Něco cítit 11.

autor: Allka
HRY

Enation – Eyes Of Grace

Watch the rain drops cry

I’ve got nothing left but you tonight

Sleduju, jak padají dešťové kapky

Dnes večer mi nezbývá nic než ty

Pršelo. Pršelo celý boží den. Na Maledivách dvojčata Kaulitzova takové počasí rozhodně nečekala. Bylo těžké vymyslet program, který by je zabavil od rána do večera. Simone si zalezla do postele s knížkou, a ošklivé počasí jí tím pádem téměř nevadilo. Prohlásila, že kdyby slunce svítilo celých čtrnáct dní, byla by až moc opálená a v Německu by jí příliš záviděli. A že prý stačí, že jí závidí dva úžasné syny, nemusí na ni páchat atentát ještě za bronzovou pokožku.

Ačkoliv to klukům přišlo vtipné, matčin postoj bohužel nesdíleli. Bratři se docela nudili, chodili od ničeho k ničemu a zoufale zírali z okna. Mysleli na to, že za pár dní dovolená končí a oni se budou muset ponořit zpět do práce, začít pracovat na novém albu a opět mít nad sebou Davidův bič. A ty poslední dny jim očividně někdo nepřející zařídil tak, aby si je prostě neužili.

Když si Bill promítl jejich činnosti za celý den, zjistil, že hlavní roli hrálo jídlo. On i Tom si dali dvojitou snídani, pak svačinu, oběd, dvojitou odpolední svačinu a nakonec tu nejluxusnější večeři o čtyřech chodech. Billovi bylo až líto poslíčků, kteří museli v tom dešti běhat s tácy jídla do jejich apartmá. Kolem deváté hodiny večerní se Bill cítil už tak přejedený, že byl přesvědčený, že do žaludku už nikdy v životě nic nedostane.


Večer dostal Tom spásný nápad. Pleskl se do čela a odběhl z obývacího pokoje, chvíli cosi kutil ve své ložnici a pak se vrátil s balíčkem karet. Bill se nadšeně zazubil, zavolal Simone a všichni tři se sesedli u stolu.
Než se nadáli, hráli žolíky už skoro dvě hodiny.
„A dost, už mě to nebaví. Jdu si lehnout, děti,“ oznámila Simone, která popáté v řadě prohrála. „Mám toho dost,“ vyplázla na své dva syny jazyk.
„Ale mami… Tak nebuď zklamaná. Aspoň budeš mít štěstí v lásce,“ popíchl ji Tom.
„To už mám. Mám Gordona a vás dva. Nic víc už nepotřebuju,“ usmála se Simone. „Dobrou noc, vy si to tu ještě užijte,“ rozloučila se a zmizela ve své ložnici.

Tom zahýbal obočím a rošťácky se ušklíbl. Ani nevěděl, co to do něj vjelo, najednou se cítil jako malý kluk, jehož rodiče jednou za měsíc vypadli z domu a jenž toho hodlá náležitě využít. Přišlo mu to směšné – zaprvé už dávno nebyl dítě a mohl si dělat, co chtěl, zadruhé i když s Billem děti byli, měli volnosti víc než dost, a zatřetí ho trávení času s mámou bavilo, opravdu. Ovšem rozverný rozmar ho ne a ne opustit.

„No, máma je v tahu… Co takhle si otevřít nějakou lahvinku?“ navrhl Bill, očividně v podobné náladě.

„Jo, proč ne. Bude mejdaaan,“ zasmál se Tom, potěšený tím, že bratr sdílí jeho bláznivé rozpoložení, a šel prozkoumat minibar. „Co to bude? Vodka?“
„Klidně, vodku mám rád,“ souhlasil Bill. Tom vytáhl z chladicího boxu dvě malé lahvičky a vrátil se zpět ke stolu. Společně s bratrem si přiťukli a vypili všechno na ex.
Ještě chvíli pokračovali v hraní různých karetních her. S každým dalším kolem zmizely z minibaru dvě lahvičky. Netrvalo moc dlouho a Billovi se jednotlivé karty začaly rozmazávat před očima.

Zatím poslední hrou byl poker. Bill byl přesvědčený, že jeho bratr někde musí mít schované všechny ty skvělé karty, s nimiž se pak vždycky vytasil a díky nimž pořád vyhrával.

„Už dost,“ prohlásil černovlásek, když musel už podesáté složit, co měl v ruce. „Karty už mě nebaví.“ Trochu se mu motala hlava, ale bylo to příjemné. Cítil se uvolněně. Vodku si užíval bez výčitek, věděl, že po tomhle pití mu zítra nijak extrémně zle nebude.
„A co bys rád dělal?“ zeptal se starší z bratrů. Tomovi šly oči trochu šejdrem, nebyl o nic střízlivější než jeho mladší dvojče.
„Zahrajem si něco ostřejšího. Co takhle flašku?“
„Flašku? Jako líbací? Vždyť jsme tu jen my dva,“ zasmál se Tom.
„Pravda… Tak víš co? Budeme říkat, co jsme ještě nikdy nedělali nebo nezažili. A ten druhej pak řekne, jestli on už to někdy dělal,“ navrhl Bill.
„Prosím tě, to je nějaká hra?“ ušklíbl se dredáč.
„Nevím,“ přiznal Bill s úsměvem. „Ale… chci se o tobě něco dozvědět. A po každým přiznání si dáme panáka,“ zachechtal se.
„Jo… Takže jde vlastně hlavně o ten chlast,“ hihňal se Tom, nicméně svým způsobem ho bratrova „hra“ zaujala. Došel do baru pro větší zásobu těch skvělých lahviček s lahodnou vodkou a pak se oba kluci přesunuli ke gauči, aby měli pohodlnější sezení.

„Tak začni,“ pobídl dredáč mladší z dvojčat. A černovlásek začal mluvit. Zezačátku se kluci přiznávali k takovým věcem, jakože nikdy nejeli na horské dráze nebo nikdy nejedli žabí stehýnka. Nic závažného. S přibývajícím časem a ubývajícími flaštičkami alkoholu ovšem tak nějak sama přišla poněkud ožehavější témata.

„Nikdy jsem neměl sex na letišti na záchodě,“ přiznal Tom, jenž si vzpomněl na jednu z historek, kterou z legrace někde plácnul a která se zrovna dost ujala a potvrzovala jeho roli velkého milovníka. „Co ty?“
„Ehm… počítá se orální sex?“ zamrkal černovlásek. Tom překvapeně zalapal po dechu.
„No, Bille??“
„No co,“ pokrčil rameny Bill. „Nejsem takový neviňátko, jaký ze mě David udělal na veřejnosti. Jsem normální a užívám si občasnej sex. I s fanynkama,“ ušklíbl se. „Tohle můžeš brát jako moje další přiznání.“
„Takže teď budem říkat, co děláme – místo toho, co jsme nikdy nedělali?“ zasmál se Tom.
„A není to jedno?“ Billovi začínalo být jedno tak nějak všechno. Už jen těžko počítal prázdné lahvičky před sebou a začalo mu hučet v uších, což byla neklamná známka toho, že by si už alkohol neměl dávat. Nicméně on na varovné signály kašlal.

„Nikdy jsem neměl trojku,“ řekl Tom věc, o níž snil, ale zatím se mu nepoštěstilo ji zažít.

„Já jsem měl trojku,“ zachechtal se černovlásek.
„Ježiši, co já se o tobě dneska ještě nedozvím! Takže z nás dvou jsi nakonec bůh sexu ty,“ plácal se smíchy do kolen Tom. Bill se k němu přidal a pár minut bratři nebyli kvůli vlnám smíchu schopni slova. Pak se najednou Bill smát přestal. To byl přesně okamžik, kdy se jeho opilecká rozchechtanost přehoupla v opilecké smutnění. Černovlásek si otevřel další pití a povzdechl si. Chvíli bylo ticho.

„Nikdy jsem nikoho nemiloval,“ řekl pak Bill.

„Já taky ne,“ vydechl Tom. „Ale… Věřím, že nic není ztracené. Vždyť nám není padesát, máme za sebou jenom pár let života. Někde venku na nás oba pravá láska čeká. Nemáš tam nějaký lehčí téma?“
„Nikdy jsem nezažil krásný líbání,“ prohlásil Bill. To Toma zaujalo.
„Jak to?“ zeptal se.
„Nevím… Políbil jsem dost holek… Ale s žádnou to nebylo tak dobrý, abych si to vůbec zapamatoval… Natož něco víc… Jaký jsou tvoje zkušenosti?“
„No… Já… Nevím, možná jsem někdy zažil něco docela pěknýho… Ale krásný líbání… Asi taky ještě ne. Přitom ve mně chyba rozhodně není, já si myslím, že líbám dobře,“ zavtipkoval starší z bratrů. Jeho úsměv Billa téměř vrátil do veselé nálady.
„Taky si myslím, že líbám dobře. Ba přímo skvěle. Holt to bylo v těch holkách,“ zasmál se Bill.
„No jo. Jak to tak dneska poslouchám, ty jsi vůbec nějakej extra milovník. Já se svýma pár zkušenostma abych se vedle tebe styděl,“ rýpl si Tom.
„Určitě. Styď se, jak moc jen můžeš. Každopádně vsadím se, že líbám líp jak ty.“
„Zapomeň. Já jsem nejlepší líbač na světě. Nebo minimálně v Evropě,“ hecovalo starší z dvojčat.
„Vůůůbec,“ hádal se Bill.
„Kdo nás rozsoudí?“ zamyslel se Tom.
„Nevím. Líbali jsme někdy stejnou holku?“ zeptal se černovlásek.
„Snad ne,“ zachechtal se Tom. „Nevím, fakt nevím, jak tohle rozlouskneme.“

„Budeme se muset otestovat navzájem,“ plácnul po chvíli jen tak nazdařbůh Bill. „A líp než minule, prosím, tamto moc velkej zážitek nebyl,“ připomněl ještě dávný incident. Kdyby nebyl ovíněný, nikdy by o tom nezačal, ale teď jeho pusa vypouštěla ven věty, o nichž ani nestihl přemýšlet.

Tom se chvíli smál. Pak ale změnil výraz na vážný. Nakrčil obočí a odkašlal si. I Billovi zmizel úsměv z tváře. Atmosféra v místnosti rychle houstla. Tom vstal a přešel ke svému bratrovi. Kleknul si před něj a položil mu dlaně na kolena. Zadíval se mu do očí. Bill se neklidně zavrtěl. Naskočila mu husí kůže. Trhaně se nadechl…
A pak vyskočil na nohy a otočil se k Tomovi zády. „Dělal jsem si legraci,“ vyhrkl, ale neodvažoval se na bratra pohlédnout, jelikož by si Tom mohl všimnout jeho planoucích tváří. „Půjdu si už lehnout, jo? Myslím, že máme oba dost. Měj se, dobrou,“ rozloučil se spěšně a zamířil do své ložnice. Zavřel za sebou dveře a zády se o ně opřel. My jsme ale praštěný. Bill se chvíli vydýchával. Když z něho opadlo napětí, odlepil se od dveří a vykročil k posteli.
Plány mu ovšem překazil někdo, kdo vzal za kliku. Bill se otočil a stanul tváří v tvář svému staršímu dvojčeti stojícímu v otevřených dveřích.

autor: Allka

betaread: J. :o)

8 thoughts on “Něco cítit 11.

  1. No tak BIIIIIIIIL!!! Prečo si musel utiecť?! 😀 Vyzeralo to tak fantasticky s tým, ako sa nám dvojčátka postupne opíjali , potom prešli na tú Billovu hru-nehru, pričom sme sa o Billovi dozvedeli pekných pár vecí :D, sám Bill perfektne nahodil atmosféru na bozkávanie a nakoniec zdrhne?! Ts, chudák Tom, dúfam, že mu to v ďalšej časti oplatí parádnym bozkom 😀
    Ďakujem za časť.

  2. Bille, ty zvrhliku jeden 😀 ale to utikani me mrzi, tesila jsem se na poradny polibek… ta priznani me hodne pobavila, jen by me zajimalo to s tim letistem – kdo komu provadel ten oralni sex xD
    Moc dekuji za dil, libil se mi opravdu taaaak moc  xD

  3. Ach, jaj, takto surovo to uťať. Tí dvaja ma prekvapili, Bill je skúsenejší než Tom? 🙂 som zvedavá či ten bozk teda skúsia, zdá sa, že to medzi nimi krásne iskrí. Teším sa na pokračovanie.

  4. Billeee! Ty jsi trdlo! Tak krásně to postupovalo a ty nakonec zbaběle zdrhneš! Ještě, že to vypadá, že ti to jen tak neprojde a Tom si pro ten polibek přišel sám! Aspoň doufám, teda 😀
    A ta Billova přiznání mě taky docela pobavila 🙂

  5. Tak jsem se zase jednou zasmála 😀 Aneb když se lidé nudí, tak dělají blbosti, a naše dvojčata nejsou vyjímka. A tak došlo na tuto prapodivnou hru, při které jsme se dozvěděli opravdu zajímavé věci 😀 Představa Billa jako toho "zkušenějšího" je hrozně zvláštní, proto mě zaráží, jak moc mi to do toho příběhu pasuje 3:D
    No a ten konec… holt to trochu přepískli, navodili si atmosféru a už chybělo tak málo, když najednou Billovi dojde, co to vlastně vyvádí. Nebo bych spíš měla říct, dojde mu, že tohle už není jen legrace, ale něco vážnějšího…? A tak to vyřeší jak jinak než útěkem 😛 A ano, kluci, jste praštění.
    Ale ten konec je pěkná napínavka, já osobně si myslím, že Tom bude chtít vést nějaký vážný rozhovor na tohle téma, ale jestli k polibku nakonec dojde si odhadnout netroufám… mám si přát aby ano, nebo aby ne a bylo to tím ještě zamotanější a napínavější? :DDD
    Myslím, že to radši nechám na autorce 😀 Moc děkuju za díl!

  6. Fuuuuj! :O Vodka! Vy jste ale cunatka, Billy a Tomi 😀 Ale pijte si, co chcete, pac mi je jesne, ze z toho nevyjdete bez neceho hodne intimne zalozeneho 😀 Pac alkohol ma takove zajimave kouzlo, ze probouzi to, co je hluboko ve vas a to, co byste snad nikdy jindy nevytahli na svetlo! 😛 Ta hra znela zajimave:D Ale libaci flaska mi vonela vic 😀 Samozdrejme i Billuv napad mel sve kouzlo! 😀 Bozicku na nebi! BILLE, TY SEXBOMBO! :O trojka a oral. Sex v letadle? :O Co to, co to? :O to bych do te sentimentalni lilie nerekla 😀 Ty cekas na pravou lasku a mel by si byt panic, nebo alespon dlouho sex. apstinent! :O 😀 Ocividne a usislysne Billy v Neco Citit neni ten Billy, co v realu! 😀 Ale kdovi, jaka kvetinka vlastne Bill je 😀 Nuze… vetsinu dilku jsem prohihnala a pak … smrtelne vazna situace! :O slysite ten alarm? Tak to mi zvoni muj radar na blizici se libacku! :O A co bys jeste chtel? Capuchino na zlatem podnosu? Bille! Krasne libani proste nemuzes prozit s nekym, kdo te nepritahuje a z tveho snu je mi jasne, ze nebudes obycejny heterak 😀 takze chyba neni v holcinach, ale v tobe! Nerikam, ze bys nelibal dobre, no kdovi? Ale vsechny ty fanynky… uprimne nejsou Tomi 😀 A presvedcovani se, ze polibek s Tomem (predesly) nebyl pekny je dalsi dukaz, ze byl! Legrace 😀 No jo Bille… nemyslels to vazne 😀 Okey… nevyjadrovat se 😀 <3 ♥
    Huuu, tak konec me napina! :O
    Dekuju za dil, moc se mi libi! :3

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics