Brothers War 14.

autor: T-KAY

Ohayou mina, tak jsem tu s dalším dílem. Bohužel předposlední. Poslední, tedy 15. díl, bude složitější, ale kdo ví. Třeba se ještě rozepíšu a příští díl poslední nebude.

No, nebudu se tady vykecávat, takže se můžete pustit do čtení 🙂
Dewamare T-KAY =)
Oba dva dupli na plynový pedál, že se jim od zadních kol zvedl prach z cesty, tak se protočily. Chvíli… asi tři kilometry jeli, vedle sebe vyrovnaní, ale pak Tom zařadil a zrychlil, takže Deana začal předjíždět. Dokonce se blížili k bodu, kde Dean volal přes vysílačku svému komplici.

„Lucky…. můžeš se připravovat,“ řekl Dean do vysílačky a viděl, že má Tom opravdu velký náskok. Jenže z vysílačky se neozval souhlas.

„Tak sakra, Lucky, slyšíš?“ zakřičel znovu, ale opět žádná odezva.
„Do prdele už!“ zaklel, odhodil vysílačku a přidal plyn. Už takhle hodně ztratil.
Hřálo ho ale pomyšlení, že i kdyby Tom vyhrál, tak z toho nevyvázne jen tak. Proto zařadil, dupnul na plyn a snažil se Toma dohonit, protože nemohl spoléhat na druhé auto.

Tom zato vpředu věděl, že holky odvedly dobrou práci, protože Deana za sebou stále viděl. Raději se ujišťoval, protože kdyby mu Dean zmizel z dohledu, věděl, že to holky nezvládly. Těšilo ho pomyšlení, že Dean vlastní chybou ztratil rychlost. Proto sešlápl pedál k podlaze a zamířil k cíli, kde na ně všichni čekali. Georg mu dal také vysílačku, aby byli i oni v obraze.

„Tak je to v kapse!“ řekl Tom do vysílačky a všichni z jeho party si plácli. Už teď jim bylo jasné, že má Tom vyhráno.
Dokonce pomalu viděli prach, který jim dával vědět, že auta se blíží.
„Billy, Tom to vyhraje,“ usmávala se Nat, ale Bill tak veselý nebyl. Něco bylo špatně a on netušil co.
Viděl v dálce obrysy Tomovy Alfiny, která se blížila k cíli opravdu rychle.
Teď by měl začít brzdit. Byly jeho myšlenky. Jenže Tom nezpomaloval.

„Tome, brzdi, jinak to neubrzdíš a nabereš nás,“ čekl mu Georg do vysílačky.
„Já se snažím, něco je špatně,“ ozval se zatím Tomův klidný hlas.
„Jak to myslíš špatně?“ zeptal se pro změnu Gustav.
„Nebrzdí to. Říkali jste, že je auto v cajku!“ v Tomově hlase zazněl záchvěv paniky. „Radši uhněte z cesty!“
„To je podraz! Někdo to musel sabotovat,“ zakřičela Nat, která byla nejblíže Billovi, aby ho mohla klidnit.
Ten se začal třást. Tušil, že je něco špatně, ale že mu nejdou brzdy… to jde o krk. Tom už byl u cíle, když se najednou auto natočilo na bok, a jelikož je setrvačnost taková malá mrcha, zvedly se mu kola na jedné straně a auto se začalo přetáčet. Bill to jen vyděšeně sledoval. Krve by se v něm nedořezal.
Když se auto po nějaké chvíli dokutálelo, dojel do cíle Dean a ušklíbl se. Bill se rozeběhl k Alfině. Ostatní ho následovali.

„TOME!“ křičel Bill a jen co doběhl k autu, které nakonec skončilo na střeše, klekl si ke dveřím řidiče a kontroloval Tomova zranění.

Tom se musel uhodit o vyztužovací rám, protože mu z rány na hlavě tekla krev a měl zavřené oči, jako by ztratil vědomí. Billovi vyhrkly slzy.
„Tome… prosím… otevři oči,“ vzlykal a snažil se otevřít pomuchlané dveře.
Marně, ale to už ho odtahovala Nat, aby se k němu dostali Gustav s Georgem. Nejdříve zkontrolovali, zda Tom žije, což bylo pozitivní a oni si oddechli, vlezl druhou stranou Georg do auta, aby mohl rastu odpoutat.
„Hlavně ho drž, aby si ještě neublížil,“ řekl pro jistotu Georg.
„Jasně, jdem na to,“ odpověděl Gustav.

Georg tedy povolil pásy a Tom okamžitě spadl na Gustavovy ruce, takže se víc neporanil. Pak ho Gustav opatrně vytáhl rozbitým okýnkem a Georg běžel pro lékárničku.

Nat měla plné ruce práce s Billem, který se doslova sesypal na prašnou zem a vzlykal. Měl o bratra strach. Ale ostatní zamířili k Deanovi, který se jen škodolibě ušklíbal.

„Tohle jsi chtěl?“ zařval na něj Tomův kamarád Markus.

„Když se ho nepovedlo porazit, tak aspoň je nějaký vzrůšo,“ zasmál se Dean.
Jenže to se Marku napřáhl a Deanovi vrazil pěstí do nosu, až to křuplo. Dean se rychle chytil za nos. Zlomený nos není nic příjemného.
„Tho shi odpykháč!“ vykřikl Dean nesrozumitelně.
„Skončil jsi, Deane! Tohle nezůstane bez dohry,“ ozvalo se zdálky.
Dena se otočil. „Thamaro!“
„Ano, jsem to já. To díky mně a holkám jsi prohrál. Ale tentokrát budeš pykat, protože jsme zavolaly policii a už je na cestě,“ řekla Tamara, když došli k autu.

Dean začal panikařit a chtěl naskočit do auta a odjet, ale v tom mu zabránil Markus. Zdálky byly slyšet houkačky. Bylo jich asi opravdu hodně. Chtěl tedy utéct, ale do cesty se mu postavila Tomova parta.

Než se nadáli, už přijížděla policie, ale i sanitka. Deana se hned ujali dva policisti, kteří mu nasadili želízka.
„Co se tu stalo?“ zeptal se jeden policista Tamary.
„Ten, kterého jste zatkli, vyprovokoval našeho známého k závodu tím, že vyhrožoval jeho bratrovi. Netušila jsem, že to zašlo tak daleko, že ho prý nechal znásilnit,“ Tamara byla opravdu dobrá herečka.
„Aha… no to je něco jiného. Potřebuji, aby se všichni, co jsou zde, dostavili na policejní stanici,“ řekl policista.
„Jistě. Není problém,“ odpověděl Georg, který to vše poslouchal, a jelikož Toma odvezla sanitka, tak se mohl věnovat ostatním.
„Jak je na tom ten chlapec?“ zeptal se policista Georga.
„Vypadá to, že bude v pořádku, ale to se dozvíme, až nám dá vědět jeho dvojče, které jelo s ním,“ odpověděl v klidu Georg.

Všichni se podívali na místo, kde zůstalo Tomovo auto, ale nikde Toma ani Billa neviděli. Vůbec si nevšimli, že by odjeli.

„Dobře. Tak tedy budeme vás zítra všechny čekat. Bohužel je vaše výpověď nutná, protože anonymní udání ho ve vazbě moc dlouho neudrží. Mimochodem, rád bych mluvil s dvojčetem toho zraněného chlapce. Přeci jen, co mi zde bylo řečeno, on je hlavní oběť,“ řekl policista Georgovi.
„Vyřídím to,“ přikývl brunet.

Policista si ještě napsal pár poznámek, než se otočil k policejnímu vozu. Všichni ho pozorovali, než odjel z místa.

Toho Georg využil a otočil se na všechny přítomné.
„Kterej z vás kontroloval Tomovy brzdy?“ zařval na ně.

autor: T-KAY

betaread: J. :o)

2 thoughts on “Brothers War 14.

  1. Maličko se mi ulevilo, že to byl Tom, kdo vyhrál. Ale opravdu jen maličko. Jsem ráda, že Dean selhal, protože si to zasloužil! Jenže ty brzdy!! Bože, mám strach, že se stalo Tomovi něco vážného. Prosím, prosím! Ať tohle dobře dopadne!!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Verified by ExactMetrics