Něco cítit 12.

autor: Allka

Omlouvám se za to, že je dnešní díl dost krátký. Jenže to jsem prostě já – mistr zkratky 😀 Těmito slovy jsem řekla vše, co jsem v tomhle díle říct chtěla, zároveň mi přišlo správné, aby tahle událost měla svou vlastní kapitolu. Příště už se zase rozepíšu víc, slibuju 🙂 A opět moc děkuju za komentáře 🙂 Allka

CÍTIT

Ed Sheeran – Give Me Love

And all I want is the taste that your lips allow

‚Cos lately I’ve been craving more

A všechno, co chci, je chuť tvých rtů

Protože poslední dobou po tom čím dál víc toužím

Nebylo třeba si něco nalhávat, bylo jasné, proč Tom přišel. Poprvé v životě měl Bill pocit, že mezi nimi opravdu funguje jakési spojení, protože mohl téměř číst bratrovy myšlenky. Bill se zprudka nadechl. Vnímal třes šířící se mu do celého těla. Jeho srdce uhánělo zběsilým tempem. Díval se Tomovi do očí a nevěděl, co chce. Jedna jeho půlka chtěla, aby Tom odešel. Ta druhá si ho chtěla přitáhnout do náruče. Bill se snažil poslouchat tu první, kterou ovládal rozum, ale hlas té druhé byl čím dál silnější, navíc byl na její straně vypitý alkohol.

Mladší z bratrů nakonec potřásl hlavou a znovu se otočil zády ke dveřím. Sváděl vnitřní boj. Byl si sám sebou tolik nejistý…


„Otoč se zpátky na mě,“ zašeptal Tom.
Bill opět jenom zavrtěl hlavou.
„Proč ne?“ zeptal se dredáč. Bill v odpověď trhl rameny. Nevěděl, proč ze sebe nemohl vypravit jediné slovo, cosi mu stahovalo hrdlo. Bratr se k němu rozešel, přičemž za sebou kopnutím zavřel dveře. Otočil si Billa k sobě sám, když ten odmítal spolupracovat a naslouchat jeho pokynům. Kluci se chvíli dívali jeden na druhého. Bill klouzal očima po dokonalém obličeji svého dvojčete, utápěl se v jeho čokoládových duhovkách, obdivoval jeho bezchybnou pleť, plná růžová ústa v něm probouzela dosud skryté touhy… Pak uhnul pohledem, nevydržel ten nápor. Ta polovina jeho mysli, která chtěla přitisknout rty na Tomovy, začala vyhrávat.

„To je takový klišé,“ zašeptal černovlásek.

„Co?“
„Opít se a udělat nějakou pitomost, za kterou si ráno budeme chtít nafackovat,“ odpověděl mladší z bratrů.
„S tebou to ale klišé není,“ zamumlal Tom.
„Proč zrovna se mnou ne?“
„Protože s tebou… žiju opravdovej život.“
Bill se zajíkl. Od stovek fanynek už slyšel, že je milovaný, zbožňovaný, nejkrásnější, nejsladší… Přesto bylo právě tohle to nejhezčí vyznání, jaké kdy slyšel. Všechno napětí z něj spadlo a pochybnosti odplouvaly z jeho mysli. Zavřel oči a naklonil hlavu na stranu. A pak to Tom udělal.

Tom políbil svého bratra, který pro něj ale v tu chvíli znamenal něco úplně jiného. Byl to člověk, s nímž cítil. Cítil každou buňkou svého těla.

Bill byl ohromený Tomovými měkkými rty. Ochutnával je, otíral se o ně, jemně do nich kousal, aby je vzápětí ošetřil jazykem… A s každou vteřinou víc a víc přicházel o rozum. Bylo to tak šílené, neskutečné… A nebo ne? Stejně jako nedávno v jeho snu mu najednou připadalo podivné, že to neudělali už dřív. Vlastně do sebe všechno logicky zapadalo. A bylo jedno, že Tom je jeho bratr. Ne, to teď nebylo důležité. Důležité bylo to, že Tom byl člověk, s nímž byl Bill přímo nabitý pocity. Žádná otupělost a chlad. Jeho dredaté dvojče v něm rozdmýchalo oheň, ba přímo požár.

Vášeň se u obou chlapců každým okamžikem stupňovala. Přesto nezašli nikam dál. Jen se líbali a užívali si tělesné i duševní blízkosti. Ani nevěděli, jak dlouho stáli uprostřed Billova pokoje. Čas se stal naprosto nepodstatnou veličinou. Po nějaké době přešli k posteli, lehli si do ní a pokračovali ve své činnosti, dokud vyčerpáním neusnuli.

Ten večer nebylo nutné zbořit všechny hranice. Stačilo to, že padla ta nejdůležitější. A po jejím pádu už černovlasý chlapec a jeho dredatý bratr nikdy nemohli být tím, čím byli dřív.

autor: Allka

betaread: J. :o)

10 thoughts on “Něco cítit 12.

  1. Oh wow…moc se mi líbil výběr některých slov a slovních spojení. Krásně to zapadlo do textu 🙂 Děkuji za díl.

  2. Krásné. Už jsem měla strach, že jeden z nich zase uteče. Ale nikdo neutekl 🙂
    Mně se moc líbilo to Billovo přirovnání ke klišé. Tak jsem zvědavá, jestli si opravdu ráno budou chtít nafackovat 🙂

  3. Uf, aj keď to bolo krátke, bolo to plné takých emócií, ktoré brali dych. Nádherné a silné. Mala som tých dvoch akoby pred očami, táto kapitola má úžasnú silnú atmosféru. Ďakujem za ňu.

  4. Konečně 🙂 ačkoliv mě mrzelo, že je díl tak krátký tak jsem si ho opravdu užila. Snad opravdu ráno budou oba v pohodě a nebudou litovat. Děkuji za díl 😉

  5. Síce krátke, ale nádherné. Som strašne rada, že tentoraz už ani jeden z nich neutiekol. 🙂
    Ďakujem za časť.

  6. Tak na toto jsem čekala táák dlouho! <3 Už jsem si začala předevčírem říkat, jak strašně dlouho jsem nečetla pokráčko něco cítit a to asi tím, jak jsem byla napjatá, co vše se odehraje a co naopak ne. A i když byl díleček krátký, tak byl nádherný! Něco úplně jiného a kouzelného než některé sexu nabité jednodílky (ne že bych proti nim něco měla 3:D) Předčila si mé očekávání! Tak krásný díleček. Od začátku má tahle povídka kouzlo, ale toto mě vážně dojalo! A ANO budu stále opakovat slovo kouzlo, páč to ani jinak nejde! <3 :*Moc se těším na další díl, klidně těch kratších dílků piš víc, něco úžasného v nich bude schované… :333
    <3 <3
    Děkuju moc za zvednutí nálady! <3

  7. Já na tenhle dílek čekala jako na smilování – a on je pak takhle strašně krátký??? :'(
    Ale to vlastně vůbec nevadí, protože po všech ostatních stránkách je úplně dokonalý. Krásně napsané… "A po téhle noci už se na sebe nikdy nedokážou podívat jako dřív" :)))
    Moc díky za dílek, ale ten další prosím trochu dřív! :DDD

  8. Jůů, tak jsem se přece jenom konečně dočkala! Mám takovou radost!
    Strašně doufám, že i další díly budou takhle nádherné jako tenhle! 🙂
    Těším se na pokračování. 🙂

  9. Krása,… měla jsem náladu na houby a zhltla jsem všech 12 dílů najednou. Jak se měnily názory a postoje v kapele, tak mě opouštěla depka a blbá nálada. A teď tu sedím, mžourám očima a jsem spokojená, že ti dva v sobě opravdu nakonec našli něco výjimečného 🙂

    Krásně napsáno… obzvlášť to poslední. Nemusely spadnout všechny hranice. Určitě dočtu, protože tohle mě moc zaujalo a líbí se mi to. Krása!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics