Look at me 24. (konec)

autor: Chii-chan
Rochester extremes

„A tady to máme, kluci a holky! Dobře provedený tailwhip Gustavem Schäferem až do konce. Řekl bych, že ten kluk má do značné míry první místo v kapse,“ prohlásil hlasatel, zatímco porota si zapisovala jejich hodnocení a názory.

Bill stiskl Tomovu ruku a usmál se na něj. Rochesterská Extrémní Sportovní Soutěž měla více kategorií, které se konaly ve stejnou dobu, ale v různých částech parku. Účastníci byli uváděni v abecedním pořadí a v kategoriích, aby měli dostatek času pro přeběhnutí z jedné části do druhé, aby mohli vidět své nejlepší přátele.
Jakmile stál Gustav po jejich boku a všichni mu pogratulovali, rozběhli se ke skateboardovému hřišti.

„Takže,“ ušklíbl se Tom. „Alespoň víme, že máme jednoho vítěze.“

Gustav obrátil oči v sloup, ale hrdě se usmál. Koneckonců, on byl v gangu ten, který trénoval nejdelší dobu. „Jistě, Trümpere. Neměl bys ani mluvit,“ zabručel Andreas a šťouchl jej do levého boku. „Kdyby mi tak ta noha neuklouzla na tom zatraceném štěrku!“
„To se stává i těm nejlepším z nás,“ usmál se Tom. Bill po jeho boku zakňučel a políbil jej na čelo.
„Ach bože, nenuťte mě, aby mi bylo špatně ještě dřív, než se dotknu rampy!“ Zavtipkoval Georg a způsobil tak vlnu smíchu.
„Jsi má jediná naděje, Geo! Ať jsem na tebe pyšný!“ Povzbuzoval ho Tom, když se blížili k vertikální rampě nainstalované speciálně pro soutěž. „Všichni jsme ztracení…“ dodal nižším tónem.
„Já to slyšel!“ obvinil jej Georg, zatímco se chvějící se rukou snažil svázat vlasy. „Máš v sobě až příliš mnoho energie na někoho, kdo nemůže ani soutěžit.“
Bill si povzdechl a nabídl Georgovi pomoc s jeho vlasy, zatímco se oba chlapci dál hravě dohadovali. Byla to pravda, ke všeobecnému zděšení, Tom byl neschopný soutěžit.


Několik dní před soutěží spadl ze skateboardu při extrémně obtížném triku a zlomil si pravou ruku. Bill sebou trhl, když si vzpomněl na zvuk praskání kostí a krev, a projela jím vlna paniky. Byli u toho jen oni dva, a zatímco Tom byl v bolestech a klel za každými dvěma slovy, stále se mu dařilo držet Billa pod kontrolou, aby nedostal infarkt, a to doslova.
Bill zavolal sanitku a jeli s Tomem do nemocnice, poté zavolal Georgovi, Gustavovi, Andymu a své vlastní matce. Chtěl zavolat i Tomovým rodičům, ale počkal nejdřív, než bude vědět, jak špatně na tom Tomova ruka je, než jim začne přidělávat starosti. Stejně domů přiletět nemohli.

„Alespoň se nemusíš bát, že bych tě porazil,“ usmál se Tom, i když stále nenáviděl myšlenku, že není schopen se zúčastnit.

„Tome, prostě zmlkni, ano?“ Odsekl Bill, unavený z toho, jak o tom incidentu neustále mluvili.
Nebylo to poprvé, kdy některý z nich byl vážně zraněn díky jejich koníčku. Koneckonců, extrémní sporty s sebou přinášejí určitou míru rizika. Přesto, většinou to byla vykloubená ramena, vymknuté kotníky a zápěstí, natržené šlachy, ale žádné kosti.
„Promiň,“ omlouval se Tom a zvedl svou zdravou ruku, aby si Billa přitáhl k hrudi. „Víš, že se to snažím zlehčit…“ zašeptal mu do ucha.
„A ty víš, že to nesnáším,“ vynadal mu Bill.

Jejich přátelé sledovali tu intimní diskuzi páru a vědomě se usmívali. Nikdo nebyl skutečně překvapený, když jim oznámili, že jsou zamilovaní a chodí spolu. I když Georg a Andreas vtipkovali a obvinili Toma, že Billa podvádí s Gustavem. Zahráli menší drama, smáli se a popichovali je a potom ty dvě hrdličky přinutili, aby se políbili a dokázali jim tak, že si z nich nedělají legraci.

Xiao Lang, Georg Listing, Cameron Lode, prosím dostavte se na skateboardové hřiště. Jste na řadě.

„No! Je mi líto, že musím přerušit tyto krásně veřejné projevy náklonnosti, ale musím jít!“ Usmál se Georg a zatleskal. Ve skateboardové sekci bylo mnohem více soutěžících než v jakékoliv jiné. „Popřejte mi štěstí. Ne, Tome, tím jsem nemyslel tebe!“ Dodal, jakmile Tom otevřel pusu, aby něco řekl.

Tom se zamračil a našpulil rty. „Jen jsem ti chtěl říct ´zlom vaz´!“ Stěžoval si a slyšel Andreasovo a Georgovo odfrknutí. „Hodně štěstí, chlape.“
Srazili pěsti a Georg odešel na hřiště, zatímco Bill odvedl zbytek na místo, kde mohli pohodlně sedět a sledovat svého kamaráda. Tom seděl s nohou téměř přilepenou k té Billově a tiše se usmíval vždy, když se na něj druhý chlapec podíval.

„Neboj se. Příští rok tam budeme oba dva,“ řekl a chytil Billa za ruku.

„Jo, ale budeme muset soutěžit proti sobě. Tohle byla tvoje jediná šance vyhrát, víš?“ Ušklíbl se Bill a naklonil se, aby jej políbil na tvář.
„Ach, ha ha. No, to uvidíme, nebo ne?“ zakroutil Tom obočím. „Sádru mi sundají za dva týdny. Proč si potom neudělat vlastní malou soutěž?“
„Protože nebudeš schopný ovládat svou ruku a držet ji, aby sis s ní nevrazil facku ještě další týden po tom. Mohl jsi tam být, kdybys měl dost času, abys trénoval se sádrou.“
„Trvalo by příliš dlouho najít nové těžiště, a i kdyby, nemohl bych dělat takové věci,“ vysvětlil Tom a ukázal směrem, kde Georg předváděl salta a triky na vertikální rampě. „Vím, že jsem dobrý. Budou další soutěže…“

Bill se usmál, potěšen, že Tom nebyl příliš zklamaný tím, že nemůže ukázat své dovednosti. Poté, co si zlomil ruku, se Tom snažil Billa několikrát přesvědčit, aby se do soutěže zaregistroval, ale ten to stále odmítal. Ani zdaleka nebyl na něco takového připravený a on to věděl. Byla tady ještě spousta věcí, které se musel naučit, než by se mohl zúčastnit.

Když Georg dokončil svou jízdu, Gustav s Andreasem vstali, aby mu pogratulovali. Bill se chystal udělat totéž, když jej Tom popadl za paži.

„Hej…“ řekl, přitáhl jejich těla k sobě a políbil Billa na rty.
„Ahoj,“ zasmál se Bill a pohladil jej po tváři. „Co se děje?“
„Chtěl jsem se tě na něco zeptat. Mluvil jsem o tom s klukama, včetně Astera a…“
„Teď držíte s klukama tajemství přede mnou?“ Zasmál se mladší chlapec, ačkoliv byl rád, že spolu oba gangy vycházejí.
„Něco na ten způsob. Vlastně s tím všichni souhlasí, takže zbýváš ty. Volala Zizi. Chce, abychom v srpnu přijeli do New Hampshire. Její rodiče odlétají do Francie a ona říkala, že bychom měli všichni přijet. Co ty na to?“ zeptal se Tom a špičkou jazyka si hrál se svým piercingem.
„Cože?“

KONEC

autor: Chii-chan

překlad: Zuzu
betaread: J. :o)

original

14 thoughts on “Look at me 24. (konec)

  1. Všem, kteří si tuhle povídku zamilovali stejně jako já, a hlavně těm,kteří poctivě komentovali, moc moc děkuju! 🙂

  2. Je mi vážně líto, že Tom nesoutěžil, ale jako takové drastické zranění na konec xD krev a zlomená ruka, auuu. Snad ho pak Bill řádně léčil ze zklamání 😀
    Ach jo, konec další úžasné povídky. Bude mi chybět 🙁 měla jsem jí opravdu moc ráda 🙂 zuzu, strašně moc děkuji za překlad, jsem ti tak vděčná, že to pro nás děláš :)))

  3. Trošku prekvapujúci koniec. Popravde som na tú súťaž takmer zabudla a teraz sme ju tu mali a Tom sa ani nemohol zúčastniť! Chudák Tom 🙁 Ale tak o rok je opäť čas, dovtedy sa ešte zlepší a všetkým ukáže, čo vie 😀 A Bill bude isto veľká konkurencia 😀
    Poviedka to bola úžasná a bude mi chýbať to ich správanie sa k sebe 🙂 Veľmi pekne ďakujem za preklad, Zuzu.

  4. Mne se bude tak strasne styskat:( byla to perfektni povidka, mila a pohodova, i kdyz dokazala byt i pekne vazna a ja jsem pri ni mnohdy mela pekne nasponovany nervy:)
    urcite se k temhle dvema skejtakum nekdy vratim:) milovala jsem je:)
    Strasne moc dekuju za preklad a budu se zase tesit na neco od tebe, zuzu:)

  5. Tohle je poslední díl a zrovna můj první komentář. 😀
    Zuzu, máš vážně skvělý překlad, až jsem se divila, že jsi to stihla přeložit za tak krátký čas, protože některým (tímto nemyslím žádného překladatele z tohoto blogu) to trvá opravdu dlouho.
    Povídka dokonalá,pohodová, odpočinková, žádné velké zvraty, prostě super žánr. Jen mám jednu otázek, protože nevím jestli jsem to prostě časem vypustila, nebo jestli mi něco uniklo v předchozích dílech.
    Kdo je Zizi? Tokio Hotel jsem nikdy dřív moc neposlouchala a tak, když jsem si přečetla první twincest byla jsem dost vynervovaná z toho kdo je Andreas, kterého jsem samozdřejmě pak našla, ale jak hledám Zizi nemůžu nikde najít kdo to je.
    Poradíte mi někdo, prosím?

  6. [6]:  Zizi není žádná reálná postava, byla o ní zmínka v některém z prvních dílů. Je to kamarádka, která žije daleko a kluci ji vídali jen o prázdninách. Bill se ji Tomovi snažil dohodit jako přítelkyni, ale ten to samozřejmě odmítl 🙂
    Taky se u ni odehrává druhá řada povídky, když tam všichni kluci zamíří na dovolenou, bohužel autorka ji nikdy nedopsala. Skončila u třetího dílu.
    Moc díky za pěkný komentář 🙂

  7. Veľmi pekne ďakujem za túto krásnu poviedku. Za skvelý preklad a perfektný výber. Škoda, že autorka nedopísala aj druhú radu, ale takto je to dokonalé, možno by sa to dvojkou skazilo.

  8. Jéé, mě je tak líto, že se Tom nemohl soutěže zúčastnit. A já se přitom tak těšila, až to tam všem Tom ukáže a celé to s přehledem vyhraje! 😀 Tak nevadí, Tom vyhrál alespoň to, že si konečně uvědomil, že je Bill láska jeho života a konečně jsou spolu. Věřím, že po boku Billa to Tom nenesl tak tragicky. 🙂
    Navíc jsem se trošku zděsila, když jsem se dozvěděla, co se Tomovi stalo, takže jsem ráda, že se jeho ruka pěkně zhojí a nenechá to nějaké vážnější následky. A dokonce to i vypadá, že se Tomův a Asterův gang spolu baví a nemají spolu žádný problém, takže jsem nadmíru spokojená! 🙂

    Tahle povídka mi bude určitě chybět! Byla taková krásně pohodová, skvěle se četla, smála jsem se u ní, rozněžňovala se a dokonce jsem chvíli i byla naštvaná a smutná, když se kluci hádali. Billa jsem si moc oblíbila, bylo to takové zlatíčko a následně jsem mu dokázala odpustit i to jeho tajnůstkaření. 🙂
    Hlavně jsem ráda, že povídka skončila krásně a šťastně, protože jsem jednu chvíli už měla strach, že ti dva zabedněnci to nikdy nedají dohromdy! 😀
    Moc děkuji za krásně strávený čas při povídce! Rozhodně se k těmhle klukům nejednou vrátím, protože se mi povídka opravdu moc líbila! ♥♥
    Tisíceré díky za překlad, Zuzu! Jsi báječná a opravdu si vážím toho, kolik času vkládáš do překládání pro nás! ♥♥♥

  9. Ach jo 🙁 Dalsi skvela povidka, ktera nas opousti :'( Na SCN11B si snad kazdy den nekdy vzpomenu. treba kdyz ve tride nekdo brebenti, jak mu je vedro a to a to… tak proste Billy 🙁 A vsadim se, ze u Look at me to nebude vubec jine! 🙁 Je to jako se rozloucit s kousinkem zivota, pac prece jen jsem byla zvykla vzdy prijit na blog (ne tak pravidelne jako driv) a hned rozkliknout Look at me a ted to tak uz nebude 🙁 :'( Bude mi to chybet 🙁 To Billyho a Tomiho postuchovani se 🙁 A jejich neznost k sobe navzajem, ten jejich sladouckej vztah 🙁 ♥ A taky Gusta! 😀 Vic nez kde jinde jsem si tu oblibila Gustyho! :3 A Lelouch. Takovy dobry, mily, sexy, laskavy, super samec kamarad! 😀 A byl gay! :O Jako Tomuv tatka z Work Outu:D Nevim, co me prekvapilo vic 😀 Asi Lelouch 😀
    No a taky Aster, doufam, ze si najde jiny konicek, ktery ho bude bavit stejne jako basket! 🙂 A Cain 😀 Silenec… mam dojem, ze ho nekde potkam u toho blazince pred skolou 😀 😀 … ne… kdybych ho potkal, tak se rovnou necham v kazajce odvest,… 😀
    Ale hodne me prekvapilo, ze se Tom nezucastnil souteze! :O No, necekala jsem, ze autorka Tomovi zlomi ruku 😀 :/ 😀 Ale urco se pristi rok prihlasi a Billy mu natre prdelku! 😛 Slysela jsem neco o 2. serii? 😀 ktera neni dokoncena? 🙁
    No jo Zizi 😀 Jmenuje se tak, ze jop? 😀 No predstavuju si ji jako pihatou zrzku, nevim proc 😀 TO TO JMENO! :O
    Vazne takovy konec jsem necekala! 1. moc brzy 🙁 a moc… necekane 😀 Opravdu. Tom si zlomil pracicku, s Billem tvori nadherny par a tak… proste Happyend! :3 Ne, ze bych cekala jiny end, ale… proste ta zlomena hnatka me prekvapila a zamrzela! 🙁 Ale je dobre, ze to Tom bere s nadhledem 🙂 Trosku mi tu schazela i Billova parta 🙁 Lelouch je proste borec 😀 :3 ^_^ na jeho Babylon scenku nezapomenu 😀 To me dostalo! :O
    Okey, tak… zamilovala jsem si snad kazdou povidk, Zuzu, kterou jsi prekladala nebo prekladas. no jop, uz je to tak! ♥ SCN11B, Look at me a stale nam zustava Vanocni cynik! :3 A doufam, ze nas jeste dalsi uzasne tebou prelozene povidky cekat budou! 🙁 Ja vim, ze konentu je tu minimum, a ze je to nespravedlive a veskera tva prace zadarmo a … :'( Ale vazne bych si prala, aby se tu jeste nejaky tvuj preklad objevil 🙂 (no jeste abych si stezovala, ze? :D)
    ♥♥♥ Ach jo 🙁 moje detatko:'( Ale dobre je, ze si pak vzdy muzu domyslet, jak by asi Billy A Tomi a Lelouch a Aster a Gusty a Andy aspol. dopadli… 😀 Jak by to asi pokracovalo…:D Ale neni to ono… o.O
    Mockrat dekuju, ze jsi se Zuzu pustila do prekladu Look at me! :3 ♥ Byla vazne radost si ji cist! :3 Ale cemu se divim! 😀 Tvoje preklady jsou vzdy top trida! :3 ^_^ Kazdopadne me tahle povidka kolikrat rozesmala, rozneznila a mozna i kdy rozbrecela, potesila a rozveselila… napinala! :O 😀 a okouzlila. A nekdy me i naprosto matla a zpusobovala zaplavy histerickeho hihnani se, nosebleed a cukrove zachvaty 😀 A jeji soucasti samosebou byl i popcorn pri scenkach ve sprse, v nemocnici, ve skateparku pri priznani … a taky usta dokoran pri opileckem muchlovani… jejda 😀 Proste byla, je a bude dokonala! :3
    PS: chii-chan by mela byt nominovana na Nobelovku, pac toto… uff, umelcka prace 😀 Musela do toho vlozit spoustu emoci, usili a prace! ♥

  10. Moc krásná povídka, děkuji za její překlad. Já prostě zbožňuji happyendy. Sice si Tom nakonec zlomil tlapku, ale to se občas stává. Hlavně, že to nebylo nic horšího. 😀
    Ještě jednou díky!

  11. Už po prvním díle mi přišla povídka povědomá, uvědomila jsem si, že jsem ji už kdysi četla! Kdo by si nepamatoval Billa, co tajně jezdí v noci na skateboardu? Hltala jsem jeden díl za druhým, prahnoucí po odhalení, proč Bill žije dva životy! A pak to neustálé míjení se ve vyznání vzájemných citů. Trošku mi drásalo nervy, že Bill neskončil za Tomem do sprchy 😛 Ale nakonec to bylo moc roztomilé. Krásná, oddechovka z dob střední školy s oldschoolovým nádechem. To miluju! Děkuji, Zuzu ❤️

  12. Tom je ale natvedly pako. no jeste ze se nakonci vzpamatoval :pray::pray::pray: pekla oddechovk a dokonce sem uz i Billovi odpustila tu lez na zacatku. tady jde videt, ze lez ma velmi kratke nohy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics