Liebe so…

autor: Elle_Chan
Dnes tu máme jednodílku napsanou v roce 2008, tudíž desetiletou vykopávku. 🙂 Dle autorky je z Tomova pohledu, ale v úvodu psala, že pokud někomu víc vyhovuje představa Billa, je jí to jedno. Povídku pro vás přeložila Danny. J. :o)

Dvě jednoduchá slova, která bych ti říkal, kdykoliv bych mohl.

Dvě jednoduchá slova, která v sobě mají velký význam.

Je smutné, že ti je říct nemůžu, protože by nerozuměli.

Tohle je zvláštní pocit. Pocit nás dvou, něco, co oni nemohou pochopit. Někteří řeknou, že vědí, jaký je to pocit, ale ve skutečnosti se tomu ani nepřibližují.

Pokaždé, když jsme spolu, mám v břiše zvláštní pocit a cítím, že mám závratě. Předtím jsem nerozuměl.

Co jsem cítil?

Co to znamená?

Byl jsem tak zmatený, když jsme byli spolu, protože jsem věděl, že to chvění a závratě se vrátí. Chtěl jsem vědět, co to je, ale nemohl jsem najít ta správná slova.

Ale všechno se to změnilo, když jsi ta dvě slova vyslovil ty.


Nevěděl jsem, jestli je myslíš vážně. Vypadalo to tak nereálně a měl jsem toho plnou hlavu. Někde hluboko uvnitř jsem ale věděl, že je myslíš vážně. Byl jsem to já, komu jsi je říkal…
Ze všech lidí jsi je řekl právě mně. Díky tobě jsem pochopil to chvění a závratě. Ukázal jsi mi, co cítím. A já se tak moc bál.

Bylo to vůbec správné?

Nikdy předtím jsem se takhle necítil. Jasně, byli tu lidé, kteří se mi líbili, ale nikdy ne takhle. Jak jsem měl vědět, že to, co cítím, je právě ono? Nechtěl jsem tě zklamat. Riskoval jsi tak moc, když jsi mi těmi slovy vyjádřil svůj cit.

Tak moc jsem se bál, že ty pocity uvnitř mě jsou špatné, a doufal, že je to jen naše dvojčecí pouto. Ale řekl jsem ta slova. Ta dvě krásná slova. A pak už jsem věděl… že to je to, co cítím. Je to opravdové a nemůžu se mýlit.
V ten moment, kdy jsem ti ta slova řekl, jsem si potvrdil, co opravdu cítím.

Ostatní to nikdy nepochopí. Protože to, co máme, je speciální. Jsme to pouze my a nikdo jiný. Je to náš malý, dokonalý svět. Pouze by řekli, že to není reálné, že je to faleš.

Ale jak tohle může být falešné?! Co cítíme, je skutečné, ale to oni nemůžou pochopit. Musíme náš vztah nechat utajený.

Bože, chci vykřičet do celého světa, co k tobě cítím. Říct každé žijící osobě to, co máme. Ale nemůžu a trhá mě to zevnitř. Možná to navenek nevypadá, ale trhá.
Každý jen vidí tu masku, za kterou nosíme schovanou bolest. Oh, vím, že to chceš taky říct světu. Sakra, vím, že bys to udělal, kdybys nevěděl, že se to lidem nelíbí.

Pokaždé, když vedle sebe ležíme a ty se dotkneš jemně mé tváře…

Pokaždé, když se jemně políbíme…

Pokaždé, když se obejmeme…

Pokaždé, když je jeden z nás smutný…

Pokaždé, když jeden z nás cítí bolest…

Pokaždé, když je jeden z nás šťastný…

Cítím v srdci, že jsme to…

… my…

… a to není špatné…

Jak může být pocit jako tenhle špatný? Nemůže. Jsi jen můj a jediný, už nebude žádný jiný. Udělali bychom pro sebe cokoliv… umřeli bychom pro sebe.

Ale jsme šťastní, že?

Máme přátele, kteří jsou jako naši bratři, kteří nám rozumí. Rozumí tomu, že co máme, je speciální pouto, a jsou pravděpodobně jediní, kdo to pochopí.

Dotýkám se jemně tvé tváře, když vedle mě ležíš. Připomíná mi to, jak šťastný jsem, když jsem takhle s tebou. Když na tebe myslím, vždycky se usmívám. A být s tebou mi přináší pocit, že jsem ta nejšťastnější osoba na celém světě.

Jeden den… Jednoho dne jim řekneme, co cítíme…

Ukážeme jim, co máme…
A nebudou schopní nás od sebe oddělit, protože naše pouto bude tak pevné, že nic neprojde skrz. Ale do toho dne…
Tohle je jen a jen naše. Navždy.
A budu ti šeptat ta dvě jednoduchá slova, která mají tak velký význam.

Vždy a navždy…

Miluji tě…

autor: Elle_Chan

překlad: Danny
betaread: J. :o)

3 thoughts on “Liebe so…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics