Brothers War 13.

autor: T-KAY

Tak jsem se trochu napravila, ale moc vás lidi nepotěším. Další díl už je také napsaný teda z větší části, ale stále potřebuje dopilovat… No, zatím se nemáte čeho děsit a já se nemusím bát o svůj život xDDD Ale posuďte sami 🙂

Zatím T-KAY

„Nevyhraješ bez pomoci. Dean ten trik používá pokaždý. Vypadá to, že vyhráváš, když se najednou objeví před tebou a má slušnej náskok. Já a holky jen zabráníme tomu druhýmu vyjet,“ řekla Tamara.
Bill po těch slovech zbledl. Přesně si vybavil svůj závod s Deanem.
„To jako myslíš vážně? Počkej… Proč nám chceš pomoct?“ zeptal se Tom podezíravě.
„Protože mě ten bastard… poslal na mě ty svoje gorily a ti mě znásilnili. Chci pomstu a holky taky, jelikož se jim stalo něco podobnýho. Ale ty znásilnil přímo Dean,“ vyhrkla Tamara, zatímco Bill zbledl ještě víc a začal se třást.

Tom si toho všiml, zavolal Natálii, která raději u nich zůstávala, kdyby se něco dělo, a společně odvedli Billa do ložnice, kde s ním Nat zůstala, aby ho uklidňovala. Tamara vyděšeně koukala na scénu před sebou, a když zmizeli z dohledu, přemýšlela, proč to toho černovlasýho kluka tak vzalo. Napadlo ji jen jedno, ale to se musela zeptat Toma.

Ten přišel po chvíli s ustaraným pohledem ve tváři.

„To je tvůj přítel?“ zeptala se ho.

„No… jo, je to můj přítel,“ řekl Tom zaskočeně.
„Co se mu stalo?“ zeptala se znovu.
„Něco podobnýho, co tobě. Hodně jsme se tenkrát pohádali a Bill odešel. Když se vrátil, byl v hrozném stavu… Víš… Dean, nejen že na něj poslal svoje gorily, ale on ho i znásilňoval sám. Bill celou dobu mlčel, protože mu ten bastard vyhrožoval, že udělá něco mně. Jelikož vidíš, že Bill není zrovna tvrďák a na mně mu záleží, tak mlčel, a to i přede mnou. Neumíš si představit, jak mi bylo, když jsem ho našel po tom, co ho znásilnily ty jeho gorily,“ vysvětlil Tom a ztěžka se posadil na pohovku.

Tamara nevěděla, co na to říct. Mela úctu k Tomovi, protože jemu jde o Billův budoucí život. Netušila, že za tím závodem je něco víc, ale o to zapáleněji mu nabízela pomoc. Tom to uvítal a začali připravovat strategii na závod, který se opravdu rychle blížil.
Nakonec Tamara odešla až pozdě v noci se spoustou informací a nápadů, jak pomoct Tomovi a Billovi.
Jen co za ní Tom zavřel dveře, vydal se za Billem do pokoje. Černovlásek neklidně spal a vedle postele v křesle podřimovala Natálie.

„Nat?“ řekl opatrně a hlavně tiše Tom. „Jak mu je?“

„Teď už díkybohu spí, ale musela jsem mu nacpat prášky na uklidnění a na spaní. Byl na tom mizerně,“ odpověděla mu.
„Muselo ho to zdrtit. Sakra, ani u toho rozhovoru nemusel být,“ zavrčel Tom a díval se přitom směrem k posteli.
„Sám víš, že se od tebe nehne. Je až s podivem, že si toho, co je mezi vámi, nevšimli ostatní. Ale o to je to lepší,“ usmála se na něj Natálie.
„Díky Nat, žes na něj dala pozor,“ řekl rasta a dívku objal.
„Nemáš zač. Ale ty bys měl taky jít do pelechu. Vypadáš děsně,“ zasmála se, rozloučila se s ním a odešla domů.

Tom se převlékl a lehnul si vedle černovláska, který se k němu instinktivně přitulil.

Zatímco kluci už v klidu spali, rozhodila Tamara svoje sítě a hned se domlouvala s ostatníma holkama, jak pomůžou Tomovi vyhrát ten závod. Věděly i to, že se Dean se svým komplicem domlouval přes vysílačku. Pro všechny bylo ale hlavní postarat se o to, aby se jeho komplic neobjevil vůbec u připraveného auta.

Další den se všichni probudili do nepříjemného dne. Jednak to byl den závodu, a taky proto, že venku nebylo zrovna nejlepší počasí. Bill měl co dělat, aby se uklidnil, když se probudil a poté, co nenašel svého bratra nikde v domě, ale v garáži. Viděl oblohu z okna a nelíbilo se mu, že v tomhle se má odjet závod. Bál se hlavně o Toma, aby se mu nic nestalo.

Tom s klukama i s holkama kontrolovali stav auta, zda je všechno v pořádku. Nikdo si nevšiml nepatrného pohybu Jessiky pod autem, kde měla zkontrolovat brzdy.

„Všechno v pořádku?“ zeptal se Tom, když všichni udělali krok od auta.

„V naprostém. Nemůžeš prohrát,“ odpověděl Georg a poplácal ho po zádech.
V tu chvíli zavibroval Tomovi telefon v kapse. Otevřel příchozí zprávu a usmál se. Psala totiž Tamara a informovala ho, že všichni jsou na svých místech.

„Tak a je čas,“ řekl jen a otočil se na Billa. „Chceš zůstat tady, nebo pojedeš taky? Kluci by na tebe dali pozor,“ zeptal se ho.

„Chci jet s vámi. Tady bych se nervama zbláznil. Teda… tam sice taky, ale uvidím, jak si povedeš,“ odpověděl tiše černovlásek.
„Dobře. Tím je tedy všechno vyřešeno. Nikdo od Deana se k tobě nepřiblíží, dokud nebude po závodě, a pokud to klapne, jako že to klapne, tak se k tobě nepřiblížej ani potom,“ řekl Tom, přišel k němu a objal ho.
„Hlavně na sebe dej pozor,“ šeptl Bill a pevně ho sevřel.
„Dám, slibuju,“ usmál se rasta a políbil ho do vlasů.

Naskákali tedy do aut a vyjeli na domluvené místo. Billovi se vracely vzpomínky na tohle určité místo, protože přesně tady on prohrál sám sebe. Tom si toho samozřejmě všiml a stiskl mu ruku, když nemusel řadit. Černovlásek se na něj otočil, a i když měl strach, vidět odhodlání v bratrových očích mu dávalo naději, že všechno dobře dopadne. Usmál se na něj.

Když dojeli na místo, Dean už tam s tou svojí bandou čekal.

„Už jsem si říkal, jestli jsi to nezabalil,“ rejpnul si Dean.

„Nikdy. Ne když jde o Billa,“ zavrčel Tom, když vystoupil z auta.
„Takže jaký jsou pravidla?“ zeptal se Dean nevinně.
„Žádný vytlačování. A jestli prohraješ, dáš Billovi pokoj,“ odpověděl rasta.
„A pokud prohraješ ty, Bill je můj a ty neuděláš nic,“ usmál se zákeřně Dean a Bill sebou škubnul.
„To se nestane,“ odsekl Tom a znovu nastoupil do auta.

Bill se mezitím přesunul k ostatním a sledoval, jak jedna holka z Deanovy party odpočítává.

„Tři…“

„Dva…“
„Jedna…“
„Start…“

autor: T-KAY

betaread: J. :o)

2 thoughts on “Brothers War 13.

  1. Jejdááá! Ty mě napínáš! Přiznám se, že se opravdu strašně moc bojím! Vlastně nevím, zda si vůbec další díl přečtu, až se tady zveřejní, protože se bojím, že mi to strach nepovolí. Já být Billem, tak Toma prostě nepustím. Ať by si říkal, co chce, pravděpodobně bych jej zamkla a zabarikádovala v pokoji a snažila se udělat vše pro to, aby neodešel z domu a závod nejel. To je takový risk! Já vím, že si Tom prohru nepřipouští, ale copak mu nedocvakává, že kdyby skutečně prohrál, tak o Billa přijde? Copak neví, co by Billa čekalo? Navíc co ta Jessica? Doufám, že těm brzdám nic neudělala!! Jinak zbytek těch holek zatím doopravdy vypadá, že stojí na straně Toma, tak snad se jen nepřetvařují. Já bych na Tomově místě asi nevěřila nikomu.

    Tak Tomovi přeju štěstí a snad nějakým zázrakem vyhraje, a nic se mu, ani Billovi, nestane! Děkuji za další díl! 🙂

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics