na Billa rozněžnělým pohledem. Jen pomalu sestupoval ze svého vrcholu. Bill se usmál a natáhl se pro balení kapesníčků. Do jednoho si utřel dlaň a zbytek podal Tomovi, který se s námahou sklonil ke svému klínu a očistil jen to nejnutnější.

„Měl jsi pravdu. Musím si dát pauzu. Jdu do sprchy,“ řekl a boxerky si stáhl úplně. Bill pohoršeně vypískl, když se Tom postavil vedle postele a jeho tričko sotva zakrývalo jeho perfektní zadek a jeho mužství. „Miluju tě,“ špitl mu a naklonil se, aby Billa polaskal na rtech.
„Tomi,“ zamňoukal Bill.
„Copak?“
„Chceš mě líbat nahý… uhm… tam dole,“ ošil se Bill.
„Oh… to vadí, nebo tak?“ podivil se Tom.
„Uhm.“ Na tohle Bill neměl odpověď.
„Miluju tě pořád stejně. Ať už mám kalhoty, nebo ne,“ uchechtl se Tom a ukradl si jeden rychlý polibek. Pak z pokoje odešel.

Po takovém zpestření se pustí opět do práce, ale obával se, že po tak krásném zážitku bude jeho tělo příliš zaměstnané dobrým pocitem na to, aby přijímalo nějaké nesmysly, když právě přijalo tak nádherné a především skutečné věci. Žádná teorie. Praxe.

autor: Muckátko :o*

betaread: J. :o)

9 thoughts on “Breaking Through 54.

  1. Není lepší relax během učení než troška erotiky 😀 Hrozně moc se mi líbilo, že se Bill s vervou pustil do uspokojování Toma. Opravdu jsem to od něj nečekala, ale jsem za to ráda – teda, jsem ráda za Toma 😀 snad tu zkoušku udělá, když se Bill tolik snažil. Mám z tohohle dílu krásné pocity a opravdu za něj děkuji 🙂

  2. Chudák Tom, také učenie na poslednú chvíľu poznám až moc dobre a tiež mi z toho vtedy pekne hrabe 😀
    Ale Bill ho perfektne odreagoval 😀 Páči sa mi, že opäť urobil korok dopredu a nebál sa Toma dotýkať. 🙂
    A ten záver – som sa musela zasmiať, aký bol Bill hanblivý, že ho Tom bozkáva len v tričku a to najmä po tom, čo robili chvíľu predtým 🙂
    Ďakujem za časť.

  3. Hihi, možná by to Tom mohl použít, až bude vykládat, co se během toho učení vlastně naučil 😀
    Bill se mi dneska moc ĺíbil. Hlavně to jeho ujištění se, že Tom má v trenkách to stejné, co on 😀
    Ale Tomovi vůbec nezavidím. Navic, když budu mít štěstí (nebo smůlu…?) tak mě od září na pár let čeká to stejné a po tom, co to tady čtu, tak vlastně vůbec nechápu, proč to dělám! 😀

  4. [3]: Budu držet palečky, aby se tě štěstí drželo. Univerzita je někdy opravdu dřina a nejednou budeš mít chuť s tím prostě skončit, ale z vlastní zkušenosti vím, že bys určitě jednou litovala, že jsi to přece jen nezkusila. Má to něco do sebe a rozhodně tě to v mnoha ohledech obohatí 🙂

  5. [5]:  Děkuju, já to vím. Už teď lituju, že jsem na ní nešla už před sedmi lety. Jenže tenkrát mi to připadalo zbytečné a teď už se zpátky do toho učícího procesu budu hodně špatně dostávat…
    Lidi, pokud múžete, běžte na výšku hned!!! 🙂

  6. Bill bol úplne rozkošný 🙂 a Tom má neskutočnú trpezlivosť. Zasmiala som sa, keď sa už neovládol a Billa popohnal. Bolo to krásne a záver tiež 🙂 Ďakujem za kapitolu:)

  7. Billeeee, ty jsi prostě nejlepší! 🙂 Dělá mi takovou radost vidět, že dělá další a další pokroky! 🙂 To, že to byl Billův spontánní nápad, nebál se a prostě se Toma dotknul na intimním místě je..úžasné! Pořád jsem trochu čekala, že to Bill nakonec možná stopne, ale ono se nestalo! Jde vidět, že s ním vědomí toho, že je to TOM, dělá divy! 🙂 Jsem ráda, že se s Tomem cítí natolik v pohodě, že si už ani nevzpomněl na ty kluky a i když byl ze začátku maličko ostýchavý, tak se nevzdal, pokračoval dál a postupně se osměloval! 🙂 A Tom byl skvěle trpělivý! Stále Toma obdivuji za to, že i v takových situacích se umí ovládat a ví, že na Billa nemůže zhurta. 🙂 Za to si Toma strašně vážím! ♥ A věřím, že i Bill si těch malých drobností, které kvůli němu Tom dělá, všímá. 🙂
    Ty jo, já mám zase takovou radost!!!! 🙂 🙂 🙂 A běda Ti, jestli to je zase jen nějaký klid před bouří! 😀 Budeš mě mít na svědomí, to si pamatuj! (Dobře, tak jenom vyhrožuju..ale zkusit to můžu, ne?! :-D)
    A plně s Tomem soucítím ohledně zkoušek! 😀 Ovšem momentálně jsem doma už nějak moc dlouho a začátku školy se už doslova nemůžu dočkat! 🙂 Teď jsem ještě ve stavu, kdy se těším i na zkoušky, ale myslím, že to mě brzy přejde, až budou zápočty a zkoušky zase za dveřmi… 😀 Ovšem moc ráda jsem se prostěřdnictvím tohoto příběhu dostala do zkouškového obdoví a připoměla si své poslední zkoušky a nervy, co jsem s nima měla! 😀 A stejně je Tom dobrý! 🙂 V přítomnosti Billa bych se asi nesoustředila ani na čtení toho textu! Bill je daleko zajímavější! 😛
    Dnešní díl byl vážně moc krásný! ♥ Bill byl strašně rozkošný, hlavně na konci při jeho zmínce, že jej Tom líbá téměř nahatý :-D, a celý díl byl krásně pohodový, čtivý a veselý. Moc za něj děkuji! ♥♥♥

  8. Tomu říkám perné studium xD
    Ale že Bill vymyslel perfektní odreagování se od učení, myslím, že Tomi byl velmi spokojený =)
    Tleskám Billovi za jeho odvahu, je vidět, že v Tomově přítomnosti je schopný zapomenout na všechno špatné, co jeho vlastní sexualitu dosud provázelo a vnímat jenom to přirozené a krásné.
    Myslím, že až se Tom uklidní, učení mu naskáče do hlavy téměř samo, ovšem pokud si to Bill nebude chtít zopakovat =)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics