The Other Side Of The Door


autor: elvisfan

Ahoj všichni 🙂 Už nějakou dobu jsem přemýšlela nad tím, jak přispět nějakou činností na tenhle úžasnej blog. Jelikož nemám tak velkou fantazii, abych sama něco stvořila, moje volba nakonec padla na překlady. S Janulí jsme si plácly, takže se tu teď se mnou budete nějakou dobu setkávat (snad vám to nebude vadit) 🙂 Pro svůj první počin jsem si vybrala jednodílku od elvisfan (autorky výborných Family Secrets). Doufám, že si užijete tuhle krásnou oldschoolovou povídku, stejně jako jsem si já užila její překlad. Dvojčatům je zde mezi 14. až 15. rokem 🙂 Allka

Bill vešel do obývacího pokoje, plácnul sebou na gauč a hned ukořistil ovladač z ruky svého dvojčete.
„Když dovolíš,“ zavrčel Tom a praštil svého bratra do nohy, „díval jsem se.“
„Když dovolíš,“ opáčil Bill přepínající programy, „chci se dívat na něco jiného.“
„Smůla. Byl jsem tu první.“
„Hm… Já jsem mladší, takže bys na mě měl být hodný.“

Tom napnul krk, jako kdyby nerozuměl tomu, co právě slyšel, načež se vymrštil a zaútočil na bratra s cílem dostat dálkové ovládání.

„Vrať mi ho zpátky, Bille!“

„Ne! Přivlastňuješ si ho!“
„Byl jsem tu první!“
Nakonec oba spadli z gauče na koberec. Byli jeden spletenec rukou a nohou, než se Billovi podařilo vyhoupnout se na Tomovo břicho.

„Dej to sem,“ dožadoval se Tom.

„Tak si ho vezmi.“ Bill si zastrčil ovladač za kalhoty a zašklebil se. „Vyzývám tě.“
„Idiote. Nebudu ti strkat ruku do kalhot.“
„V tom případě jsem vyhrál.“


Bill se postavil a téměř se mu podařilo vylézt zpátky na gauč, když najednou ucítil ruku, která se obtočila kolem jeho kotníku. Vypísknul a šel opět k zemi. Zavrčel, když ho Tom přetočil a sedl mu na nohy.
„Dej mi ovladač, ksichte!“
„Donuť mě, ty gangstře,“ usmál se Bill a škubnul jedním z Tomových dredů.
„Nedotýkej se mých vlasů!“

Tom se zamračil, popadl bratrovy ruce, zvedl mu je nad hlavu a přišpendlil k podlaze. Bill doširoka otevřel oči. Nikdy to nepřiznal, ale svým způsobem si užíval, kdykoliv ho jeho velký bratr během jejich malých zápasů takhle chytil. Zamaskoval úsměv a učinil pokus otočit se a Toma ze sebe shodit – bez úspěchu.

„Nech mě, pitomče!“

„Nepustím tě, dokud nepřestaneš bejt šmejd.“
„Řeknu mámě a Gordonovi, že jsi řekl to slovo na Š…“
„Máma a Gordon tady nejsou,“ připomněl Tom. „Bude to tvoje slovo proti mému.“

S pocitem triumfu vyplázl na Billa jazyk. Ten zašilhal, zvedl hlavu a vyplazení oplatil, přičemž se nepatrně dotkl Tomova spodního rtu. Jeho oči se rozšířily při zauvažování nad tím, jak by bratr reagoval, kdyby zareagoval tak, jak si malá Billova část přála. V takovou odezvu doufal pokaždé, když Toma provokoval k boji. Zdálo se, že starší z dvojčat je na vážkách, ale pak by Bill přísahal, že se sklonil trochu níž, trochu blíž. Bill mrknul dolů a při pohledu na to, jak se Tom dotknul svého piercingu ve rtu špičkou jazyka, si olízl rty. Pak obrátil pozornost zpět nahoru a očima zakotvil v čokoládách svého protějšku.

A tady to skončilo. Jako vždycky.

Tom se vymrštil nahoru a v tichosti opustil místnost. Bill se vzepřel na loktech a ztěžka oddechoval – námahou i pocitem frustrace.

Věděl, že ho jeho starší bráška fyzicky přitahuje. Věděl, že chce Toma způsobem, jakým by ho rozhodně chtít neměl. A díky tomu, kolikrát Toma nachytal na něj zírat, věděl, že on to cítí stejně.
Věděl, že už je unavený z toho, jak pořád čeká, až Tom udělá první krok.

Zvedl se ze země, hodil ovladač na pohovku, vypnul televizi a zhasl světla a vydal se po schodech nahoru, kde se zastavil před dveřmi bratrova pokoje. Ještě než to zkusil, už věděl, že budou zamčené.

„Tomi?“ zavolal Bill.

„Jdi pryč, Bille!“
„Proč?“
„Prostě odejdi!“
S povzdechem se Bill sesunul na podlahu a opřel si hlavu o modře natřené dřevo.
„Nikam nepůjdu, Tomi. Protože bych ti rád něco řekl.“ Z Tomova pokoje neslyšel Bill žádnou odezvu, takže pokračoval v monologu. „Chci ti říct… že se mi to líbí. Líbí se mi, když se spolu pereme a když mě držíš dole.“ Bill se cítil strašně maličký, když přemýšlel, co říct dál. „Líbí se mi… když se mě dotýkáš. Když mě obejmeš nebo mě chytíš, abys mě odstranil z cesty, protože okupuju koupelnu. Líbí se mi to, Tome.“ Bill sevřel čelisti a hledal odvahu vyslovit další slova. „A chci víc. Chci, abys mě líbal a dotýkal se mě a…“

„Jsi můj malý bráška, Bille.“

Bill položil dlaň na hladké dřevo před sebou tuše, že Tom sedí na stejném místě jako on, jen na druhé straně.
„Já vím,“ odvětil s úsměvem.
„A to z toho dělá špatnou věc, Bille.“
„Máš mě rád?“
„Jasně, že mám.“
„Tak když mě máš rád… jak to může být špatné?“ Neslyšel odpověď, mohl si jenom představovat, jak tam Tom sedí s nakrčeným čelem a hraje si s kroužkem ve rtu. „Tomi, chceš… to udělat?“
Zase žádná odpověď. Bill se kousl do rtu a postavil se.
„Tomi, chci být s tebou. Jen doufám, že i ty chceš být se mnou.“
Otočil se a odešel do svého pokoje, zavřel dveře a opřel se o ně. Díval se na hodiny nad postelí a s každou vteřinou, která uběhla, se cítil hůř. Cítil se odmítnutý, a ještě ke všemu za totálního blázna.

„Bille?“

Jakmile uslyšel hlas svého dvojčete, Bill odskočil ode dveří, jako by se spálil.
„Bille, já… Líbí se mi, když se tě dotýkám. Rád tě objímám a chytám, abych tě odstranil z cesty, a peru se s tebou v obývacím pokoji.“
Bill udělal krok směrem ke dveřím.
„A chci tě políbit, Bille. Vždycky jsem chtěl.“
S vyvalenýma očima Bill otevřel natolik, aby spatřil bratrovu tvář.

„Chceš mě políbit právě teď?“ zeptal se a jeho hlas automaticky přešel téměř do šepotu.

S pohledem fixovaným na otevřené rty svého dvojčete si Tom olízl ty svoje a o krok se přiblížil. Zavřel oči a naklonil se. A pak to udělal. Billovy rty byly přesně tak měkké, jaké si je představoval. Líbal je, ochutnával, jemně okusoval, a když je zkusmo olízl, uslyšel bráškovo zanaříkání. Když se Bill neodtáhnul, Tom přistoupil ještě blíž, chytil ho za boky a mírně vklouznul jazykem do jeho krásně teplých úst, která ho ochotně pustila dovnitř. Líbali se neohrabaně, jejich nosy do sebe několikrát narazily, ale ani jeden z nich nechtěl přestat. Tom objal bratra, couval s ním dál do místnosti a kopnutím za sebou zavřel dveře.

Bill si užíval Tomovo laskání v blízkosti kovové kuličky ve svém jazyku. Stiskl bratrovy boky a přitiskl si ho tak blízko, jak to jenom šlo. Tom najednou přerušil polibek a zadíval se na Billa s pocitem narůstajícího vzrušení. Bill na okamžik sklopil pohled, ale vzápětí obrátil oči zpátky na svého bratra a hleděl na něj zpod svých dlouhých řas.

„Tomi?“ zašeptal.

„Jo?“
„Chceš se mě dotýkat… teď?“

Tom hlasitě polknul, přikývl a opět spojil jejich rty. Bill do polibku zavzdychal, když ucítil Tomovy prsty dobývající se pod gumu jeho pyžamových kalhot. Lapal po dechu, zatímco vnímal, jak jemné konečky prstů pomalu kloužou směrem dolů. Najednou nutně potřeboval vzduch, přerušil polibek a opřel si čelo o Tomovo. Ve chvíli, kdy Tom obtočil prsty kolem jeho penisu a začal s hlazením, zakňučel mu do úst.

„Je to okay?“ zeptal se Tom a modlil se, aby jeho bratr řekl ano.

Bill kývl a Tom uchopil tu momentálně nateklou část bráškova těla silněji. Láskyplně ho hladil a držel pod náporem pohledu hnědých očí. Odhrnul mu stranou vlasy a polaskal hebkou kůži od ucha ke klíční kosti. Zaslechl tiché zasténání. Bill se přitulil k jeho krku a začal vzdychat hlasitěji uvědomiv si, co se stane.
„Tomi,“ vydechl, „já…“
„Chci tě udělat,“ odvětil Tom, vyjel rty podél Billovy čelisti a přes tvář, a poté opět propletl jejich jazyky.

Tom s požitkem naslouchal Billovým vzlykům. Ten se otřásl v křeči. A pak přišlo uvolnění doprovázené jemným zasténáním, jehož důkaz ulpěl na Tomových prstech. Tom přejel rukou přes Billova záda, a když ucítil, jak je jeho tělo ochablé, pevně ho sevřel a měkce políbil.

„Miluju tě,“ řekl Bill, aniž by jeho rty opustily ty bratrovy.
„Taky tě miluju.“ Tom vytáhl ruku z Billových kalhot a zadíval se na výsledek svého počínání.

„Uhm… ty… Oh, vydrž.“

Tom vyndal z nočního stolku kapesník a očistil si dlaň. Plaše se usmál na svého bratra.
„Máma a Gordon se dřív jak zítra domů nevrátí,“ podotkl Bill se stejnou plachostí v hlase. „Chtěl bys… se mnou spát? Myslím v… v posteli?“

Starší z dvojčat dosáhlo na vypínač na stěně a zhaslo světla. Kluci nechali, aby je ozařovalo jenom měsíční světlo vnikající dovnitř skrz okno. Spolu vylezli na Billovu postel a lehli si tváří k sobě a tak blízko, jak to bylo možné. Tom se natáhl pro další polibek a byl zmatený, když se bratr mírně odtáhl, kousaje se do rtu.

„Tomi?“

„Jo?“
„Chceš, abych se teď dotýkal já tebe?“

autor: elvisfan

překlad: Allka
betaread: J. :o)

15 thoughts on “The Other Side Of The Door

  1. Uhh, tohle byla strašně roztomilounká povídka! ♥
    Strašně ráda se v povídkách vracím do dob, kdy byli kluci ještě takle mlaďouncí. Moc se mi líbily ty jejich hry a čekala jsem, jak se to zvrhne. A pak to Billovo vyznání přes dveře ♥ Bože, to bylo opravdu milounké. U celé povídky jsem se strašně usmívala, je opravdu skvělá. Miluju sledovat počátky jejich vztahu! 🙂
    Moc moc děkuji za překlad, Allko 🙂 Jsem ráda, že jsi se do toho pustila, protože bez tebe bych si tuhle povídku nikdy nepřečetla 🙂 Moc se těším na další překlady od Tebe! :))

  2. Jasné, že chce! :D… Tak toto bolo naozaj pekné 🙂 Najskôr to ich zápasenie o ovládač v obývačke, potom to Billové vyznanie a ten koniec, oh 😀 vážne super 🙂 milujem, keď sa dvojčatá o niečo takto naťahujú :D… Veľmi ďakujem za preklad 🙂

  3. no teda .. taky se chci takhle s nekym prat .. ale nemam s kym 😀
    opravdu uz by to chtelo pritele .. 😀 ne kecam .. 😀
    Ta povidka byla necim pekna .. mozna tim, ze to byla jednodilka, kde se neodehraval sex, ale jen takove proste .. :))
    Opravdu krasna povidka .)

  4. Je to strašně roztomilé, když si je představím, jako malé harantíky ještě :D.. povedená povídka.. Dík za překlad 🙂

  5. Jsem strašně moc ráda, že se povídka líbí 🙂 Musím říct, že mně osobně nějakým způsobem přirostla k srdci.  Má v sobě takový zvláštní kouzlo 🙂
    Děkuju moc za milé komentáře. Na příště chystám další jednodílku od elvisfan, ve které ale bude trochu větší horko 😛 tak snad nebudete zklamané :))

  6. Mam strasne rada taketo poviedky kde nie je ziadne utrpenie, kde je len laska. Velmi pekne dakujem za krasny preklad a za perfektny vyber.

  7. Strašne sa mi páčia príbehy, kde sú dvojčatá ešte takí mladí.. sa to strašne krásne číta 🙂 ďakujem za preklad.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics