Kristy 13.

autor: Cincina
I přesto se Tom uvolnil z práce, a šel domů dříve. Bill mu to sice pořád rozmlouval, a uklidňoval ho, ale měl svou hlavu. Nenechal si do toho mluvit. Možná panikařil, a bral si volno na zbytek dne zbytečně… ale kvůli Kristy by to udělal znovu.
Dorazil domů.
„Kristy?“ Žádná reakce. Začínal se obávat toho nejhoršího, a před očima se mu odehrál hrozný scénář událostí, které se za tu dobu mohly stát. Pomalým krokem se vydal do koupelny. Otevřel ji, a tam ji spatřil… ležela na zemi. V bezvědomí.
„Kristy!“ Vrhl se k ní, a najednou nevěděl, co má dělat. Po chvíli prvotního šoku zavolal záchranku. Nahmatal jí puls. Věděl, že žije. Musí žít! Sakra, proč to udělala? Do hajzlu!
Ihned volal Billovi. „Ona to udělala!“
„Co?“
„Podřezala se!“
„Hned tam jedu, zlato. Vydrž!“ Zavěsil. Nic a nikdo ho nezajímal. Možná, že někteří poznali, s kým mluví, ale jemu to bylo jedno. Chtěl za Tomem, ať to stojí, co to stojí, a nikdo mu nezabrání. Šéf ho tedy pustil, i když velmi nerad. Jenže Bill ho omráčil svou upřímností, a tím, že už svou práci má hotovou. Tudíž neměl potřebu ho tam držet.

***

Netrvalo dlouho, a Bill přiběhl k nim do bytu. Dva záchranáři snášeli na nosítkách Kristy, která měla obě zápěstí obvázaná.

„Ježiši!“ Vyjekl, když to viděl. Ona byla bílá jako stěna, a vypadala… no hrozně. Asi ztratila hodně krve. „Jak je na tom?“ Zeptal se jich.
„A vy jste…?“ Optal se jeden z nich.
„Přítel jejího bratra.“
„Bude v pořádku.“ Zavřel dveře. „Jedeme!“

Tom s nimi nejel. Seděl pořád v koupelně, a když tam Bill přišel, tak se Tom snažil postavit. Černovlasý k němu přistoupil a podepřel ho. Neměl sílu už na nic. Bylo mu z toho tak zle. Jeho vlastní sestra si chtěla vzít život, a on absolutně nechápal proč. Zanedbal snad něco?

„Bille… to je moje vina.“
„Ale není.“ Odvedl ho k němu do pokoje. „Hezky si lehni.“
„Zůstaneš tu se mnou?“
„To víš, že jo.“ A lehl si k němu. Vrtalo mu hlavou, proč s nimi nejel do nemocnice. Ale zřejmě mu sdělili, že to nemá cenu, a ať se dostaví zítra.
Tom ale nemohl usnout. Otočil se obličejem k tomu Billovu. „Mám o ní strach.“
„Neboj, všechno dopadne dobře.“ A líbl ho na nos. Bylo to velmi roztomilé gesto, a Tom se pouze jemně usmál. Zalil ho takový zvláštní pocit. Takový dobrý, ale zároveň špatný. Neuměl ho popsat.
„Dáš mi ještě pusu? Pomáhá mi to.“

Bill se nenechal pobízet. Začal jej líbat. Nejprve od menších pusinek, až se dostal k francouzskému polibku. Ten mu Tom začal oplácet, a ještě ho prohloubil. Když se s ním líbal, tak nemyslel na Kristy. To bylo zajímavé. Existuje něco, co snad opravdu funguje.

„Líbej mě víc…“ Zašeptal mezi polibky. Bill nějak nechápal tuhle Tomovu náladu. Před chvílí brečel a skoro omdlíval, a teď snad chce sex. Ale chtěl mu to dopřát, a snad nemyslí na to špatné.

Nenechal se tedy pobízet, a jemně rozepnul Tomovu košili. A on se nechal. Jeho sestra je v nemocnici, a on se nechá svlékat. Jenže jemu to bylo v tu chvíli jedno. Chtěl Billa. Hned. Bylo jedno, že dosáhli teprve první mety a nedošli ke druhé, a hned přeskočili na třetí. Vždyť je to úplně šumák.

Tom mu pomáhal se svlékáním, a pak se vrhl na Billovo oblečení. Oba už cítili to vzrušení, které mezi nimi panovalo. Nevěděli, kdo je vzrušený víc, ale to snad ani nemělo cenu řešit. Bill odněkud z kapsy kalhot ještě stihl vytáhnout kondom. Nebyl si jistý, jestli tam je. Dnes měl štěstí. Už se mu jednou stalo, že když ho potřeboval, tak neměl. A to je dost trapná situace potom.

Chvíli na sebe koukali, a nejspíš je napadla stejná otázka… kdo bude nahoře?

Tom to už nevydržel. „Chceš…?“
„Ne, pojď ty.“
„Jsi si jistý?“
„Ale jo. Jsem zvyklý na obě možnosti.“
Políbil ho. Nevěděl, jestli je to z vděčnosti nebo z toho, že už chce zasunout, a je nadržený. Prostě už to chtěl. Okamžitě.
Tom si navlékl kondom, a Bill se k němu otočil zády a našpulil zadeček. Když se chvíli nic nedělo, otočil se.
„Co je?“
„Ty to chceš takhle? Náš první sex? Otoč se!“
Bill neprotestoval, otočil se, a lehl si na záda.
„Tome… nepřijde mi to romantický, ale spíš vtipný.“
„Kurva, co je na tom vtipného?“
Tomovo vzrušení ochablo stejně jako jeho penis.

autor: Cincina

betaread: J. :o)

4 thoughts on “Kristy 13.

  1. Musím se přiznat, že vůbec nevím, co napsat. Celá ta situace je mi strašně líto, protože věřím, že to všechno okolo Kristy má nejen dopad na Toma, ale taky na vztah Toma s Billem. Chápu, že má Kristy problémy, neví co si se sebou počít a proto se pokusila spáchat sebevraždu, ale osobně takové lidi moc ráda nemám. Vím, že mají problémy, ale jsem na ně vždycky naštvaná už z toho důvodu, že si neuvědomují jak špatně to nese jejich okolí a kolik problémů a starostí tím svým nejbližším přidělávají. Jsem z toho prostě rozčarovaná a i když je mi Kristy líto, tak jsem na ni i trochu naštvaná.
    Děkuji za pokračování! 🙂

  2. Som na tom podobne ako Mischulka, tiež neviem, čo napísať. A presne ako ona mám rovnaký názor na ten Kristyn pokus o samovraždu.
    A potom tá scénka Billa s Tomom. Ako Billa, aj mňa prekvapilo, že Tom s ňou nešiel do nemocnice, ale ak mu lekári povedali,m že by to nemalo zmysel, tak v poriadku. A ich pokus o sex (lebo myslím, že podľa toho záveru to len pri pokuse ostane) mi tam veľmi nepasoval. Ako páči sa mi, že sa dostali až na tú métu (aj keď druhú preskočili), ale príde mi trošku zvláštne, že by v takej situácii chceli mať sex. Pre Toma by to bolo len odpútanie od situácie s jeho sestrou, takže myslím, že možno by to jeho vzťahu s Billom až tak neprospelo. no uvidíme, čo sa bude diať ďalej.
    Ďakujem za časť.

  3. Souhlasím s vámi ale nikdo neříkal že nemá jet z Kristy spíš byl v šoku a podle toho se choval tak jak se choval.

  4. od včerejška přemýšlím, co k tomu napsat. Snad jen, že doufám, že se z toho všichni brzy vzpamatujou a že bude Kristy v pořádku…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics