Casual Sex 3/3

pokračování
***

Billův plán fungoval jen napůl. Tom už chtěl sex, chtěl ho skoro pořád – s Billem. Bill si myslel, že se teď Tom vrátí k tomu, aby mu postelí prošlo tolik žen, kolik jen bude fyzicky možné, ale místo toho lákal Tom Billa na palandu, do hotelového pokoje, do sprchy, záchodové kabinky při jedné příležitosti a Bill se nechal, protože to bylo tak dobré. Bill chtěl pořád svému bratrovi pomoci, a když o tom přemýšlel, uvědomil se, že to, co dělali, bylo vlastně pro Toma docela kontraproduktivní. Tom si rychle zvykl na jejich novou bezpečnou rutinu, jakou měl s Billem i při jejich předchozích činnostech, a Bill se obával, že se Tom nikdy znovu nevrátí zpátky do sedla. Ale podivně moc, někde hluboko uvnitř, tam, kde se to Bill snažil ignorovat, se víc bál toho, že Tom vyrazí ven a zatáhne do postele každou dívku v dohledu, jako to dělal dřív. Bill byl zvyklý na bratrovu pozornost ještě dřív, než do toho zapletli sex. Místo toho, aby Tom procházel kluby a hledal cokoliv se dvěma nohama v sukni, zůstával s Billem, mazlil se s ním a sledoval filmy. Místo aby doháněl Billa k nepříčetnosti tím, že bude ohmatávat kdejakou groupie, raději ohmatával Billa.

Přestože bylo vážně dobré cítit bratrovu plnou pozornost, sexuální nebo jinou, věděl, že je to sobecké. Tom za Billem chodil kvůli pocitu bezpečí, kvůli pohodlí, a stejně jako Bill miloval dostávat ty věci nazpátek, věděl, že je to vážně pro jeho bratra špatné. Myslel na to pokaždé, když měli sex (a v posledních několika týdnech byl Tom v jeho těle už mnohokrát), ale bylo těžké přeměnit myšlenky v činy. Snažil se sám sobě namluvit, že jejich sexuální schůzky byly jen dalším krokem od toho, co byli zvyklí spolu dělat, jen další způsob, jak si pomoci navzájem se udělat, ale Bill věděl, že to tak ve skutečnosti není. Tom byl tak okouzlující, když to dělali, a Bill mu pomalu ale jistě propadal, a to byla nebezpečně strmá cesta do pekla. Tom to nebude chtít navždycky, a kde pak skončí Bill? Naprosto a beznadějně zamilovaný, nešťastný, protože to nechal zajít příliš daleko a moc se k tomu upnul. Potřeboval na Toma zatlačit mnohem rázněji, stejně tak moc, jak Bill chtěl, aby pokračovali v tom, co spolu dělali, bylo by to jen těžší, kdyby to trvalo déle.


„Tomi?“
„Tady.“ Slyšel Bill zavolat Toma. Vydal se chodbičkou na druhý konec autobusu, kde byl Tom pohodlně usazený na menší pohovce a sledoval DVD. Bill se zrovna probral ze svého odpoledního odpočinku a stále byl trochu mimo, když jej Tom stáhl k sobě na pohovku a začal jej líbat. Bill měl v plánu to všechno ukončit, chtěl Tomovi říct, že už to dál nechce dělat, že si na to bude muset najít někoho jiného, ale Tom byl tak teplý a měkký a jeho polibky tak sladké, že si Bill pomyslel, že by to možná mohlo počkat, snad jen naposledy…
„Tak dobře voníš.“ Řekl Tom a přesunul se s polibky na Billův krk.
„Nemám dokonce ani žádnou kolínskou.“ Zamumlal Bill nazpět a natáhl krk, aby na něj mohl Tom klást více polibků.
„Jo, no voníš prostě jako… Bill.“ Řekl. Přitiskl se k němu tváří a jemně přejížděl rukama nahoru a dolů po jeho zádech. Billa to uklidňovalo, nutilo jej to se o Toma opřít a prostě se rozpustit. Tomovy ruce sklouzly níž a hladily jej po zadku.
„Mmm, líbej mě.“ Vzdychl Bill. Pokud to budou dělat naposledy, chtěl spoustu a spoustu polibků. Nic se nedokázalo vyrovnat Tomovým měkkým rtům a kovovému kroužku, který tlačil proti Billovým rtům.
Tom se usmál a věnoval Billovi jemný polibek, než se natáhl, aby se opět mohl mazlit s jeho tváří. „Takhle vypadáš moc dobře.“ Řekl.
Bill si odfrkl a znovu si přitáhl Tomova ústa ke svým. „Jsem jen v pyžamu.“ Řekl mezi polibky.
„Vypadáš dobře ve všem, a v ničem.“ Dodal Tom šeptem.

Bill se chystal s ním vtipkovat o tom, že to Tom vypadá lépe v ničem, než v tom směšném oblečení, které nosí, ale pravda byla, že podle Billa vypadal Tom dobře vždycky, nezáleželo na tom, co má na sobě.

Bill se opřel o pohovku a Tom se přes něj naklonil s ústy stále spojenými. Bill roztáhl nohy a jednu přehodil přes opěradlo gauče, zval tak Toma na jeho obvyklý průzkum. Zdálo se, že Tom je však spokojen jen s tím, že Billa pevně drží, zatímco ho líbá a jemně jej hladí.
Bill, čekaje na to, až se věci začnou posouvat kupředu, zhoupl své boky nahoru, sugestivně se tlačil proti Tomovi. Tom zasténal, ale neudělal žádný další pohyb mimo toho, že jej políbil vášnivěji. Dříve než Bill očekával, cítil, jak autobus zpomaluje, dokud úplně nezastavil, a Tom se odtáhl. Jeho rty byly červené a napuchlé.
„Je čas jít.“ Řekl, ještě jednou Billa políbil, jen malý dotek na jeho rty. Vstal a protáhl se, vypadal ospale, ale spokojeně, když Bill zůstával roztažený na pohovce a cítil se více než zmateně.

***

„Jdeme ven.“ Oznámil Bill Tomovi, stál v nohách jeho hotelové postele s rukama v bok. „Takže se obleč.“

„Nechci jít ven.“ Řekl Tom hloupě a pohnul hlavou na stranu, aby viděl na televizi za Billem.
„Ale jo, chceš.“ Řekl Bill. „Já ti říkám, že chceš.“
„Proč chceš jít ven?“ stěžoval si Tom. „Co je špatného na tom zůstat tady?“
Bill naštvaně dupl nohou. „Protože to tě po chvíli začne nudit.“ Vyjekl. „No tak, můžeme jít ven, opít se… možná si najdeš nějakou slečnu, kterou si přivedeš zpátky.“ Bylo divné říkat to po tom všem, co spolu dělali, ale Bill věděl, že to musí udělat.
Tom si odfrkl. „Proč se s tím obtěžovat? Není to tak, že bych na to potřeboval nějakou kočku.“
Bill přimhouřil oči. „Co to má znamenat?“
Tom pokrčil rameny a bázlivě se na něj usmál. „No, ty víš…“
„Co, jsi líný a já jsem snadný?“ vyštěkl Bill najednou rozčílený a nebyl si jistý, proč to tak je.
Tom se posadil a nakrčil obočí. „O čem to mluvíš, Bille?“
Bill se snažil přijít na to, co cítí, a uvědomil si, že je raněný. Raněný tím, že si Tom myslí, že se nemusí s ničím obtěžovat, aby měl Billa. Bill mu to dá, kdykoliv chce, bez jakéhokoli úsilí. Bill si o sobě nikdy nemyslel, že je děvka, spíše mu říkali, že je prudérní, ale teď se cítil špinavý a použitý, a to od člověka, který pro něj znamenal nejvíc na světě.

„Víš přesně, o čem mluvím.“ Řekl Bill. „Neroztáhnu nohy a nedám ti, kdykoliv budeš chtít.“

„To jsem si nikdy nemyslel.“ Řekl Tom a překřížil ruce. „A není to tak, že by ses bránil.“
„Jen jsem chtěl, aby ses uvolnil.“ Řekl Bill, a když viděl Tomovu uvadající tvář, hned chtěl ta slova vzít zpět. „Nechtěl jsem být tvoje osobní šukací hračka. Možná chci být pro změnu s někým jiným.“
Tom se zvedl z postele a zamířil k Billovi. „Proč?“
„Protože tady jenom šukáme, Tome.“ Řekl Bill. Tom se přiblížil ještě víc, jako by chtěl Billa chytit, ale ten jej odstrčil zpátky. Ten pohyb byl jemný, nijak drsný, ale Tomovy oči ztmavly. „A tohle není stejné jako to, co jsme dělali. Je to jiné. Pokud chceš nějakou děvku, která pro tebe roztáhne nohy, je tu na to spousta fanynek.“
„To já nechci.“ Odpověděl Tom, začínal znít naštvaně.
„Ne, protože se nechceš ničím zatěžovat.“ Vyštěkl Bill. „Raději bys dnem a nocí šukal mě, kdykoliv ti to bude vyhovovat.“
„No tak mi promiň, že chci tvůj malej sexy zadek.“ Namítl Tom, jeho hlas byl hluboký a skoro vrčel. „Zvlášť potom, cos ho tak lacino nabídl.“
Bill měl pocit, že šílí a mnohem víc než jen trochu.
„No, hádej co? Ten malej sexy zadek už není v nabídce. Pokud si chceš zašukat, musíš jít ven a někoho si najít sám, protože já tě k sobě už znovu nepustím.“

Vypadalo to, že to sdělení Toma zdrtilo a Billa to stálo mnoho odhodlání, aby to všechno nevzal zpátky, nezadusil Toma polibky a nevyhodil svou důstojnost z okna. Jenže po tom všem byl prostě rozzuřený.

„Bille, proč jsi zatraceně takový?“
„Nejsem nijaký.“ Řekl Bill a defenzivně si založil ruce na prsou. „Takže jdeš ven, nebo ne?“
Tom se na něj zamračil a ovladačem přidal hlasitost na televizi. „Ani omylem.“
Bill protočil oči a vykročil ke dveřím. „Fajn.“ Vyhrkl.
„Fajn!“ Slyšel Bill Toma zavolat, zrovna když se za ním zavřely dveře.

***

Odolávat Tomovi bylo těžší, než si Bill dokázal představit, zvlášť když se každých pět minut Billovi připomínal a snažil se ho svést a lstí ho vrátit do své postele. Bill byl neustále slabý v kolenou a uvnitř se třásl z věcí, které mu Tom šeptal do ucha, a ty žádostivé pohledy, které házel jeho směrem, mu jasně říkaly, že to Tom nehodlá vzdát.

Jednou v noci, když se Bill cítil obzvlášť slabý, vešel Tom do malé koupelny, kterou v autobuse měli, a natlačil se na Billa, který stál u malého umyvadla před zrcadlem.
„Bille,“ Tom zabořil obličej do Billova krku a položil ruce po obou stranách umyvadla, čímž Billa uvěznil.
„Jdi pryč.“ Řekl Bill pevně a třásl se.
„Čeká nás dlouhá cesta,“ řekl Tom, ignoroval Billovu žádost, a místo toho jej políbil na krk. „Mohl bys být osamělý.“
„Jsem si jistý, že budu v pohodě.“ Zalhal Bill. Od té doby, co Toma vystrnadil ze svých kalhot, to znamenalo, že se nemohl připlazit, ani aby jej Tom vyhonil, musel si to dělat sám a to nebylo ani zdaleka tak uspokojivé. A neměl nikoho, s kým by se potom mazlil.
„Vím, že ti schází, co jsem ti dělal.“ Zapředl Tom a skrz zrcadlo spojil jejich pohled. Billovi vyschlo v krku ze způsobu, jakým na něj Tom koukal, byl to téměř agresivní pohled, ale bylo to neskutečně sexy.
„Víš to jen proto, že tobě to chybí taky.“ Odsekl Bill, odvrátil pohled od zrcadla a odstrčil
Toma dozadu, aby mohl projít dveřmi ven.

***

Po poměrně náročném týdnu a neustálé sexuální frustraci kvůli Tomovi našel Bill sám sebe s Georgem a Gustavem v místním klubu, který navštěvovali docela často, když byli na tour. Tom odmítl pozvánku jít s nimi do klubu, nejspíš to byla jen další forma tichého protestu vůči Billově představě o tom, že by měl jít ven a ošukat nějakou holku. No, možná ne tak tichá forma. Tom Billa zahnal do kouta, když byli v šatně, a řekl mu, aniž by vynechal sebemenší detail, jak hrozně moc ho chce, ne, potřebuje ošukat. Málem Billa ohnul přes stůl předtím, než vešel Georg, a Tom tak dal Billovi konečně trochu prostoru.

Bill měl vlastně v plánu v noci zůstat, doufal, že by se on a Tom mohli vrátit k nějakému normálu v jejich vztahu a prostě strávit hezký večer společně tak, jak byli zvyklí. No, hezký večer, který by neskončil vzájemným osaháváním. Možná, že jejich vztah nikdy nebyl doopravdy normální, ale chtěl se vrátit k tomu, co bylo normální pro ně. V koutku své mysli věděl, že intimita, která mezi nimi v posledních týdnech narůstala, se stala normální, ale nechtěl o tom takto přemýšlet.

Místo toho, aby strávil klidnou noc s jejich psy a dobrým filmem, odešel Bill do klubu. Věděl, že by s ním Tom nešel, a svým způsobem jej těšilo, že na něj má takový vliv. Kdyby Tom přišel, znamenalo by to, že to vzdává, ale když nepřijde, bude muset zůstat na hotelu a Bill se tak na chvilku dostane z dosahu jeho spalujících pohledů a dychtivých rukou.

Bill se chtěl cítit chytře ohledně svého plánu, ale na místo toho byl jen znuděný. Seděl vzadu ve VIP boxu, sledoval Georga s Gustavem, jak se hloupě opíjejí, a snažil se popadnout sílu, aby se alespoň jednou ocitl na parketu. Řekl Tomovi, že chce být s jinými lidmi, nebo ne? Tak proč by nemohl jít, promísit se s davem a najít si nějakou pěknou dívku nebo chlapce? Povzdechl si do rukou. Koho to tu oblboval? Nechtěl nikoho jiného než Toma.
Byl oficiálně a královsky v prdeli. Vlastně ne tak úplně. Měl by svůj celibát uzavřít na takový rok, nebo možná navždycky, jestli chtěl být melodramatický. Nikdy ho nikdo neudělal tak jako Tom, a byl si jistý, že už ani nikdo neudělá. A pak tady byla taky ta věc s láskou a zamilováním se.

Znovu si povzdechl a chystal se odejít z boxu, aby se opil u baru, když teplé tělo vklouzlo dovnitř a uvěznilo jej v rohu. Byl to Tom a vypadal tak dobře, k sežrání.

„Myslel jsem, žes nechtěl jít.“ Řekl Bill a téměř jej obvinil.
„Vždycky to chci.“ Řekl Tom odvážně a díval se přímo na Billa, jako by byl jedinou osobou v boxu. Bill se zastyděl, když mu penis v kalhotách při té narážce bolestivě zacukal a jeho vnitřnosti se změnily v chvějící se zmatek.
„Sežeň si pití!“ vykřikl Georg a bouchnul dlaní do stolu.
Tom vytáhl peněženku a podal Georgovi bankovku. „Co kdybyste ty a Gustav došli pro další pití?“
Bill uvnitř zasténal; když byli ostatní z dohledu, ocitl se zaseklý v tmavém koutě v zakouřené místnosti plné spoře oděných těl, naplněné zápachem potu a s Tomovou pozorností, která se upírala jen a jen na něj. Byl vyřízený.

Hned jakmile ostatní opustili box, snažil se Bill odvést Tomovu pozornost jinam.

„Je tu dneska hodně holek.“ Řekl slabým hlasem. „Měl bys jít za nimi.“
„Bille.“
„Dokonce si můžeš vzít i jednu na hotel, jestli chceš. Nevadí mi to.“ Pokračoval Bill, oběma rukama popadl svou sklenici s Bourbonem a colou.
„Bille.“
„Hmm?“ Bill se štědře napil svého drinku a snažil se vypadat soustředěně.
Tom se posunul blíž k Billovi, dokud nevydechoval horký vzduch na jeho hrdlo. „Nevezmu zpátky na hotel žádnou holku.“ Řekl hlubším hlasem a prsty přejížděl po jeho stehně. „Vezmu zpátky na hotel tebe, sundám ti všechno oblečení a budu tu tvojí malou dírku lízat tak dlouho, dokud nebudeš škemrat, abych tě šukal. A já to udělám a budu to dělat, dokud nevyjde slunce, chápeš?“ Bill vydal podivně kňučivý zvuk a cítil se malátný, když Tom vzal sklenici z jeho rukou právě ve chvíli, kdy se chystal ji upustit. Jediné, co dokázal udělat, bylo zbytečně přikývnout jako slabý, zamilovaný blázen, kterým byl.

Ostatní dorazili a položili na stůl tác s čerstvými nápoji.

„Užijte si to.“ Řekl jim Tom a za ruku vytáhl Billa z boxu. „Bill se necítí dobře, vezmu ho zpátky na hotel.“
„Okay, uvidíme se, poserové.“ Řekl Gustav a přezíravě na ně mával rukou.
Tom cílevědomě vyrazil skrz dav přímo ke dveřím a Bill za ním omámeně klopýtal.
„Pospěš,“ řekl Tom a vlekl Billa ještě rychleji. „Už nechci dál čekat.“
„Promiň.“ Zamumlal Bill, nebyl schopný Toma zastavit, když jej vyvedl ze dveří a strčil do čekajícího auta. Tom očividně neměl v plánu zůstat v klubu dlouho, když bylo auto stále nastartované.
Tom jej téměř hodil na zadní sedadlo a řekl řidiči, že je má odvézt zpět do hotelu. Billovo celé tělo se třáslo nad Tomovou silou. Bylo to, jako by nemohl říct Tomovi ne. Nemohl jej dokonce ani zastavit, když jej Tom přitlačil proti dveřím a rukama sklouzl na jeho stehna. Řidič nemohl ve tmě Tomovy ruce vidět, ale tohle rozhodně nebyla věc, se kterou by si ani jeden z nich chtěl zahrávat. Nechat se chytit, jak někoho osahávají, natož své vlastní dvojče. To by byla katastrofa.

Ale Bill Toma stejně nechal, aby to dělal, protože Tomovy oči mu daly jasně najevo, že nemá odporovat. Bill byl obvykle ten, kdo ovládal většinu věcí v jejich životě, některé lidi tím přiváděl k šílenství, ale teď byl bezmocný. Tak bezmocný, že nechal Toma, aby jej skrz kalhoty sevřel do dlaně a všechno, co mohl dělat, bylo snažit se tlumit své sténání rukou.

Byl znepokojený myšlenkou, že jej Tom donutí udělat se do kalhot, což byla věc, kterou neudělal už roky, a stejně tak dlouho to neměl za jízdy v autě. Ale auto to zvládlo k hotelu dříve, než by se musel Bill vypořádávat sám se sebou a ještě před řidičem.
Do hotelu proklouzli zadním vchodem, Tomova ruka byla po celou dobu omotaná kolem Billova zápěstí, dokud nedorazili do Tomova pokoje, dveře zavřené a zamčené. Tom nic neříkal, jen Billa vedl dozadu na postel.

„Tome,“ zašeptal Bill, zezadu nohama narazil do matrace.

„Lehni si.“ Řekl Tom a zatlačil Billa dozadu, ruka na jeho hrudi byla pevná. Bill vyjekl a spadl na postel, oči rozšířené, když si Tom jedním rychlým pohybem stáhl tričko a odhalil své štíhlé svalnaté tělo a paže.
A pak byl Tom na Billovi, nedotýkal se ho, ani ho nelíbal, dokonce si ani neužíval pocit jejich těl spojených dohromady. Držel Billovi ruce za hlavou a drsným hlasem řekl: „Tohle mi už znovu nedělej. Málem jsem přišel o rozum, Bille.“
Bill přikývl, trochu přihlouple, dokonce si ani nebyl jistý, na co kývá. „Opravdu mě budeš…“ podíval se jinam než na Toma. „… lízat?“
„Vsadím se, že tě tak dokážu udělat.“ Byla Tomova odpověď a nutila Billa se začervenat.
Tom začal Billa beze slova vysvlékat, dokud nebyl Bill na posteli bez jediného kousku oblečení.
„Mmm.“ Tom rozdělil Billovy nohy od sebe, a Bill cítil, jak se mu horko žene do tváří, když si Tom prohlížel celé jeho vystavené tělo. Olizoval si ret a Bill měl pocit, že se udělá v tu chvíli, kdy se jej Tom dotkne, takhle vzrušený už dlouho nebyl.

Tom třel bříškem palce Billův otvor, dráždil ho, dokud se Bill nezačal toužebně vrtět a protestovat. Tom vypadal příliš samolibě, ale Bill byl až příliš rozpálený, aby se o to staral. Když ucítil první olíznutí Tomova horkého vlhkého jazyka na své dírce, Bill hodil ruce za hlavu a snažil se chytit čela postele; potřeboval se uklidnit, protože sotva dokázal udržet své boky nehybné, jak jej Tom lízal a hlasitě sál.

„Oh, bože, Tome.“ Zasténal Bill a zatahal za čelo postele.
„Dobré?“ zeptal se Tom, vsál do úst jeho koule, jen aby o chvíli později sjel jazykem dolů a zatlačil jej dovnitř. Bill byl dychtivý a jeho stehna se třásla tam, kde je Tom držel otevřená.
„Jo, tak dobré…“ vydechl Bill. „Je to… je to dobré i pro tebe?“
Tom štípl Billa do zadku a pak jej prudce nasál. „Zatraceně tě miluju.“ Řekl a při těch slovech se mu zasekl hlas. Jakmile ta slova opustila jeho pusu, pohřbil svou tvář mezi Billovy půlky, ta slova však už byla vyřčená, a Bill lapal po dechu a snažil se přimět Toma zvednout hlavu. Tom pohlédl na Billa, rty rudé a vlhké, tváře zrovna tak. „Co? Víš, že tě miluju.“ Řekl Tom. Pohladil Billa po břiše a pak sjel rukou na jeho penis.
„Já…“ skousl si Bill ret. „Jasně, že vím. Jsi moje dvojče a…“
„To není způsob, kterým tě miluju, idiote.“ Řekl Tom s potutelným úsměvem. „Víš to, že ano?“
Billovi se rozšířily oči. „Jak mě miluješ?“

Tomův obličej zvážněl, posadil se a otočil se pryč od Billa. Bill najednou znervózněl, a nebyl si jistý, jestli je tato konverzace vhodná, když je úplně nahý a roztažený, takže vzal přikrývku a bezpečně se do ní zabalil.

„Tomi?“
„Jak si myslíš, že tě miluju, Bille?“ řekl. „Proč si myslíš, že nechci být s nikým jiným? Proč si myslíš, že mě bolí, když se mě snažíš odstrčit pryč, že chceš, abych byl s jinými lidmi a ty…“ znovu se otočil a Bill mohl vidět všechnu tu úzkost, která vstupovala do jeho celého těla. „Ty chceš být s jinými lidmi, máš vůbec ponětí, jak zasraně z toho šílím? Myšlenka, že tohle děláš s někým jiným… jsem naprosto nepříčetný, a…“
„Whoa, počkej.“ Přerušil jej Bill váhavým hlasem. „Nechci, abys byl s někým jiným, ani já nechci být s nikým jiným, já jen… neměl tušení…“ Billovi se nelíbily emoce, které jím prostupovaly, všechny kousíčky se začaly spojovat a on si začal uvědomovat, co to vlastně udělal.
„Cože?“ Tom zavrtěl hlavou. „Jestli jsi to nechtěl, tak proč bys mi tohle dělal?“
„Nevěděl jsem, že to tak cítíš.“ Odpověděl Bill a bolestivě polkl. „Já myslel, že chceš jen sex, a nikdy jsi neřekl nic…“
„Protože jsem si myslel, že to je to, co chceš.“ Řekl Tom a poprvé se na něj podíval s nadějí. „Vypadal jsi tak odhodlaně dostrkat mě k někomu jinému a já si myslel, že sex je jediný způsob, jak s tebou být.“

Bill se na okamžik odmlčel a snažil se ta slova správně pochopit. „Jinými slovy… byli jsme oba vážně pitomí?“

„No, já vždycky věděl, že jsi trochu hloupý.“ Řekl Tom s úšklebkem a všechny věci se jen tak vrátily zpět na své místo. Tom stáhl přikrývku z Billova klína a překryl jeho tělo svým.
„Ty jsi hloupý.“ Řekl Bill, a pak se vášnivě políbili a rozdělili se, jen aby se zasmáli, tak jako to dělali dříve, než se věci změnily.
„Dobře, oba jsme pitomí.“ Řekl Tom. „Ale teď jsme chytří.“ Podmanivě se přitiskl svým klínem na Billův a Bill kolem něj omotal ruce i nohy. „Miluju, když tohle děláš.“ Zabručel Tom. „Je to, jako bys mě nikdy nechtěl pustit.“
„Nechci.“ Řekl Bill. „A miluju tě.“
Tom vzdychl a pošimral Billa na nose tím svým. „Řekni to znovu.“
Bill se usmál. „Miluju tě.“
Popravdě, Tom dostál svým slovům, slunce už skutečně začalo prosvítat zataženými žaluziemi, když Tom zabalil Billovo unavené tělo do svých paží a políbil jej na dobrou noc.

autor: Haylzee, cynical_terror

překlad: Vanity Blair
betaread: J. :o)

5 thoughts on “Casual Sex 3/3

  1. Hihi, povídka plná sexu a zároveň lásky. Divím se, ze to Billovi nedocvaklo daleko dřív a že měl vůbec žaludek na go, aby Tomovi ještě dohazoval holky. Ješté, že uz konečně oba 'zchytřeli' a nikoho dalšiho hledat nemusí 🙂

  2. To je prostě stará dobrá klasika. Bez absurdit a hovadin kolem. Prostě dobrý, kvalitní twincest. Kvalitní obsahově, ale také stylisticky. Potlesk a budu se těšít na více takových 🙂

  3. Hehe, to se prostě tak stává, že jsou oba dva naprosto slepí vůči tomu druhému, no. Kluci to vyřešili dobře, velmi dobře ^^ povedená povídka a velmi děkuji za překlad:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics