Něco cítit 9.

autor: Allka
A CO SE ZDÁ, JE SEN…

Majid Jordan – Take Control

You can’t fight what you do now

Nemůžeš bojovat s tím, co teď děláš

Bill pomalu vylezl z vody. Rukou si projel mokré vlasy. Natáhl se pro ručník, lehce se osušil a pak se posadil do písku. Tuhle část dne měl nejradši. Slunce už nepálilo, chystalo se zapadnout a přenechat vládu svému nočnímu kolegovi, přesto bylo stále víc než příjemné teplo. Bill vnímal, jak rychle voda mizí z jeho kůže. Ani by ten ručník nepotřeboval.

Neodolal. Přestože věděl, že písek pak bude z vlasů dostávat ještě hodinu, natáhl se na zem. O pět metrů dál měl k dispozici lehátko, ale nechtělo se mu přemisťovat. Neměl sílu ani na to se zvednout, aby si pod hlavu dal ručník. Zavřel oči.
Najednou vycítil přítomnost někoho dalšího. Nemusel se ani podívat, věděl, kdo to je. To ta vůně… Bylo jedno, jaký si bratr koupí parfém, Bill vnímal hlavně jeho přirozené aroma. Nikdo mu nikdy tak nevoněl. Zaslechl, jak písek zakřupal někde u jeho hlavy. Tom si položil ručník vedle něj a lehl si na něj. Ležel tak blízko vedle Billa… Nemožně blízko.

„Zase budeš skučet, až ti budu vyndávat z hlavy ten hnus,“ prohlásil Tom.

„Já vím,“ opáčil černovlásek. „To nevadí.“
„Připomenu ti to, až budeš zase ječet, že to tahá.“ Bill zaslechl v bratrově hlase smích. Otevřel oči a natočil hlavu, aby na svoje dvojče viděl. Na jeho tváři se skutečně objevil úsměv. Billovi proletělo hlavou, jaké má štěstí, že takový krásný kluk věnuje svoje opravdové úsměvy právě jemu. Uvědomil si, že má husí kůži.
„Těším se na to,“ zašeptal, tak tiše, že ani nevěděl, jestli to opravdu vyslovil, nebo si to jenom myslel.



Tomova ruka se pohnula směrem k té jeho. Bill nevěděl, jestli to bylo úmyslné, nebo ne. Ale tak jako tak to v něm probudilo touhu dotknout se jí. Neubránil se jí. Natáhl se a prstem přejel po bratrově předloktí. Tom se zachvěl a Bill ucítil, jak se mu postavily chloupky. Dvojčata spolu propletla prsty. Tom palcem druhé ruky přejel Billovi po rtech. Tomu se zatmělo před očima. Jeho srdce uhánělo jako splašené. Až se Bill bál, že dostane infarkt. Volnou rukou zajel svému dvojčeti do dredů a začal se jimi probírat.

Přišlo to znenadání… Ale vlastně Bill najednou nechápal, že to neudělali už dřív. Vždyť to bylo úplně prosté… Kluci se k sobě nahnuli. Černovlásek chvilku snášel Tomův pohled, pak ale nevydržel a musel zavřít oči. Cítil na rtech bratrův dech. A pak se to stalo. Jakmile Bill ochutnal Tomovy rty, už se to nedalo zastavit. Strhlo ho to jako lavina. Zakňučel a překulil se, takže se ocitl nad Tomem, aniž by přerušil kontakt. Tom mu omotal ruce kolem pasu. Jejich srdce bila jako o závod. Bill se nemohl ubránit pocitu, že do sebe jejich rty dokonale zapadají. Jako by byly pro sebe stvořené.

Tom na chvíli prolomil polibek, aby nabral dech. Bill ale nemohl čekat, nevydržel se jen tak dívat. Sklonil se a přisál se k bratrovu krku. Tom zasténal. Ten zvuk poslal do Billova těla elektrický výboj. Černovlásek se chtěl do bratra zakousnout, urvat si kousek té božsky jemné kůže a odnést si ho s sebou. Jen stěží se ovládl. Jazykem sjížděl Tomovu krční tepnu. Pak se odvážil níž, zamířil na jeho hrudník. Vsál do úst jednu z bradavek. Tom tlumeně vykřikl a jeho tělo se napnulo. Bill se musel trochu usmát. Snad ještě nikdo na něj takhle intenzivně nereagoval. Ano, možná pár fanynek hrálo dobré divadélko, aby se mu zavděčilo… Ale u Toma věděl, že je to opravdové. Byl na sebe docela pyšný.

Bratr se pod ním třásl. Bill se na moment odtáhl. Chtěl si ho pořádně prohlédnout. Napadlo ho, že nic krásnějšího nikdy neviděl. A možná taky už nikdy neuvidí.

„Prosím, nepřestávej,“ zašeptal prosebně Tom. Bill nemohl odolat. Znovu se sklonil k jeho rtům, které ho vábily. Tom mu vjel rukou do vlasů a zatahal za ně. Asi už toho na něj začínalo být moc. Zatlačil a překulil se, takže se rázem ocitl nahoře, zatímco Bill ležel. Tom opustil jeho ústa. Jazyk přitiskl na jeho bradu a pak jel níž a níž, přes jeho krk, hrudník, břicho až k pupíku, kde se na chvilku zastavil, aby ho polechtal. Bill se otřásl. Tom se vzepřel na jedné ruce a tou druhou zašátral po zavazování Billových plážových kraťasů. Černovlásek vykulil oči. Tom zvedl hlavu a podíval se mu do tváře. Billovi se právě teď chtělo umřít, protože smrt utonutím v bratrových čokoládových očích se mu zdála jako ta nejkrásnější věc na světě.
Tom zatahal za tkaničky…

Bill se s trhnutím probudil. Chvíli mu trvalo se zorientovat a uvědomit si, kde právě je a co se vlastně stalo. Byl v apartmánu na Maledivách, kam se s Tomem a mámou vydali na dovolenou – jejich první společnou rodinnou dovolenou po hodně dlouhé době, ležel ve své ložnici a… právě měl erotický sen o svém bratrovi. Billa polilo horko. Vážně se to stalo?

Nadzvedl se na loktech. Zjistil, že si ve spánku skopnul deku, takže teď ležel bez přikrývky jenom v černých boxerkách… které se momentálně viditelně nadouvaly. Bill tiše zakňoural. To ho vážně vzrušil sen o bratrovi? Co se to děje? Proč se mu něco takového vůbec zdálo? Zřejmě se mi přehřál mozek z toho horka tady. Protože mně se Tom ve skutečnosti opravdu nelíbí. Zavřel oči a pokusil se usnout, ale jeho erekce se dožadovala pozornosti. Bill byl opravdu tvrdohlavý, když se jednou zařekl, že se nebude uspokojovat nad snem o bratrovi, nad takovým nesmyslem, chtěl to opravdu dodržet. Jenže… Čas ubíhal a v jeho boxerkách se boule, jež mu nedala spát, nezmenšovala. Panebože, nenávidím svoje tělo… Nedalo se nic dělat, Bill to musel nějak vyřešit. Frustrovaně si zajel rukou pod spodní prádlo a silně přejel přes naběhlý penis.

Stačilo mu málo. Několikrát se silně zmáčknul a bylo to. Překvapilo ho, jak silný orgasmus projel jeho tělem. Při masturbaci obvykle takový nezažíval. Rozhodl se nad tím mávnout rukou a nezabývat se tím. Vstal a zamířil do své soukromé koupelny, aby se umyl. Když dokončil očistu, protáhl se a podíval se na sebe do zrcadla.

Už byl zase v pohodě. Nebyl si vědom žádných známek přítomnosti něčeho tak směšného, jako je touha po bratrovi. Byl normálním hetero Billem bez incestních choutek. Tamto byl opravdu jenom nějaký zkrat. Je vážně fascinující, jaké bizarnosti se lidem můžou zdát. No, aspoň že se z toho vyklubal víc než příjemný orgasmus. Bill se na sebe ušklíbl do zrcadla, otočil se a šel si lehnout. Ani ne za dvě minuty usnul jako špalek.

Bill byl opravdu tvrdohlavý. Proto by nikomu na světě – ani sám sobě – nepřiznal, že v okamžiku, kdy se jeho tělo otřásalo ve slastné křeči, se mu před očima mihla postava s blonďatými dredy.

autor: Allka

betaread: J. :o)

8 thoughts on “Něco cítit 9.

  1. Škoda, že to bol len sen! 😀 Aj keď aj to je pokrok. Len ešte nech si Bill prizná, že vážne po svojom bratovi túži a nie je to len výsledok tepla 😀
    Ďakujem za časť.

  2. V pořádku, Bille, klidně se ještě chvilku obelhávej 😀 My víme své… Ten sen byl opravdu lrásný, nedivím se, že to Billa vzrušilo 😀 myslím, že mu poleze na mozek ještě nějakou dobu. Doufám, že to Billa donutí usoudit, že by to měl zkusit i jinde než ve snu :))) kdyžxuž z toho měl tak perfektní orgasmus… opravdu jsem si tenhle díl užila, děkuji 😉

  3. Tvrdohlavý, tvrdohlavý…a ještě, že tak! Kdyby byli pokaždé kluci extra chytří, chápaví a upřímní, tak bychom měli povídky o max. pěti dílech a šmitec 😀
    Děkuju za krásný dílek. I když bylo od začátku jasné, že je to jen sen, tak jsem si to stejně užila 🙂

  4. Vylezl z vody a já tam chci býýýýt! AWWWW :33 <33 😀
    Jde se na to: VAROVÁNÍ: Tento rádoby komentář obsahuje perverzitu a infarkty z sladkých situací. Je téměř nemožné přečíst tento komentář za pouhou minutu. Některé projevy hříšných myšlenek jsou označeny '3:D' tímto, takže… tento rarášek se zde objevuje často.
    1. I like your aroma, baby! 😀 :3 Oh, jak typické! :3
    2. Tož… co to je toho? 😀 Takový intimčo! 😀 Jak… sladké :3 3:D
    3. Tak… Billy, že ty sníš? Nebo si přímo usnul? 😀 No toto! Uf, moje srdíčko bije jako o závod :DDDD <3 Jak rozkošné! :3
    4. Urvat a odnést s sebou? :DD To vážně? Ty vlku!!! Jak dravé 3:D
    5. Ach jo! :'( Já to tušila. Byl to jen sen! Ale pěknej 3:D A očividně se líbil i Billouškovi! Což je zvrhlé! No ty ostudo! 😀 Bylo to až moc… rychlé a náhlé na to, aby to byla pravda :'( Jak smutné…
    6. Nenávidíš svoje tělo? 😀 No ale to Tomovo… 3:D no to už nezapřeš… Jak vtipné 😀
    7. Jak to bere poměrně v pohodě 😀 Vyklubal se z toho skvělej orgasmus? No tak to je super! 😀 Jak zvrhlé 😀 :O
    8. Ne.. hihihi :DD Nemusíš nic přiznávat drahý Bille 😀 My to už víme… 😀 Teď přiznej sám sobě, že si se zamiloval do svého bratra (což je stále zvrhlé) a pak to přiznej Tomovi, kterej tyhle incestní choutky spustil, když se opil 😀 😛 No, ale i tak by to někdy přišlo, tady jsi na twc blogu, víš? V pěkné povídce od Allky, takže.. víme, jak to dopadne 😀 Jak dokonalé :D!
    Nuže… díleček se mi zdál kratší než kdy jindy, ale za to intimnější než kdy jindy, co se dvojčat týče. Trošku mi chyběli Géčka :/ Ale to nevadí, ještě si jich užijeme, ne? :3 😀
    Děkuju za dílek a těším se na pokráčko 3:D :3

  5. Ježííš takmer som z toho sna mala infarkt no a z prebudenia duplom. Billova tvrdohlavá ignorácia faktov ma vážne pobavila 😀 Ďakujem za kapitolu 🙂

  6. Kratší, ale zato svižnější dílek. Bylo samozřejmě jasné, že ej to sen – zaprvé název, zadruhé kurzíva, zatřetí takhle hopem by to beztak nešlo. 😀 Bill je docela v pohodě, koukám… ale tak chápu to, mě se taky zdávají dost divné věci, tak nemá důvod za tím hledat něco víc – když sám sobě tak povedeně nalhal, že je anti-incest hetero :DDD Moc děkuju a těším se na další díl!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics