Look at me 21.

autor: Chii-chan
Kalení vody

Když Tom vyšel ze šatny, našel Billa na chodbě opřeného o stěnu v podivně ztuhlé poloze, jako by jej něco obtěžovalo.

„Jsi v pořádku?“ Zeptal se a trochu se zamračil.
„Jo, je mi fajn. Jen se mi trochu zatočila hlava… z té páry,“ odpověděl Bill a kousal se při tom do rtu.
„Oh… dobře.“
Následoval trapné ticho, kdy oba chlapci byli v hlubokém zamyšlení nad jejich nejnovějšími objevy. Tom nemohl uvěřit, že si jej právě vyhonil, zatímco myslel na svého nejlepšího kamaráda, že vlastně nad Billem přemýšlel sexuálním způsobem.

Bill byl šokován, přemýšlel nad tolika věcmi, které se mu střetly uvnitř hlavy a způsobovaly mu tu největší migrénu. Odkdy byl Tom gay? Odkdy o něm Tom takhle přemýšlel? Byl do něj Tom zamilovaný? Nebo to byla jen nějaká divná fantazie?

„Hej, kam odešlo tvoje nadšení? Dokončili jsme naše zkoušky!“ Tom se snažil, aby to znělo vesele. „Chceš zamířit k tobě, abys to pověděl mámě a dostal zpátky skateboard?“

„Tome…“
„Potom bychom mohli jít do skateparku. Vsadím se, že umíráš touhou dostat se zpátky na rampy a-„
„Tome!“ Řekl Bill hlasitěji a přerušil jej tak. „Já opravdu nemám náladu… jsem unavený…“ povzdechl si a přemýšlel, že by bylo nejlepší, kdyby strávili nějaký čas odděleně.


Tom ho poslouchal, sledoval upřeně jeho tvář a rozhodl se, že má pravdu. Bill vypadal unaveně a Tom sám potřeboval chvilku na to, aby si uvědomil své skutečné pocity a převedl je do slov.
„Dobře. Vypadáš docela vyplivnutě. Možná by sis měl dát pauzu. Potřebuješ svézt?“ nabídl se a lovil z kapsy klíče od auta. Byl zvyklý být Billovým šoférem a užíval si jeho nekonečného tlachání, místo poslouchání rádia.
„Ne, díky. Myslím, že se projdu. Možná mi to prospěje. Měl bys jít s klukama ven,“ odpověděl Bill a pokrčil rameny.
Tom pomalu přikývl. Bill vypadal divně… Jako by se něčeho bál, smutně, utrápeně… Za normálních okolností by se jej Tom vyptával a trval by na odpovědi, ale ne, když vypadal tak jako právě teď.
Natáhl ruku, chytil Billa kolem krku a přitáhl si jej k hrudi. Bill zalapal po dechu proti jeho krku a poslal tím zachvění do Tomovy páteře. Objal jej pevněji, přejel mu prsty přes jeho černé vlasy a snažil se jej uklidnit.
„Běž si odpočinout. Miluju tě…“ zašeptal a cítil, že tentokrát měla jeho slova nepatrně jiný význam.

Bill přikývl proti jeho krku a přinutil se zůstat zticha. Odtáhl se z Tomova objetí, dal mu malou pusu na tvář a potom se otočil a zamířil k východu ze školy.

Tom jej sledoval s pocitem, jako by ztrácel kus sám sebe.

„Nemůže být do mě zamilovaný…“ zamumlal si Bill pro sebe, když se vrhnul na svou postel. „Je blázen, není dokonce ani gay!“

V hlavě se neustále opakoval ty stejné otázky a odpovědi a snažil se přijít k rozumnému závěru. Nakonec se nadechl a přinutil se začít od nuly.
Tom si ho honil a říkal u toho jeho jméno. Měl zavřené oči, takže nemohl říkat jeho jméno proto, že by si uvědomil, že tam je. Takže na něj musel myslet.
„Dobře,“ vydechl. „K čertu s tebou, Trümpere… Co se ti to honí v hlavě?“
Bylo tady jediné rozumné vysvětlení. Vzhledem k nedávným událostem se Tom stal příliš zaujatý Billem a jeho blahem. Už věčnost neměl přítelkyni, a tím pádem ani žádný způsob, jak uvolnit svou sexuální frustraci. Tyhle dvě věci se mu v hlavě prostě musely nějak střetnout.
„Tady to máme… teď uvažujeme racionálně, že Kazi?“ řekl Bill a pohladil líného kocoura. „Vypadal trochu… podivně, když vyšel ze sprchy, takže byl pravděpodobně vyděšený z toho, co udělal. A to objetí… Chtěl se jen ujistit, že nemá žádné vyvíjející se city směrem ke mně.“

Stejně jak moc chtěl věřit tomu, že je Tom do něj zamilovaný, nebylo by k ničemu, kdyby klamal sám sebe. Tom byl na holky, Bill byl kluk. Byli víc jako bratři než milenci, a tak to mělo být. Kdyby si Bill dokonce jen snažil představit, jak jej Tom miluje… Bylo by to bolestivé a nic dobrého by z toho nevzešlo.

„Přestaň kvůli tomu fňukat,“ napomenul se. „Věděl jsem, že to tahle bude a přijal jsem to. Potřebuju… potřebuju jít dál.“
Myšlenka, která mu probleskla myslí, způsobila, že automaticky sevřel pěsti. Už se o to pokoušel předtím, ale byly to polovičaté pokusy, opravdu to nechtěl udělat. Teď to bylo jiné. Nemohl být k Tomovi stále takhle přišpendlený, sledovat jej, jak si najde přítelkyni a dál si nevšímá Billových citů.
„Ujednáno.“ Vstal z postele, vešel do svého šatníku a hledal něco na sebe. „Musím si najít přítele.“

V klubu bylo více lidí, než Bill předpokládal. Už zjistil, že není jediný gay ve městě, ale skutečně, tak mnoho? No, bylo tady i několik lesbiček…

Přesunul se z jedné nohy na druhou a podíval se na chlapce vedle sebe, který seděl na barové stoličce. Krásné černé vlasy, nádherné modré oči, roztomilý přízvuk. Chytrý, s penězi, pěkným autem…
„Bille, nikoho si nenajdeš, pokud budeš dál zírat na mě, víš?“ zasmál se chlapec, když koutkem oka spatřil Billův pohled.
„Proč ty nemůžeš být gay, Lelouchi? Byl bys dokonalý!“ Stěžoval si mladší chlapec s utrápeným pohledem na tváři.
„Nemířím tímhle směrem. Ačkoliv jsem měl pár okamžiků bi-zvědavosti,“ pokrčil rameny Lelouch a čekal na reakci.
„Počkej, cože? Kdy se to stalo?“
„Ještě ve Francii, když jsem byl na střední škole. Naučil jsem se pár zajímavých věcí od spolužáků, ale v konečném důsledku mířím jen na holky.“
„Wow… A já přemýšlel, jestli je ti nepříjemně, když jsem tě zavlekl do gay baru. Ví to Cain?“
„Ne. Byla to minulost a už kluky nenaháním, takže na tom nezáleží. Na druhé straně, ty to máš pouze jednosměrné,“ odmlčel se a počkal, než Bill přikývne. „Takže proč si najednou hledáš přítele?“

Bill se kousl do spodního rtu a hrál si s okrajem sklenice. „Už je to nějakou dobu, co jsem naposledy nějakého měl. Myslím, že toužím po pozornosti…“

„A co Tom?“ Zeptal se Lelouch se zvednutým obočím.
„Co je s ním? Je na holky a je to můj nejlepší kamarád.“ Bill prudce zvedl hlavu.
„Nemyslel jsem tím, že by ses s ním měl dát dohromady, Bille,“ řekl Lelouch a zamračil se, protože to bylo evidentně přesně to, co měl v hlavě. „Vždycky jsi říkal, že je to přehnaně ochranářský typ, tak jsem si myslel, že ti dává dostatek pozornosti.“
„Bude mít holku, brzy. Nikdy bez nějaké dlouho nevydrží a já někoho chci mít, až se to stane. Je to na hovno, když náhle přesune svou pozornost na někoho jiného a já zůstanu sám.“
„Nevypadá jako ten typ. Z toho, co jsem viděl, bude mít pro tebe ve svém srdci vždy místo. Nebuď tak teoretický, kluku. Vždycky je tu víc než jen jedna strana příběhu.“

„Oh, nechoď na mě s tou tvou filozofií. Snažím se pít a dát se s někým dohromady,“ mávl Bill rukou a snažil se zastavit veškerou další diskuzi a myšlenky, které se týkaly Toma.

„A ideální místo na tohle všechno je gay bar? Víš, že většina těchhle kluků je taky jen kvůli jednonočním záležitostem, že?“
„Eh. Vezmu cokoliv, co budu moct dostat. Chceš tancovat?“ Bill se usmál, seskočil ze stoličky a pokynul Lelouchovi, aby učinil totéž.
„Jsem tady ten nejhezčí chlap. Pokud s tebou budu tancovat, nikdo se k tobě celou noc neodváží přistoupit,“ ušklíbl se Lelouch a rozhodl se nechat Billa dělat cokoliv, co chtěl. Už dříve si uvědomil, o co šlo mezi Billem a Tomem, ale nechtěl se do toho plést. Koneckonců, Bill chtěl svůj život žít tak, jak chtěl.
„Oooh, Princ je nějaký namyšlený, hm? Dobře, zůstaň si tady a nech se rozcupovat gay kluky.“
„Pokud dostanu zdarma nějaké drinky, bude stát za to nechat po sobě někoho vyjet.“

Vyzvánění jeho mobilního telefonu málem způsobilo, že Bill spadl z postele. Proč tu zatracenou věc nevypnul? Bylo už ráno? Kurva, měl pocit, že je pořád uprostřed noci a pusu měl celou otupělou… A to vyzvánění neztichne.

Držel dál své oči zavřené, převalil se na břicho, natáhl se pro ten protivný zvuk a přiložil si telefon k uchu.
„Cooo?“ Zamumlal, aniž by zvedl hlavu z polštáře.
„Ahoj. Vzbudil jsem tě?“ Zeptal se Tom napůl šeptem.
„Jo… Kolik je hodin?“ Zasténal Bill a otočil se na záda, aby mohl mluvit normálně.“
„Asi tři ráno,“ odpověděl Tom a na chvíli se odmlčel, jestli Bill nezačne křičet.
„Omlouvám se, myslím, že ještě spím. Řekl jsi tři ráno?“ Zamračil se Bill a unaveně pootevřel jedno oko. Pravda byla, že pokoj byl zahalený v takové temnotě, která mohla být pouze ve tři ráno. „Kurva…“
„Omlouvám se…“

S hlubokým povzdechem Bill přemýšlel, kdy se jeho život změnil do takového utrpení. Setkal se s roztomilým klukem Ryanem v baru a muchloval se s ním asi hodinu, než jej Ryan začal osahávat. Zdálo se, jako by věděl, co dělá, ale pak se do Billovy hlavy vplížil Tom dělající neslušné poznámky o chlapcově pozadí.

Jak jeho duševní Tom stále poukazoval na všechny jeho nedostatky, Bill si jich začal všímat, až nakonec ukončil líbání a vzdušnou čarou zamířil k Lelouchovi, který si povídal s mužem ve svém věku. Jeden pohled na Billův zoufalý obličej a Lelouch, jako by chtěl dostát své přezdívce, jej jak na bílém koni okamžitě dostal k modrému Maserati.
Ačkoliv z něj nemámil odpověď, zeptal se pouze jednoduše ´co se stalo?´, jen pro případ, že by se měl vrátit a nakopat někomu zadek. Bill jen pokrčil rameny a zamumlal Tomovo jméno a Lelouch se dál neptal. Bill nevěděl, jestli si druhý muž udělal ta správná spojení, ale byl vděčný za ticho.

„Proč voláš, Tome?“ Zeptal se, když už bylo ticho moc dlouho. Spal asi hodinu a půl a necítil se na konverzaci s objektem své vášně a zármutku.

„Já nevím…“ Navzdory bolestem a zmateným emocím, které měl posledních dvanáct hodin, byl Tomův hlas v Billově mysli stále stejně uklidňující. „Nemohl jsem spát.“
„Hmm… Byl jsi venku s klukama?“ Bill tiše zívl a vzpomínal na to, že Tomovi řekl, aby šel ven s Andreasem a ostatními.
„Šel jsem na colu s Andym. Gustav přinutil Georga dál studovat, protože ještě neskončili.“
„To mají na hovno…“
„Jo. A co ty? Pořád zníš unaveně. Neměl jsi doteď dostatek spánku?“
„Jo, asi hodinu a půl…“ odfrkl černovlasý chlapec dřív, než se mohl zastavit.
„Co tím myslíš? Když jsme odcházeli ze školy, říkal jsi, že jsi unavený. Myslel jsem, že půjdeš rovnou do postele,“ vyslýchal jej Tom, najednou vážně a tak… Tomovsky.
„Do prdele…“ Bill praštil hlavou o polštář, šťastný, že to bylo měkké. Poslední věc, kterou potřeboval, byla migréna z pití. „Byl jsem venku s Lelouchem,“ přiznal, věděl, že nemá smysl Tomovi lhát.

„Bille… Proč jsi mi to prostě neřekl? Říkal jsem, že chci gangy spojit, ale to neznamená, že si s nimi nemůžeš vyrazit samostatně, pokud chceš. Mohl jsi mi to prostě říct, že s nimi chceš jít ven.“

„Nebylo to předem plánované. Jen jsem chtěl jít ven s Lelouchem. Potřeboval jsem se napít.“
„Kde jste byli?“
„V Babylonu. Chtěl jsem být sám sebou.“
„Takže jsi šel do gay klubu, jen ty a Lelouch…“ Způsob, jakým to Tom protáhl, řekl Billovi přesně to, na co Tom evidentně myslel.
„Ne, Tome, nechodíme spolu tajně. Lulu je na holky. Jen jsem chtěl jít ven, pít, dát se s někým dohromady…“
„…měl jsi sex s nějakým cizincem v Babylonu?“ Zeptal se Tom, jeho hlas byl najednou vyšší než předtím, obviňující. Prostě šokovaný, ublížený a se strachem.
„Ne, neměl. Víš, že nejsem na jednonoční záležitosti. Jen jsem se tam muchloval s jedním klukem,“ povzdechl si Bill, protože věděl, že Tom začne s rozsáhlým výslechem. „Jmenuje se Ryan a to je všechno, co ti řeknu, takže ani nezačínej. Teď, pokud ti to nevadí, jdu spát. Dobrou noc, Tome.“
„Ale, já-„
„Dobrou noc,“ zopakoval, ukončil hovor a vypnul telefon.

Obvykle se mu zdálo Tomovo ochranářské chování roztomilé, ale v tuto chvíli mu to prostě bylo nepříjemné. Připadalo mu, jako by nemohl mít nikoho. Jeho láska byla mimo dosah a všichni ostatní kandidáti nebyli ve srovnání s Tomem dost dobří. Bill se nechtěl smířit s tím, že bude navždy sám.

Otočil se opět na břicho, udeřil do polštáře a pak do něj zabořil nos a snažil se dostat zpět do spánku.

autor: Chii-chan

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

original

8 thoughts on “Look at me 21.

  1. Heh, to se vazne vsechny gay kluby jmenuji Babylon? 😀 doufam, ze tam Bill potkal aspon Briana sbJustinem xD
    Jsem nesmirne potesena, ze Tom prakticky supi zarlivosti. Uz aby se nakrknul a pekne to Billovi vysypal. Jeste ta Billova naivita, ze Tom zcela jiste nemuze byt do nej zamilovany… Tohle nechapu, mel by byt nadseny, ze jeho tajna laska vzdycha jeho jmeno pri uspokojovani. Ach jo, kluci jsou divna stvoreni, uplne jiny vesmir…
    Lelouch je uzasny kamarad, ktery kluk by sel dobrovolne do gay baru, protoze jeho kamarad chce najit kluka? 😀 opravdu ma velike plus! Ovsem Ryan se mi nelibil, snad uz ho Bill nepotka.
    Moc dekuji za krasny preklad ^^

  2. A takto to dopadá, keď si dvaja blbečkovia nechcú priznať očividné 😀
    Tom je perfektný, ako žiarlil. Už aby sa Billovi konečne priznal, ak chce Billa pre seba.
    Bill je vážne zabednený! Radšej si nahovorí, že Tomovi chýba baba a spolu s jeho prítomnosťou sa mu to v hlave pomotalo, a preto naňho v sprche myslel, ako by si mal priznať, že je Tom doňho zamilovaný.
    A Lelouch je super! Ísť takto s kamošom do gay baru, to urobí máloktorý chalan. Ľahšie je tam vytiahnuť nejakú kamošku 😀
    Ďakujem za preklad.

  3. Do kelu, Bill toľko filozofoval až to všetko prekrútil a teraz nemá Toma ani nikoho iného. Tak som sa tešila, že načapal Toma v tej sprche, že mu to konečne dôjde. Trafilo by ma keby si Bill v tom bare niekoho našiel. Ale ten telefón Tomovi nemusel položiť, mohol byť rád, že na neho ráno o tretej myslí a volá mu 😀 Ďakujem za kapitolu, na pokračovanie budem čakať ešte netrpezlivejšie ako na predošlé:)

  4. Tak ty dva by potřebovali dostat po hlavě aby se jím rozsvítilo a přestali se navzájem trápit.Tom začina žárlit snad jej to přinutí něco udělat aby o Billa nepřišel.

  5. Mě je tááák smutno! 🙁 😀
    Já nevím, je mi celé tohle nedorozumění nějak líto. Strašně jsou doufala, že po tom, co Bill Toma nachytal ve sprše sténat svoje jméno, mu to konečně dojde a začne spřádat plány jak to udělat, aby spolu začali nějak spontánně chodit 😀 a on nad tím akorát Bill začne až tak moc přemýšlet, až dojde k naprosté kravině! 😀 Já teda nemám moc co Billa soudit, protože na jeho místě bych asi ve finále dospěla k stejnému závěru, protože bych stejně jako on asi nedokázala pochopit a přijmout fakt, že objekt mé dlouhodobé lásky ke mně asi taky něco cítí. Ale i tak mě to strašně frustruje a jsem naštvaná na celou situaci! Navíc pokud si dobře pamatuji, tak bude povídka za pár dílů končit, tak se začínám trošku bát, jak tohle dopadne. 😀 Protože ta jejich zabedněnost je fakt síla! 😀 Už několik dílů se modlím, aby se stalo něco, cokoli!, co by konečně věci rozhýbalo a zatím kde nic tu nic.
    Do breku mi bylo v momentu, kdy Bill Tomovi sdělil, že je unavený a že půjde domů. Bylo mi strašně líto, že se najednou rozejdou a nebudou spolu. Vím, že spolu nemusí trávit všechen volný čas, ale v tu chvíli mi to prostě zabylo strašně líto! 🙁 Taky chápu, že měli oba spousty věcí na přemýšlení a proto být sami potřebovali, ale trhalo mi to srdce.
    A Billova věta: "Musím si najít přítele!" se mi ani za mák nelíbila! Bála jsem se, aby Toma v klubu nevyměnil za někoho jiného 😀 A prostě celkově ten nápad není dobrý! Bill patří k Tomovi a tečka!!!
    A Lelouch je doopravdy báječný! 🙂 Jak už psaly holky, i mě překvapilo, že s Billem do gay baru šel. To se jen tak nevidí! Vážně jsem ráda, že má Bill tak skvělého kamaráda. 🙂
    No a Tomův noční telefonát byl strašně hezký! 🙂 Asi by mě tedy naštvalo, kdyby mi v půli noci někdo zavolal a chtěl si povídat, protože nemohl usnout. Ale když se nad tím člověk zamyslí, tak je to krásné, že si někdo uprostřed noci vzpomene právě na mě! 🙂 Navíc ta Tomova žárlivost byla kouzelná! To jeho vyptávání se zda měl Bill sex nebo neměl! 😀 😀 Bille, bože, už to pochop, že Tom žárlí a doopravdy Tě miluje! A sám nikdy nebudeš, protože to by Tom nikdy nedopustil! 🙂
    Tak zas a znova budu doufat, že se těm dvoum konečně rozesvítí v těch jejich hlavičkách, vyznají si konečně city a padnou si do náruče. Už se toho totiž vážně nemůžu dočkat! 🙂
    Moc děkuji za dokonalý překlad! ♥♥♥

  6. kde jen zacit? od zacatku? No po tom konci a tak si moc zacatek.nepamatuju vse je zamerene na Leloucha, Toma, Babylon a Billa… Vim, ze se tu objevil i Kazi 😀 No budu se snazit vzpomenou na vsechny ty veci, ktere jsem cetla, ale bude to tezke, kdyz me toto tak sokovalo. Babylon? vazne? 😀 Kazdy Gay vazne chodi pouze do Babylonu? 😀 Je i nejakej jinej Gayklub? 😀 Neptejte se odkud znam Babylon ja! 😀 Urcite ne osobne…. blbost.
    Kazdopadne… je mi lito chudacka Billyho. Byl tak zmateny! 🙁 A pak jsem se rozplyvala nad Tomem a jeho objetim a jak rekl Billymu, ze ho miluje! ♥ a bylo mi jasne, ze to nemysli, tak jak si myslel, ze to myslel driv 😀 A i tak mi bylo Billa lito a porad mi ho je lito, ale tak stwjne by mi mohlo byt lito Toma, taky musi byt pekne zmateny sam sebou. "Nic se nemuze opakovat stejne, ma draha" Aneb Aslan a Narnie 😀 ♥
    pardon, to sem nepatri a ja nemam pravo to sem strkat 😀
    Nicmene, kdyz Billy uvazoval nad Tomem a tim, ze je nemozny, aby do nej byl zamilovany. 🙁 chudatko male. Tom je na holky a ty jsi kluk a proto onanuje a stena tve jmeno ano … logicke. 😀 Ach jop, kloucci… cim si to zase prochazite. Ale chvile, kdy Bill prisel na to, ze potrebuje spolecnost jinou nez Toma a ze si Tom co nevidet najde pritelkyni mi vyrazila dech! Billy, ty hlupacku! :/ kdybys jen vedel.
    :/ a pak jsem musela dostat zachvat smichu, kdyz Bill okukoval Leloucha 😀 Byl by dokonaly gwy? 😀 To vazne? A Lelouch… ten me teda prekvapil! :O On je vlastne Bi! :O sladke ♥ ale ne v praxi 😀 Koukat jak vam kluk kouka po jinych klukach je snad horsi nez kdyby koukal po jinych slecinkach 😀
    Nicmene jsem se lekla, ze se Bill probudi vedle neznameho chlapka… asi jsem mu krivdila, co? :O 🙁 proste jsem ocekavala to nejhorsi a pak jsem si prisla o 50 kilo lehci, kdyz jsem zjistila, ze je doma sam. Presto me stve, ze se muchloval s jakymsi Ryanem nebo s kym ze to… ale fakt, ze ma Bill Toma az presprilis pod kuzi na to, aby zasel dal to vse pekne uhlazuje 🙂 takze jsem pomerne v klidu az na chudatko Billa. A chudatko Tomi:( Jaky rozruch asi v hlave ma, ze nemohl do 3 usnout a volal Billymu, ktereho to nepotesilo a presto uklidnilo… ma ho v hlave a ma ho vsade… ♪♪ 😀 Tina….
    Dal … vazne doufam, ze vsechen ten zmatek s jejich hlavicek vyprcha co nejdrive a ze uz Bill nebude mit duvod navstivit Babylon, i kdyz ani ted nemel, ale… chapu ho :/ 🙂 takzeklouckum drzim palecky! 🙂 Snad se nebudou trapit dlouho! 🙁 A doufam, ze se nebudou opet ignorovat. :'( 😀 takze… tak.
    Mo dekuju za preklad, zuzu! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

  7. PS: kdyz Billy Tomimu zavesil… chapu, ze nemel naladu na.  nic, ale chudak Tomi. Prve si myslel, ze je Bill ospaly a taky odmitl odvoz… a pak se dozvi ze byl venku s Lelouchem a muchloval se s nejakym Ryanem s divnym zadkem…. coz Tom nevi… ze mel divnou zadnici…. a … ach jo! 🙁 Jak jsem z toho ted tak smutna :(… Je mi jich lito, kloucku malinkych, zamilovanych… kdyby jen tusili… kdyby vedeli, jak to vlastne je, tak se tomu asi zasmejou 😀 Ach jo… 😀 Trdla! Trubky! 😀 … a tak dale

  8. Ježišmarjá!!! To jsou přece dva ťutíni! Bille, proč jsi jako do tý sprchy nevlítnul? Dyť jsem ti to tu minule radila. Ty mě vůbec neposloucháš 😀
    Z tohohle dílu je mi smutno, deptá mě, když se mají dva rádi, ale prostě si to neřeknou :/ Každopádně hledání náhradních přítelů se zakazuje, Bille! 😛 Jen si počkej, až si Tom KONEČNĚ ujasní, že tě miluje… už odmalička 🙂
    Díky moc za překlad a budu se moc těšit na středu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics