Něco cítit 14.

autor: Allka
NA DALŠÍ METU

Ben Cristovao – Postel

Jako bych byl v tvý hlavě

„Ti dva vypadají nějak jinak,“ poznamenal Gustav.

„Jak to myslíš?“ zajímal se Georg. Vtiskl svému společníkovi pusu na rameno. Gustav mu do půl těla nahý seděl na klíně a Georg s ním lehce pohupoval. Byla sobota vpodvečer a kluci se před hodinou rozloučili s ostatními členy týmu, se kterými se sešli ve studiu kvůli práci na nové desce. Géčka pak hned zamířili do Georgova bytu, kde si okamžitě vynahradili doteky, jimiž se nemohli častovat během zkoušky s kolegy.

I po návratu z turné se ti dva dál vídali, ačkoliv hlavně Georg měl co dělat, aby rozdělil čas mezi své příbuzenstvo a ještě mu zbylo něco pro Gustava. Každopádně spolu byli dál. A místo aby se jejich vztah zbortil, jak Gustav ve skrytu duše nejprve předpokládal, si byli stále blíž. Navíc jejich setkání přestávala být pouze o sexuálních hrátkách, dost často si spolu jen tak sedli, objímali se a probírali všechno možné.

„No, jsou tak děsně v pohodě… Bill ani nevyšiluje, když něco nejde. To je podezřelý,“ pokrčil rameny bubeník.

„Prosím tě, podezřelý… Zřejmě jim prospěla ta dovolená u moře,“ trhl hlavou dlouhovlasý chlapec.
„No, nám by určitě prospěla taky,“ ušklíbl se Gustav.
„To rozhodně,“ usmál se Geo. „Mohli bychom někdy na nějakou jet,“ dodal. Bubeník se při představě jeho a Georga na pláži pod palmami na chvíli zasnil, ale pak se zase vrátil do reality.
„Na to není… Asi příležitost,“ poznamenal Gustav suše.


„Mrzí mě, že jsem tě během volna trochu zanedbával,“ omluvil se najednou baskytarista.
„To je v pořádku. Já… tak jsem nemyslel to, co jsem řekl,“ odkašlal si Gustav. Přestože se mu po Georgovi stýskalo, chápal, že všichni členové kapely chtějí dohnat během dovolené ztracený čas se svými nejbližšími. Se svými obavami, že se vyplní jeho černé představy a Georg se na něj hned po příjezdu z tour vykašle, se svému milenci svěřovat teď nehodlal.
„Víš… Trochu jsem o nás přemýšlel. A tak mě napadlo… Možná bychom mohli příští volno strávit… spolu,“ navrhl trochu nesměle dlouhovlasý.
„Nechci, abys kvůli mně odsouval rodinu na druhou kolej, Geo,“ namítl Gustav, ačkoliv se jeho srdce díky tomu návrhu zatetelilo.
„Nezanedbával bych ji, Gustave. Mohli bychom ji… navštívit společně… A pak zase tu tvoji.“

„Co??“ vyjevil se bubeník. Vážně Geo říkal to, co říkal? „Co tím… ehm… myslíš?“
„No, už jsme spolu nějakou dobu… Vím, že jsme si zatím nic neslíbili, ale… Mám tě rád, Gustave. A nebojím se to mezi námi udělat oficiálním. I když to třeba pro někoho bude překvapením… Neděláme nic špatnýho, ne? Teda… No, však víš… Jestli chceš. Ale do ničeho tě netlačím, samozřejmě, já… Vlastně ani nevím, jak to vidíš ty, nikdy jsme o tom nemluvili…“

Gustav otevřel pusu dokořán. Nikdy předtím se mu Georg nevyznal. Dnes to bylo poprvé. A nádavkem přidal ten úžasný kluk takový návrh… Bubeník neměl slov. A tak se místo povídání vrhl Georgovi kolem krku a přitiskl svoje rty na jeho. Myslím, že Georg mou odpověď pochopí.

***

Bill zamával Géčkům a ostatním členům týmu pracujícímu na novém CD a zavřel se v nahrávací místnosti. Potřeboval být chvíli sám, musel si utřídit myšlenky a zrekapitulovat si, co všechno se událo za poslední týdny. Tom odešel z dnešní zkoušky dřív, protože měl nějaké zařizování, a tak měl teď Bill ideální příležitost strávit nějaký čas jenom sám se sebou.

Takže si to shrneme. Bill zavřel oči a schoulil se v křesle. Tři dny před návratem z Malediv se Bill poprvé líbal se svým bratrem. A než nasedla celá rodina o tři dny později do letadla, zopakovali kluci tuto činnost ještě… asi dvacetkrát, zachichotal se v duchu zpěvák. Po návratu domů byla ovšem dvojčata navenek toho názoru, že to musí přestat. Bylo to přece příliš nebezpečné, příliš nepřípustné… Navíc… Celé to na začátku vypadalo jako dovolenkový rozmar. Něco, jako když dostanete úžeh. Po přistání v Německu dostaly prázdninové události jiný odstín. Bylo to přece nenormální. Líbat se sourozencem? Skandální. Co by na to tak asi řekla veřejnost? Máma? Nebo třeba Géčka? Jenže ty pocity, které v Billovi za celý život probudil jenom Tom, se nedaly jen tak odbýt. Po pěti bezesných nocích plných stesku po bratrovi už toho měl Bill dost. Uprostřed noci po špičkách docapkal do Tomova pokoje… a nemusel říct ani slovo. Stačil jeden pohled, jenž si s bratrem vyměnil. Tom na tom byl očividně stejně. Přitáhl si Billa do náruče a nechal splynout jejich rty v jeden propletenec.

A od té chvíle byli ti dva… A to bylo právě to, na co se teď Bill ve studiu snažil přijít. Chodili spolu? Měli nezávazný vztah? Nemohl říct, že spolu jenom spí, jelikož k sexu se zdaleka nedostali. Vlastně nepřekročili hranici líbání a objímání. Byl Tom Billův… kluk? Černovlásek se musel pousmát nad tím, jak vtipně to znělo. Nebo taky tragicky – že nejsem schopný být s někým jiným než s vlastním dvojčetem.

Bill byl nervózní z toho, že jejich vztahu nemohl dát žádnou nálepku. Tom to zkrátka nechával plynout, ale Bill to neuměl. A možná, že ani Tom ne, jen pro něj tahle póza byla jednodušší, než o tom mluvit.

Taky Billovi vrtalo hlavou, proč mu to nepřipadá divné. Ano, oba s Tomem něco říkali, kvůli něčemu chtěli přestat… Ale slova byla jedna věc, pocity druhá. A Bill se cítil správně. Všechno bylo, jak má. Bylo to v pořádku. Tom byl člověk, jenž mu projevuje city. A někdo, kdo je v něm i probouzí. Jak prosté. Škoda, že na tom oficiálně nebylo normálního ani prostého zhola nic.

Zpěvák vlastně nic nevyřešil. Ale všechno si zanalyzoval a dost se mu ulevilo. To byl zkrátka celý on, vždycky si musel všechno utřídit.

Už se chystal zvednout a jít, když najednou uslyšel, jak se otevírají dveře. Dovnitř nakoukla dredatá hlava.

„Ahoj,“ usmál se Tom.

„Ahoj,“ odpověděl trochu zaskočeně černovlásek. „Co ty tu?“
„Jel jsem domů a vzpomněl jsem si, že jsem tu něco zapomněl. A když jsem viděl, že se tu svítí, došlo mi, že jsem tu toho zapomněl víc,“ pousmál se Tom. „Co ty tu ještě děláš?“
„Jen jsem… Chtěl chvíli přemýšlet.“
„Aha… No, v tom případě… Nevadí, že jsem se tu zastavil?“ reagoval nejistě dredáč.
„Ne,“ odpověděl Bill. Jeho srdce se tetelilo od okamžiku, kdy Tom vstoupil do místnosti. Připadal si jako zamilovaný huberťák. Zamilovaný?! proletělo mu hlavou.

Tom si přisedl na pohovku. Vydechl a pomalu objal svého bratra kolem ramen. Billovi naskočila husí kůže jen z toho, že mu Tom při tom pohybu přejel náhodou po krku. Bylo až neskutečné, jaká mezi nimi fungovala chemie.

Bill se schoulil v Tomově náruči a nechal se hladit po vlasech. Pak ke svému dvojčeti zvedl pohled. Tomovi v očích jiskřily plamínky. Černovlásek nadzdvihl hlavu a políbil ho. Tom mu chvíli něžné pusinky oplácel, pak požádal Billovy rty o povolení ke vstupu pro svůj jazyk. Mladší z chlapců otevřel ústa a pustil ho dovnitř. Tomův jazyk postrkoval ten jeho a vábil ho ke společným hrátkám. Po chvíli se ale cosi změnilo. Tomovy dlaně se přitiskly k Billově tváři a pevně ji stiskly. Pravá ruka pak zabloudila do Billových vlasů, zatímco levá putovala k pasu. Pohyby Tomova jazyka se staly naléhavějšími, polibek byl vášnivější než všechny předešlé. Billovi bylo najednou děsné horko.

Nic víc než líbání mezi kluky zatím neproběhlo. Nebyl totiž důvod. Nebyla potřeba provádět cokoliv víc, překračovat hranice… Protože ti dva spolu byli kvůli něčemu jinému, ne kvůli tělesnu. Ale dnes večer to bylo odlišné. Ve vzduchu to jiskřilo. A kluci to cítili.

Bill se odtáhl, aby chytil dech. Roztál pod náporem bratrových čokolád. Sjel Toma pohledem od hlavy až k patě. Ano, nebyl se svým dvojčetem kvůli sexu. Ale momentálně ho Tom neskutečně vzrušoval. Až mu to bralo dech. Tom si olízl naběhlé rty. A v ten okamžik v černovláskovi vybuchla bomba. Prudce si svého bratra přitáhl a hladově ho políbil. Pak se zase odtáhl a zatahal za Tomovo tričko, které bratrovi rychle přetáhl přes hlavu. Přisál se k jeho krku. Připadal si jako blázen, jako by ho najednou posedl ďábel. Chtěl všechno, chtěl to hned a nevěděl, co si vzít dřív.

Zuby zatahal za Tomovu jemnou kůži. Dredáč hlasitě zasténal. Bill se na okamžik lekl, jestli na jeho krku nezanechal značku, ale pak v duchu mávl rukou. Tom ho najednou odstrčil, stoupl si a Billa vytáhl k sobě. Vrhnul se na černovláskovo tričko a snažil se ho sundat tak rychle, až ho trochu natrhl. Zatvářil se omluvně.

„To nevadí,“ zašeptal Bill a svršek na sobě roztrhl celý. Tom jenom vykulil oči a pak se sklonil k Billovým bradavkám, které začal sál, přičemž zároveň rozepínal sponu na jeho pásku.
„Božeeee,“ zakňučel Bill. Když Tomovy prsty pronikly pod jeho spodní prádlo, vsadil by krk na to, že se ocitl v ráji.

***

Kam až spolu zajdeme? honilo se Billovi hlavou, když později odpočíval v bratrově objetí a snažil se chytit dech. Nevěděl, nedokázal na tu otázku odpovědět. Ale byl si jistý, že míří správným směrem.

autor: Allka

betaread: J. :o)

12 thoughts on “Něco cítit 14.

  1. Takze Geo chce oznamit vsem, ze sbalil Gustava… Gustav mu sedel na kline… ja si nemuzu pomoct, ale oni dva jsou tak brutalne hetero, ze jsem se u toho celou dobu culila jako pako 😀 byt je to krasne napsane. Kazdopadne ta druha cast, Bill nevi na cem je, ale ja mam pocit, ze ti dva uz vztah maji, dost hluboky a dost krasny 🙂 a ta chvilka chemie u nich, aaaaach <3 pusobi spolu tak nadherne, ze si vzdy preju byt u toho a moci to videt 🙂
    Dekuji za krasnou kapitolu 🙂

  2. Júj,mne sa tu Geo a Gustav tak strašne páčia ! Nedokážem si pomôcť,ale oni dvaja proste tiež pasujú k sebe rovnako ako Bill a Tom až sa čudujem,že prečo sa už niekedy predtým neocitli v inej poviedke ako pár – a práve za túto originalitu ti ďakujem Allka 🙂
    Billovmu zmätku rozumiem pretože som sama zažívala zo svojím teraz už priateľom niečo podobné a preto si myslím a súhlasím s Lexi,že medzi nimi už niečo viac je. Len to treba dať aj do hmotnej podoby aby v tom mal Bill oficiálne jasno 😉

    Táto časť bola napísaná naozaj krásne a už teraz sa teším na pokračovanie 🙂

  3. Súhlasím s Lexi, že tá predstava Gea s Gustavom je fakt vtipná, ale o to lepšia 😀 Páči sa mi, že sa chce Geo všetkým priznať, že sú s Gustavom spolu 🙂
    Billa s Tomom chápem, že sa snažili po dovolenke skončiť to "niečo" medzi nimi, ale nakoniec sa aj tak ukázalo, že to nie je možné 😀  Teraz už medzi sebou majú nádherný vzťah – či už si to Bill uvedomuje alebo na to ešte len príde. 🙂
    Ďakujem za časť.

  4. Musím říct, že z úplného začátku mi vadilo, že spolu jsou i Géčka, protože mi to v povídkách vždycky překáželo, že jsou tam zároveň popisovány dva páry a ještě k tomu v rámci kapely, ale po dnešním dílu jsem si to dokonce i možná oblíbila, protože je to popsané moc dobře a nijak se to mezi sebou "nebije". Navíc se mi líbí, jak jsou tak obyčejně neobyčejně popsány jejich myšlenkové pochody. Žádná přehnaná dramata, zoufalost nebo bezradnost. Moc děkuji za díl 🙂

  5. No, to by mě taky zajímalo, kam až spolu zajdete :DDD Ti dva jsou prostě sladcí. Ať si je to skandální jak chce, oni se k sobě prostě hodí a basta!
    A když jsem četla o Géčkách, chtělo se mi jen říct "No to mě podělte…" – takže oni VÁŽNĚ jsou skupina složená ze dvou gay párů! Stát  se něco takovýho ve skutečnosti, yaoistky by je milovaly! :DDD
    Moc děkuju za díl a snad tu brzy bude další. A taky jsem zvědavá, kolik to bude mít na konci dílů (jestli to teda tuší sama autorka :D)
    P.S. Jsme my twincesťačky taky "yaoistky"? Respektive, dáme se taky počítat do téhle kategorie???

  6. No…přečetla jsem si první tři věty a potom jsem tady seděla asi deset minut a opravdu jsem se moc snažila představit si Gustava, jak sedí Georgovi na klíně a ten ho přitom líbá na rameno…..no, nepovedlo se mi to, promiň Allko :DDD Ale napsaní jsou skvěle, vážně!
    Zato dvojčátka jsou úžasní. Strašně se mi líbilo, jak se snažili s tím přestat a jak nakonec Bill v noci přišel za Tomem a společně tu předchozí snahu vzdali 🙂

  7. [5]: podle toho, co přesně si pod tím pojmem představuješ. Ačkoliv si musím přiznat, že kreslené postavičky Billa a Toma, jak si to spolu rozdávají, bych fakt brala xD mě by stačilo, kdyby se pokusili přiblížit jrockerům, líbání na pódiu, hravé svádění… mmmm. Jenže s tím novým albem to už na rock vážně nevypadá :/

  8. To je krásna kapitola:D G-čka to majú jednoduchšie, keď sa im zachce môžu svoj vzťah zverejniť:) sú podarení, ale Tom a Bill – tam to iskrí až je z toho horúco aj mne. Je to nádherné:)

  9. [5]: Tiež som už nad tým pár krát rozmýšlaľa. Yaoi je sice viac menej  anime a manga žáner ale.. svojím spôsobom si myslím,že sme 😛 🙂

  10. [7]:[9]: Já vím, že yaoi se týká anime a mangy, ale přijde mi, že dneska už se to používá tak přeneseně, že se to dá použít o každé holce, které se nějakým způsobem líbí láska mezi kluky :DDD A čím úchylnější, tím lepší, samozřejmě. Takže myslím, že my s naším incestem mezi kluky-dvojčaty v úchylnosti vedeme 😀

  11. Jsem ráda, že vztah-nevztah dvojčat i nadále pokračuje. 🙂 Trochu mě píchlo u srdce, když jsem si četla, že po skončení dovolené to chvíli brali tak, že co bylo na dovolené, zůstane i tam. Moc to klukům přeju a snad se dokážou se vším porvat! 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics